עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R9800PP,

מאיפה מורידים רקעים למחשב?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  2. מחקתי את האיי סי קיו שלי והתקנתי אותו מחדש כול האנשים שהיו לי ברשימה נעלמו אני לא יודע מה לעשות.

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by ForresT,

אני מחפש אתר שמראה מכירים עדכניים של רכבים(רצוי בעברית) אבא שלי רוצה למכור RENAULT 19 ואני רוצה לדעת כמה היא שווה..איפה יש אתר שמראה?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.goop.co.il/goop/pl_html/ssingle.asp?id=1798 תראו איך היא הולכת חופשי על שני רגליים אחוריות!! תראו איך מוציאים אותה לטיול בסוף היא הולכת יציב על שני נרגליים האחוריות בלבד!! פשוט מדהים ומצד שני די קשה לראות כלבה אם שני רגליים בלבד :'( :'( מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by jj516,

מישהוא יודע איך ואיפה אני יכול להשיג? ולא אני לא יכול לראות את הסרט.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  6. http://web01.postil.com/PostMessages.nsf/dispsearch/5981?OpenDocument שלום לחברי הפורום , אני משתתף בצערם של אוהדי ברצלונה מישהו ניסה את הכרטיס הזה ? איך זה הולך ? הכרטיס חד פעמי ? או כל פעם אני מביא אותו לדואר וטוען אותו ? מישהו הזמין איתו מחו"ל ? תודה חבר'ס

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by e-d-a,

היי שבוע הבא אחותי טסה לתאילנד ואני רוצה לבקש ממנה שתביא לי כמה דברים... אז חשבתי על איזה דיסק און קי של 8GB, וגם איזה נגן MP3 חדשני 20GB ומעלה (משהו כמו IAUDIO X5L או IPOD VIDEO) וגם הצעות מצידכם לכל דבר ששווה לקנות שם. והכי חשוב איך אני בודק אם שווה לקנות שם בכלל וכמה זה עולה?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by alex.turovsky,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ilanb0,

נדבק לי למחשב anti spyware של מקאפי שהתווסף כנראה בזמן שהילדים שלי הורידו איזה תכנה מהאינטרנט. הדרעק הזה מאט לי את פעולת המחשב. לא מצליח להסיר אותו מ"הוספה והסרה של תכניות" כאשר מקליק עליו, וגם לא כאשר אני מאתחל את המחשב ל"מצב בטוח". מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

www.kvr.com וזה לא בדיחה, זה באמת אתר של איזר חברת קבורה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by rozenasf616,

קניתי דרך האינטרנט שני מוצרים, כרטיס מסך ו512 ddr ראם. לאחר מספר ימים מתקשרים מהחברה ואומרים לי שאין את הram שביקשתי ואני אאלץ לקנות ram של kingston ב30 שקל יותר. בהזמנה שילמתי תוספת תשלום כדי שזה יגיע יותר מהר,7 ימי עבודה. הזמנתי והם התקשרו ביום השלישי שלאחר ההזמנה. אני מאשר אך החבילה מגיעה ביום ה16! אני פותח ומגלה שהראם נמצא בתוך הקופסה של הכרטיס מסך(הקופסה נפתחה) והמדבקה קרועה(גם הram נפתח) אני מחבר את הram החדש לצד הram הישן (גם ddr 512) והמחשב עולה והוא כותב לי שיש לי רק 512. אני מנסה לשים אותו לבד בשני הסלוטים והמחשב לא עולה והלוח אם מצפצף לבעיה בram. אכשיו אני מתוסקל כי אני צריך לנסוע על ל****** ולשכנע שאני לא דפקתי את הram .דרך אגב נתתי אותו לתכנאי והוא אימת את דע…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות איזה מיני באר קטן לחדר שיאחסן לי את הקורונות שלי קרות וטעימות... כמה יעלה לי כזה דבר, נראה לי יקר... אם זה יקר אפשר להסתפק באיזה צידנית, כמה עולה צידנית בימנו ?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  13. אני מחפש ציורים מימי הביינים של רדיפת מכשפות נבואות אפוקליפטיות ערפדים וכו אתרים תמונות וידאו וטקסטים יתקבלו בברכה תודה מראש לעוזרים איגור

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  14. לגבי פיזיקה - אני צריך ספר מקיף מסביר ומעמיק כולל תרגילים וכמה דוגמאות לפתרון תרגילים בנושאים מכניקה וחשמל, ספרים שיהיו ברמה שלומדים באוניברסיטה ושעם הספרים האלה אוכל גם ללמוד ולתרגל לבגרות בפיסיקה. מחשבים - אני צריך ספר מקיף ומעמיק מאוד בכל מה שקשור לתכנון בשפת C\C++ או JAVA ושיהיה כולל תרגלים ודוגמאות. מצאתי את הספר הזה http://www.booknetshop.co.il/prodtxt.asp?id=22347&perur=4 מה דעתכם? ואם אפשר לינקים ולא רק שמות אשמח. תודה מראש לכולם.

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  15. שלום, ברצוני לדעת אם אני יכול לבצע עיסקה של 15,000 ש"ח ב-24 תשלומים נגיד... אם יש לי "ויזה חייל", ואת ה-15,000 ש"ח אין לי בחשבון אבל אני אחזיר בהחזר חודשי כל פעם לפי מה שייגבה (625 ש"ח), האם זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  16. על קפיץ אנכי חסר מסה, שקבוע אלסטי שלו הוא 10 ניוטון למטר, תלוי כדור פלסטלינה שמסתו 0.1 ק"ג. מושכים את הכדור כלפי מטה. הקפיץ שאורכו הרפוי 5 ס"מ, מתארך ב- 20 ס"מ נוספים. ברגע מסוים משחררים את הכדור והוא מתנודד בתנועה הרמונית פשוטה. 1. מהי האמפליטודה של התנועה? מהו המרחק המינימלי בין הכדור לבין הקצה העליון של הקפיץ? (5 נק') תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  17. Started by shuy,

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/975/726.html ;D

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  18. יותר נכון סוחרי סמים ומפתחי תוכנות אבל לא היה לי מקום בכותרת

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by Mr_Etamar,

אוסקר החייזר הורוד הזה בתוכנית אומר מיציקיפ ( עם פ' ) או מיציקיט ( עם ט' )? זו שאלה חשובה ויש לקחת אותה ברצינות ולענות... אני וחבר שלי מתווכחים על זה מלא זמן....

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by timac,

יש לי בעיה אני לא מצליח להוסיף אנשים זה מראה לי את התמונה הבאה:

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  21. אוקי... אז כפי שאתם יודעים, פרסמתי לאחרונה עזרה בהכנת מפרט לאחי שחוגג בר-מצווה. בקיצור, חבר של חבר של אבא שלי הגיע אלינו הבייתה, ובמקרה הועלה הנושא של המחשב החדש. בקיצור, אבא שלי נותן לו את המפרט והוא מתחיל לעיין בזה ומנדנד את ראשו: הוא אומר לי: "למה לקחת AMD?" אז עניתי לו: "למה לא?" ואז הווא אומר: "למה כן?" אז אני עונה: "כי הם חצי מחיר מפנטיום ובביצועים הם רק טיפה יות רנחותים". אז הוא אומר,: "מהנסיון שלי עם AMD, לא הייתי לוקח AMD. הם לא טובים. אם כבר סלרון..." אז אני קוטע אותו ואומר: "סלרון זה מעבד מסורס. את'לון של AMD הרבה יותר טוב!". הוא עונה לי: "מה פתאום! אני כבר מריץ שנים אפליקציות וידאו כבדות על סלרון." אני כזה בראש: "טוב.... :..." בכל-מקרה הוא משוכנע ש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

לא מצליח משום מה למצוא נקודות קיצון. בספר רשום שהנקודה היא 0,0. אבל לפי הנגזרת זה לא אפשרי. הפונקציה עצמה x^0.5: x^2-4 תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אהלן החלטתי להחליף את השולחן הנוכחי מפני שהוא גבוה מידי עבורי (76 ס"מ) וגם בעל פלטה עבה, בשולחן אחר בתקווה שיקל על כאבי הכתפיים שאני חווה כבר תקופה ארוכה בעקבות שימוש ממושך במחשב. ראיתי שאיקה מציגה שולחנות עם רגליים מתכווננות שעל פי האתר שלהם ניתן לכוון את הגבוה בין 65 ס"מ לעד 85 ס"מ. דגם BEKANT. למישהו יש חוות דעת על השולחנות הללו?

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  24. שמעו אני ועוד מישהו בונים אתר ואנחנו צריכים אתר שנותן פורומים שאני יוכל לשים באתר אם יש לכם משהו מיקצועי/משוכלל תביאו.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.