כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
לאבא שלי יש מעין חלום ילדות וזה הנעלים האלה: המקום היחידי שאני מוצא אותם זה באייביי , מישהו מכיר חנויות שמוכרות סטוקים ישנים של אדידס? המחיר שלהם כולל מושלוח זה בערך 150 דולר - שזה המוןן... מישהו מכיר אנשים או חנויות בארץ שמתעסקות עם נעלים כאלה? עצות איך ואיפה לחפש? עברתי בערך שעה וחצי בגוגל כל לינק אפשרי.. הדגם המדויק הוא Adidas Rom Model : 018240
-
- 7 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
ראיתי את זה בפורום אחר ופשוט נקרעתי מצחוק!!!! חייב לשתף אותכם!!! Hey, I was wondering if you had any time to spare, maybe we could fall in love Do you know karate? Cuz your body is kicking. If your left leg was Thanksgiving and your right leg Christmas, can I visit you between the holidays? Wanna play army? I salute, and you blow the hell out of me Do you have a mirror in your pocket, cos I could see myself in your pants. i sprayed axe all over myself. jump on me now Sooo, hey. Guess what. I got money I'm English. Do you have any English in you? Would you like some? My face is leaving in 10 minutes. Be on it. I'm tired.... Sleep with me. Come over and sit on m…
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה ערוץ המשחק ישודר? באינטרנט כתוב "ערוץ בתשלום"... איזה ערוץ בתשלום? 5+? 5+ Live? ספורט 1? ספורט 2? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שבת שלום. אחותי אמורה לחזור בקרוב מתאילנד, וביקשה ממני לבדוק את עניין הoverweight. מישהו יודע מה המגבלה שם? וכמה קנס משלמים? אני מדבר על הנמל תעופה בתאינלד. תודה מראש Install
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אוקי חבר'ה אני ממש זקוק לעזרה, היחידיה החמישית שלי בכימיה היא מחקר, עכשיו הכול זה עבודה שלנו, והמורה אמורה להנחות אותנו, מה שלא קרה בגלל העיצומים, עד עכשיו ההינו צריכים להגיש לה סקר מקורות מידע, ואת זה עשיתי, מעין ביבילוגרפיה עם סיכום קצר מכול מקור, עכשיו קיבלתי מייל מהמורה שהיא רוצה עוד לפני סוף החג "רקע עיוני למחקר", איך זה אמור להראות, מה אמור להיות בתוכו?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
איך המלון הוא עולה לי 1600 שקל מראשון עד רביעי חצי פנסיון(חול המועד) מישהו היה במלון?איך הוא?
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר בן שנתיים ויש לי כבר בעיות קירור הוא גם לא ממש מתאים לויסטה מה אני יכול לשדרג במחשב בתקציב של עד 1300 ש"ח גג
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך לקנות בקבוק של "שנטרז". אני בטח מאיית את השם לא נכון, כי גוגל לא מביא תוצאות! מישהו יודע איך רושמים את השם כמו שצריך?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. מכיוון שיש לי רק נקודה אחת בה מחובר הקו טלפון של HOT בבית, ואני בדירה עם שתי קומות מאוד חסר לי האלחוטי אחרי שהיונדאי הקודם מת. חשבתי על שני אלו, לאחר ההמלצות בזאפ: Uniden APX7000-2IL Panasonic KX-TG7100 ב-360 ש"ח מקבלים שתי יחידות של ה-Uniden, וב-300 ש"ח יחידה אחת של הפאנאסוניק. כמה שאלות: 1. ה-uniden עובדים ב-2.4GHZ? אני יודע שהתקן ל-DECT הוא 1.9GHZ אבל קראתי את זה איפשהו שיתכן ששלהם עובדים ב-2.4 וזה עלול להפריע ל-WLAN. 2. ב-Uniden השלוחה לא צריכה להתחבר לקו הטלפון אלא רק לחשמל נכון? בוא נגיד ומת לי הטלפון של יחידת הבסיס אבל הבסיס ממשיך לתפקד, האם השלוחה תמשיך לתפקד? הפאנאסוניק נראה לי יותר איכותי, אבל בהפרש המחירים ביניהם עדיף לשלם עוד קצת ולקבל שת…
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
ספרו על חוויות מביכות! אגב, אני לא מצליח להזכר באחת טובה...אז לא נורא.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גלשתי להנאתי הרבה באחד מהאתרים האיכותיים שקיימים במרחב הדיגיטלי ותקלתי בפרסומת שאני די רגיל לראות(בוא לפגוש בחורות יפות באיזורך). לא ציפיתי שהם יחשבו שאני גר איפה שהם חשבו.... אם הייתי בעלה(והיו קוראים לי יוסוף) של זאת עם החוטיני הייתי מאוד כועס עליה... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי משהו בחנות מחשבים ברמת גן, ליד רחוב שדרות ירושלים. היה נדמה לי שקראו לחנות zigzag2000, אבל עכשיו נכנסתי לאתר שלהם ומסתבר שהם בכלל בנווה מונסון.. אני אתן כמה אפשרויות ותענו לי מה קרה: א. זיגזאג באמת היו ברמת גן ועברו. ב. יש להם יותר מסניף אחד. ג. הזכרון שלי לא עובד וזאת בכלל הייתה חנות אחרת. (אני נוטה להאמין שזאת האפשרות הנכונה אם כן, יש למישהו מושג איזה חנות זאת הייתה יכולה להיות?) ד. כל התשובות נכונות.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה שנים נרשמתי לפייל פאל ואני לא זוכר את החשבון שלי. אם אני עושה חשבון חדש עם אותם פרטים זה יהיה בסדר? המ.. משהו יודע אם אני יכול לפתוח חשבון באיביי ולמכור או לקנות דברים והכול דרך פייל פאל?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מזעזע פשוט... היא לבטח תגדל להיות מה שנקרא "בחורילה". http://news.yahoo.com/photo/070926/ids_photos_ts/ra3291886192.jpg;_ylt=ArpHNzQuaxou3I3SqBFSGvyek3QF
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא אני מזמין מהחנות סקאיי פיסי מחשב והרגע שרציתי להרכיב מפרט שמתי לב שרוב המחירים פשוט צנחו! האם אמורה להיות עוד ירידה במחירים? או שזה פשוט בגלל הדולר או משהו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
לי זה לא בדיוק קומינה אבל עקב כך שאני לפני קנייית מחשב רציני חדש "חידשתי" את קשרי המשפחה שלי ויצא שאני משיג Z-5500 בסכום שלא תאמינו [xxx] פחות מ600 שקל :yelclap: מצטער אך אני לא יכול להשיג גם לכם .. בכל מקרה אם יש לך מקרה דומה שהשגתם דברים בממש זול שתפו!
-
- 46 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אנשים תשמעו איזה דבר מטומטם נידקרתי בקטנה בבטן אתמול :kopfpatsch:
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה חברים, לפני 10 חודשים קיבלתי את המכתב "המיוחל" שהודיע לי כי אחרי 3 שנות רישיון אני צריך לבצע השתלמות נהיגה מונעת בתוך 10 חודשים. כמובן שאני ברוב עצלנותי לא טרחתי לעשות את הקורס ופתאום לפני חודש ככה זה קפץ לי אבל אז חשבתי לעצמי שגם ככה כבר אין לי אוטו לנהוג עליו אז שאני לא ממש צריך לעשות את זה... השבוע קיבלתי מכתב נוסף שמודיע לי שלא ביצעתי את ההשתלמות ויש לי עוד חודשיים לבצע את זה וכו'. מכיוון שמצבי לא ממש התשנה וגם כנראה לא ישתנה, אני עדין לא בטוח אם לעשות את זה או לא. בטופס כתוב שאי-ביצוע ההשתלמות יגרור עיכוב רישיון הנהיגה שלי. אבל קיבינימט, יש לי רישיון לעוד שנתיים! השאלה היא אולי אם מישהו מכם שמע על בעיות נוספות שזה גורם להן? אם לא, האם אני לא יכול פשוט בעוד שנה…
-
- 13 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר או תוכנה שמתרגמת מילה או ביטוי להמון שפות כלומר אני ירשום לדוגמא "שלום" וזה יכתוב לי את המילה "שלום" בכמה שיותר שפות. כמובן שזה יכול להיות באנגלית, אבל רצוי עברית
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב מחשב לבד? ואם יש איזה תמיכה בנושא
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מקום מקורי לצאת עם חברה ולא סתם עוד פאב, טיילת, דיסקו, בית ... יש רעיונות???
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במכשיר יש 2 סוללות ניקל קדמיום aa הערכה שלי שהסוללות ניקל קדמיום התבלו וכנראה גם המטען הפנימי מפני שחיברתי וולטמטר לקוטבי הסוללות בזמן שהמכונה מחוברת לחשמל הביתי ולא הצלחתי למדוד שום מתח. בכוונתי לנסות לעקוף את הבעיה באמצעות ניתוק הסוללות וחיבור טרנספורמטור שנותן 3וולט בדומה למה שנותנות הסוללות. יעבוד לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי כ600 שקלים לבזבז ורציתי עזרה הנה מה שיש לי למחשב כרגע: מסך crt x530 mx518 logitech keyboard saiteck p2900 wireless pad ידית משחק canon a75 sandisk cruzer micro 4gb
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-