עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Toxin II,

WTF?!?! בלי מילים, פשוט תראו את הדבר ההזוי הזה. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/111400.html

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי תעודת זהות בת שנתיים בערך שבמשך הזמן "הושחתה" כראוי[תוצאה של בערך 4 כביסות] הבעיה העיקרית היא שהרבה מילים מהספח המצורף לה וכן מספר תעודת זהות עצמו[בנייר, לא במה שמנוילן] נמרחו ונמחקו והתעודת זהות עצמה[מה שמנוילן] נפרדה מעצמה, כלומר התפצלה ל-2 חלקים. הסתכלתי באתר של משרד הפנים, וראיתי שרק צריך להביא תמונה, ספח שממלאים ואת תעודת הזהות הישנה ומקבלים אחת חדשה אך בספח שבו צריך למלא את הפרטים כתוב שעל תעודת זהות מושחתת תגבה אגרה גם כן. השאלה שלי היא מה היא האבחנה בין ת.ז מושחתת, לת.ז בלויה[שעליה לא נגבית אגרה] ואיך אני יכול לדעת שלא יחיבו אותי ב100 שקל למרות שהתעודה שלי בלויה ולא הושחתה בכוונה? יכול להיות שבגלל שהתעודה "כולה" בת שנתיים, הם יחשבו שהשחתתי את התעו…

• 18 תגובות
    • 11.1k צפיות
  3. Started by lmlm,

לעוד 5 עמודים עם תמונות IGN: Far Cry Screenshots, Wallpapers and Pics

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by moonjib,

בעקבות ההודעה של זה עם האותיות היפניות (או איגור בלאטטטטטטטטט), תהיתי האם באמת הקולה עושה את השיניים צהובות? ואיזה עוד תופעות לוואי יש לקולה? חג שמח. ד"א, נמאס כבר מכל הדיוני "יחסים" (פחחח, עלק יחסים. יחסים לא היו שם) המזדיינים האלו. כוסרבאק. לכו תתאבדו וזהו.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. טוב, כאחד שיודע ללכת לאיבוד דיי בקלות, אבל הפעם אני עם מישהי אז חח חבל לעשות לה אבודים, בכול מקרה, אם מישהו יודע, איזה קווים אפשר לתפוס בתחנת רכבת השלום בת''א, (עזריאלי שם), שמגיעים לטיילת בת''א כמובן. חישפתי בדן, ואגד, וכול הקווים שם עושים סיבובים בחולון לפני, קיצר סתם סיפורים, אני מחפש קו פשוט, מ א' ל ב' בלי הרבה בעיות בדרך. ואם ידוע לכן איזה קו אפשר לתפוס משם שמגיע לרחוב רוטשילד ככה קרוב למקס ברנר, ככה יותר טוב. או כמה אמורה בערך לעלות מונית מהטיילת לרוטישלד 40 בערך. תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. מישהו מכיר חנות שמוכרת פאזלים של דרקונים? הכוונה בדרקונים היא לFANTASY ART

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  7. בגלל שאתם לא מכירים אותי ואין אף אחד שיפתח בישבילי אז,יש לי יומהולדת 14 היום. יום שבת! =] אז מזל טוב לי ותודה רבה לכל מי שיגיד לי 14 גיל חשוב [אומרים את זה על כל גיל אני יודע חחחח] ד"א משהו שידידה עשתה לי

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. בוקר טוב. אני רוצה לקנות את העכבר MX518 ואני מתלבט איפה לקנות אותו בKSP או באייבורי. שתי החנויות מתמחרות אותו במחיר של 220 שקלים וזה המחיר הזול ביותר שמצאתי ברשת. אני יודע שמבחינת שירות בקניית מחשב הם על הפנים, השאלה היא איך הם מבחינת שירות ומימוש אחריות בציוד היקפי, ושלא יקרה מצב שאני אקבל עכבר משומש/מחודש. תודה, אופיר.

• 36 תגובות
    • 7.4k צפיות
  9. Started by david11,

היי חברה אני מבקש סיוע בשני דברים : 1.היכן אפשר למצא את ריכוז חוקים ותקנות התעבורה השלם חפשתי כמובן בגוגל כמו כן במשרד התחבורה (המקסימום שמצאתי שם חלקים בודדים אשר בהם מצוי מידע חלקי לבעיות ספציפיות) ומשרד המשפטים גם בדקתי באתרים מקצועים לנהיגה כגון : חברות משאיות , מורים לנהיגה גם בעמותות לא מצאתי מצאתי אחד באתר של עורך דין אבל הוא למנויים בלבד . 2.אני מחפש את הספר כדי לבדוק את תקנה א/3350 סמל סעיף 6181 ,חבר קבל דו"ח בסך 250 שח' מפני שהוא התקין על האגזוז של הרכב שלו מנורת לד ( הטענה של השוטר הייתה שזה מסנוור ) מיותר לציין שזה מאיר את האגזוז בלבד ולא נעשה שינוי במבנה הרכב . אשמח לשמוע את דעתכם ולעזרתכם תודה באתר משטרת ישראל לא מצאתי דבר ( אגף תנועה )

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by zelig192,

אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב. הייתי רוצה לדעת אם יש לכם המלצה לגביי חנות שנותנת מחירים טובים וחשוב יותר שירות טוב. חנויות באזור ת"א חולון בת ים ראשל"צ.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=6fvKjbWCLcQ תודה

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  12. אהלן לכולם . סבתא שלי החליטה לתת לי את הרכב שלה (nissan sunny ) מודל 94 . עכשיו ההורים שלי החליטו שהם ממנים לי ביטוח...וגם דלק , אני צריך לממן את השיפוץ ! הבעיות שצריך לתקן : 1) צבע ASAP !! - הצבע כבר ממש דהוי . 2) החלפת כיסוי ריפוד או משהו בסגנון ( הוא מלוכלך...) 3) החלפת כיסוי "פלסטיק " מעל ללוח שעונים - הוא נסדק מהשמש . 4) החלפת "רימסים " לא יודע איך קוראים לזה בעברית... - הצבע שלהם דהה... 5) תיקון חשמל באוטו - חלון חשמלי מאחורה בצד שמאל..מסרב לעבוד + פנס ימיני אחורי . 6) ניקוי פילטר של המזגן + למלא גז . 7) ניקוי כללי מאבק וכ"ו ... יש לכם מושג כמה זה צריך לעלות כל הסיפור ? , אפשר גם להפנות אותי לפורום אחר עם צריך...למרות שהשאלות שלי הם לא טכניות ממש...

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. דבר ראשון: זהירות ספויילרים. דבר שני: מישהו פה רואה סמולוויל? לפני כמה ימים יצא פרק סיום העונה, ואני רוצה להגיד משהו אחד: המוזריות של הסדרה גדלה בכל עונה בצורה אקספוננטיאלית.. אם בהתחלה קלארק היה צריך רק להלחם בפריקים שהזדהמו עם המטאורים, עכשיו הוא צריך להתמודד גם עם כל המוזרים, גם עם לקס, גם עם ליונל(שכל יומיים מחליף צד), עם יצורים מוזרים מאיזור הפאנטום, ובאמצע גם לקלואי יש כוחות ולאנה מתפוצצת. מה דעתכם על מה שהולך פה? איך קלארק אמור לנצח את הדבר הזה? מה יהיה בעונה הבאה? והאם לאנה באמת התפוצצה?(אני חושב שהיא ביימה את מותה בגלל שגם רואים את המשאית עוברת לפני שהיא מתפוצצת) מה שכן, פרק הסיום היה מעולה לדעתי, הרבה יותר טוב מהרבה פרקים אחרים העונה.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום, אני מחפש חנויות שמוכרות קונסולות\משחקים\אביזרים באיזור חיפה. (חוץ מבאג, אופיס דיפו וכו') תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אני ממש לא רוצה לקנות מהאינטרנט.. יש מקום שאפשר להכין פוסטר..?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by Yaniv_sosner,

אחים שלי ת'צביעו.. בקשה..! תודה..! http://www.topstars.co.il/vote.php?id=1365

17. Started by 104952,

שלום לכולם , אם יש לכם קישורים לסרטונים זולים במיוחד ומצחיקים, ואתם רוצים לשתף אז אל תתביישו בשעמום שעובר עליכם סתם סרטונים מצחיקים מתקבלים גם! למשל: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=817812 http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1150836 http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=859946 והנה כמה סרטים קלאסיים שידועים בזולות שלהם: http://www.youtube.com/watch?v=f5Pjo0WjBcs וכמובן טורקיש סטארווארז , סרט הפולחן האגדי -

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  18. היום בערב(בוקר ארה"ב)היה עוד כנס רפובליקנים בו כרגיל ד"ר רון פאול יוצא עם היד על העליונה! סקר ABC Ron Paul 30,239 Mitt Romney 3,853 Rudy Giuliani 2,920 Nobody won. I'm voting Democratic. 2,788 Nobody. I'm waiting for Fred Thompson or Newt Gingrich to enter the race. 2,630 Mike Huckabee 2,417 Sam Brownback 1,005 Tom Tancredo 680 John McCain 652 Tommy Thompson 397 Duncan Hunter 385 Total Vote: 47,966 סקר DRUDGE Brownback 20% 5,220 Giuliani 16% 4,299 Huckabee 3% 827 Hunter 2% 459 McCain 2% 467 Paul 40% 10,806 Romney 13% 3,452 Tancredo 3% 768 Tommy Thompson 2% 455 Total Votes: 26,753 לגוליזבל אין סיכוי

• 51 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by Crash5,

מישהו שם לב להאטה בקצבי ההורדות מ RS? כבר כמה ימים שאני מוריד בסביבות ה-30kb/sec עם חבילה של 1.5MB יש לי חשבון פרימיום ואני בדר"כ מוריד במקס' של מהירות החיבור שלי. אשמח אם תנסו להוריד קובץ ותגידו לי האם אתם גם נתקלים באיטיות.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי, הפילו עלי להעביר מורשת קרב על מלחמת לבנון השנייה ביחידה שלי. מישהו מכיר אולי גלרייה עם תמונות מהמלחמה האחרונה? (יש לי כמה שצילמתי בעצמי אז, אבל הן לא הכי איכותיות בעולם)

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  21. השנה אני מתחיל שנה א' בלימודי פיזיקה והנדסת אלקטרוניקה באונ' תל אביב ורציתי לשאול אם ישנם כאן אנשים נוספים שלמדו או לומדים בחוגים האלה? בכל מקרה אשמח לקבל טיפים לקראת תחילת הלימודים: מה העומס בשנה הראשונה (צריך להכין את החברה מראש... : )? מה לקנות ומה מיותר? קלסרים מול מחברות? האם באמת יש צורך במחשב נייד ועד כמה הוא מקל על החיים? קיצר כל טיפ ייתקבל בברכה, אשמח לשמוע על עוד אנשים שלומדים בתל אביב או למדו... שנה טובה לכולם!

22. Started by uzi_sch,

הינה קומיקס שהכנתי על המשחק "נסיך פרס" המחודש של "אוביסופט". אם אינני טועה לא פרסמתי את זה פה. קישור להורדה של הקובץ: http://rapidshare.com/files/59070962/prince_of_persia_COMICS.rar

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by Overkiller,

אהלן חברה'ס; מחר אני מתכנן טיול לכרמיאל, ואין לי מושג איזה מסעדות טובות יש באזור, יש לכם המלצות?...מסעדת בשר טובה? או מסעדת פירות ים? או מסעדה אותנטית?....הכל יתקבל בברכה. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by IlanF,

קיבלתי מייל מוזר שאומר שיש לי שגיאה בחשבון. במייל יש קישור לאתר מחוץ לרפיד שייר. יש מצב שזה נסיון לגנוב את החשבון שלי? אם זה נסיון גניבה, אז זה שמנסה לגנוב לי את החשבון ממש מפגר... אין לי חשבון פרימיום, סתם חשבון רגיל

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  25. Started by LazyBurger,

אני מעריץ של לינקין פארק מאז שאני זוכר את עצמי, מרגע ששמעתי את CRAWLING בMTV כשהייתי קטן עד עכשיו אני חולה על השירים שלהם. לאור ההודעה שהם עומדים להוציא אלבום חדש הייתי באקסטזה כי ציפיתי לחומר יותר טוב, במיוחד לאחר השירים המעולים שלהם שאין טעם אפילו להתחיל רשימה אבל כשאני שומע את האלבום החדש... זה פשוט לא זה... הם שימו את הסגנון לגמרי, מייק שינודה עדיין חביב ומנסה להביא את זה אותו סגנון אבל צסטר בכלל הורס... לדוגמא Bleed it out שפופולארי בזמן האחרון, צסטר צועק סתם צועק בלי תוכן במילים או כלום... קיצור זה רק אני מרגיש ככה או שהם באמת איבדו את זה?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים