כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
איך זה יתכן שבכל גוש אין איזה לאן פרטי נורמלי אחד מסכן?!?!! אני משתגע מהעניין הזה, זה מטריף אותי!!! יש מצב שיש מקום בתל אביב ואני מכיר אותו?!???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שנה הייתי מעשן תקופה קצרה של שבוע שבועיים נרגילה עם חבר. ולפני שהתחלתי בכלל לעשן איתו וגם לא ידעתי בכלל לעשן אני לא עישנתי כלום וגם לא רציתי לעשן איתו אחרי כמה שבועות ניסיתי(הוא כל הזמן שיכנע אותי) והטעם ממכר(לא כמו בסיגריה טעם של שרוף-איכס)(והייתי מסניף(מריח חזק) תטעם של הנרגילה מהשקית לא יכולתי בלי זה להתחיל תעישון. ) בכללי אני שונא סיגריות וכל העשן הזה כי זה רק מזיק לבריאות(ואני בחור בריא מאוד). בקיצור חבר שלי(18) עבר לפני שנה לצערי ועכשיו אני לא יכול לבוא אליו לעשן איתו ביחד כי הוא לא פה כבר(הנרגילה אצלו ושלו ליתר דיוק וכבר שנה שאני לא בקטע) אז אחרי שנה עלה בדעתי היום כיאלו להתחיל לעשן נרגילה(ליקנות כיאלו בקבוק חומר וכל השאר) כי אתם יודעים לפעמים משעמם ואתה רו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב-YNET ובפורומי תפוז ישנן מודעות הנמרחות בכל חור בהם נראה סטופר העומד כרגע על 45 דק', משמע שבשעה ארבע אחה"צ הספירה תגמר ואנחנו נהיה עדים ל...?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם היה לי אתר משהו חבל על הזמן אבל אני לא זוכר תשם אז כל מי שיודע אתר טוב בבקשה לפרסם (גוגל לא ממש עוזר)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון יש לי כאבי גב נוראיים ביגלל הכיסא שיש לי. אני מחפש נוחות, שאני יוכל לשבת יחסית שעות על גבי שעות ואני ירגיש רענן עם הכיסא. יש חייה כזו? תודה רבה ולילה טוב!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ucbcomedy.com/videos/play/6472/bp-spills-coffee אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. מה שבטוח, עכשיו יודעים איך ההחלטות שם מתגלגלות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אתמול נאבד לי האנרק,ובו הייתה הכרטיסייה והיה רישיון הנהיגה שלי היה גם קצת כסף אבל זה לא ממש חשוב לי,גם הכרטיסייה לא ממש חשובה כי אפשר לקנות כרטיסייה חדשה,מה שעשיתי כבר. הבעייה היא הרישיון,שמשמש לי גם כתעודת הזהות שלי לכל מיני מקומות שאני הולך ומבקשים תעודת זהות מה אני עושה במקרה כזה?הולך למשרד הרישוי ומה מבקש שם?זה עולה כסף לעשות כזה דבר? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
DreaMelodiC - The Power Exits Outside אחרי הרבה זמן שאבירם לא משחרר קטעים ..אני יכול לבשר לכם שיהיו עוד המון השנה כולל אלבום מדהים ומהפנט הקטע הבא שתאזינו לו ישאיר לכם את הלשון למטה! לי לפחות מתוך האלבום שמתחמם Happy Dream , אחרי שאבירם הוציא לפני שנתיים את הקטע Feel The Briza רצועה מספר 9 ,הנה הקטע המלא "The Power Exists Outside" שרובכם וודאי מחכים די הרבה זמן זוהי רצועה 2,תהנו ♫ קרדיטים הקלטות,קולות רקע,סמפולים,כלי הקשה,ומידי: אבירם דיין DreaMelodiC עיבוד (מיקס,מאסטרינג): אבירם דיין DreaMelodiC לחן: אבירם דיין DreaMelodiC עיצוב כריכה/וידאו קליפ: אבירם דיין DreaMelodiC חברת תקליטים והפצה בעולם - Power & Emotion Records File Name - The Power Exists Out…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://orianit.edu-negev.gov.il/shittim/cp/homepage/HowSmartAreYou.htm תפתחו בIE התשובות לא עובדות בFF. אני עניתי על 7 נכון, ואתם. בהצלחה, שתפו אותנו
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והתגובה (המוזרה משהו) של גוגל: http://searchengineland.com/islam-is-blocked-by-google-suggest-bug-32921 האם גם גוגל פוחדים מהאסלם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קבלו את הסודוקו המצורף... הוא אמיתי ופתיר לכל החכמולוגים... בואו נראה מי יכול לפתור את הדבר הזה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים התופעה הזאת לא מפסיקה. בעבר לא היו לי את הבעיות האלה ולכן חשבתי שזה יחלוף אבל אני לא רואה שזה נגמר. יש לי AdBlock 2.5.65 ו-Poper Blocker 1.72. זה לא מספיק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש שיר מסויים שיש בו את הקטע " אל אל אלי אלי" זה לא באנגלית לא יודע מה זה סוג השיר הוא באזור הדאנס
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני יוצא עם מישהי כבר זמן מה והיא החליטה שהפגישה הבאה תהיה בקארטינג,לכו תבינו אבל זה נשמע טוב אז אנ יזורם שנינו מאיזור הצפון (גם חיפה זו אופציה,כן היא בצפון) ונשמח להמלצה למקום איכותי באיזורנו שפעיל לא רק בשעות הבוקר אלא גם אחה"צ . תודה מראש נ.ב על הדרך,זקוק להמלצה לסרט טוב לראות איתה - קומדיות הולכות טוב,רצוי משהו עדכני שהסכיויים שהיא ראתה קטנים יותר.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אוברקלוקינג וקירור לא קשורים אחד לשני! (תקנו אותי אם אני טועה) קירור זה קירור, ואוברקלוקינג קשור להאצת תדר המעבד. אני הייתי שם את נושא האוברקלוקינג בפורום מודינג, מכיוון שמדובר בשיפור של המחשב.....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לצפות בסדרה אבל אני מתלבט מאיפה להתחיל הבנתי שעכשיו רצה עונה מספר 8 בארה"ב כמו כן, ראיתי שיש בעצם 3 שמות שונים לסדרה: CSI, CSI: NY, CSI: Miami מה ההבדלים בינהם ואיזה עונות שייכות למה? האם זה הגיוני לראות את מיאמי או שעל מנת להבין את העלילה צריך לראות את כל העונות? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי החליט לפתוח בשביתה, מה שאומר שהגיע הזמן לקנות חדש השאלה היא איפה ? החנויות שאני מכיר ברמת גן ויש לי ניסיון איתן הן ksp וlogicpc שלכל אחת מהן יתרונות וחסרונות. בksp המבחר לא משהו אבל כמעט כולו במלאי והיחס לא משהו כשקניתי שם כמה דברים קטנים האיש מכירות התנהג כאילו שהוא עושה לי טובה שהוא מוכר לי משהו בפחות מ10K. בlogic לעומת זאת קיבלתי אחלה שרות כל פעם שקניתי משהו אבל כמעט כל מה שמופיע באתר לא במלאי וצריך לחכות והמחירים הרבה יותר גבוהים. השאלה היא האם יש חנות מומלצת ברמת גן (אולי גבעתיים) או שצריך להתפשר על מחיר/שרות בין logic לksp או שלקנות רחוק מהבית שזה משהו שאני ממש לא רוצה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי במכונה הזאת: (centrix 274 http://www.j-rubin.co.il/index.php?action=product&productid=705 בעיקרון היא עשתה את העבודה, הלבשתי עליו את המסרק הגבהה באורך חיתוך הכי נמוך שבא עם המכונה וזה קיצץ הכל בצורה אחידה בדיוק באורך שרציתי. אבל היא התקלקלה ,גם אחרי טעינה של לילה שלם הסוללה החזיקה ל5 דקות בקושי, ועכשיו המטען עצמו לא עובד, ואחריות נגמרה. יש למישהו עצות במחיר שפוי (נגיד 400~)? חשוב שיגיע עם המסרקים האלה שמלבישים כדי שלא יקצץ קצר מדי, אלא באורך המתאים לך. וחשוב שהסוללה תחזיק לפחות גילוח שלם. עדיף יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בן 16, ועד עכשיו היה לי חשבון בנק של פועלים. לפני חצי שנה פתחתי אותו. הבעיה היא שהכרטיס אשראי הוא של ישראכרט, ואני צריך כרטיס של ויזה כדי לקנות דברים באינטרנט... אני רוצה כרטיס של ויזה שעם ויזה מקומי אפשר לארגן קניות וכו'. רציתי לדעת איזה בנק מעניק חשבון שנותן כרטיס ויזה, כמובן שהחשבון צריך להיות חינם בלי עמלות בלי כלום אותם תנאים שבנק הפועלים מעניק עד גיל 18. יש כזה דבר?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרעיון הוא כזה אתה המשתמש תרשם באתר ותוריד TOOLBAR לדפדפן אחרי כן בשעה שאתה גולש תוכל לסמן לייקים על תכנים שאתה פוגש בעת גלישה למשל תמונות בכל אתר ברחבי הרשת ברגע שאתה לחצת לייק התמונה תקפוץ לאתר החברתי הזה לחשבון שלך לתוך הגלרייה שלך למשל לאתר MINUS.COM שזה אתר ממש שימושי שמשמש אתר העלת תכנים פשוט יעיל וגם יש גלריות של אנשים עם מיליונים של צפיות רעיון למין דבר כזה יצור אתר חברתי חדש ששם תבוא לראות איך אנשים גולשים באיזה תכנים הם נפגשים ואיפה הם עושים את זה מה שיביא לדרך אולטימטיבית למציאת אתרים חדשים שלא היית מודע להם לתכנים חדשים ולראיה שקופה יותר של השימוש והפופולריות של תכנים ברשת מה גם שזה ישמש כגיבוי מעולה לתכנים שאתה נפגש איתם ונעלמים אחרי כמה שניות במקום לגלוש …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשמו כן הוא .... יאללה שוט !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב לחברה שלי יש יומולדת עוד כמה שבועות, יש 2 אפשרויות 1. בושם, אני יודע איזה היא אוהבת ומעוניינת, כמובן שמדובר על בשמים לא זולים, אז זה הבושם, ופה יגמר התקציב. 2. קופסא עם כל מיני דברים סנטמנטליים קטנים שמזכירים בדיחות פרטיות\דברים שעברנו ודברים בסגנון X סוכריות\פרחים עבור כל חודש שעברנו ביחד, דיסק עם תמונות ושירים שלנו, וכו'. מצד אחד זה נראה יותר זול, אבל זה יותר מושקע\אישי. יאלה לחשוב אנשים לחשוב D:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-