כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
כבר חודשיים (לפחות) שהוא לא עובד. איפה אפשר לברר זאת יותר לעומק? ומה עם כל המאגר שהיה בו? http://www.schenim.co.il
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם השאלה הזאת שייכת בדיוק לפה,אבל אני חושב שזה הכי רלוונטי לפה. בכל מקרה,מה עובר המחירים של TMS?? לפני כמה ימים הקפיצו את המחיר של ה8800GT ב140 שקל,הם אומרים שזה העלאת מחירים אצל הספק והכל ושכשחנויות אחרות יקבלו מלאי גם הם יבצעו העלאת מחירים דומה לכרטיס.וזה עוד היה נסבל בגלל שהם הורידו מחיר בין 5 ל15 שקלים להרבה רכיבים אחרים ואז לפחות חלק מההפרש התקזז. אבל היום אני רואה שהם שוב פעם העלו את המחירים לכל החלקים בחזרה למחיר המקורי שהיה לפני שבוע ככה כשהכרטיס היה על 1460 אבל מחיר הכרטיס כעת נשאר ונעמד על 1580(לSPARKLE,לכרטיס של ג'יגהבייט 1590) טל/גיא,מה קורה שם אצלכם? נכון אתם לא חייבים לאף אחד דין וחשבון אבל סה"כ מחיר יותר גבוה = פחות לקוחות ואם תוכלו לתת הסבר זה …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני יודע שהנושא נחרש בכל זאת.. קיבלתי היום (יום ראשון ) ב10 בבוקר 2 גימלים אני חוזר יום רביעי נכון ? עוד משהו..זה לא גימלים של רופא רגיל , אלא מומחה שגם מוסמך לתת אבל במסמך רשום שהוא קיבל אותי ב5:50 ושחרר אותי ב10 בבוקר זאת אומרת שקיבלתי גימלים ב10 בבוקר נכון ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לשמוע אותם לא ממזמן (טוב היום! ) והתמכרתי תכלס? הורדתי שירים שלהם אהבתי את כולם פשוט כולם גאוני! וזה לא קרה לי כמעט בכלל (רק עם דיסק אחד של בלינק P: ) אבל אני ממש רוצה לקנות דיסקים שלהם יש לכם מושג אם מוכרים בארץ? ואם כן איפה? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני די קרוב להשלמה הסופית שלו, רק עוד קצת אוטומאציות, שיפור הביטליין והוספת ווקאלז. הדגימה עשויה להשמע קצת משעממת, אבל הטראק נבנה הרבה יותר טוב בהמשך, אני נותן לכם רק את הבילדאפ של הקטע. הקטע הוא נסיון שלי ליצור ברייק בסגנון שנקרא "טו-סטפ", אשמח לשמוע את דעתכם... הטראק מבוצע בצורה מלאה ע"י Reason גירסה 2.5. בהמשך, אעלה שתי דגימות נוספות לרמיקסים שכתבתי עבור - Ocean Of Blue של G-Pal ו Slave To The Hard Drive של Swayzak. *תודה מיוחדת לטובי (Pure-Gold), על כך שאחסן עבורי את הקובץ. '>http://www.pure-gold.co.nr/r0ckf0rd/RF-URSl33ping(SampleI).mp3
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש ספר שקשור איכשהוא למחשבים, פתרון תקלות, מונחים בסיסיים, משהו כמו מחשבים 101... הספר צריך להיות בעברית (וכנגזרת מכך שכמובן יימכר בארץ). עדיף מחנות פיזית אבל גם הצעות באינטרנט יתקבלו בשמחה. צריך להיות משהו בסיסי של דברים בסיסיים, עדיף שקשור לקצת מינוחים או פתרון בעיות. זה לידידה שלא מבינה כלום במחשבים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כיסא משרדי,ובטח כולכם מכירים את הגלגלים מפלסטיק,שנתקעים להם שיערות על הציר,בין גוף הכיסא לבין הגלגל עצמו.וזה משגע אותי שאני לא מצליח להחזיר את הכיסא למצבו הקודם,ככה שהייתי יושב בכיף ומחליק על הריצפה להנאתי. יש למישהו הצעות איך להעיף משם את השיערות,ולגרום לגלגלים להתגלגל חופשי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם; אתמול נסעתי למיונים לתלפיות, והוצאתי מהכיס בנסיעות כ80 ש"ח, נאמר לי שאני אקבל החזר כספי בלשכת הגיוס. מישהו יודע כיצד מתבצע התהליך? האם ההחזר מיידי? כיצד אפשר להיכנס? (כי עומד שומר ומכניס אנשים שמגיעים לצו הראשון) והאם ישנם עוד דברים שעליי לדעת? תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לספרים באנגלית ספר מועדף The runaway jury אבל כל ספר יהיה טוב ;D בבקשה אל תגידו לי תעשה בעצמך
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי עכשיו כתבה ב- PCFORMAT האחרון (195) I copied the following from PCFormat magazine- Ah, the anonimity of the internet. Behind the avatar BoZan442, you're safe from physical harm, and can make your opinions felt without fear of physical reprisal. At least, that's what John Jones of Clacton, Essex, thought in December 2005, after a chatroom disagreement with another poster. As a result of the events, The Old Bailey recently played host to the first conviction for a crime which, according to Detective constable Chris Creagh, was "The first instance of web-rage attack." After Gibbons accused jones of spreading malicious rumours about him online, there was a threatening e…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל מי שעוקב אחרי הקרבות הבולטים של החירניקים לא יכול שלא לשים לב שהחטיבה הזאת הינה מיסתבכת סידרתית . דוגמאות בולטות כיבוש החרמון ,הבופור ,בינת ג'ביל ,סג'עייה ועוד אחרות שחלקן לא זכו להד תיקשורתי גדול. עושה רושם שמפקדי החטיבה לא לומדים את הלקחים וחוזרים על אותם משגים פעם אחר פעם. שדה הקרב מזמן הפתעות רבות ותקלות לא צפויות אבל אי אפשר שלא לתמוהה על הדפוס החוזר של הערכות לא נכונה בציוד ,במודיעין והיסתערות אמיצה אבל נימהרת מדיי ומבלי להפעיל בצורה שיטתית אמצעים בנאליים להקטנת האבידות כמו מסך עשן בגיזרת ההתקפה , איגופים, והקפדה על כך שמקסימום הפעולה תיתבצע בחסות החשיכה .יש הרגשה שיש בחטיבה הזאת זילזול גורף בחיי אדם . כל פעם גולני מוצאים את עצמם עמוק בבוץ ,מאבדים הרבה חיילים …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הדיון שהיה לי פה בקשר ללימוד גיטרה החלטתי כן לקחת מורה, האם למישהו יש המלצה למורה טוב מהרשימה? [עקורנית זה יכל להיות כל מורה שיגיעה לחולון, ומתאים לגיל 14]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני יודע שאחרי 3 שנים עם רישיון רגיל אפשר לקבל רישיון לאופנוע קל אחרי מבחן שליטה בלבד ובלי כל השיעורים והמסביב. עכשיו אני גם יודע שהשתנה משהו בהגדרה של אופנועים. ועכשיו הם מדורגים לפי כ"ס או משהו כזה. אם אני באמת עושה את המבחן שליטה הזה ועובר, על איזה אופנוע אנ יכול לרכב? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפניי כחצי שנה ואף יותר ראיתי כתבה שעל פייה הממשלה תשלם לחנויות שיקנו מהציבור את הטלווזיות הלא תקינות שלהם ב100 שקלים על מנת לצמצם בזיהום אויר שלהם שזורקים אותם סתם לפח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש תווים לגיטרה , אתר שיש שמה תווים לגיטרה קלאסית . אני מחפש את התווים לשיר : Justin Timberlake - Like I Love You תודה למי שימצא את התווים של השיר הזה, או אתר שאפשר לחפש שמה את התווים . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מסקרן אותי לדעת איך יראה האנסין של שאלון G בבגרות (הכי הכי קשה). אם מישהו יהיה מוכן לתת לי דוגמא לשאלון זה (לא משנה מאיזו שנה) - אודה לו מאוד. בתודה מראש, שרון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה אמיתי לגמרי, ויש המשך.. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=330884
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שחבר שלי טוען. לפני כשלוש שנים הוא קיבל SMS מסתורי לנייד שנראה כאילו נשלח מהטלפון שלו עצמו. הוא אומר שזה מהחברה שלו שנפטרה מסרטן לפני ארבע שנים. אני לא זוכר בדיוק את תוכן ההודעה אבל זה היה "אלוהים רואה ואוהב אותך" או משהו בסגנון הזה. אחרי שביררתי עוד כמה פרטים, התברר שבאותו הזמן שהוא קיבל את הטקסט, הוא התווכח במסנג'ר עם אחיה הגדול על אותו נושא שחוק; האם יש חיים אחרי המוות? ומי זה האלוהים הזה בכלל? אחיה,כך נראה, הוא איש מחשבים שיודע דבר או שניים על האקינג. אני חושב שאת ההודעה שלח אחיה הגדול דרך תוכנה ייעודית וכדי להוכיח זאת ישבתי לחפש בגוגל תוכנות כאלו אבל כל מה שמצאתי היו תוכנות חשודות ואתרים מפוקפקים. חבר מישראל אמר לי שיש תכנה שעושה את זה אבל רק למספרים ישראלי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*לא בטוח שזה שייך הנה - פשוט נראה הכי מתאים לפה* זקוק בבקשה להמלצה על חנויות רשת זולות ואמינות בארה"ב מאחר שהמשפחה שלי טסה לשם בעוד חודש לכמה שבועות, ואני רוצה להזמין רכיבים שיחכו להם אצל המשפחה שם להביא לי. דרך אגב, מהם החלקים שהכי משתלם כלכלית להביא הנה? חשבתי שמעבד+כ.מסך הם העדיפות הראשונה, אבל מה לגבי הלוח והזכרונות ושאר הרכיבים בכלל. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה למכור תסוני אריקסון שלי K610I כולל כל הקבלות הקופסא וכל הציוד המקורי הפלאפון במצב מצויין כמה אני צריך לדרוש עליו? יש לי אותו שנה וחצי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-