כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
חשבתי אולי לרכוש לעצמי אופניים , בשביל טיולים , כושר וכו'.. כמה +- עולה התענוג למשהו טוב ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במידה והגישו אותי על ציון הגשה נמוך ואני רוצה לשפר אותו האם אני יכול לגשת לאיזשהוא קורס במסגרת פרטית כמו לחמן אנקורי וכו' בזמן התיכון? כי לשפר ציון הגשה במסגרת התיכון אני לא יכול
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפוש של stock wallpapers brands wallpapers ועוד כמה שילובים דומים לא מביא אותי למציאת רקעים שמגיעים עם ניידים או בכלל רקעים שכוללים לוגואים וססמאות סטייל regza- image is everything style.like.no.other וכל מיני כאלה תהיתי אולי למישהו יש אתר או קובץ שבו יש דברים כאלו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לשלוח רסיבר ו2 רמקולים מהארץ לאוקראינה . כמה זמן זה יקר עלות בערך? האם הם יגיעו ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע איך בדיוק קוראים לזה בעברית או באנגלית ואשמח אם מישהו יודע איך לפתור או מה לחפש בגוגל שכותבים קוד בשפת C לדוגמה printf("hello hwzone\n"); ה \n או \t או למעשה כל דבר תחת " " ב- printf באותו הצבע גם שכותבים %d וכו.... איך אני עודה שה \n יהיה בצע שונה? ככה לדוגמה: printf("hello hwzone\n"); תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היתי בצו ראשון לפני שלושה חודשים ונתנו לי פרופיל 97 היום קיבלתי מכתב שאני צריך להתייצב בלשכה שלהם ב17.7 לבדיקות עכשיו אני רוצה להתגייס לשח"מ .. מה אני צריך לעשות בשביל כל זה ? הבנתי שצריך פרופיל 64 בשביל זה, איך אני מוריד את הפרופיל שלי ל64? תעזרו לי, לא באלי שידחפו אותי עכשיו לקרבי וזהו .. מה אני יכול לעשות בשביל להוריד פרופיל וללכת לשח"מ ??!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש מכל אחד ממכם לתאר שקורה משהו עכשיו. למשל שהמכונית התקלקלה, שהאינטרנט נפל, תמציאו סיטואציה, ותגיבו עליה. קדימה אנשים, הביאו לפה אנרגיות חיוביות.....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים בגודל 29 אינץ
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עוד שבוע וחצי יש לי יום הולדת 19... וגם בגלל היום הולדת וגם בגלל שחשבתי על זה הרבה זמן אני רוצה לעשות קעקוע.. אז מה שאני מחפש זה אתרים עם קעקועים ורעיונות שונים... וגם המלצה על מקומות באיזור תל אביב שכדאי לעשות בהם את הקעקוע.. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אתמול נאבד לי האנרק,ובו הייתה הכרטיסייה והיה רישיון הנהיגה שלי היה גם קצת כסף אבל זה לא ממש חשוב לי,גם הכרטיסייה לא ממש חשובה כי אפשר לקנות כרטיסייה חדשה,מה שעשיתי כבר. הבעייה היא הרישיון,שמשמש לי גם כתעודת הזהות שלי לכל מיני מקומות שאני הולך ומבקשים תעודת זהות מה אני עושה במקרה כזה?הולך למשרד הרישוי ומה מבקש שם?זה עולה כסף לעשות כזה דבר? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אני טס בקרוב לאיטליה ואטייל בצפון [מילנו/ורונה/טריאסטה/ונציה וכד'] ואני רוצה לקנות את ה-Samsung Galaxy S i9000 השאלה היא איפה וכמה זה עולה. אני אשמח ללינקים לאתרי מכירות פלאפונים איטלקיים וחנויות מוכרות למיניהן. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://links.qaz.co.il/index.asp משהו נחמד...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שב EBAY מוכרים חלקי מחשב ורציתי לדעת אם מישהו פעם קנה משם ומה הקטע של האתר ? המחירים הם כמו בארץ פחות או יותר הדמי משלוח לארץ זה משהו יקר בטירוף ואם החלק באחריות נדפק כל החבילות וכל ההמתנה זה לא שווה את המאמץ ...אז למי האתר טוב בעצם ? D: המחירים של החלקים המשומשים לא הגיוניים בעליל ! http://cgi.ebay.com/HDS725050KLA360-500GB-Hitachi-SATA-Hard-Disk-Drive-HDD-/330455102228?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf0a8b314 משומש עולה 140 + - ללא משלוח ! וחדש בארץ עולה 200 מה עדיף ? בשביל 60 שקל להסתבך ? שלא נדבר על המשלוח לארץ שצריך משכנתא בשביל זה ומה עם המיסים בארץ ? יש תוספות ? TAX וכו' ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם. אני מקווה שזה לפורום הזה לא הייתי בטוח לאן לשייך את השאלה שלי. רכשתי אתמול בלילה את Counter Strike CZ דרך ה Steam ב 10 דולר אבל אני לא מצליח להוריד אותו! יש לי ווינדווס 7 64 ביט "Home Ultimate " והמפרט בצד , כל פעם שאני מנסה להוריד אותו הוא אומר לי שאין מקום בHDD וזה חרטא כי יש לי 700 ג'יגה פנוי לפחות... לאחר חיפוש ממושך באינטרנט לא מצאתי שום אזכור לבעיה , וכבר שלחתי מכתב ל Valve . אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח , ואם מישהו יודע מה הפרוצדורה בנוגע לביטול החיוב. תודה לעוזרים. עדכון! לאחר שהתקנתי את הקובץ של CS בנפרד ולאחר מכן את Steam העדכני המערכת זיהתה את ה CS בתור משחק. נחכה ונראה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בערוץ אגו בכבלים (לא יודע עם יש גם בלווין) יש תוכנית שנקראת שם המשחק (extended play) שהיא על משחקים חדשים גם לקונסולות וגם לPC. בערוץ 504 בתבל ביום שלישי בשעה 21.30
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם משהו מגניב. שמעו את שני השירים האלו: T.I - what you know JIMMY HENDRIX - hey joe שונים לגמרי בסגנון אבל - שמעו אותם טוב. למי שיש שמיעה מוזיקלית טובה ישים לב שמדובר באותו לחן בדיוק לא יודע למה אבל לי היה ממש קשה לשמוע את זה... אם אתם רוצים לשמוע אותם, תוכלו למצוא את הקליפים שלהם באתר הזה: http://www.youtube.com/ תעשו חיפוש למעלה לפי השמות שנתת.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאלה בכותרת, שעון GUESS של חבר שנקנה בארה"ב החליד משום מה - יש חנויות בארץ שנותנות אחריות גלובאלית לשעונים שלהם או שהכל דרך תיקון עצמאי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב להשיג תמונת לווין של איזור מסוים בשרון ואני פשוט לא מוצא מקורות לתמונות טובות(google earth לא בא בחשבון בגלל שהוא לא מספק תמונות איכותיות לישראל)... תודה על העזרה..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצנם הגיימינג של Razer, הכרית החכמה, הבדיחה של רשת H&M על חשבונו של יוצר הפייסבוק ועוד מהמיטב של גוגל: הנה הן המתיחות המוצלחות ביותר עבור יום הכזבים הבינלאומי לשנת 2016 "חג" האחד באפריל 2016 הגיע לסיומו בכל רחבי העולם, וזה הזמן שלנו לסכם – ולהביא לכם את המיטב של מתיחות האינטרנט הטכנולוגיות, בנוסף לאלו החביבות שכבר הצגנו לכם אתמול. בדיחה אחת הגיעה מכיוונה של רשת הבגדים השבדית H&M, שהחליטה להתבדח על חשבון המלתחה המאוד אפורה (תרתי משמע) של יוצר פייסבוק מארק צוקרברג, עם שיתוף פעולה שיאפשר לכם להתלבש כמו המיליארדר הצעיר – עם שבע חולצות טי-שירט בצבע אפור לא ברור ומכנס ג'ינס בודד, כמובן. Dress for Success חברת גיבוי המידע Backblaze יצרה ג…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה אמורה לעלות הרכבת מחשב? אם אני בא לחנות... זה כולה להרכיב לוח אם למארז חדש, לשים קירור על ההרדיסקים,קירור על המעבד וזהו. אהה... ולחבר הכל. תודה מראש. .swg
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: לחברים קרובים של המשפחה שלי יש ילדה קטנה (4.5). היא קיבלה סרטן נדיר מאוד ומסוכן בגזע המוח (שקוראים לו midbrain glioma), וכרגע בישראל אין לזה פתרון ולא הרבה שורדים אם בכלל. אני מבקש מכם-עזרו לי למצוא פרופסור (בחו"ל) שמתמחה בזן הספציפי הזה של הסרטן, ויודע איך להתעסק איתו. בארץ לא יודעים אפילו לגשת לאותו אזור במוח, אבל בטוח שבכל העולם יש לזה מומחה. תודה מקרב לב, תזכרו שזה עניין של חיים ומוות.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-