עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני צריך עזרה במתמטיקה בספר מתמטיקה ו של בני גורן זה הכתום ירוק עמוד 257 שאלות 11 ו12 אני אשמח אם מישהו יכול להעלות פתרון או להדריך אותי כי הגעתי למצב שיש לי את הנתונים אבל אני לא יודע מה עושים תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by VL,

שלום.. יש לי בעיה יש לי רמקולים דיי חזקים למחשב וכל פעם שאני שם שירים אפילו על חלש זה מפריע לאחותי שהיא ישנה... השאלה שלי היא איך אפשר לאטום איכשהו את החדר או לחסום את הצלילים שיעברו מהחדר...

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by pergola,

אני ישן בחדר של המחשב.. ואם אני רוצה שהשעון מעורר שלי יהיה שירים במחשב.. למשל שאני יכוון שבשעה 9 בבוקר המחשב יתחיל שיר מסויים שהחלטתי מראש.. וככה יעיר אותי.. יש כזאת אפשרות? תוכנה או משהו?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. בעיקבות הפירסום הזה- http://hwzone.co.il/news/1191352484/88901/ פתחתי תדיון אני אישית סבלתי מ4 6600GT פגומים 9800פרו שבהתחלה נידפק לו המאוורר וכמה חודשים אחרי התיקון מת לגמרי ולוח אם בעיתי כל המוצרים של גיגביט ואף חברה אחרת לא גרמה לי כל כך בעיות אז אני יודע שלא כל מוצר שלהם תקול ושהרבה בפורום ממליצים הליהם אני אישית לא יקנה מהם כלום למרות המחיר בזול תאמינו לי זה לא כיף לחזור אם 6600GT הביתה אחרי כמה חודשים אם 8500(הישן של ATI ) בגלל שה9800 פרו יתקלקל ולגלות שה6600GT הגיע מקולקל

5. Started by miaoo673,

http://www.youtube.com/watch?v=Oym9Cb-TNdk

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש מדריך איך להקדד קובץ MPEG שישקול פחות, להקטין את הגודל מסך או משהו. [פשוט הכרטיס טלוויזיה שלי מקליט כל חצי שעה 2 ג'יגה ] ולא מצאתי איפה לכתוב את זה...

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  7. רכשתי עכבר G5 מנועה מחשבים. הם חייבו אותי ואמרו (גם לפי האתר) החבילה נשלחה. חלפו שבועיים והחבילה עדיין לא הגיע. מה עושים במקרה הזה? כיצד אני מוכיח שלא קיבלתי את החבילה? *הערה חשובה*: דואר ישראל אשמים בעיכוב המשלוח, לא נועה מחשבים.

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by genia,

.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by amit_amit,

שלום לכולם, יש המלצה למכונת גילוח בסביבות 600 ש"ח?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אין כאן פורום צבא והשאלה קשורה לרשתות אז שמעתי שיש יחידה שמתעסקת בנושא הרשתות(מחשבים) ורציתי לדעת מה הדרישות שלהם ומה שמה של יחידה זו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avivlyaviv,

הוורים שלי מחפשים רכב בסביבות 70 אלף, יד שניה שנת 2002 לפחות. פורד פוקוס פולקסווגן בורה הונדה סיויק סיטרואן C5 הונדה אקורד (שנה 2001-2...)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by בטיטi,

השאלות אינן מתייחסות למוצר ספציפי, אלא לנושא שנתקלתי בו בלא מעט מוצרים (פלזמה, LCD, מעבד מזון KitchenAid, אייפוד וכו') : 1. מניסיונכם, מה חשיבות ייבואן רשמי לעומת ייבואן מקבילי (פרללי), ומייבוא מוצרים רבים ? על פניו, היבואן הפרללי פחות מקצועי, אבל האם זה אומר שיש להתרחק ממוצרים כאלה ? מצד אחד, מוצרים שהאחריות היא לא של היבואן הרישמי, עולה פחות, אך החשש הוא שבעת תקלה השירות לא יהיה / לא יהיה מקצועי. 2. האם יש יבואנים פרללים בעלי שם טוב בשוק, וכאלה בעלי שם טוב פחות ? (אסתפק גם רק בבעלי השם הטוב..) 3. מה לגבי מוצרי חשמל שאנו מביאים בעצמינו בארה"ב לישראל, קראתי על סכנות בשל אי התאמה לרשת החשמל בישראל, האם מדובר בבעיה ששנאי מתח לא יכול לפתור ? (פרט לסוגיה של שיטות שידור בטלויז…

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  13. אני מתלבט בין 3 דגמים של אל פסק כמו שכתבתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=292505. ובמידה ואקח את הדגם היקר (Advice PRD650 - שעלותו 700 ש"ח ברוב החנויות) מצאתי אותו במחיר של ¤579.00 ב3 חנויות ואני מעוניין לדעת איזה מהחנויות הבאות היא המומלת והאמינה ביותר: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=5322&c=3347 http://www.gamaoffice.co.il/products/87080 http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3061

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  14. שמעתי שהיו כבר מלא סקרים כאלו לא ידעתי סליחה .!

• 14 תגובות
    • 804 צפיות
  15. האם יש לי אפשאות לראות כמה זמן הייתי בשנה האחרונה באתרים מסויימים? איך זה עובד יש דרך מסויימת או שזה דרך הספק אינטרנט ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  16. Started by Alex89,

האם אני יכול לעשות "תקיות" בגימייל כדי לחלק את הדואר לנושאים? אני לא מדבר על LABELS - כשאני מחלק את זה כך אז הדואר נישאר בתקייה INBOX ואני לא רוצה שזה יהיה כך

17. Started by Lost Spirit,

מישהו יכול להפנות אותי לספקי אינטרנט בארה"ב, שוודיה וכדומה? המספקות אינטרנט מהיר, ואף 100mbit. תודה.

18. Started by KoM,

אתרים לא עולים הכל זז לאט וכ"ו ? בזק בין לאומי.

• 46 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by Sting,

אני מתכוון לקליקים האלה שאפשר לעשות ע"י שילוב מסויים של האצבעות ביד אחת ... תמיד רציתי לדעת איך עושים את זה ואף פעם לא הצלחתי אני לא בטוח אם בכלל כולם יכולים לעשות את זה אבל האם בכל זאת למישהו יש איזה הסבר\מדריך\סרטון לאיך עושים את זה ?

• 21 תגובות
    • 11.5k צפיות
  20. Started by Biatch,

אממ צריך אתרים של חנויות שאפשר לבנות שם מפרט .. באזור נהריה-עכו-קריות-חיפה אני יודע שיש את נועה, קיי אס פי ... בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by mega1234,

בשעה טובה קניתי מחשב חדש, אני רוצה לדעת כמה אני יכול לקבל על הישן : P4 PRESCOT 3.0GHZ ASUS P5GD1 2X512 ADATA DDR400 LEADTEK PX6600GT EE TT 420W APFC תודה רבה.

22. יש לי את שני הסרטים על המחשב כבר כמה זמן והסיבה שאני לא צופה בהם עדיין היא שהבנתי שהם קשורים אחד לשני איכשהו ואני לא יודע מה לראות קודם. ראיתי במקרה את הסרטים האלה כשהייתי פעם אחרונה ב-Tower Records ועל כל אחד מהסרטים היה כתוב "צדו השני של *הסרט השני*, אבל גם שם לא מובן מה רואים קודם, אולי אם הייית קורא את התקיציר של הסרט מאורה (רק עכשיו אני חושב על זה...), אז בקיצור, מה לראות קודם?

23. Started by Lost Spirit,

לא מצאתי על זה מידע בגוגל, מישהו יכול לספר לי מה בדיוק עושים במקצוע? משכורת? ידע נדרש?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ori-silver,

ברשותי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט,האם הגיוני שזה גורם לי לכאבים בשורש כף היד??כל פעם שאני משתמש בו מתחילים לי כאבים מציקים ביד שפוחתים אחרי השימוש,האם הגיוני שזה גורם לי לפציעה?

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by kawaii,

כשאתה אוכל אוכל ערבי, משתמש במילים ערביות, מדבר במבטא ערבי לפעמים, ועדיין שונא ערבים. כשיש לך דחף בלתי נשלט לקחת את המגבת מהבית מלון הביתה... כשאתה יכול לזהות ישראלי בכל מקום בעולם מרחוק תוסיפו משלכם חברה, תעשו את זה מעניין..

• 44 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים