עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gal663,

שלום חברים! מישהו יודע אולי איך אני יכול להשיג את שמות השירים המופיעים באסקימו לימון?? תודה גל

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  2. האם יש חנויות מודינג שהלקוח מזמין חריטה איפה יעשו לו את החיתוך במארז ישימו פרספקס מאווררים התקנת פאן באסים וכאלה? אני צריך לדעת אם יש כאלה חנויות בארץ\בחו"ל בשביל פרויקט שאני עושה לעיצוב בבית הספר מקווה שאין חנויות כאלה כי כבר אין לי רעיון לפרויקט פשוט אני לא מצאתי בגוגל מצאתי סתם חנויות שהחנויות עושות הרבה מארזים עם שיפורים ומודינג אבל לא ראיתי משהו ייחודי למישהו ע"פ הזמנה. תודה לעוזרים.

3. Started by nondos,

שלום, אני צריך לקנות מחשב חדש ויש לי את הכסף והכול כרגע הכיוון הוא למעבד QUAD וכרטיס מסך 8800 השאלה היא האם לא כדאי לחכות עד חודש נובמבר בו על פי פרסומים שונים שראיתי פה באתר ובאתרים אחרים צריכים לצאת הפרנין וכרטיס 9800 או שזה יקח עוד הרבה זמן? תודה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום אני מחפש מוזיקה אלקטרונית עם שילוב של גיטרות, אני חולה על גיטרות ולכן אני שומע בעיקר מטאל לכל סוגיו, עכשיו לא מזמן שמעתי להקה שמנסה לשלב מטאל עם אלקטרוני יוצא להם לא רע אבל זה רחוק מלהיות מטאל אלקטרוני, לכן אני שואל האם מישהוא מכם מכיר להקות של מוזיקה אלקטרונית (חובה עם דגש על גיטרות חשמליות, אין לי עניין במוזיקה ש 100% נעשתה במחשב) או להקות בסגנון של מטאל אלקטרוני? תודה רבה מראש.

5. Started by +Eliran+,

עכשיו יצא החוק החדש שאסור לנסוע ולדבר בפלאפון אלא אם יש לך דיבורית. אם אני מדבר באוזנייה(BT או רגילה) אז אני עדיין יכול לחטוף קנס? תודה

• 9 תגובות
    • 13.4k צפיות
  6. Started by OoZz,

ראיתי בפורום מדריך לעשות דלת כזאת שקופה במארז... זה המדריך הראשון שיש שלוחים על מדריכים.. עכשיו רציתי לדעת אם נראה לכם שווה לעשות את זה?

7. Started by FresH-MeaT,

מישהו מכיר כמה אתרים נחמדים שאפשר יהיה לקנות בהם דברים מעניינים... אתרים ישראליים כמובן.. קניתי 2 קפוצ'ונים באתר של bolenat מחפש סתם כאלה דברים נחמדים לחורף... לא מותגים

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by oorlevi,

אז ככה אני צריך עצות כיצד לסדר את החוטים בצורה הכי טובה. כלומר אני רוצה שזה יהיה בלי סיבוכים (לקדוח וכו') אלה אם כן אין דרך אחרת.. אני רוצה שהחוטים לא יהיו גלויים (אם כן אז כמה שפחות). ואם אפשר לינקים של המוצרים ההלו זה יהיה טוב, אתם יכולים לתת דוגמאות איך זה אצלכם.! תודה

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום אני גר בירושלים ורוצה להזמין מחשב חדש ואני ממש מתלבט מאיפה להזמין... מצד אחד קראתי הרבה ביקורות גרועות מאוד על KSP שיש להם סניף בירושלים וכל החנויות הטובות נמצאות ליד תל אביב-רמת גן-ראשון לציון. מאיפה כדאי להזמין לי? כי אם פתאום המחשב יתחיל לעשות בעיות צריך להתחיל לשלוח חלקים כי אין לי שום חנות ליד הבית... תמליצו לי על משהו כי אני אבוד ואין לי מושג כבר מה לעשות :\ תודה מראש

10. Started by subarel,

הזיכרונות שלי מחזירים שגיאות ב MEMTEST86, ולאחרונה הווינדוס קצת משתגע מעצמו, אני שיערתי שזה בגלל הזיכרונות. הזיכרונות החזירו לי 20 שגיאות אחרי 18 דקות, כשראיתי את זה עצרתי את הבדיקה, מה הטעם להמשיך?.... הזיכרונות במפרט שלי... יש עצות איך ומה?, החנות שאליה אני הולך (שממנה קניתי) זה בחיפה. זה KSP, מקווה שלא יעשו בעיות..

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by mr-elad,

אני רוצה לקנות מהם מחשב ורציתי לדעת אם הם אמינים, זולים יחסית ואיך השירות. תודה רבה למי שעונה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by intel suck,

נתונות משוואות של שני ישרים Y=4X+2 ו- Y=-2X+17 הם נחתכים בנקודה M צריך למצוא את שיעורי הנקודה M תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by approx,

^^

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by etz,

אוקיי אז עכשיו חזרתי לצפון הרחוק, הייתי בטוח שמשתמשי הפורום מהמרכז יקדימו אותי אבל הם כנראה עצלנים. בכ"מ, אני לא ארחיב יותר מדי כי אני לא טוב בזה: היה פשוט ענק! גם השירים החדשים וגם קיבלנו הוכחה שאנט יכולה להחזיק יפה מאוד גם את הישנים. זהו, אפשר ללכת לישון בשקט.

15. Started by Thadar,

תודה חבר'ה... אז ככה, ראיתי כמה קטעים מסרט, ותהיתי עם מישהו יכול לעזור לי לזהות את הסרט. -קודם כל, זה סרט על זומבים. קטע ראשון: (מצטער עם אני קצת לא ברור, צפיתי בקטעים ללא קול ולא ממש הבנתי מה קורה) מסיבה... כלוב עם שני זומבים בפנים שקשורים בשרשרת... הרבה צופים מסביב... גבר זורק בחורה בכוח לתוך הכלוב, הבחורה נאבקת קצת עם הזומבים, ואז מגיע גבר, יורה בשני הזומבים ומציל אותה. קטע שני: גבר, לבוש בחליפה, יושב בתוך רכב אשר נמצה בחניון תת-קרקעי, בזמן הנהג שלו (כנראה) פותח את שער היציאה של החניון (הוא במרחק כמה מטרים מהרכב). כשהוא (הנהג) רואה זומבי מתקרב אליהם, אז הוא צועק לבחור שהיה במכונית משהו, ובורח דרך השער. הזומבי מתקרב למכונית, מנסה לשבור את החלון ולא מצליח, הבחור שולף אק…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  16. לא בוידאו - כבר מזמן אין לי מכשיר וידאו עובד כדי לנגן אותו. רצינו לעשות ערב נוסטלגיה... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. אני עוזר לחברה שלי בשיעורים ואין לי מושג שכחתי ממזמן איך בכלל פותרים פרבולות....תודה לעוזרים... X^2+6X>0

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. (חוץ מ- KSP) חנות מחשבים טובה אמינה עם ביקורות טובות הקרובה לאיזור תל אביב, בת ים, חולון, ראשל"צ, באיזורים האלה. תודה.

• 25 תגובות
    • 9.4k צפיות
  19. Started by zorgi,

http://video.google.com/videoplay?docid=-3851426890212250833 !!!come on lets do it

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ConRoe X Fire,

http://gangstaname.com/pirate_name.php "Scurv-aceous" Daryl Straw

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by hedva,

איך אפשר לחתוך עוגה (עגולה) ל 8 חתיכות בשלושה חיתוכי סכין? יש 3 פתרונות מי שמכיר, שיתן צאנס לאחרים

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Dror D.,

אח שלי נוסע עוד מעט לסינגפור, רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה חנות סינגפורית לרכיבי מחשב שיש לה אתר . אני רוצה לדעת את המחירים שם פחות או יותר ואם הם יותר זולים מארצות הברית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  23. Started by uzi_sch,

download rip: BRM- The One (Original Mix) [Mondo] i ripped it from DJ PEDRO DEL MAR's show. download link: http://rapidshare.com/files/60743723/BRM_-_The_One__Original_Mix__Mondo.mp3

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. שלום לכולם, לא מצאתי בחוקים שאסור לפתוח משהו על כזה דבר, אם אסור אשמח אם תגידו לי. אז ככה אני מחפש שרת לאחסן עליו את האתר שלי (אתר אישי לא הורדות או משהו פומבי מסחרי גדול) אני רוצה שהחברה המאחסנת לא תקרוס , כרגע הוא מאוחסן על שרת ישראלי שאני די מרוצה ממנו כשהוא עובד אבל הבעיה היא שהוא נופל די הרבה פעמים וזה מוריד אותי בדירוגים בכל מיני מקומות. לכן אני רוצה שתמליצו לי על שרת(כמובן בתשלום) שרוב הסיכויים שלא יקרוס ואם יקרוס יטפלו בו אנשים מיומנים ומבוגרים. אם אתם רוצים עוד קצת פרטים זה משהו בסגנון 300 מגה לאחסון ו-30 ג'יגה תעבורה. תודה רבה רבה לעוזרים , זה חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים