עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מחפש ציור מהסוג של שלד ליד מחשב עם קורי עכביש וכו', תמונת פארודיה, כאילו האיש מת מזמן ליד המחשב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by TheRedEye,

http://www.torec.net/ ע"י טורקים טיפשים.. מה עם קהילת האקרים בארץ? לא מתכוונת לעשות משהו? נשב ונשתוק מול מדינות ארב המוגבלות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ^^^

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by 125,

אין לי מזומן למחר , אתם חושבים אם אני יביא צ'יק זה בסדר? [300 שקל על הטסט]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Fighter,

גם אלבומים אם יש אני רוצה ליצור פלייליסט של raggae תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by InFecT[0]r,

http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1132481

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. קיימת גדר מסביב לחצר באורך 25 מטר העשויה מאבני מסלעה בגובה משתנה, ברצוני לצפות את הגדר בבטון ובטיח כמו כן להוסיף עמודים שישמשו גדר אלומיניום מעל, האם הבטון יחזיק בין האבנים הקיימות ויהיה יציב? באיזה חומר עדיף לצפות את הטיח האם צריך לאטום אותו בצבע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Aviram,

חובה להיות עם ראיה 6/6 או שזה לא משנה אם יש משקפיים? ויש עוד דרישות מיוחדות נוספות? איזה פרופיל צריך? רק מי שמבין בזה בבקשה, תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by aivengo,

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by huber,

שלום אנשים. החלטתי שגם ספרים יהיה חכם יותר לרכוש באינטרנט, עכשיו אני מחפש מקומות בהם ניתן לרכוש ספרים אונליין בעיברית במחירים טובים יותר מהמחיר של החנות השכונתית (קרי סטימצקי). יש למישהו מושג? בנוסף, אשמח לקבל המלצות על סיפרי פנטזיה טובים כדוגמאת סיפרי מחזור שער המוות או סידרת הדרקונים של מרגרט וויס וטרייסי היקמן. תודה.

11. Started by Ac-Boy,

מה מס' הפרק ואיזה מס' סדרה הוא? 300 - South Park ^ על הפרק הזה אני מדבר.. =] תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by arnoNz,

תגידו עוד מישהו פה רואה תסידרה בערוץ יס+ (12) ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by psxr,

המחשב שלי החליט לפתוח בשביתה, מה שאומר שהגיע הזמן לקנות חדש השאלה היא איפה ? החנויות שאני מכיר ברמת גן ויש לי ניסיון איתן הן ksp וlogicpc שלכל אחת מהן יתרונות וחסרונות. בksp המבחר לא משהו אבל כמעט כולו במלאי והיחס לא משהו כשקניתי שם כמה דברים קטנים האיש מכירות התנהג כאילו שהוא עושה לי טובה שהוא מוכר לי משהו בפחות מ10K. בlogic לעומת זאת קיבלתי אחלה שרות כל פעם שקניתי משהו אבל כמעט כל מה שמופיע באתר לא במלאי וצריך לחכות והמחירים הרבה יותר גבוהים. השאלה היא האם יש חנות מומלצת ברמת גן (אולי גבעתיים) או שצריך להתפשר על מחיר/שרות בין logic לksp או שלקנות רחוק מהבית שזה משהו שאני ממש לא רוצה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by xTz,

מישהו מכיר אתרים שבהם אני יכול להפיץ את קורות החיים שלי בחינם? תודה(:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מחפש חנות מחשבים רצינית וגדולה בראשון לציון (אני מוכן גם להתפשר לכיוון חולון) שמתי לב שכל החניות הן בחיפה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

שלום אם אני לא טועה, שמעתי פעם שהCENTRINO של Intel יוצר בישראל. מישהו יכול לאשר לי את זה? בתודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

שלום, כשאני פותח הודעה חדשה ורושם הכל על פרטי המוצר וכו'.... אני לוחץ על המשך ואחרי כ-10 שניות זה נכנס לי לדף לא זמין. כשאני מרענן את הדף, אותו דף חוזר לדף הפרטים כאשר השדות כבר אינן ממולאות. בעיה אצלי או אצלהם? (אני משתמש בדפדפן IE7).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by intel suck,

אני רוצה למכור תסוני אריקסון שלי K610I כולל כל הקבלות הקופסא וכל הציוד המקורי הפלאפון במצב מצויין כמה אני צריך לדרוש עליו? יש לי אותו שנה וחצי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Alex89,

יש לי בבית שני פוסטרים של הצייר Luis Royo פוסטרים מדהימים. סרקתי את כל האינט' ולא מצאתי תמונות כאלה (את הצייר מצאתי ואת התמונות שלו, אבל בינהן אין עוד כאלה תמונות) אולי מישהו מכיר צייר עם סגנון דומה לזה של Luis Royo? אולי למישהו בבית יש תמונות/פוסטרים עם אותו סגנון ויודע את הצייר? שני הפוסטרים שיש לי בבית:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Bebush,

אני וכמה חבר'ה רוצים להתארגן ולראות הופעה שלהם שתיהיה יום שיש הקרוב ב"אוזן בר" בתל אביב. חבר שלי אומר שהם ממש טובים וגם חיפשתי שירים שלהם ביוטוב, דווקא זה סגנון שאני אוהב מה שהם מנגנים והכרטיס לא יקר (60 ש"ח). מה דתעכם? מישהו היה פעם בהופעה שלהם? מכיר\שמע משהו עליהם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע איך קוראים לחלב? נתקשר כולנו, אחד בטוח יזכה במשהו! מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by k22,

שלום אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוקטובר ועד היום לא למדתי פיזיקה אני רוצה להתחיל ללמוד לפני הקורס ולפי מה שהבנתי פיזיקה זה תחום רחב איזה תחום צריך ללמוד להנדסת תוכנה (מכניקה/חשמל/קרינה וחומר)...?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://e.walla.co.il/?w=/6/1843415

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by asaf_azar,

משעמם לי בית וחשבתי לנסות תחביבים חדשים תמליצו לי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים