עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SciFi7,

שלום, בחופש הגדול אני רוצה לטוס עם חברים ... עכשיו התחלנו לברר מחירים ושטויות, והגעתי למצב שראיתי את שני האיים איס וקוס, עכשיו מה ההבדל ? נשמע לי כיאלו איוס זה עם פחות ישראלים, יתרון משמעותי... אבל בכללי, משהו יכול להגיד לי מה עדיף ? ד"א אנחנו לא ערסים, אנשים איכותיים, ככה שאני מעדיף לימנע מ"ישראליות" יתר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shloosh,

איך זה יתכן שבכל גוש אין איזה לאן פרטי נורמלי אחד מסכן?!?!! אני משתגע מהעניין הזה, זה מטריף אותי!!! יש מצב שיש מקום בתל אביב ואני מכיר אותו?!???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by drorhazan,

שווה לקנות חשבון שם במקום להיות guest כל הזמן? זו תוכנה בשם i am viewing אם אינני טועה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. nasa פירסמו לאחרונה תמונת פנורמה באיכות גבוהה היישר ממאדים וחוץ מהצורך לשתף, הופתעתי לגלות שהמחשב שלי לא מצליח להתמודד. התמונה שוקלת 94 מגה! שפתחתי אותה על המחשב עם image browser הדיפולטי של ווינדוס (xp) ועשיתי זום או גררתי לצדדים לקח למחשב שלי כמה שניות ארוכות עד לביצוע הפעולה. קישור לתמונה אני לא צריך להסביר לכם איך להוריד נכון ותגידו לי אם גם אצלכם המערת נענקת או שאין צורך במחשב על כדי להסתכל בתמונה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by alex.turovsky,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by skycaller,

מישהו בפורום עבר ניתוח קילה (בקע) כלשהו? אני חייב לדעת ולדבר עם אנשים שעברו את זה... זה חשוב :-[

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. במידה ויש לך 20 יחידות לימוד, חסרות לך 3/4 יחידות לימוד לבגרות מלאה, מה אתה כותב? אולי עדיף לא להזכיר בכלל את התעודת בגרות, אבל יש לי 20, לא מתכוון לוותר עליהם. להשלים? אין זמן, רוצים במקום העבודה קורות השבוע. מי שיכול לעלות קורות חיים שלו, ואני אעתיק איך שזה ניראה - תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yossi21,

למה שלא יהיה באתר פורום החלפת קישורים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הרעיון הוא כזה אתה המשתמש תרשם באתר ותוריד TOOLBAR לדפדפן אחרי כן בשעה שאתה גולש תוכל לסמן לייקים על תכנים שאתה פוגש בעת גלישה למשל תמונות בכל אתר ברחבי הרשת ברגע שאתה לחצת לייק התמונה תקפוץ לאתר החברתי הזה לחשבון שלך לתוך הגלרייה שלך למשל לאתר MINUS.COM שזה אתר ממש שימושי שמשמש אתר העלת תכנים פשוט יעיל וגם יש גלריות של אנשים עם מיליונים של צפיות רעיון למין דבר כזה יצור אתר חברתי חדש ששם תבוא לראות איך אנשים גולשים באיזה תכנים הם נפגשים ואיפה הם עושים את זה מה שיביא לדרך אולטימטיבית למציאת אתרים חדשים שלא היית מודע להם לתכנים חדשים ולראיה שקופה יותר של השימוש והפופולריות של תכנים ברשת מה גם שזה ישמש כגיבוי מעולה לתכנים שאתה נפגש איתם ונעלמים אחרי כמה שניות במקום לגלוש …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by White Raven,

האתר נוצר על ידי אחד מחברי הקהילה TORRENT-LEECH למי שמכיר http://www.merc-tech.org/ רק מידע אותכם במיוחד לכל ה*אבודים* באתר

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by idofr,

היי אנשים אז ככה הדבר הזה שמגע אותי אני צריך ת'קוד לשלב 13 למה את 12 אני לא עובר זה המשחק http://fun.walla.co.il/?w=/@op&url=http://www.freeaddictinggames.com/games/roadblocks/roadblocks.swf&pop_path=61&pop_id=546130&pop_title=מחסומי%20דרכים אם מישו רוצה ת'קוד ישר לשלב 12 שישלח לי בפרטי או שתבקשו יפה אז אני ישאיר אותו פה אבל לדעתי זה הורס איך שבא לכם אגב לאדע למה אבל זה עובד רק באקפלורר

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכול חברי הפורום אז ככה אני רושם הודעה זאת ואני מקווה שתתייחסו אליה ברצינות רבה ולא כאל צחוק אז ככה אני יספר תספור בן אדם בשם נדב קליין לפני שבועיים התחתן,כול החתונה שמורה על המחשב שלהם,המחשב ניידדד,כמו כן התמונות אישיות זיכרונות הכול נשמר על מהמחשב. לפני שבוע בשבת הייתה לבנאדם תאונת דרכים קשה מאוד,וכתוצאה מכך כול מה שנמצא זה האוטו שהוא מרוסק,והבנאדם שנהרג במקום . ברכב הוא החזיק מחשב נייד של IBM אותו מחשב שנמצאים בו כול התמונות של החתונה שלו ושל איישתו. המחשב הזה נגנב מתוך הרכב כנראה אחרי התאונה .. עכשיו אני לא מכיר את הבנאדם,זה מקרה שחבר שלי ביקש שאני יעזור לו בכול דרך שהיי בפורם הזה ובעוד כמה. אני וכול מי שאני מכיר עושים את כול המאמצים למצוא לפחות רמז אל המחשב הז…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by The Dom,

http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200612/20061205201831.htm

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by pssheba,

בתאריך 21-7-03 קניתי דרך מכרז של חברת "סאקאל" באינטרנט נתב (odem-natav) מסוג d-link דגם di-604 . בתאריך 1-11-03 פסק הנתב לעבוד ! התקשרתי לחברת "סאקאל" בטל. 1-700-705-006 ואחר המתנה ממושכת מאוד נעניתי ע"י פקידה שהפנתה אותי ל "אודם" בטלפון 03-9540010. פניתי לטלפון הנ"ל ונעניתי שעלי לפנות ל "כרמי" בטלפון: 051-923971. פניתי לטלפון הנ"ל וענה לי משיבון. השארתי את הפרטים שלי אך כרמי לא התקשר. ניסיתי שוב ושוב לדבר עם כרמי עד שהצלחתי לתפוס אותו והוא ביקש שאשלח את הנתב ל: פריימן 20, אזור התעשייה הישן, ראשל"צ. שלחתי את הנתב לכתובת הנ"ל בתאריך: 10-11-03. שבוע מיום משלוח הנתב, לא שמעתי מחברת "אודם" ולפיכך התקשרתי אליהם לוודא שהנתב הגיע ולשאול מה קורה עם הנתב. נעניתי שכשהנתב יתוקן, י…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MishaK,

Mecca-Cola! :lol:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by CrossFire,

שלום, אני צריך שתעייצו לי עם מה להשתמש לניקוי המחשב, פשוט השתמשתי בפאן והוא התקלקל, יש לכם פיתרון יותר טוב?

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by amisha,

מישהו עשה זאת פעם ? (ואם כן על איזה רכב...) מאיזה גיל אפשר לעושת את זה /כמה זמן צריך שיהיה רישיון על מנת שיתאפשר ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by NIRGOOD2009,

DreaMelodiC - The Power Exits Outside אחרי הרבה זמן שאבירם לא משחרר קטעים ..אני יכול לבשר לכם שיהיו עוד המון השנה כולל אלבום מדהים ומהפנט הקטע הבא שתאזינו לו ישאיר לכם את הלשון למטה! לי לפחות מתוך האלבום שמתחמם Happy Dream , אחרי שאבירם הוציא לפני שנתיים את הקטע Feel The Briza רצועה מספר 9 ,הנה הקטע המלא "The Power Exists Outside" שרובכם וודאי מחכים די הרבה זמן זוהי רצועה 2,תהנו ♫ קרדיטים הקלטות,קולות רקע,סמפולים,כלי הקשה,ומידי: אבירם דיין DreaMelodiC עיבוד (מיקס,מאסטרינג): אבירם דיין DreaMelodiC לחן: אבירם דיין DreaMelodiC עיצוב כריכה/וידאו קליפ: אבירם דיין DreaMelodiC חברת תקליטים והפצה בעולם - Power & Emotion Records File Name - The Power Exists Out…

19. פאנקי ומקפיץ (לפחות הפיזמון) http://eurovil.iba.org.il/

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. לפני כמה זמן ראיתי את הסרט הארי פוטר. היו שם אפקטים שהסתכלתי עליהם וחשבתי שאת הסרט ערכו בתוכנות תלת מימד ואולי קצת Adobe. לפני כמה זמן ניגש אלי אחד שביקש ממני לערוך לו סירטון קצר כמו הארי פוטר אם האפקטים. אני משתמש after effects לעריכת סרטים וראיתי שאפשרי ליצור אפקטים כמו בסרט אבל לא את האפקטים האמיתים. מישהוא יכול לתת לי קישור להורדת האפקטים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן קבלו את הסודוקו המצורף... הוא אמיתי ופתיר לכל החכמולוגים... בואו נראה מי יכול לפתור את הדבר הזה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by o07,

שמה נשמע? יש לי בעיה אני לא יודע אם משלמים באתר הזה ביורו או בסטרלינג בגלל שזה בבריטניה אבל יש שם אות קטנה של E www.yoyotech.co.uk בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yossi21,

אחד התחביבים שלי זה לרכב על סקייטבורד, ומאז הפעם האחרונה שרכבתי עבר הרבה זמן. אני רוצה לחזור לזה עכשיו ואני צריך סקייט חדש, אני ברמת מתחיל. אני מחפש משהו טוב ולא יקר מידי. צריך את עזרתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Newegg לא מקבלים כרטיסי אשראי בינלאומיים, אך ניתן לשלם באמצעות paypal. האם הוספה ל-paypal של הכתובת ה"וירטואלית" של חברת המשלוחים תאפשר הזמנה ומשלוח לארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.