עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Alexkmr,

משהו פה בא היום ל-Porcupine Tree?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בחגיגה של 133,337 אוהדים של Razer בפייסבוק, הם עושים הגרלה לחבילות אביזרים לגיימרים על פי בחירתכם בעלת שווי של יותר מ 500 דולר, בחינם! ש-1337 נרשמים יזכו בה!!! מה שמקבלים בחבילה זה: • A Razer Professional Gaming Mouse of his/her choice - עכבר גיימינס מקצועי של רייזר לבחירתכם. • A Razer Professional Gaming Surface of his/her choice - משטע פאד לעכבר לפי בחירתכם. • A Razer Gaming Keyboard of his/her choice - מקלדת גיימינג לבחירתכם. • A Razer Megalodon 7.1 Gaming Audio Headset - אזניות גיימינג מקצועיות של רייזר. • A Razer Armadillo2 Mouse Cable Management System - איזשהו מסדר כבלים .. • A Razer Attitude Tee - חולצה של רייזר.. • A Razer Messenger Bag - תיק של רייזר.. • A Raze…

3. יש לי כיסא משרדי,ובטח כולכם מכירים את הגלגלים מפלסטיק,שנתקעים להם שיערות על הציר,בין גוף הכיסא לבין הגלגל עצמו.וזה משגע אותי שאני לא מצליח להחזיר את הכיסא למצבו הקודם,ככה שהייתי יושב בכיף ומחליק על הריצפה להנאתי. יש למישהו הצעות איך להעיף משם את השיערות,ולגרום לגלגלים להתגלגל חופשי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by alexpir,

היתי בצו ראשון לפני שלושה חודשים ונתנו לי פרופיל 97 היום קיבלתי מכתב שאני צריך להתייצב בלשכה שלהם ב17.7 לבדיקות עכשיו אני רוצה להתגייס לשח"מ .. מה אני צריך לעשות בשביל כל זה ? הבנתי שצריך פרופיל 64 בשביל זה, איך אני מוריד את הפרופיל שלי ל64? תעזרו לי, לא באלי שידחפו אותי עכשיו לקרבי וזהו .. מה אני יכול לעשות בשביל להוריד פרופיל וללכת לשח"מ ??!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחפש משתמש בעל חיבור אינטרנט שיכול להעלות מעל 100 KBPS הורדה - לא משנה לי. חובה- ספק בזק בין לאומי) אני צריך שרות מסוים וחוקי! שגוזל כ 10 דקות. מוכן לשלם סכום סימלי (ב PAYPAL)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by o07,

שמה נשמע? יש לי בעיה אני לא יודע אם משלמים באתר הזה ביורו או בסטרלינג בגלל שזה בבריטניה אבל יש שם אות קטנה של E www.yoyotech.co.uk בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לאחרונה שמתי לב שהמצב שלי די גרוע ואני ממש חייב להתחיל להתאמן. אני רוצה עצות לגבי תרגילים לחיזוק של השרירים ועצות לגבי תזונה יותר נכונה. אני לא הולך להכניס את עצמי לדיאטות מטורפות ואימונים מפרכים, אני רק רוצה כמה עצות לגבי חיזוק השרירים בחלק הגוף העליון ממש חשוב לי, תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by White Raven,

האתר נוצר על ידי אחד מחברי הקהילה TORRENT-LEECH למי שמכיר http://www.merc-tech.org/ רק מידע אותכם במיוחד לכל ה*אבודים* באתר

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. *לא בטוח שזה שייך הנה - פשוט נראה הכי מתאים לפה* זקוק בבקשה להמלצה על חנויות רשת זולות ואמינות בארה"ב מאחר שהמשפחה שלי טסה לשם בעוד חודש לכמה שבועות, ואני רוצה להזמין רכיבים שיחכו להם אצל המשפחה שם להביא לי. דרך אגב, מהם החלקים שהכי משתלם כלכלית להביא הנה? חשבתי שמעבד+כ.מסך הם העדיפות הראשונה, אבל מה לגבי הלוח והזכרונות ושאר הרכיבים בכלל. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by HellBoY,

תכנסו לזה ותעשו את המשחק.. אני פשוט לא מבין איך זה עובד! http://fun.walla.co.il/?w=/@op&url=http://stwww.weizmann.ac.il/manor/hachiva_kamutit/game.html&pop_path=61&pop_id=546348&pop_title=%E7%F9%E9%E1%E4%20%EB%EE%E5%FA%E9%FA

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מצנם הגיימינג של Razer, הכרית החכמה, הבדיחה של רשת H&M על חשבונו של יוצר הפייסבוק ועוד מהמיטב של גוגל: הנה הן המתיחות המוצלחות ביותר עבור יום הכזבים הבינלאומי לשנת 2016 "חג" האחד באפריל 2016 הגיע לסיומו בכל רחבי העולם, וזה הזמן שלנו לסכם – ולהביא לכם את המיטב של מתיחות האינטרנט הטכנולוגיות, בנוסף לאלו החביבות שכבר הצגנו לכם אתמול. בדיחה אחת הגיעה מכיוונה של רשת הבגדים השבדית H&M, שהחליטה להתבדח על חשבון המלתחה המאוד אפורה (תרתי משמע) של יוצר פייסבוק מארק צוקרברג, עם שיתוף פעולה שיאפשר לכם להתלבש כמו המיליארדר הצעיר – עם שבע חולצות טי-שירט בצבע אפור לא ברור ומכנס ג'ינס בודד, כמובן. Dress for Success חברת גיבוי המידע Backblaze יצרה ג…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Tnufa,

במונח DHCP Dynamic Host Configuration Protocol המילה Dynamic באה לתאר את המילה Host, את המילה Configuration או את המילה Protocol? כלומר מה בדיוק דינאמי? ההוסט, הקונפיגורציה או הפרוטוקול? השאלה מתייחסת לדקדוק האנגלי בלבד, לא מעניין אותי מה בדיוק הפרוטוקול אומר ואיך עובד DHCP.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by amisha,

מישהו עשה זאת פעם ? (ואם כן על איזה רכב...) מאיזה גיל אפשר לעושת את זה /כמה זמן צריך שיהיה רישיון על מנת שיתאפשר ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by adlanm,

לספרים באנגלית ספר מועדף The runaway jury אבל כל ספר יהיה טוב ;D בבקשה אל תגידו לי תעשה בעצמך

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. השעה 21:30 דפיקה מיסתורית נשמעת בדלת...טוק טוק טוק.... אני ניגש לפתוח את הדלת ובפתח עומד לי איש חסון ומהודר. "שלום, אני מערוצי זהב. שמענו שיש לכם YES ורצינו לדעת אם פגענו בכם..." אני מבולבל מעט ואפילו קצת נבוך. מי לעזאזל אתה שתבוא ותחקור אותי. מה אכפת לך מה אני רואה ומי לעזאזל נתן לך את הכתובת שלי. בתחילה עוד הייתי מנומס וניסיתי לחפף אותו בעדינות אך הנציג הנחוש מיאן לעזוב את פתח הדלת תוך שהוא תוקע את הרגל במפתן הדלת (מה שמקשה על פעולת סגירה). בינתיים הוא ממשיך במסכת הייסורים של השאלות החודרניות והמעצבנות ואומר שיש לו הצעה שלא נוכל לסרב לה. בשלב זה הוריד מתחיל להתנפח והעין מתחילה למצמץ בתדירות גבוהה. כדאי שתזוז מהדלת אם אתה לא רוצה שהיא תפגע בך בפרצוף. בסופו של דבר הוא הב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

מה מס' הפרק ואיזה מס' סדרה הוא? 300 - South Park ^ על הפרק הזה אני מדבר.. =] תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לא מצליח לראות סטראוגראמות! עזרה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. רציתי לדעת האם יש ספר שקשור איכשהוא למחשבים, פתרון תקלות, מונחים בסיסיים, משהו כמו מחשבים 101... הספר צריך להיות בעברית (וכנגזרת מכך שכמובן יימכר בארץ). עדיף מחנות פיזית אבל גם הצעות באינטרנט יתקבלו בשמחה. צריך להיות משהו בסיסי של דברים בסיסיים, עדיף שקשור לקצת מינוחים או פתרון בעיות. זה לידידה שלא מבינה כלום במחשבים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by RayZ,

זוכרים את סמלי HWzone 2006 שהיו בחתימות של הרבה משתמשים מהפורום כל השנה? כן, אני עשיתי אותם, אבל זה לא המקום להגיד מי עשה אותם - רציתי רק להפיץ את הסמל החדש של שנת 2007: אני יודע, ת'רד דפוק.. לא לסקול אותי :-X

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Azmodan,

מי שלא מכיר - דניאל פטרי הוא מדריך בג'ון ברייס ו-MVP של מיקרוסופט בנושא Exchange. קראתי את המאמר שלו בנוגע לכתיבת שאלות בפורום ורק השכלתי (וגם צחקתי) - מומלץ: http://www.petri.co.il/how_to_ask_a_question_he.htm הכי הרג אותי הקטע הבא(דוגמאות רעות לשאלות שנשאלות בפורומים): שווה 10 דקות קריאה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

אחרי הדיון שהיה לי פה בקשר ללימוד גיטרה החלטתי כן לקחת מורה, האם למישהו יש המלצה למורה טוב מהרשימה? [עקורנית זה יכל להיות כל מורה שיגיעה לחולון, ומתאים לגיל 14]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by darkman,

פעם היה לי אתר משהו חבל על הזמן אבל אני לא זוכר תשם אז כל מי שיודע אתר טוב בבקשה לפרסם (גוגל לא ממש עוזר)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אני מחפש רשימת שירים משנות ה80 תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. זה אמיתי לגמרי, ויש המשך.. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=330884

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מחפש חנות מחשבים רצינית וגדולה בראשון לציון (אני מוכן גם להתפשר לכיוון חולון) שמתי לב שכל החניות הן בחיפה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.