עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Chaos,

שלום לכולם. אחי נמצא עכשיו בניו-יורק, וחשבתי לבקש ממנו להביא לי מכשיר חשמלי משם. הבעייה היא, שאני לא יודע איזה. לכן, אני צריך את עצתכם בנוגע למכשיר אשר אבקש ממנו, בתקציב של עד 400 דולר, עדיפות לכמה שיותר זול. ברשותי כבר מצלמה דיגיטלית ונגן MP3 של 128 מ"ב, לכן אלה לא באים בחשבון. תודה רבה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Dima67,

מאתמול יש לי דיליי בסאונד בערוץ 2. הוא מאחר באיזה שנייה וזה מטריף אותי. בדקתי וזה קורה רק בערוץ 2. יש לי בבית כבלים פשוט, לא יס או הוט. מישהו יודע מה הבעיה אולי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני די קרוב להשלמה הסופית שלו, רק עוד קצת אוטומאציות, שיפור הביטליין והוספת ווקאלז. הדגימה עשויה להשמע קצת משעממת, אבל הטראק נבנה הרבה יותר טוב בהמשך, אני נותן לכם רק את הבילדאפ של הקטע. הקטע הוא נסיון שלי ליצור ברייק בסגנון שנקרא "טו-סטפ", אשמח לשמוע את דעתכם... הטראק מבוצע בצורה מלאה ע"י Reason גירסה 2.5. בהמשך, אעלה שתי דגימות נוספות לרמיקסים שכתבתי עבור - Ocean Of Blue של G-Pal ו Slave To The Hard Drive של Swayzak. *תודה מיוחדת לטובי (Pure-Gold), על כך שאחסן עבורי את הקובץ. '>http://www.pure-gold.co.nr/r0ckf0rd/RF-URSl33ping(SampleI).mp3

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by wooper,

הי אני מחפש מטען לסוללות AA/AAA עדיף טעינה מהירה המטענים של חברת GP די יקרים לכן ויתרתי על האופציה לא משנה אם זה מ חו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אורח athlon

אתם מאמינים שקיימים כאלה בכלל דברים באינטרנט? http://www.icba.org.il/atin/daflavn31.htm

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לפי דעתי היתושים המגעילים האלה שפוקדים את ארצנו בקיץ הם פשווט חרק דוחה כל הרגלים הארוכות הועקומות שלהם והכנפים המסריחות ושלא לדבר על הבטן האדומה והשקופה שרואים את כל האיברים הפניימים שלהם בעעעעע מה לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכול חברי הפורום אז ככה אני רושם הודעה זאת ואני מקווה שתתייחסו אליה ברצינות רבה ולא כאל צחוק אז ככה אני יספר תספור בן אדם בשם נדב קליין לפני שבועיים התחתן,כול החתונה שמורה על המחשב שלהם,המחשב ניידדד,כמו כן התמונות אישיות זיכרונות הכול נשמר על מהמחשב. לפני שבוע בשבת הייתה לבנאדם תאונת דרכים קשה מאוד,וכתוצאה מכך כול מה שנמצא זה האוטו שהוא מרוסק,והבנאדם שנהרג במקום . ברכב הוא החזיק מחשב נייד של IBM אותו מחשב שנמצאים בו כול התמונות של החתונה שלו ושל איישתו. המחשב הזה נגנב מתוך הרכב כנראה אחרי התאונה .. עכשיו אני לא מכיר את הבנאדם,זה מקרה שחבר שלי ביקש שאני יעזור לו בכול דרך שהיי בפורם הזה ובעוד כמה. אני וכול מי שאני מכיר עושים את כול המאמצים למצוא לפחות רמז אל המחשב הז…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ycltdycltd,

קיבלתי זימון ליחידה הטכנולוגית של חמ"ן. יש לי סיכוי להתקבל לשם רק עם ידע ברמה של תחילת כיתה י"ב (5 יח"ל במחשבים (#C), פיזיקה (בינתיים למדתי רק מכניקה), מתמטיקה ואנגלית עם ציונים באזור ה95) וראש טוב, כמעט בלי שום ידע באלקטרוניקה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום בזמן האחרון יש לי כאבי גב נוראיים ביגלל הכיסא שיש לי. אני מחפש נוחות, שאני יוכל לשבת יחסית שעות על גבי שעות ואני ירגיש רענן עם הכיסא. יש חייה כזו? תודה רבה ולילה טוב!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לקח את זה יותר מידי קשה:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shaithebest,

שבוע טוב, אני בעלים של חנות מחשבים ויש לי תצוגה של 4 מחשבים ניידים + 4 מסכי מחשב פתוחים במדף ואני רוצה להריץ שם בלופ סרטונים של HD באיכות גבוהה כך שהלקוח יראה את יכולות המסך שלו בצפייה בסרטים אני חופר באינטרנט ובטורנטים ולא מוצא כלום אולי מישהו נתקל? על סרטונים ממש יפים מוכן גם לשלם תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by WarMachine,

אני מנסה להירשם לאתר של פייפאל, הכל טוב ויפה עד שמגיעים ללשונית של ה-billing information, אני ממלא את הפרטים בצירוף של הטלפון בבית אבל כאשר מנסים להמשיך הלאה מתקבלת ההודעה הבאה: The phone number is not properly formatted ניסיתי את כל הצורות האפשריות שרק אפשר להכניס טלפון ואין לי שום מושג מה הם רוצים ממני. ניסיתי עם קידומת מדינה ובלי קידומות, עם האפס לפני הקידומת איזור ובלי האפס, בקיצור בעיה מאוד מעצבנת שלא מצאתי לה שום פתרון כבר שעתיים. אם מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את זה הוא יעשה לי כאן נס קטן. בתודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by NetSpider,

Hail

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by solidus,

http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912 הסרט מציג בהתחלה הסבר על כיצד יוצרים כסף מתוך אויר ריק וכיצד המערכת הזו עובדת. אחרי זה ממשיכים להראות את ההשפעות של המערכת הזו וכיצד ניתן להוריד ארצות שלמות לברכיים בעזרת המערכת הזו. מעבר להכל - זה מראה שאנחנו, האנשים העובדים, לא יותר מעבדים מודרניים - עבדים של המערכת. אני לא רוצה להרחיב מעבר לזה כי באמת שאי אפשר לסכם את הסרט אלא פשוט צריך לצפות בו - ואני חושב שכל אדם שיש לו טיפת שכל יוכל להעריך את הסרט.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Henz16,

אשמח לכל תגובה. תהנו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://hod-hasharon.vgames.co.il/ למי שפספס או שכח, יאללה תבואו, אני וחבר שלי נהייה שם (הוא ב-InvaderZ בסורס).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כן, אני יודע, לא קשור לכלום אבל זו הפירסומת היחידה שממש נהניתי ממנה, אז אם אני כבר בפורום למה לא לחלוק: במיוחד הסוף, כזה חמוד.

18. Started by Booobb,

והתגובה (המוזרה משהו) של גוגל: http://searchengineland.com/islam-is-blocked-by-google-suggest-bug-32921 האם גם גוגל פוחדים מהאסלם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by avivlevy,

טוב אני עובד על הציור הזה כבר חודש,(למרות תמיד אני מצייר מכוניות). עבדתי עליו קשה מאוד! עשיתי בערך 20 ציורים על לתוצאה הכמעט מושלמת.(לפחות אני חושב), הציור נעשה כחיקוי לתמונה הזאת במציאות הציור נראה הרבה יותר יפה פשוט יש לי סורק של 5 שקל במצאית הקווים יותא ישרים.. מה לעשות ככה תמונה יוצאת עם איכות סריקה של 200DPI טוב אז אני מקווה שתהנו(וסליחה על הAVIV פשוט עבדתי על זה קשה.....):

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הייייייייי כולם דודה שלי קנתה לי איזה משהו שלא נעים לי שהיא תשלם אותו ואני רוצה להחזיר לה כסף... השאלה איך אני יכול להעביר סכום כסף (120$) לחשבון בנק בארה"ב (ניו יורק אם זה משנה) עם הכי פחות עמלה (אם בכלל) חשבתי על פייפאל אבל אני לא יודע אם זאת הדרך הכי טובה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. האם אני צריך כ.אשראי בין לאומי כדי לפתוח חשבון ב PAYPALL או כדי לקנות דברים באינט' למשל ב GODADDY?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ברוס לי,

היה פעם סרגל צאט לאן הוא נעלם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני יוצא עם מישהי כבר זמן מה והיא החליטה שהפגישה הבאה תהיה בקארטינג,לכו תבינו אבל זה נשמע טוב אז אנ יזורם שנינו מאיזור הצפון (גם חיפה זו אופציה,כן היא בצפון) ונשמח להמלצה למקום איכותי באיזורנו שפעיל לא רק בשעות הבוקר אלא גם אחה"צ . תודה מראש נ.ב על הדרך,זקוק להמלצה לסרט טוב לראות איתה - קומדיות הולכות טוב,רצוי משהו עדכני שהסכיויים שהיא ראתה קטנים יותר.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by intel suck,

במידה והגישו אותי על ציון הגשה נמוך ואני רוצה לשפר אותו האם אני יכול לגשת לאיזשהוא קורס במסגרת פרטית כמו לחמן אנקורי וכו' בזמן התיכון? כי לשפר ציון הגשה במסגרת התיכון אני לא יכול

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ברוח השבוע האחרון(סטגדיש) - לכל אחד מאיתנו יש יום כזה שהוא מתעורר ומתחרט שזה קרה (לחלק מאיתנו זה קורה יותר, לחלק פחות..) נשימה מזוויעה, ראש פועם, סתימה כללית בדרכי הנשימה. יש אנשים שזה לא עוצר אותם מללכת לעבוד - אם את/ה כזה, הנושא הזה לא בשבילך! לעצלנים מבינינו שמתהפכים וחוזרים לישון - איזה טיפים יש לכם לניצול היום כשאתם קמים? איזו סדרה/סרט מעניין כדאי לשמור לימים האלה? לי אישית יש סטייה שנפכה למסורת כבר כמה שנים, אני בודק את משחק הפוקימון החדש שיוצא, מתאכזב, ומסיים אחד ישן. אז מה אתם עושים עם הזמן המת הזה? מקווה שיצא מזה דיון פורה ומצחיק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.