עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TheHungryOne,

עוד שאלה של ניובי איך רושמים את מפרט המחשב שיופיע מתחת לתמונת הפרופיל כקישור, שכשלוחצים עליו נפתח חלון עם המפרט? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by NetWiz,

שלום לכולם, אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד CCNA ומתלבט לגבי האפשרויות הבאות: 1. קורס CCNA במוסד אשר מלמד את הקורס, כדוגמת ג'ון ברייס, IITC, מכללת הייטק וכו'. 2. למידה לבד, בין אם באמצעות ספרים של ICND1 ו-ICND2 או באמצעות CBT Nuggets CCNA. פה אני צריך את העצה שלכם, במיוחד מי שכבר עשה את ההסמכה ויודע להמליץ לי איך יותר טוב ללמוד ומה היתרונות והחסרונות. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by wooper,

הי לא ידעתי בדיוק איך לקרוא לזה אז קראתי לו אבזם מה עושים במקרה שהאבזם של הרצועה נשבר? נשאר לי רק רצועה אחת מתפקדת

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by זוהר,

שלום ראיתי איזשהו סרטון מצויר על איזה דמות מרוקאית נדמה לי שמדבר בהתחלה רגוע, ואומר מילים כמו "בקארמה טובה" ואחרי זה מתחיל לצעוק ולקלל.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי שירשום כאן את הקישור זה דיי חשוב! תודה מראש זהו ארס שמתחיל עם בחורה בפאב סרטון פלאש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז ככה: לחברים קרובים של המשפחה שלי יש ילדה קטנה (4.5). היא קיבלה סרטן נדיר מאוד ומסוכן בגזע המוח (שקוראים לו midbrain glioma), וכרגע בישראל אין לזה פתרון ולא הרבה שורדים אם בכלל. אני מבקש מכם-עזרו לי למצוא פרופסור (בחו"ל) שמתמחה בזן הספציפי הזה של הסרטן, ויודע איך להתעסק איתו. בארץ לא יודעים אפילו לגשת לאותו אזור במוח, אבל בטוח שבכל העולם יש לזה מומחה. תודה מקרב לב, תזכרו שזה עניין של חיים ומוות.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע איך קוראים לחלב? נתקשר כולנו, אחד בטוח יזכה במשהו! מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by NetSpider,

Hail

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nforce,

ליבו של מרקו סוער בו הוא יורד לחוף יורד לחוף מביט למרחק כי אמו שלו שם במרחקים והלב הוא רוצה את אמא ! שם בלב , כמו בים . סערות יש וגם סודות. מי יגיד לו ? מי ידע ? הסוד שבלב ! הלאה אל המרחק ! אמא שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה ! אל המקום בו אמא מחכה ! הדרך הר וים , הלב מושך לשם ! רוצה לעוף לאמא למרחק ! :errr: מעביר בי צמרמורת ... שיר עצוב .. אולי תרשמו עוד שירים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. http://links.qaz.co.il/index.asp משהו נחמד...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. http://go.ynet.co.il/long/content/2008/motori הוא קצת מקצין את העניינים אבל בערך זה הולך ככה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי דרך להביא לארץ נעליים יפות של מותגים מוכרים במחירים זולים. רציתי לדעת אם ישתלם לי לפתוח אתר אינטרנט ולמכור דרכו נעליים לאנשים בארץ. השאלה היא כמה אנשים כבר יקנו נעליים באינטרנט? המכס יעשו לי הרבה בעיות? זה לא בעייתי לשלוח להרבה אנשים בדואר נעליים? איך זה מתבצע בכלל? אני חייב רשיונות ייבוא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כמובן הוא לא צלל לעומק של 200 מטר (עדיין מחזיק בשיא של צלילה ל 113 מטר - משוגע). אבל הסרטון עצמו מדהים, מדובר על איזשהו בור הכי עמוק שקיים (בור כחול בעברית, אין לי מושג מה הפירוש העברי הנכון של זה אם יש אחד כזה) בסרטון הנ"ל נראה כאילו הוא צולל לבור הכי עמוק, בשם Dean's Blue Hole. סרטון מהמם לדעתי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by amilo,

לילה טוב לכולם. אני מקווה שזה לפורום הזה לא הייתי בטוח לאן לשייך את השאלה שלי. רכשתי אתמול בלילה את Counter Strike CZ דרך ה Steam ב 10 דולר אבל אני לא מצליח להוריד אותו! יש לי ווינדווס 7 64 ביט "Home Ultimate " והמפרט בצד , כל פעם שאני מנסה להוריד אותו הוא אומר לי שאין מקום בHDD וזה חרטא כי יש לי 700 ג'יגה פנוי לפחות... לאחר חיפוש ממושך באינטרנט לא מצאתי שום אזכור לבעיה , וכבר שלחתי מכתב ל Valve . אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח , ואם מישהו יודע מה הפרוצדורה בנוגע לביטול החיוב. תודה לעוזרים. עדכון! לאחר שהתקנתי את הקובץ של CS בנפרד ולאחר מכן את Steam העדכני המערכת זיהתה את ה CS בתור משחק. נחכה ונראה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן, בדיוק חזרתי מטיול ארוך מחו"ל ואני זקוק למסגרת כלשהי ולכסף. הרבה ממנו מכיוון ויש לי גישה טובה לאנשים, אני יודע למכור מוצרים טוב ומבין הרבה במחשבים \ תחום הבידור במחשבים [קונסולות, משחקי מחשב וואטאבר] חשבתי שלנסות לעבוד ב"באג" יהיה רעיון נחמד. ותהיתי, האם מישהו עובד \ עבד שם ויוכל להעיד על התנאים? משכורת? משמרות? וכו'. תודה לכל העוזרים! [נ.ב. - כמובן שאני יכול לפנות אליהם ולדבר. אבל אני מעדיף לברר לפני שאני ניגד כדי להראות שאני מעוניין בעבודה ולא לפתוח ב"משא ומתן" של "מה אתם מציעים לי?"]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Overkiller,

שלום לכולם; אתמול נסעתי למיונים לתלפיות, והוצאתי מהכיס בנסיעות כ80 ש"ח, נאמר לי שאני אקבל החזר כספי בלשכת הגיוס. מישהו יודע כיצד מתבצע התהליך? האם ההחזר מיידי? כיצד אפשר להיכנס? (כי עומד שומר ומכניס אנשים שמגיעים לצו הראשון) והאם ישנם עוד דברים שעליי לדעת? תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לכל מי שנוסע לעיר האדומה באילת מצאתי אתר טוב מאוד.. הוא מסביר על מה שיהיה במועדים השונים ממש אתר טוב! מומלץ! http://www.redcity.up.co.il/

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tulicooli,

אני וחבר עוזבים את העבודה שאנחנו עובדים (אחריי שנתיים) וגם למנהל יש יום הולדת באותו הזמן אז רצינו לעשות לו איזה מתנה ככה משהו יפה השאלה כמה זה יעלה ואיפה אני יכול להשיג את זה. חיפשתי באינטרנט ובכמה חנויות כזה שלט לרכב כמו נהג חדש רק רשום עליו - The Boss פעם ראיתי על איזה רכב את השלט הזה ואין לי מושג איפה להשיג אותו. וגם רצינו לעשות לו חריטה על זיפו כמה בערך זה יכול לעלות הזיפו עם החריטה? ואיפה אני יכול למצוא את זה? תודה לעוזרים טל.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yaloner,

אתמול בלילה מצאתי את עצמי בוהה בסרט מטומטם במיוחד בערוץ מטומטם לא פחות. אמנם העלילה היתה בין גרועה ללא קיימת אבל היתה סצנה שהעלתה בי שאלה. מרגל אחד (שהתחזה באופן מפתיע לטכנאי חשמל לבוש בסרבל כתום זוהר) ניגש למחשב, דחף ל-USB דיסק נייד. על המסך של המחשב נראה שהופעלה תוכנה כלשהי באופן אוטומטי ואחרי כמה שניות המרגל שלף את הדיסק ונעלם מהבית. כמובן שמאותו רגע היתה לו שליטה מלאה על כל המידע שבמחשב. אחרי שקצת צחקתי, אמרתי לעצמי שבעצם אולי זה לא מופרח לחלוטין, אולי אכן קיימת טכנולוגיה כזאת. אז מה אתם אומרים? מציאות או דמיון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. עוד ת'רד הזוי למדי שאני לא מצפה לקבל עליו תשובה נמאס מפיצה והמבורגר, ומכיוון שאין פה בהוד השרון מקום שעושה משלוחים (אני לא מחשיב את למון גראס) חשבתי שאולי אנשים מכפר סבא יוכלו לעזור לי פה. אני מעוניין באוכל אסיאתי אבל עוד הצעות יתקבלו בברכה (לא סיני ספיד, זה מטונף ממש ).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים בגודל 29 אינץ

23. בס"ד שלום וברכה, מצאתי איזה תרגיל ברשת ואני אשמח לדעת איך פותרים אותו. א) חברה מתכוונת למכור מוצר במחיר של 150 ש"ח. להערכתה השקעה של X אלפי ש"ח בפיתוח ו־Y אלפי ש"ח בפרסום תניב מכירות 320Y + 160X יחידות. ..............................................Y+2 .... X+4 עלות הייצור של יחידה בודדת הינה 50 ש"ח. אם לסמנכ"ל החברה הוקצו 8000 ש"ח לחלוקה בין פיתוח לפרסום; כיצד עליו לחלק את הכסף על מנת להבטיח רווח מכסימלי (הנך רשאי להניח שיש בדעתו להוציא את כל הסכום)? ב) אם לסמנכ"ל הוקצו 8100 ש"ח במקום 8000 , חשב באופן מדוייק מה יהיו רווחי החברה תחת חלוקת משאבים אופטימלית והשווה את תוצאתך לקירוב באמצעות כופלי לגרנז'. ג) אם לח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ThaPhoeniX,

תראו איזה מגניב http://call.zapto.org/ אפשר לעשות שיחות חינם בין 2 טלפונים קווים! וזה אשכרה עובד! דיברתי גם בארץ עם אנשים וגם עם חבירם בפריז! ;D

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by רון88,

יש סיבה טובה שיכולה להסביר את זה חוץ ממה שאולי אפשר לחשוב? תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים