עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. אני חושב כבר הרבה זמן לשפץ את החדר שלי , ואחד הדברים שמפריעים לי זה בכך שהמיטה צמודה לקיר הקר. עכשיו זה יכול להיות ממש מגניב לצפות איזה 60 ס"מ מהקיר מסוף המיטה במין "כריות" כאלה של עור או מה שזה לא יהיה. הבעיה שממש אין לי מושג איפה אפשר למצוא דברים כאלה... אני מתכוון לדבר כמו זה: שיש מאחור המיטה , רק לצפות בזה איזה מטר מהקיר. יש לכם איזה רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Sting,

http://www.youtube.com/watch?v=5bPMwAHdJCg&eurl=

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

http://www.quotez.org/ סתם ציטוט לדוגמה שהרג אותי מצחוק: בהחלט מזכיר את הימים הטובים של ה-IRC לפני איזה 5 שנים כשהוא פרח....

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז ככה שלום לכולם.. חבר שלי קנה מצלמה משוכללת מיוחדת משו מאיזה איש שמתעסק עם זה מצלמה עם זום ענק בשביל לצלם את הים מהחלון שלו ושנוכל לעשות מצלמת ים שנוכל לראות אם יש גלים.. בקיצור המצלמה מחוברת רואים מצויין שמחברים את זה לטלוויזיה אבל הבעיה מתחילה שאנחנו רוצים לחבר את זה למחשב... כל אחד אומר לנו שאנחנו צריכים משהו אחר ואין לנו מושג מה לעשות.. בעיקרון הרעיון הוא שאנשים יכנו לכתובת מסויימת ויראו את מה שהמצלמה מצלמת.... מה צריך בשביל זה.. איך מחברים למחשב איזה תוכנות צריכים ואיך משדרים את זה אחרי זה לאינטרנט בצורה שכמה אנשים בו זמנית יוכלו להיכנס ולראות ?? תודה ענקית לעוזרים זה ממש ממש חשוב

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dorviper,

אתמול יצאתי מהבית וממש כמה דקות עוד בתוך המושב עשיתי תאונה אני נסעתי בכביש הראשי של המושב ומישהי (כמובן ) השתלבה לכביש הראשי אחרי פנייה שמאלה בגלל שכשיוצאים מפניה מן הסתם נוסעים במהירות נמוכה יצאתי לעקיפה (הייתי על 50-60) תוך כדי שאני עוקף אותה כשהרכבים היו בערך מקבילים היא התחילה לאותת שמאלה ובלי להאט/לעצור ישר חתכה ונכנסתי בה עם כנף ימין היא כנראה גם לא הסתכלה במראות לפני הפנייה בערך ראיתי את זה קורה אז שברתי שמאלה תוך כדי צפירה ולחיצה על הבלמים אבל עדיין נכנסתי בה ועפתי לכיוון חומה של בית אז שברתי בחזרה ימינה ועצרתי משו כמו 20 סנטימטר מהחומה מזל שגם אני וגם חבר שלי היינו חגורים ושזה לא היה במהירות גבוהה מדי אחרת זה היה נגמר אחרת בכל מקרה כולם בסדר רק המכוניות נפג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Mozeliko,

האם המפרט שנמצא בקטגוריה של 2000 ש"ח לעבודה משרדית, נחשב כמחשב 64 ביט ? האם מומלץ להתקין מערכת הפעלה 64 ביט במקרה זה ? (ויסטה או אקספי 64 ביט) ואם לא, אז מה כן נחשב 64 ביט ?

7. Started by Peach,

היי, מישהו יודע אולי כמה טריקים לפצוע את הפנים בצורה הפיכה כדי לקבל פטור זקן? שמעתי שאפשר לעבור הרבה על הצאוור עם סכין גילוח, ושמעתי גם משהו על סקביאס. מישהו מכיר שיטה שעובדת?

• 7 תגובות
    • 21.9k צפיות
  8. Started by Sifo Jen,

http://www.mcworx.com/jeff//videos/4-20-05%20xl.mpg בנות, אל תנסו את זה בבית. אם למישהוא יש עוד סירטונים כגון זה, אנא, שתפו (-:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.cnn.com/2005/HEALTH/12/01/france.face/index.html ועברה השתלת פנים ממש כמו FACE OFF מהסרט למי שזוכר כי אף טיפול אחר לא היה עובד פשוט מדהים הקטע של הרפואה וטרגדיה לאישה!! עם כל הכבוד לרפואה האישה עדיין תצא משם עם פחד רציני וממש טראומה!!!

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by Tomerico,

הת'ראד שלי נעלם הוא נקרא "מכושפות" מי שזוכר שהגיב בו שיחפש את ההודעות בהודעות שלו... הם לא שם... אני לא מוצא את הת'ראד הזה... ואני גם לא מוצא את ההודעות שלי שכתבתי בת'ראד... (דרך חיפוש הודעות...) אדיטור? מי מחק? זה לא פעם ראשונה שת'ראד שלי או של אחר פשוט נעלם... אולי חשבתם שזה נושא לא מענין?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by DUDEnamE,

קבלתי את הרישיון הרגיל לפני חודש ולרישיון נהג חדש שלי יש עדיין תוקף אז זה אומר שאני לא נהג חדש ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכם , אתם מכירים את חברות המימון או חברות מתן ההלוואות , הם תמיד מבקשים שלושה תלושים אחרונים . עכשיו השאלה האם הם יכולים לבדוק את תקינות המסמכים האלו ?? או שזה סתם בשביל להיות בטוחים שיש עבודה ?? זה משהו שצץ לי בראש היום פשוט איך הם יכולים לבדוק ?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by AgentZ,

אהלן אנשים , הסתכלתי היום בתיבת דואר שלי ומצאתי את ההודעה הבאה : Dear {012.NET.IL} Account User "" This Email is from { 012.net.il } user Customer Care and we are sending it to every { 012.net.il } User Accounts Owner for safety. we are having congestion due to the anonymous registration of accounts so we are shutting down some accounts and your account was among those to be deleted. We are sending you this email to you so that you can verify and let us know if you still want to use this account. If you are still interested please confirm your account by filling the space below.Your User name, password, date of birth and your country information would be needed to v…

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  14. אני יודע שזה לא הפורום הכי נכון אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. ראיתי שבאייבורי מחשבים יש מחירים נמוכים משמעותית מכל החנויות, מה הסיבה? האם כל החלקים שהם מוכרים הם חדשים או מחודשים? כל הערה תתקבל בברכה, מי שיש לו משהו חשוב להגיד ולא רוצה להגיד את זה פה בפומבי, בבקשה תכתבו לי את זה בהודעה פרטית זה מאוד חשוב לי תודה לכולכם ולילה טוב

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  15. הכל התחיל לפני שבועות...היו לי בעיות בתצוגה בשלב של ה-POST. פתחתי את המארז,הוצאתי את הכרטיס מסך (להלן כ"מ),ניקיתי,הכנסתי שוב,העלתי את המחשב ו...אותו דבר טוב,אין מה לעשות...לקחתי את המחשב לחנות,ושם עשינו בדיקה של הכ"מ,ואכן הכ"מ היה על סף מוות... זה השלב להזכיר שהכ"מ הינו 6800GT.... כדי שלא אשאר ללא כ"מ עד שיתברר מה קורה עם הכ"מ הכמעט ז"ל,קיבלתי כ"מ תחליפי,9600PRO. זה מה היה (סלוט AGP...) וזה מה שהיה לו,וזה עדיף על כלום. וכך אחר כבוד נשלח הכ"מ חזרה לספק. ...וכך,עוברים להם כשלושה שבועות ואז מגיעה אריזה חומה של HP שבתוכה כ"מ עטוף באריזת פצפצים ובתוך שקית אנטיסטטית,כ"מ ללא שום שם של חברה או GPU. כבר מהרגע הזה,העסק נראה לי קצת מפוקפק.אמרתי לבחור בחנות (שדרך אגב,הוא אחל…

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by amir85,

מישהו יכול להסביר לי מה איך עובד מגבר שרת? http://en.wikipedia.org/wiki/Operational_amplifier

• 7 תגובות
    • 8.5k צפיות
  17. אחותי אמרה לי שיש לאורנג' מבצע לחיילים ונראה לי שאני אצטרף לזה. הם נותנים מכשיר מתנה, אבל כל מה שהיא יודעת להגיד לי זה שזה שהיא לקחה זה מוטורולה C380 ושיש עוד אופציה, איזה אריקסון אבל היא לא יודעת איזה. מישהו יודע באיזה מדובר? חוץ מזה, מה אתם אומרים, איזה עדיף? כרגע יש לי C350 ככה שזה בכל מקרה שיפור, שלא לדבר על זה שהוא כבה ספונטנית בלי קשר לסוללה. מה שהכי חשוב לי זה שיהיה קטן, עמיד נוח וזמן סוללה (בסדר הזה). כל המולטימדיה ושטויות זה נחמד אבל לא ממש חשוב. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם,בקרוב אני עובר דירה אני מתלבט איזה שולחן למחשב/כתיבה/ספרייה כזה לקנות.. חשבתי על זה : http://www.bernina.co.il/sale.asp?pid=684 ועל http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=7198 מה נראה יותר יפה? אשמח לקבל הצעות אחרות.. תודה לכולם

19. אני מעוניין לעלות קובץ של כ- 5MB. יש שירות אחסנה שמאפשר הורדה ישירה ומיידית ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ot,

חומה אנושית חומה נשית :lol: :lol: :lol:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לפני יומים המורה שלי לאנגלית חילקה ציונים של סוף שנה כיתה ט' ואמרה לכל אחד לכמה יחידות הוא הולך אני קבלתי 97 למרות שהממוצע ציונים שלי הוא 88...המורה פשוט אוהבת אותי והיא אומרת שאני מבטא את עצמי טוב אבל יש לי המון שגיאות כתיב...(ממש הרבה..) היא הציעה לי לעשות איבחון ושאני אקבל פתור משגיאות כתיב באנגלית... אז האם אני בן אדם שלא יכול ללמוד יותר מרבע שעה למבחן יסתדר ב-7 יחידות?? האם הרמה של 7 יחידות הרבה יותר גבוה משל 5 יחידות? האם בכלל מתיחסים באוניברסיטה ל-7 יחידות?? או לפחות יחס מועדף? תודה לעוזרים.. p.s slimshady בהצלחהב-7 יחידות (אתה עדין לא יודע פשוט...המורה אמרה לי להגיד לך{תגידו לו בהצלחה!})

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג את ההופעה המדהימה הזאת? אני פשוט לא מוצא בשום מקום בארץ! (אימיול וטורנט לא באים בחשבון=חרא איכות. ) ואם למישהו יש את ההופעה אשמח לדעת האם ניתן לבחור נקודת מבט של לארס אולריך (המתופף) \ האם ניתן להפריד את מטאליקה מהתזמורת (סאונד כמובן). תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אוקי קודם כול,יש לי ידידה מאוד יפה שרוצה להירשם לדוגמנות עכשיו עשיתי חיפוש בגוגל ומצא רק זבל! היא בת 15 וחצי והיתי רוצה מאוד אתר שאפשר לקבל שם פרטים כמו דרישות,טלפון וכאלה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Stroller,

למישהו יש ניסיון\ידע על רכישת רכיבים בח"ל דרך האינטרנט?

• 7 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.