עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הנה http://homepage.mac.com/danielturek/PhotoAlbum50.html *במיקרה וזה לא קשור לפורום אז להעביר בבקשה (פשוט נראה לי שכן).

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  2. אני מוכר מצלמה דיגיטלית ככה שאני מרוויח עכשיו 2500 שקל בערך. חשבתי לעשות רשימת קניות בערך ב-2500 שקל האלה. ipod 3rd 15gb -1500 a-data 512 ddr 3200 -450 thermaltake 420w apd-2 fan apfc -330 WD 80gb 7200rpm 8mb-440 סה"כ 2720 ש"ח. אני מוכר את הזיכרון הקיים שלי אז יש לי עוד 220 שקל.... אפשרות 2: לחסוך את כל הכסף ולא לקנות כלום,למכור בעתיד את המחשב ואז לקנות מחשב טוב חדש. אפשרות 3: Ipod 3rd 15gb /mini 4gb/ipod 4th 20gb אם אני קונה את הדור ה-3 או את המיני אז אני קונה גם בטריה נוספת ליתר ביטחון, מי שראה את הת'ארד בפורום מוזיקה שלי יבין... אם אני קונה דור 4 (שהבטריה אגב נותנת יותר זמן פעולה) אבל אני לא יודע כמה זמן היא מתפקדת לעומת דור 3, אז אני לא קונה בטריה נוספת. אבל מקבל דו…

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by Yaniv_Uzan,

לפני שאני מזמין מ WALLA את הצורב החדש של NEC רציתי לדעת אם משהו מכיר את טק דטה שהם קונים מהם את הצורב הם נותנים שנתיים אחריות ומוכרים אותו ב 540 שח כולל משלוח נראה לי כמו עסקה מושלמת... אני באמת כבר רוצה להזמין את הצורב, אפילו עוד היום אבל טיפה מפחד. משהו יכול לתת לי עצה טובה? ניסה פעם את האחריות של טק דטה? הייתי לוקח את הפיוניר 108 אם היו לו שנתיים אחריות אבל יש לו רק שנה אחת וגם הוא יקר יותר, אז למה... (חוץ מאיכות צריבה קצת טובה יותר... בקטנה אני בטוח שנק ישפרו עוד הרבה את הצורב שלהם!) מה לעשות חברה? תודה יניב

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by A1eX,

חברים אני החלטתי להחליף את הפלאפון שלי ושוקל לקנות את המכשיר של "סוני אריקסון" דגם T630. עם יש למישהו הערות/המלצות/אחר, מוזמן להגיב. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by tom123,

אני מחפש מישהו שיבוא להרכיב לי את ה- SP94 :\ בבקשהה חברה אני מתחנן! אני ישלם על הנסיעה

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  6. אני צריך כתבות באנגלית. חיפשתי בחנויות ליד הבית שלי אבל לא מצאתי. אז חשבתי על לחפש באינטרנט אתרים שנותנים כל מיני כתבות מקצועיות באנגלית. חיפשתי ולא מצאתי, מישהו יכול להביא לי לינק?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by Lanzar,

הבאתי את ה 6800ULTRA של LEADTEK ( בקומבינה לא עלה לי אגורה ;D ) ועכשיו בדקתי קצת ב 3DMARK 03 אחרי OC קטן 13K !!! בקיצור אני מרוצה עד השמיים !!!

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  8. הרימייק הראשון שיצרתי, עבור G-Pal - Ocean Of Blue. גם כאן נעשה שימוש ב Reason 2.5, ווקאלז שנלקחו מהמקור, כל השאר, על-ידי. דגמתי באיכות ירודה, קרוב ל 4 דקות מתחילת הקטע (אורך מלא - 10:22 דקות). http://www.r0ckf0rd.shyper.com/Downloads%20-%20Public/G-Pal%20-%20Ocean%20Of%20Blue%20(R.F%20Brake%20Rmx%20-%20Sample).mp3 כמו תמיד, חוות דעתכם חשובה. 8)

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אוקי קודם כול,יש לי ידידה מאוד יפה שרוצה להירשם לדוגמנות עכשיו עשיתי חיפוש בגוגל ומצא רק זבל! היא בת 15 וחצי והיתי רוצה מאוד אתר שאפשר לקבל שם פרטים כמו דרישות,טלפון וכאלה!

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by MasterOr,

זה החדש שנכנס לסלקום.. רציתי לדעת אם אני יכול לשים בפלאפון הזה אייקונים כי לא הצלחתי בשום מקום וה cellcom cellcom הזה במסך מעצבן אותי.. ניסיתי גם אייקון ריק דרך ג'וני וואפ לא הלך...

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by SD Project,

אמרו לי סופרה, לי זה נראה יותר כמו NSX.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  12. זה היה מן סרטון ארוך כזה בערך 20-30 דקות ממש מדהים זה נראה אמיתי למרות שהוא גילה איך הוא עושה איך הוא עף קצת מעלה האדמה אבל לא גילה איך הוא עושה הרבה מעל האדמה (כמה מטרים) בכל אופן זה היה איזה קוסם אמריקאי מוכר מאוד הוא גם שם אנשים אחרים באוויר בסרטון הזה בכל אופן אם אתם יודעים תשם שלו זה יהיה טוב ואם בכלל יש לכם את הסרטון שעליו דיברתי זה יהיה יותר טוב..!

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by galh_5,

לי יש וחידשתי

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  14. מדובר כמובן באימיול המקורי. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by Jesse,

אני צריך לצייר שני ציורים על בריסטול גדול!, אז אני מבקש הצעות וגם אתרים אם הציורים ושהציורים יהיו בגודל 1024X768+ אני מעדיף ציורים מיקצועים ולא חובבנים , סוג ציורים . פרחים , נופים , בתים לא שטויות . תודה !

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by cutOFtea,

http://www.mojoflix.com/Video/Hilarious-Waterbed-Prank.html מקווה שגם עבדו על הגרמנייה הנאצית שמסתובבת כאן.. רק שאותה לא חילצו משם והיא טבעה...

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by yot,

עשינו סדר בבית, ומסתבר שאמא שלי שמעה Jimi Hendrix בשנות ה-70...לא רע

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  18. מצאתי אתר שמוכר ספרים וירטואליים יעני בקבצי PDF באנגלית וחשבתיי האם זה שווה ??

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by Screw_Master,

רקע : לפניי חודש לפניי תחילת שנת הלימודים עבדתי בחופש הגדול בשביל שיהייה לי תקציב למחשב החדש, על זה נוכל לדבר שעות אבל זה לא הנושא פה , בכל מקרה , בזמן שעות העבודה היו לידי שניי מכשירי דריו שפעלו על 91.8 FM בכל שעות העבודה, בהתחלה זה היה נחמד לשמוע מוזיקה בעבודה אבל אחר כך זה התחיל להימאס כי גיליתי בדרך הקשה שגלגל"ץ משמיעים שירים יפים , אבל עושה רושם שהם משמיעים אותם בלופ כל היום !!! שירים יפים כמו RED HOT CHILI PEPPERS - SCAR TISSUE , הם יפים , אבל אני כבר לא מסוגל לשמוע אותם מרוב הפעמים שכבר השמיעו אותם... הישוע למזלי באה מהר, אני מתכתב אם בחור משוודיה , שאוהב תחנת רדיו כמובן , בשוודית , הוא שלח לי את הקישור לאתר שלהם , שמשם אפשר להקשיב להם LIVE, מה אני אגיד לכם ? הרגל…

20. Started by sevenX,

מישהו יודע מ איפה אפשר להשיג?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by n9555,

אני מחפש לפחות 2 אתרים שונים כדי להשוות בין הביקורות. אני מחפש ביקורות מקצועיות לא תגובות של מעריצים כמו ב AMAZON!!! אני בעיקר שומע היפ הופ (ואני שומע הרבה!) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by manganga7,

שלום. משעמם לי ב-MP3 ואין לי מושג מהם השמות של השירים היפים שיש. אז אם מישהוא יכול לכתוב לי שם של שיר שהוא אוהב,יפה וקצבי אז זה ייתקבל בברכה (רצוי מהתקופה האחרונה שלא יהיה משהוא משנות ה-90).

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by Interl-Conore,

מעיפים Zone Addict's??? תודה

• 7 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.