כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
אני טס לקנדה בעוד כשבועיים. חשבתי לקנות שם משהו (כנראה מצלמה). איך המחירים שם? האם הם כמו בארה"ב? האם הם מושפעים מירידת הדולר האמריקאי? חוץ מזה, למישהו יש המלצה למצלמה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני טס יום שלישי ומעוניין לדעת האם הרישיון הישראלי תקף ברנגליה
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה. אמא שלי התקשרה לטכנאי כדי להזמין ממנו והוא דיבר איתי בטלפון ומתחיל לבלבל לי בשכל שהAMD ATHLON 64 VENICE BOX לא מגיע עם 64 bit הוא אומר שסתם רשום שם 64 ומשכנע אותי לקחת מעבד INTEL למרות שהמחשב מיועד למשחקים ולפי מה שהבנתי AMD עדיף למשחקים. עוד משהו ביקשתי ממנו את הלוח DFI INFINITY ULTRA והוא אומר לי שDFI זה חרא של חברה ושאני יקח לוח של ASUS. ועוד משהו קטן שלא כל כך קשור לכאן ביקשתי ממנו את הכרטיס מסך הבא X800GT 256 והוא אמר לי שעדיף לי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את הכרטיס הבא RADEON 9800 512MB שאני בכלל לא יודע מאיפה הוא הביא את השטות הזאת. יש אמת דבריו? למרות שנראה לי שהוא מבלבל בשכל. ואמא שלי נוטה להאמין לו בגלל שהוא "טכנאי"
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שבת שלום. המורה שמלמד אותי לנגן בגיטרה אמר לי שהוא הזמין חשמלית מאיזו חברה שמייצרת 50 - 100 גיטרות בשנה, במחיר של כ- 15000 ש"ח. הוא רק אמר לי את השם - סור / צור לא שמעתי בדיוק, וחיפוש בגוגל לא העלה לי שום תוצאות. אז רציתי לדעת האם מישהו שמע על החברה ואיך היא נקראת בדיוק. (זה נשמע כמו -soor לפי איך שהוא אמר) *נ.ב - התמונה שלו במסנג'ר מצורפת למטה - אולי זו הגיטרה המדוברת... (לא יודע) תודה מראש, עודד ב. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ואני מעוניינת לדון בה- אני גולשת בצאטים ומישהי אחת פתאום התחילה לפרסם פרטים שלי ולא מסרתי פרטים כמו מספר פלאפון או תמונות והיא ידעה אותם, אפילו זיהתה אותי שנכנסתי בכינוי אחר הבנתי שהיא עוסקת במחשבים ושהיא יודעת את המיקום שלי לדברייה.... רציתי לדעת מה זה? האם אפשר לעקוב ולפרוץ לפלא או לווי פיי שלי ככה מצאט? זו האקריות? אם אחליף מספר זה ישנה? מה עלי לעשות???? (((
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להביא זכרון מארה"ב אני אצטרך לשלם עליו מכס או מע"מ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את זה לפני שבועיים שלושה ואני לא מוצא את זה עכשיו זה בן אדם שנלחם בפרה ,בסגנון של מטריקס , אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה תודה .
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8688,00.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
סיימתי כרגע אחד מכמה וכמה שיחות מתסכלות שהיו לי עם נציגי שירות הלקוחות של הכבלים והחלטתי לשתף אתכם על מנת שתבינו את רמת השירות שמקבל שם לקוח. הזמנתי שירות טלוויזיה בכלים של HOT. הגיע טכנאי וסידר נקודה וממיר (הטכנאי התבקש מראש לסדר את שלושת הנקודות בבית שיתאימו לממיר, שילמנו על כך אך בדיעבד התברר שרק נקודה אחת הותאמה לממיר - דבר שעדיין מחכה להיפטר). אחרי לכתו של הטכנאי התגלה שחלק נכבד מהערוצים לא נקלט. תיאמנו שוב הגעתו של טכנאי שהגיע ובדק ומצא שיש צורך במגבר. הטכנאי הכריז כי אין ברשותו מיידית מגבר וכי הוא ישוב לפתור את הבעייה "בהקדם". עבר לו שבוע שלם ואין קול ואין עונה - ובטח לא טכנאי שיפתור את הבעייה. שיחה נוספת לשירות לקוחות של החברה (והמתנה ארוכה כרגיל על הקוו לנציג) וה…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הי אני רוצה לקנות כמה דברים ב EBAY ואני לא יודע איך אמרו לי שצריך חשבון ב פי פל אבל אני לא יודע מה זה ואיך אני יודע שזה באמת ישלך לארץ כמה אני צריך לשלם על המשלוח ואם צריך לשלם על זה מע"מ או מכס או ... אני כבר לא יודע מה בקיצור אם יש מישהוא שכבר קנה משהוא משם ויודע איך זה בדיוק עובד אז בבקשה שיסביר לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=T41ZRw45obs
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המבחן הזה יותר קל ומהיר מהקודם שפורסם אבל בניגוד להוא הזה על זמן קיבלתי בו ציון מטורף שאני אפרסם מאוחר יותר http://www.hagigim.com/flash/IQTest2.swf
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ovdim.org.il/Page10877.asp לפי המסמך הנה"ל, הבנתי שעל המעסיק לשלם לעובד סכום מקסימלי של עד 21.14 ש"ח על נסיעות. שאלות, אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 22.28 ש"ח המעסיק חייב לשלם לי 21.14 ש"ח או כיסוי מלא של המחיר? אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 15 ש"ח המעסיק חייב לשלם רק על 15 ש"ח נכון? סליחה על השאלות הדפוקות אני רוצה להיות סגור על זה 100%. ד"א אם אני אשלח את הדף הנ"ל למעסיק שלי במייל זה נחשב למסמך אמין שהוא חייב ל"הקשיב לו" או שזה מצטריך עוד מסמכים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה אולי לא הכי קשורה אבל אשמח אם מישהו יעזור לי אניי בכיתה ח' עכשיו במופ"ת אבל זה כבר לא נחשב למופת למה הורידו אותי הקבצות בהכל במתמתיקה אני ב א' אם ציון לא משהו באנגלית אני הקבצה ב' עם ציון לא משהו ובמדע אני גם ב' עם ציון גרוע בקיצור אני תלמיד גרוע הבעיה אצלי אבל זה לא שאני טיפש זה פשוט אני עצלן אני לא לומד לא בבית ספר ובטח שלא בבית .. מה שרציתי זה לקחת את עצמי בידיים לקראת כיתה ט' כבר ובכיתה ט' להשתפר משמעותית בגלל שאני חייב ללמוד שיהיה לי איזה מקצוע אחרי סים בית ספר אני רוצה ללכת לטכניון (אם רושמים את זה ככה) מה התעודה שדרושה לזה(יעני תעודת בגרות) ומה עוד מה לומדים שם כמה זמן יותר פרטים על זה אם אפשר .. ובקשר לזה שאני רוצה להשתפר אם יש למישהו עצות איך להתחי…
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הנה התרגיל http://www.fps.co.il/picture.php?id=1151402692.JPG התרגיל נמצא בספר של בני גורן-מתמטיקה חלק ה' שאלון 035005 בעמוד 209 תרגיל 47 תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
סיפור שהיה כך היה אחי נדנד לי שהוא רוצה ראוטר כדי שהADSL לא יהיה תלוי במחשב שלי אני רואה מדריך איך להפוך את המודם אקטל שלי לפרו (כלומר גם לראוטר...) אני מפרסם הודעה בפורום רשתות ושואל כל מיני שאלות על התהליך אנשים טובים עונים לי ועוזרים נועם (ThePorscher), שולח לי הודעה אישית, שואל אם יש לי עוד שאלות ומציא לבוא אלי הבייתה ולעזור לי לשדרג ולהסביר לי יותר טוב. אתמול המודם שלי שודרג ;D אין לי מספיק מילים באוצר מילים שלי כדי להגיד לנועם תודה. שרות של הפורום, עד הבית אני בעד שצוות העומרים באתר ישנה לנועם את השם לעומרי!
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום .... אני רוצה ללמוד לנגן בגיטרה איפה אני יכול ללמוד במקום טוב שמלמדים טוב באזור המרכז ?? תודההה
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
השיר הרגוע שבו היא שרה כזה NUCK NUCK ANY MORE או משהו כזה מישהו יודע אולי?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד לDJ עריכה מוסיקלית, הפקה מוסיקלית או דברים דומים. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להתחיל, מה קודם?, לקנות ציוד?, איך ללמוד?, למי לפנות? אשמח לקבל עזרה Aviko
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר כמו YOUTUBE, פופולארי שאפשר לעלות שם סרטים שעשיתי ממש כמו בYOUTUBE.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי היום מייל שהשתנה לי משו בקיוסק מידע אישי קיצר אני נכנס בתקווה שזה תוצאות של איזה מיונים ואז אני רואה "נא התקשר ללשכת הגיוס בטלפון 08-6298857 ובקש\י לדבר עם שולה" ניסיתי להתקשר ולא הצלחתי כי המספר היה דפוק...תוך כדי שאני מנסה ליצור איתם קשר אני מקבל טלפון הביתה וזאת הייתה שולה קיצר שאלה אותי כמה שאלות על הפרטים שהבאתי באימות נתונים של הצו ראשון בעיקר בדקה עם דברים נשארו אותו דבר וזהו השאלה שלי אם זה דבר שיגרתי...כי אני בחיים לא שמעתי על משו כזה תודה
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
נא העבירו הלאה !!
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-