עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כל תלמידי י' נבחנים בבגרות ביום חמישי בהיסטוריה א' הבגרות מתחילה ב2 וחצי... תיהיו בבית הספר ב2 ככה אל תלמדו באותו יום שלא תתחרפנו... בהצלחה לכולם! בקרוב אני יוסיף המון קישורים לסיכומים בבקשה: אספתי המון המון סיכומים מכל האינטרנט = Enjoy http://www.speedyshare.com/605138797.html

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by super-MC,

אני מתחיל לילמוד (לחמם תקיסה ) עכשו 4 חודשים עכשו יש שני מבחנים בסוף הקורס אחד מעשי ועוד אחד איוני מישהוא יודע מה שואלי בעיונני זתמומרת שאלות מחשילות וקאלה יש מצב שאני יחסוך לעצמי הרבה זמן וסבל אם אני יעבור את המיבחן הזה

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by sevenX,

מישהו יודע מ איפה אפשר להשיג?

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  4. היי אנשים, המרצה ביקשה מאיתנו להשיג את הספר שנקרא : Armstrong, Gary and Philip Kotler (2011), Marketing: An Introduction (Global Edition), 10th edition. Pearson. יש את הספר בספרייה של האוניברסיטה שלנו (בן גוריון), אבל הבעיה שיש 2 עותקים ל 120 תלמידים. משהו מפגר לגמרי. בכל מקרה, זה השם המלא של הספר.. כמו שניתן להבין, הכותבים הם : Armstrong, Gary and Philip Kotler השם של הספר : Marketing: An Introduction והמהודרה העשירית שלו.. היא של השנה.. אם יש כאן מישהו שמבין קצת בתחום, או בכלל טוב במציאת דברים באינטרנט... זה יהיה נהדר! נ.ב - הספר הוא חינמי לפי המרצה.. זאת אומרת שהוא לא אמור לעלות כסף להורדה.. רק צריך למצוא אותו. הבעיה שהשם שלו כל כך ארוך שאני מסתבך עם החיפוש. י…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני מעוניין בשעון דיגיטילי שאפר לרכוש בארץ.... חשבתי על קסיו, אוליי מסדרת ה PROTREK?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by LazyBoy,

http://www.dumpalink.com/media/1138445591/Vibrator_Prank_Call_ :lol: :lol: אני עוד רגע מת מצחוק! תקשיבו איך היא משנה גרסאות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Fkl0ster,

ב-YNET ובפורומי תפוז ישנן מודעות הנמרחות בכל חור בהם נראה סטופר העומד כרגע על 45 דק', משמע שבשעה ארבע אחה"צ הספירה תגמר ואנחנו נהיה עדים ל...?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by itaysk,

מישהו יכול לתת לי כתובות של אתרים שונים בנושאי מחשבים? (חומרה וכו'...) אנגלית,עברית

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  9. טוב אחרי שהעלתי מלא שטויות לפאלפון די נגמר לי המקום... הבעיה שהעלתי את כל הצילצולים ישירות לרשימת הצלצולים ולא לגלריה ככה שאין לי מושג איך אני מוחק את זה. הצלצולים נמצאים יחד עם אלה שהגיעו עם המכשיר ככה שאני צריך לדעת איך למחוק את אלה שהעלתי או את אלה שהגיעו איתו (אותו דבר). יש לי כבל ואני עובד עם התוכנה oxygen phone manager איזהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by yoni_h,

אני מעוניין לרכוש אבקת חלבון מהאתר של VITACOST. הדרישה היא לאבקה שתשמש לאחרי אימון. יש המלצה לסוגים ספציפיים שנחשבים טובים/טעימים/עשירים בחלבון? איזה טעמים מומלצים? קורץ לי הבננה או הקרם עוגיות, מה דעתכם? איך זאת: http://www.vitacost.com/optimum-nutrition-gold-standard-100-whey-cookies-and-cream-5-lbs דבר שני, בקשר להזמנה מ-VITACOST, האם מומלץ להזמין משם? ידוע לי שהמשלוח לוקח חודש +, אבל זכור לי שהיו פה כמה ת'רדים בעבר של אנשים שלא קיבלו את המוצר- זו תופעה שכיחה?

• 7 תגובות
    • 6.2k צפיות
  11. Started by shark1011,

ערב טוב, אני ומשפחתי לקוחות ותיקים של חברה סלולרית כלשהי (לא רלוונטי, לא רוצה התייחסות של החברה גם אם נציגים שלה יקראו את השרשור הזה). לאחרונה הפכו ה"יחסים" בינינו לבלתי נסבלים וביותר ממקרה אחד פעלה החברה בצורה מחפירה ומבישה והעמידה אותנו במצבים שאף לקוח לא צריך לעמוד בפניהם. המקרה האחרון ששבר את גב הגמל היה כבר מוגזם. לפני כשנה וחצי ניגשתי עם אמא שלי למרכז השירות שלהם וקיבלתי הבטחה של אחת מנציגות השירות שתבטל לנו קו אשר ביקשנו לבטל, שהתשלום החודשי עליו היה 50 שקלים + חבילת אינטרנט של עוד כ- 40 שקלים. אתמול אמא שלי פנתה אליהם בנושא אחר וגילתה כי אנחנו עדיין משלמים עליו עד היום ויצא בפועל ששילמנו כבר מעל ל1000 שקלים (!!!) והנציגה בשיא חוצפתה טענה שהם לא יכולים לזכות אותנו…

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  12. אני ניכנס תמיד כימעט לאוברקלוקינג וקירור

13. Started by darkman,

המזלג: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885298&rd=1 הסכין: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885361&rd=1&ssPageName=WDVW חחחחחחח גדול גדול תיראו מה הוא מוכר בטח כמה כסף הוא עושה גם אני רוצה!

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  14. כל פעם אני מפספס את התופעה הזאת, ונשאר לישון בבית. הבנתי שזה אמור לקרות שוב בשבוע הבא, בין ראשון לשני בלילה, והפעם לא מתכוון לפספס. יש אירוע מיוחד שבונים בשביל זה? מקום מאורגן בטבע, שבו כולם יושבים עם שקי שינה וסתם בוהים בשמיים? לא רוצה סתם כך לצאת לגינה שבבניין, כי יהיה משעמם לבד.

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by J0n1,

https://implicit.harvard.edu/implicit/israel/ נחמד - השאלה כמה באמת משקף את האישיות של הנבחן? עשיתי את המבחן של ישראל-ארה"ב והתוצאה הייתה שיש לי העדפה קלה לישראל מארה"ב. שמתי לב לזה שהייתי צריך למיין תמונות ומילים, אז כאשר ישראל ו"רע" היו באותו צד, היו לי הרבה יותר טעויות מאשר ישראל ו"טוב" כלומר הרבה דברים רעים בחרתי כטוב כי הם לא נקשרו לי עם ישראל.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי אופציה לעשות את אחד משני הקורסים (תמונות עם הסילבוס של הקורסים) הבאים: קורס תיכנות ג'אווה. קורס איש סיסטם ואבטחת מידע. הקורסים הם דרך לשכת התעסוקה והם מיועדים להסבת מקצוע לאקדמאים / הנדסאים. (אני הנדסאי תקשורת אינטראקטיבית - עיצוב גרפי ומולטימדיה). אין לי ידע לא בתיכנות ולא באבטחת מידע והתעסקות עם שרתים (יש לי ידע כללי מצויין במחשבים (התעסקות עם תוכנה) וחומרה (בנייה והרכבה וכו...)). לכן יש לי דילמה קשה מה עדיף ללמוד, הן מבחינת קושי לימודי והן מבחינת מציעת מקום עבודה (אם שכר נורמלי) לאחר הקורס. אני לא יודע למה אני יתחבר יותר מכיוון שאין לי ניסיון קודם (חוץ מכתיבת קוד HTML / CSS) בשני סוגי הקורסים. מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. חברת Lian-Li הופכת לראשונה שמציעה כבל 24 פינים ראשי ללוח האם עם הארת לד צבעונית - ותג מחיר בשמיים לכתבה

18. Started by x-boy_24,

חברה מה הקטע של המפלצת מלוך נס יש למישהו כתבות או מישהו יודע משהו ומה משארים אם זה אמיתי או לא תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

קראתי עכשיו את אחד התרדים שמתחתי ועלתה לי שאלה מה הם צירי ההתפחות שיש לי באזרחות, כמובן שיש לי את הפן הניהולי יותר (שמתחיל מראש צוות , ראש מחלקה וכו'..), אבל מה שאר האופציות שיש לי ועד לאן אני יכול להגיע איתם.? עריכה: הכוונת היתה ציר התפתחות של תוכניתן באזרחות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by GWeizman,

טוב, אחרי הקטע עם באג2000 וכל הסיפור עם חשבונית וקבלה, אני תוהה אם בכלל יש לי טעם ללכת לבאג בשביל לנסות לממש אחריות. על המסמך שיש לי כתוב 'חשבונית מס', כתוב דיי בברור 'אחריות לשנה לחומרה בלבד בצרוף חשבונית קניה', אבל אני דיי בטוח שזה המסמך היחיד שנתנו לי (לבאג יש שיטה מוזרה של להדפיס את הכל ולתת מסמכים ענקיים, ואני זוכר כמעט בוודאות שקיבלתי רק את הדף הזה.) כרטיס האשראי ששילמתי איתו מצויין למטה, וכך גם מספר התשלומים (1), העובדה שהתשלום הראשון הוא כל המחיר ו'סה"כ שובר' שאני לא יודע מה הוא אומר (גם אחריו כתוב המחיר המלא). לדעתי זה דיי הוכחה לזה ששילמתי, אבל עוד פעם, במסמך כתוב בפירוש שאני צריך להציג קבלה. השאלה היא אם בכלל יש טעם ללכת לבאג (האחריות פגה בעוד כחודשיים). הבעיה …

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  21. אהלן, התקלקל לי הכרטיס מסך והוא נשלח לתיקון באמצע ספט' - GEFORCE 8800GT LEADTEK. היבואן פשט את הרגל בארץ אבל מנסיון של אנשים פה - חודשיים וחצי זה לא מוגזם? קניתי מחנות סקיי פיסי בראשון לציון והם לא יודעים לתת לי תשובות - שרות על הפנים לפי דעתי. אשמח לתגובות מאנשים פה על העניין והאם יש לי משהו נוסף לעשות בנידון?

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  22. ניסיתי כבר ליצור אייקון ריק ולשלוח אותו לפלאפון באמצעות Icellcom.co.il, אך נאמר לי שהמכשיר לא תומך באייקונים למרות ש - א. הוא תומך. ב. הוא מוגדר ברישומים כנוקיה 3100. ניסיתי להשתמש בקובץ jpeg ריק, לא ניתן להגדיר אותו בכלל כ Operator Logo, ניסיתי להוריד קובץ תמונה ריק ולעשות לו Rename ל .opl, אך נטען בהגדרות התצוגה של המכשיר שאין בכלל קבצי לוגו שמורים בזכרון. הייתי ממש שמח להחליף את שתי השורות שבן כתוב "Cellcom" במשו קצת יותר שקסי ומקורי... אני אובד עיצות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by J0n1,

לא מעט כלים עברו לי בין הידיים והפסקתי אחרי שבוע, אבל הפעם אני רוצה ללמוד באמת. אני חושב ללמוד כינור או חצוצרה, את האמת אני רוצה יותר כינור אבל יש לי חצוצרה בבית ויהיה נחמד ללמוד לנגן קצת ג'אז. השאלה אם 18 זה לא מאוחר מדי להתחיל ללמוד נגינה, ואם לא אז מאיפה אני מתחיל (אני מעדיף ללמוד לבד בבית) אם למישהו יש נסיון עם אחד הכלים האלו אשמח לחו"ד

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, אני רוצה למכור כרטיס מסך מדגם : Point Of View 7600GS 256MB PCI-E וספק כח ג'נרי JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin retail כמה לדעתכם הם שווים כיום? כמובן שהם במצב מצויין, ללא תקלות והיו בשימוש כמעט שנה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by Fufaikin,

בחיים על תקחו כלב לדיג הוא קופץ למים עושה בלגן וכול מה שתצליכו לתפוס זה רק צמחים וקוצים.... עריכה: תיקנתי תתמונות [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.