עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. If you're not familiar with the work of Steven Wright, he's the famous erudite scientist who once said: "I woke up one morning and all of my stuff had been stolen, and replaced, by exact duplicates". His mind sees things differently than we do, to our amazement and amusement. Here are some of his gems: 1- I'd kill for a Nobel Peace Prize. 2- Borrow money from pessimists -- they don't expect it back. 3- Half the people you know are below average. 4- 99% of lawyers give the rest a bad name. 5- 42.7% of all statistics are made up on the spot. 6- A conscience is what hurts when all your other parts feel so good. 7- A clear conscience is usually the sign of a bad memory. 8-…

• 13 תגובות
    • 908 צפיות
  2. היום דוד שלי יתקשר אלי להזמין אותי לחתונה של בת דודה אני בן אדם מוזר אז אמרתי לו תאמת הזקנה כמובן עיתצבנה ואמרה שאני עושה לה בושות אחים אחרים צחקו אבל זה האמת שלי אני רוצה לצין שיש לי משפחה מאוד גדולה ולפעמים כמה אירועים בחודש ופשוט אני לא הולך ולא משלם -(בגיל 29 מצפים ממני לשלם) אני לא מרויח הרבה ואני לא חושב שאני צריך בעצם "לקנות לעצמי ארוחות" באולמות יוקרתים מה דעתכם על הנושא?

• 203 תגובות
    • 18.9k צפיות
  3. Started by chris_u16,

שלום לכולם! לפני יומיים קיבלנו כלב זאב מעורב, גור קטן וחמוד!, אני מעריך שהוא בן 3 חודשים. האחים הקטנים שלי (יחסית) קראו לו ג'קי, אני יודע...הם צופים יותר מדי בערוץ 6 אני מעוניין במידע על איך לטפל בו, בהכל! איזה אוכל מותר לתת לו וכמה, כמה מים לתת לו וכו' איך לאלף אותו כדי שלא ישתין לנו בבית, אנחנו גרים בקומה שלישית והוא משתין לנו כל הזמן!!! האם מותר לקלח אותו בגיל הזה? ומידע נוסף על איך לטפל בו יתקבל בברכה כי אין לי שום מושג בכלבים! אף פעם לא היה לנו כלב. ולסיום - תמונות שלו! תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by yot,

8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by R0ck,

http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=3S1UWVZAXO4150LQHN1KSXQ7H5

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by IGOR_SSS,

שלום. אני צריך להתחיל כבר את עבודת הביוטופ שלי (אני כבר בסוף יא') ועדיין לא החלטתי על מקום... האם למישהו מכם יש עבודה גמורה כדי שאני אוכל להתרשם מהמקומות השונים וסוף סוף להחליט איפה אני אעשה את הביוטופ? אשמח גם לשמוע המלצות שלכם - במידה ואתם יודעים על מה אני מדבר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי ביום שישי שעבר שובצתי מקורס נמ"ר (נגמ"ש מרכבה) לשרת בסדנא בביסל"ח (השיבוץ הכי חרא שיש) למרות ציונים גבוהים במכללה והצטיינות במבחנים בקורס (יש השארה שזה בגלל שהמפקד ממש ממש שונא אותי) הבעיה השנייה שלי היא שאיני יכול לשרת בסדנא סגורה בגלל שא' יש לי בעיות כלכליות ועדיין לא שילמתי את חובותי על לימודים במכללה (כול חודש 1400 ש"ח) מה שאי אפשר להרוויח בשישי שבת בלבד וב' אני בעל אלרגיה חריפה לאבק אסטמה קלה וסקוליאוזיס 75% לכן גם מבחינה פיזית איני יכול לשרת בסדנא אך הבעיה היא שהפרופיל שלי הוא 72 לכן איני מקבל פטור אבק. אכשיו למישהו יש רעיונות איך אני יוצא מהסדנא? אחת האפשרויות שלי היא לגרום לעצמי התקף אסטמה כדי לקבל שינוי בפרופיל אך איך אני עושה זאת?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. קניתי dvd חדש עם DIVX עכשיו אני רוצה לראות בו סרטים אבל אני לא רוצה לצרוב עכשיו את הסרטים כ-dvd בתוכנת צריבה אני רוצה לצרוב את הסרטים כ-DATA על דיסק ואז לראות אותם כדי שייקח פחות זמן באיזה סוג קבצים הוא יתמוך ? נגיד אם יש לי שלוש קבצים מסוג wmv הוא יוכל לפתוח אותם?

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by alexpir,

מישהו פה היה בסינמה סיטי VIP? אני רוצה לבוא לשם עם חברה שלי רק אני והיא נהיה באולם ? או שעוד אנשים יהיו באולם ? האוכל והשתייה זה בחינם ? שאלה אחרונה.. אני בן 17+ , אני יכול לקנות כרטיסים של VIP ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by wow,

מישהו מכיר אתר עם Wallpapers יפים של המטריקס?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  11. תקשיבו נתקע לי בראש כבר איזה חודשיים ואין לי מושג איך למצוא את זה. זו מן נעימה שכזו שקשורה לעבדות ולמעמד הפועלים שכזה. "yoho ho ho hooo......" מישהו במקרה מכיר ?!@#!@?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by MasterDK,

חלומות: 1. קרה לי כמה פעמים שאני ישן ופתאום בחלום שלי מצלצל טלפון ואני עונה וכביכול מתחיל לדבר אבל בסופו של דבר קורה הטלפון הבאמת מצלצל. איך זה קורה? ולמה? יעני איך דברים מהמציות יכולים להשפיע על החלום שלנו? "הכוח": 2. אני יודע שזה שאלה מטומטמת אבל רציתי לדעת את דעתכם בנושא. בימים האחרונים צפיתי בכל סרטי "מלחמת הכוכבים" שבהם לוחמי הג'די משתמשים "בכוח" שלהם. חשבתי אולי "הכוח" הזה באמת קיים? כאילו קרה לכם שאתה נמצאים במקום מבודד ופתאום מרגישים מישהוא מתקרב? אפילו שהוא מתקרב ממש ממש בשקט? האם ההרגשה שלכם בזה שהור מתקרב תלויה בזה שאני מרגישים את "הכוח" שלו? אני יודע ששתי השאלות דיי מטומטמות אבל בזמן האחרון התחלתי להתעניין בדברים כאלה אז חשבתי אולי יש להם משהוא לספר שאני לא יו…

• 48 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אני רעב ואין אוכל (אכיל) בבית... מה כבר אפשר להכין? משהו פשוט והמיר... כל מתכון טעים שאפשר להכין בחמש דקות יתקבל בברכה... כמובן שכל החומרים צריכים להיות מחומרים שיש לכל אחד בבית...

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. http://www.rex.co.il/article.php?sid=61 :lol: תקראו! לצערנו זה באמת קרוב למה שקורה עם המחשבים...

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  15. זה עניין של חיים או מוות (של מחשב)

• 6 תגובות
    • 8.3k צפיות
  16. Started by eladbu,

אני מעוניין להתקשר למספר בארהב שזהו המספר +1-402-935-2050 איך אני מתקשר מהארץ? אגב זה המספר של PAYPAL

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by UnwiZ,

ב-2005 עלה משחק חידות ישראלי בשם גוון שצבר פופולאריות רבה בזמנו ואתגר חברים רבים בפורומים שונים בארץ. המשחק בעצם מתנהל כולו בדפדפן כאשר המטרה היחידה היא לעבור לשלב הבא. היום, לאחר הפסקה של 3 שנים מאז התעדכן, הוא חוזר בגירסא חדשה - http://myblog.co.il/gavan בעצם כל השלבים נבנו מחדש וניתן כעת לפתור את החידה מההתחלה, כאשר הפעם האתר ממשיך להתעדכן. בקשה אחת מיוצר האתר, בפורומים ובמקומות פומביים לא לפרסם פיתרונות וקישורים לשלבים, אלא רק לספק רמזים במידת הצורך! מה שאתם עושים במסנג'ר ובהודעות פרטיות זה עניינכם שלכם, אבל בפורום, שבו כולם רואים, אני מבקש לכבד את אלה שלא רוצים להגיע לפיתרונות וקישורים ברשת, וכמובן את יוצר האתר שעבד קשה מאוד על החידה.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by triple_maxim188,

העתקתי והעברתי מספרי אנשי קשר מהפלפון ויצא ככה שרוב האנשי קשר מופיעים לי בסימני שאלה איך אני יכול לשנות את זה

19. Started by bezangeloo,

צריך המלצה לאופניים עד 3000₪ לנסיעה בעיקר בכביש ובשטח. או, המלצה איפה לשאול את זה...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אורח שניר
    Started by אורח שניר,

שאלה בנוגע למשלוחים מאמזון לישראל - מישהו יודע איך השילוח שלהם עובד? האם אני מקבל את המוצר בדואר ישראל או בחברה חיצונית (UPS DHL FEDEX)? אשמח אם תענו רק מנסיון בבקשה, תודה.

21. יש לי טלפון של מוטורולה v6 ופתאום נהייתה לי בעיה עם השיחה המזוהה כל מי שמתקשר אליי מופיע כמספר חסוי גם אם זה מספרים מהיומן טלפונים שלי , וגם אם זה המספר של הבית שלי או מספרים לא חסויים איך זה יכול להיות ? בדקתי כל דבר בהגדרות והכל נראה נורמלי ? אז מה זה יכול להיות ? מישהו מבין במכשיר הזה? יש הגדרות שיחה - זיהוי אישי זיהוי אישי שלי - הצג זיהוי כל השיחות : גם הצג זיהוי - ויש אפשרות של בקרת רשת ? או הסתר זיהוי וזה על הצג זיהוי אז מה הולך פה ? מישהו מבין בזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  22. אורח Gaben
    Started by אורח Gaben,

כנראה אני אלרגי למוצרי חלב, ולחלב במיוחד לגבינות כמו לאבנה, צהובה, גבינה לבנה ולרוטב עגבניות, עגבניות, לחם מסוג מסויים, קרדית האבק, אבק, דשא ניסיתי: דיקור סיני, תרופות הומאופתיות, אדים מהנגב, טיפות לפה R49 מה שעוזר לי: ספורט, מלח ים, מלח, לצאת לאוויר, ממחטות חייב עזרה! מה אתם אומרים על חדרי מלח? זה יכול לעזור או שזה בלוף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני בן 17 והזרימה של הכסף איטית מדי. אני מחפש דרך להכפיל/להשליש את הכסף שלי במעט זמן. מה הדרכים הכי טובות שיש? חשבתי על השקעה באינטרנט, אבל זה גם מסוכן וגם לטווח ארוך מדי. בורסה אי אפשר. הרעיון היחיד שעולה לי בראש זה פוקר באינטרנט.. ולגבי זה יש לי שאלה אני יכול להשתמש בכרטיס אשראי שלי, למרות שהאתר בחו"ל? אני חושב שצריך כרטיס אשראי בינלאומי, אבל בגיל 17 אפשר להוציא כזה? יש רעיון אחר? ונצא מנקודת הנחה שיש לי 1,500-2,000 ש"ח כנראה שזה לא היה ברור, אני כן עובד, בגלל זה רשמתי "הזרימה של הכסף איטית מדי". אני צריך להגיע לכמה אלפים טובים עד סוף החופש

• 66 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני צריך עזרה עם הפייסבוק, מה אני נותן לחברים שלי בשביל להיכנס לדף שלי ישירות ויוסיפו את עצמם ?? ואיך אני עושה את ה LIKE הזה ?? תודה

25. Started by GNR,

בשבוע האחרון אני מקבל כמעט כל יום כמה הודעות ספאם באינבוקס בג'ימייל.. משום מה ג'ימייל לא מסנן אותם וזורק אותם לתקיית ספאם.. גם לכם זה קורה?

דיונים חדשים בפורומים