עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shaithebest,

שבוע טוב, אני בעלים של חנות מחשבים ויש לי תצוגה של 4 מחשבים ניידים + 4 מסכי מחשב פתוחים במדף ואני רוצה להריץ שם בלופ סרטונים של HD באיכות גבוהה כך שהלקוח יראה את יכולות המסך שלו בצפייה בסרטים אני חופר באינטרנט ובטורנטים ולא מוצא כלום אולי מישהו נתקל? על סרטונים ממש יפים מוכן גם לשלם תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה , בעבר היה אפשר לקורא מהתגובה הראשונה עד האחרונה , עכשיו זה הפוך. מהתגובה האחרונה האמצעית והתגובה הראשונה זה הכי הכי למטה , רק מה שרע, בלי כוונה התרענן לכם הדף ,אתם צריכים שוב פעם לגלול למטה... מהלך שיא הטימטום של יוטיוב !!!!!!!!!!!! האם יש דרך לשפר את זה בעזרת תוסף או כל דבר ? עכשיו זה קסטטרופה ! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by guuner,

היי. נמאס לי כבר מכל הסכיני גילוח ובנוסף לזה כבר הגיע החורף וזה ממש מעיק להתגלח בבקרים ב6 בבוקר. התקציב הוא סביב ה250,אני לא מבין כל כך במכונות אז ככה שמצאתי בזאפ את המכונה הבאה. http://www.hayevuan.co.il/index.php/mkvnt-gilvh-at752-philips.html ראיתי עליה 2 ביקורות טובות בזאפ. הדרישות העיקריות מהמכונה שאם היא נרטבת שלא תתקלקל,שאפשר לסחוב אותה איתי לכל מקום בלי שתהיה מחוברת לחשמל,ושתגלח טוב מספיק גם באזור הצוואר,גם קוצץ פאות חייב שיהיה בה. ומה ההבדל העיקרי בין מכונה עם 2 ראשים ל3? ראיתי את זה גם בזאפ http://www.hayevuan.co.il/index.php/mkvnt-gilvh-el-svllvt-mbit-philips-dgm-hq33.html גם עליה יש ביקורות דיי טובות בסך הכל וזה מסתדר לי טוב מבחינת תקציב,מעדיף לבזבז כמה שפחות…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לפעמים אני רואה בקבוקי מים מינרליים, שהם בגודל ממש קטן, בערך כמו כוס אחת. האם מוכרים כאלה בארץ? בחו"ל רואים אותם יותר, אבל אני צריך לקנות אחד כזה עכשיו... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אוברקלוקינג וקירור לא קשורים אחד לשני! (תקנו אותי אם אני טועה) קירור זה קירור, ואוברקלוקינג קשור להאצת תדר המעבד. אני הייתי שם את נושא האוברקלוקינג בפורום מודינג, מכיוון שמדובר בשיפור של המחשב.....

6. Started by א אוהל,

אני מחפש שיר מסויים שיש בו את הקטע " אל אל אלי אלי" זה לא באנגלית לא יודע מה זה סוג השיר הוא באזור הדאנס

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Guyn,

הי, ממ.. אני כותבת מהמשתמש של אח שלי. בקיצור, אני מקימה להקה ואני צריכה סולן רוק מטאל, עדיף עם יכולות גרואולינג, מאזור המרכז( ת"א, פ"ת) בסביבות גילאי 16-20.. לעוד פרטים פנו לחן ב: מייל:chen_cat@walla.com אייסי:205004930 פלאפון:0526405248

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Mesatla,

ראיתי את הסרט ביום שבת עם חברים חשבנו יהיה חרא סרט כמו שאומרים המבקרים אל תחמיצו את הסרט הזה אל תקשיבו למבקרים הם אידיוטים שצריך לשלוח אליהם רוצח שכיר הסרט מצוין ברמה של BROUNE IDENTITY המשחק טוב התסריט טוב הכל טוב הסרט הזה שבר את ה"סרטים מבוססי משחקי מחשב הם חרא" נראה לי יש הסכם כזה בין המבקרים שאם יוצא סרט שמבוסס משחק מחשב ישר לתת חרא ציון תראו את ההבדלים בציונים בין המבקרים לבין הצופים\משתמשים רגילים http://www.metacritic.com/film/titles/hitman

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 00000,

ריקי שולתט!!11

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by amd@ati,

שלום לכל חברי הפורום המכובדים, סליחה שאני מטריד אתכם עם מתמטיקה ברמה של תיכון, אך בכל זאת אשמח לקבל מכם עזרה. אני צריך להוכיח את המשפט: "קטע היוצא מקודקוד המשולש ועובר דרך נקודת מפגש התיכונים חוצה את הצלע שממול לקודקוד (תיכון)" אשמח אם תעזרו לי בהוכחתו של המשפט ללא שימוש בגיאומטריה אנליטית וכו' (גיאומטריה "פשוטה") תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני טס בקרוב ולא יודע עם לקחת יורו או המחאה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by drorhazan,

שווה לקנות חשבון שם במקום להיות guest כל הזמן? זו תוכנה בשם i am viewing אם אינני טועה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by J0HNiE,

http://www.youtube.com/user/AxeInsider?feature=pyv&ad=5005222991&kw=music#p/u/0/F0AlcVU-de4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני שואל בשביל קרובי משפחה, בני 50~ יש מה לעשות בצפון? תביאו שמות D:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני יוצא עם מישהי כבר זמן מה והיא החליטה שהפגישה הבאה תהיה בקארטינג,לכו תבינו אבל זה נשמע טוב אז אנ יזורם שנינו מאיזור הצפון (גם חיפה זו אופציה,כן היא בצפון) ונשמח להמלצה למקום איכותי באיזורנו שפעיל לא רק בשעות הבוקר אלא גם אחה"צ . תודה מראש נ.ב על הדרך,זקוק להמלצה לסרט טוב לראות איתה - קומדיות הולכות טוב,רצוי משהו עדכני שהסכיויים שהיא ראתה קטנים יותר.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by theman miki,

סתם אני מתעניין

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Holograph,

אם מישהו לא ידע או שכח, אני מחפש בנרות מחשבים ישנים, מכל הסוגים (במיוחד מחשבים שאינם מחשבי PC, ז"א Commodore, Amiga, Apple, Spectrum, Tandi וכו'). אם מישהו מת להיפטר ממחשב כזה וחבל לו לזרוק... שלחו אימייל. אני יותר מאשמח להוריד אותו מידיכם :-)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by imac,

היום התקנתי אנטי וירוס (COPORATE EDITION) והוא גילה שיש לי: לא פחות ולא יותר מ76 ווירוסים :o :o :o איך אתם מסבירים את זה? שכחתי לציין שלא הרגשתי שום שינוי!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. זוהי ממש לא פרסומת...הפנו אותי לחנות הזאת כי אני קונה חלקים למחשב חדש בקרוב...ראיתי שיש להם יחסית מחירים ממש זולים. עכשיו השאלה היא האם הם אמינים? מישהו מכיר את החנות הזאת בכלל, או שקנה ממנה מתישהו? (כי יכול להיות שאני אפצל את הקניה בין פנדה,לוג'יק והם...) ד"א...האתר שלהם...www.dandr.co.il תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. משהו יודע מה זה פרוייקט גאמא של מודיעין?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Bug2000,

שלום חבר'ה החלטתי שאני רוצה להזמין כמה חלקים מארצות הברית. (או ממקום אחר זול יותר ביחס לישראל) 1.לפי מה שהבנתי המקום הכי זול להזמין בו חומרה זה EBAY ?(תקנו אותי) אבל לא הבנתי מה הולך שם באתר הזה ... יש שם מכירות פומביות או משהו ? שמישהו יסביר לי מה הולך באתר הזה ... 2. האם לאחר פתיחת החשבון ב PayPal יש צורך בתשלום חודשי או בתשלום כלשהו על השירות ? אם כן, מה הסכום ? אשמח אם תעזרו לי בתהליך הזה ותספרו לי איזה הוצעות נוספות יש בדרך בכדי שאוכל לעשות את השיקולים שלי . תודה .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by PeaS,

עד לא מזמן התכוונתי לעשות פסיכומטרי בסתיו הקרוב, עם קורס של קידום לפניו... אבל, שמעתי על תוכניות של שרת החינוך לבטל את הבחינה, משהו לא כל-כך ברור. אם זה אכן יצא לפועל, תוך כמה זמן זה יקרה? ומה הסיכוי בכלל שזה יקרה? אם אני לא טועה כבר דיברו על זה פעם. האם בינתיים לא כדאי להרשם? הבעיה היא שאני מעדיך לעשות את הבחיה בסתיו ולא בחורף, כי זה יוצא יותר נוח עם המיונים לצבא.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by x-dude,

אני עדיין מחובר בכבלים רגיל (לא דיגיטל),אני חושב על לעבור לדיגיטל,ונראה לי שהם מוכנים לתת לי מחירים סבירים כי הם התקשרו אלי אתמול ורצו לתת לי "מתנה" על זה שאני מחובר אליהם משנת 93 אבל יש לי כמה שאלות: 1 - האם שדרוג הכבלים דורש ממיר דיגיטלי לכל טלויזיה שיש לי בבית? (יש לי 4). 2 - אם כן,כמה עולה כל ממיר דיגיטלי נוסף והאם יש אפשרות לקבל אותם ללא תוספת תשלום? 3 - מה המחיר המומלץ לשדרוג כזה,ואם הם מציעים לי עוד 3 ממירים בחינם או במחיר מצחיק כדאי לחתום על חוזה? (שמעתי כבר מאנשים שהבטיחו להם עוד ממירים בחינם ופתאום אחרי חצי שנה דרשו מהם כסף). 4 - אשמח לדעת איזה טריקים יש להם בשרוול שאוכל להמנע מהם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. nasa פירסמו לאחרונה תמונת פנורמה באיכות גבוהה היישר ממאדים וחוץ מהצורך לשתף, הופתעתי לגלות שהמחשב שלי לא מצליח להתמודד. התמונה שוקלת 94 מגה! שפתחתי אותה על המחשב עם image browser הדיפולטי של ווינדוס (xp) ועשיתי זום או גררתי לצדדים לקח למחשב שלי כמה שניות ארוכות עד לביצוע הפעולה. קישור לתמונה אני לא צריך להסביר לכם איך להוריד נכון ותגידו לי אם גם אצלכם המערת נענקת או שאין צורך במחשב על כדי להסתכל בתמונה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.