כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי חולצה מאיביי שהתבררה כמזוייפת. אומנם זיוף די מרשים אבל עדיין זיוף. המוכר כמובן מצהיר בזמן הקניה שהחולצה מקורית. עכשיו החולצה כבר אצלי ולמרות שמצאתי למי לתת אותה אני עדיין לא מעוניין לתת למוכר פידבק חיובי מהסיבה הפשוטה- הוא רמאי. האם המוכר יכול לדעת שאני נתתני עליו חוות דעת שלילית ? האם כתוצאה מכך הוא יתן לי גם חוות דעת שלילית בתור קונה? האם זה שנתתי לו חוות דעת שלילית יכול להשפיע עלי בעתיד בתור קונה ? (אולי מוכרים אחרים יכולים לראות שנתתי פידבק שלילי והם לא יסכימו למכור לי...) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן נתקלתי באתר הזה באחת מהגלישות שלי פעם ראשונה שאני רואה אתר שמאפשר לכם לשדר לעשרות ואפילו מאות מאזינים דרך ה-winamp, windows media encoder על גבי שרת ישראלי ולגמרי בחינם מומלץ בחום, אני אימצתי אותו http://www.listen2myradio.com/
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף העזתי לשאול אחרי שנמאס לי מסרטי ה DVD-RIP החלטתי להתקדם ולהוריד סרטי DVD5, DVD9 ו HDTV. 1) יש לי מכשיר DVD של PIONEER DV-393-S האם הוא יתמוך בפורמט ה HDTV? 2) מה ההבדל בין DVD5 ו DVD 9 חוץ מגודל? 3) איך אני צורב DVD9 על דיסקים של DVD בגודל 4.3 GB 4) HDTV איך אני צורב את זה? לרוב הקבצים גדולים מהדיסיקים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי יש או יכול להגיד לי מאיפה לעזאזל אני משיג את שיר הנושא של טיטנאניק בערבית?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=8FCrdM5ADgE אני לא יודע אם יש פה אופציה של EMBED או לא, אבל בכל מקרה הנה הקישור, video full of win
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לדגם הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה חנויות נחשבות בארצינו . שכוללים מבחר גדול , שירות טוב גם אחרי קנייה וכמובן מחירים סבירים. כמו כן האם אתם רוכשים מחשב ONLINE או בסופו של דבר הולכים לחנות ? תודה, שאול.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לפני שנתיים כמעט ציפיתי בDVD ללא תרגום בסרט הפרוייקט, למרות שהוא דל תקציב נהנתי לראות זווית שונה של צילום לסרט. ציפיתי גם בגרסאת הבמאי של הסרט ושם משהו לא היה ברור לי, הבנתי שאכן היו שלושה סטודנטים שיצאו ליער אבל הם לא ידעו שהכל היה אפקטים ולא באמת חטפו אותם. אתמול צפיתי בזה שוב וחיפשתי באינטרנט מהי האמת,ומה שגילתי זה המון אתרי אינטרנט אשר מספידים את הסטודנטים. אז השאלה שלי היא האם זה מזוייף או אמיתי , ושאלה שנייה למה לעזעזל עשו המשך לסרט עם הוא אמיתי??? אשמח לקבל תשובה מהירה כי זה מסקרן אותי, גל.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין למכור לי מסך Samsung 2333T. המסך חדש (היה בשימוש יום), אבל בעת פתיחת החבילה (הוא השתמש בסכין ארוכה) הוא חדר את הקלקר בפנים ועשה על המסך שריטה של 2-3 ס"מ. רואים אותה דיי טוב, במיוחד כאשר הרקע לבן. האם יש דרך "להחליק" או לפחות לגרום לשריטה להיות פחות מורגשת? מצאתי בגוגל שיטות שונות שכוללות שימוש במחק, או אלכוהול, אבל אני מעדיף להתייעץ פה לפני שאני עושה משהו למסך.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אין לי ממש כשרון בכל הנוגע לגרפיקה אבל אני מניח שתבינו
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חובה להיות עם ראיה 6/6 או שזה לא משנה אם יש משקפיים? ויש עוד דרישות מיוחדות נוספות? איזה פרופיל צריך? רק מי שמבין בזה בבקשה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש תוכנה שמאפשרת לי לשמור קובץ וידאו מאתר ? לדוגמא : http://www.avid.co.uk/uk/video/studio/avidXpressPro.shtml תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בג'ימייל אבל קיבלתי הודעה שצריכים לשלוח לי ס.מ.ס בחזרה כדי שזה ימשיך להיות בחינם. יש עוד אתרים שנותנים כמות גדולה של שליחות בחינם? יש אתרים שמאפשרים לשלוח בחינם בלי הגבלה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו כאן יש דבר כזה? איך פועלת השיטה הזאת והאם זה כדאי ? אני כרגע נמצא עם קו של בזק ועושה רושם שמשלם סתם יותר מידיי כסף... ספק האינטרנט שלי הוא כמובן בזק בינלאומי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם לא , איך תעודה זו אמורה להיראות ?? מן הראוי לציין כי בתועדת ההערכה רשומים תאריך הגיוס / שחרור , המקצוע הצבאי , חו"ד מפקד וכו' תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם נכנסתי לאתר כדי לראות מה חדש, ומסתבר שלכבוד הביקורת ה- 900 (!!) שלו הם העלו 2 סירטונים של פיספוסים. זה מתחיל חלש אבל אח"כ זה נהייה קורע. השטויות שיוצאות לו מהפה...אני אישית בכיתי מצחוק: (תתחילו עם הוידאו השמאלי) http://www.3dgameman.com/content/view/11445/103/ מקווה שתהנו HF
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=WfoQGGn0IWg+ ;D
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכון iOS 18.1 מגיע השבוע ומביא איתו את היכולת המיוחלת להשתמש באוזניות AirPods Pro 2 כמכשיר שמיעה ברמה קלינית. הנה כל מה שצריך לדעת על השימוש בתכונה החדשהלכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שמי קובי ואני מפתח תוכנה במקצועי (בוגר תואר ראשון מדמ"ח). לאחי יש מיונים בשבוע הבא לבסמ"ח, לאחר שעבר את המיונים הראשוניים, במסגרת לימודי עתודה טכנולוגית (י"ג). רציתי לשאול, מבעלי ידע ונסיון במבחנים הללו, איך אתם מייעצים ללמוד למבחן הזה ? האם מישהו זוכר ממש שאלות ספציפיות שנשאלו במבחן ? אם למישהו נח יותר להגיב בפרטי \ מסנג'ר \ איי סי קיו \ טלפון, אז בשמחה. אשמח לתשובה בהקדם, חשוב לי ולמשפחתי, בתודה מראש, קובי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וגם איך אמורים לטפל בשיער (באורך של הכתפיים). בתקווה שיש פה אנשים עם שיער ארוך וסובלים מהבעיה...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם שידרו סדר של ילדה יתומה שהדודים שלה אימצו אותה, יש לה שיער אדום, היא אוהבת לצלם ולרכב על סוסים... זה בערך מה שאני זוכר. אני חושב שהיא פותרת כל מיני תעלומות אני לא בטוח. מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום, אני ומספר שותפים כרגע עובדים על פיתוח אפליקציה בתחום חיי הלילה, הפיתוח נמצא כרגע בשלבים מאוד מתקדמים והנו נמצאים במגעים עם מספר משקיעים שכבר הביעו התעניינות רבה. במידה והמיזם יצליח אני מאמין שכולכם תוכלו ליהנות מכך בצורה ישירה עם תמורה אמיתית. אך עד אז אנחנו צריך עזרה קטנה ממכם בכך שתענו לנו על סקר קצר שבו תדרגו מה אתם מחפשים בפאב \ דאנס-בר \ מועדון. על פניו אני מניח שהדברים דיי ברורים אך הינו רוצים לקבל אסמכתא נוספת שנוכל להציג בפנים המשקיעים. *מכיוון שאנחנו מאמינים שיש מספר דברים שמעניינים אתכם במקום שאליו אתם יוצאים ומאחר והסקר מאפשר בחירה רק באחד מהם, אתם מוזמנים להרחיב את הבחירה שלכם בתגובות. כמו כן, נשמח אם תרשמו גם מה אתם בדרך כלל מזמינים לשתות כאשר אתם יוצא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעניין כמה יתנו לי בראש...חח ;D :tomato: (זה היה הכי קרוב חח)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-