עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iem,

משהו הורג אותי באיזה בעיה טריויאלית ואני לא מצליח למצוא את הדפקט.... לטלויזיה שלי מחובר ממיר סמסונג דיגיטלי בחיבור RF ישיר ממנו ל-TV והצלחתי "למצוא" לו את התחנה ב- TV עד כאן הכל טוב ויפה. עכשיו... חיברתי וידאו ל-TV ע"י SCART ,RCA אבל ! באופן הבא: ע"י כבל שבצידו האחד בננות של RCA מחוברות ל- IN של הוידאו ובצידו השני 21 פינים כלומר SCART מחובר ל-TV. כביכול אני אמור לשים AV ב- TV וגם AV בוידאו ולראות את הקלטת ב-TV אבל אני משתגע כי זה פשוט מראה מסך כחול ! אין לי מושג למה... על ה-RCA (שהם פינים הנכנסים לנקבה) רשום Video In ואז חשבתי אולי משהו שונה בכבל והוא כאילו מנסה להעביר לי אות מהTV לוידאו אבל זה כולה מוליך אין לו ממש IN או OUT וההבדל אמור להתבטא בפין או בשקע ולא ב…

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by desert,

האם כבל סריאלי יכול לשחרר SIM חסום או קוד PUK?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Anas-Nanas,

אהלן, ניסיתי לפתוח את הפלאפון שלי לסים-פרי אך לאחר 5 ניסיונות הוא ננעל... כעת עומדות בפני כמה אפשרויות.. 1.ללכת לחבה ולבקש שיפתחו לי אותו - ת'אמת אין לי כל כך מה להגיד להם... 2. ללכת לאיזשהו מקום שבו יפתחו לי את הפלאפון לסי-פרי - אני לא מכיר מקומות כאלה.. 3. לקנות כבל ולפתוח אותו לבד - אין לי בעיה לעשות זאת אני רק לא יודע איזה כבל לקנות ובאיזו תוכנה להשתמש 4. לבקש עזרה ממכם משתמשי הפורום ולשאול אם למישהו שגר באזור השרון יש כבל כזה ואם הוא יודע לפתוח פלאפונים לסים-פרי וכך הוא יעזור לי מאוד מכיוון שהמכשיר הוא מכשיר של העבודה.. מקווה לעזרה כל שהיא, לילה טוב ניר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by desert,

יש לי שאלה: אם יש לי פלאפון ויש לי כבל סריאלי שמתחבר לפלאפון, יש תוכנה שיכולה לפרוץ את הקוד אבטחה שלו?-אם כן מהי? והיא יכולה לפרוץ כרטיס סים? כי על כל אחד מאלה אורנג' מבקש מאה שקלים.

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by IG,

לכול חברי הפורום המכובדים שלום, וגם לשמאלנים. שאלתי להיום: יש לי פלאפון סמסונג 770, עם אוזניות עינאיר של סמסונג, ואני משתמש בו בתור אמפישלוש בזמן אימונים בחדר כושר וכאלה, ואני מעביר את האוזניות בתוך החולצה כדי שהחוט לא יפריע- לא יתפס במשקולות (יכול להיות לא נעים...) עכשו, רציתי לדעת אם הזיעה יכולה איכשהו לפגוע בכבל של האוזניות או שזה בסדר להמשיך לעשות את מה שאני עושה, כי החיבור של האוזניות האלה קטן יותר מהחיבור הסטנדארטי, ולא באלי להסתובב עם מתאם במקרה ואני אצתרך להחליף את האוזניות. תודה מראש, בברכה IG.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kisin,

שלום, אני נכנס לבית חדש עוד מעט ואני רוצה לעשות קירות גבס בסלון ולשים שם מחשב שיהיה מחובר לטלויזיה. בגלל שזה קירות גבס אני צריך לחשוב מראש איזה כבלים אני אצטרך לשים בקיר ואיך בדיוק. בינתיים אני חשבתי על: 1. כבל לחשמל. 2. כבל לשידור וידאו (tv out). 3. כבל לשידור אודיו (לחבר למערכת). איזה עוד כבלים אני צריך לארגן? האם אני צריך לחשוב על כבלים שאני אולי אצטרך בעתיד?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  7. פאק מסתבר ששבוע שעבר חגגתי פז"מ הולדת 6 בפורום אני נמצא פה מאז 18.01.2002 משעמם לי בחיים אני חושב יותר מדי השאלה היא, האם אני היחיד כזה? איזה זמנים עברו על האתר... אילו ימים היו... אך, נוסטלגיה

• 70 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. Started by ETB,

אני רואה באתר לא ממש השתנה בזמן האחרון, אחרי חודשיים של טירונות אתר ניראה אותו דבר. אבל נחמד מה שעשיתם בפורום, כשהכנסתם נושאים חדשים. איזה כיף סוף סוף לגמור את הטירונות המז***נת הזאת. ולפי מה שראיתי לא יצא משהו חדש בזמן העדרותי, בנושא החומרה. לא יוצא שום מעבד חדש של AMD. כמובן חוץ מהמשחקים שיוצאים בקצב מסחרר בזמן האחרון, איך שחזרתי התחלתי להוריד את GTA3 ו SOF2. עם יש משהו חדש שפיספסתי השמח אם תעדכנו אותי!! כבר מחר אני חוזר לחור בביסל"ש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כבר כמה ימים שמישהו מגרמניה מתקשר אלי, ואין לי משפחה בגרמניה או מישהו אחר שמכיר אותי ויכול להתקשר אלי. הטלפון הוא לא מחסוי והמספר +49-152-18024010 יש איזה שירות שאני יכול לדעת מי זה שמתקשר אלי/כתובת/משהו מזהה אחר? לא עניתי לזה כי מבחינתי זה גם יכול ליהיות סקאם או קו פרימיום כלשהו שבסופו של דבר אני אצטרך לשלם על השיחה...

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. פשוט צאו לרכב של אבא ושימו לידכם טסטר אמין

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  11. http://hod-hasharon.vgames.co.il/ למי שפספס או שכח, יאללה תבואו, אני וחבר שלי נהייה שם (הוא ב-InvaderZ בסורס).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ללא נושא

13. Started by avivlevy,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/862962 אמיתי או לא? תשמעו את הטקלית.....מוזר/מדהים/דפוק...

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  14. חשבתי לעשות קהילה מחברי הפורום שיעזרו לעשות OC לאלו שלא יודעים ילכו אליהם הביתה ויעזרו .. בחינם או בתשלום סימלי מה ניראה לכם?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Noither,

אהלן,כדאי לגלח שם ? , יש לי טונה שערות וגם שזהיה מגולח זה יראה יותר נקי וגדול. כדאי?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום, עברתי את המיונים לממר"ם, וקיבלתי בדואר הודעה שהתאריך גיוס שלי השתנה לספטמבר 2011, כאשר הקורס תוכניתן מתחיל במרץ ונמשך חצי שנה (שלא נחשבת לי בפז"מ). בנוסף לכך הבנתי שאצטרך לחתום עוד שנתיים קבע. השאלה שלי היא האם לדעתכם כדאי לי להמתין את כל הזמן הזה רק בשביל הקורס הזה, או להתגייס רגיל בעוד כמה חודשים וכנראה להיות איזה פקיד.. אם יש פה חבר'ה ששירתו במסלול הזה ויכולים לענות זה מאוד יעזור לי. תודה רבה.

• 31 תגובות
    • 7.4k צפיות
  17. Started by dorviper,

כדאי?...ואל תגידו שלא כדאי כי זה חרא דבר כי אני רוצה כזה תגידו אם כדאי או לא מבחינת המחיר ואמינות... תודה!

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  18. Started by DL,

שמעתי שאפשר להשיג כרטיסי טיסה ממש זולים אם מזמינים ברגע האחרון, מישהו שניסה את זה יכול לאמר לי אם זה עובד? אני רוצה לטוס לניו יורק בתחילת החופש הגדול, התאריך המדוייק לא חשוב לי , ואני צריך לדעת אם כדאי לי להזמין עכשיו בשביל יותר מ 1000 דולר, או לחכות עד לרגע האחרון, ולנסות להשיג בזול יותר. אתם חושבים שיש סיכוי להשיג ככה כרטיסי טיסה לשלושה שבועות? כי כשאני בודק את הזמנים של כרטיסים זולים עכשיו זה רק לארבעה ימים או שבוע, ותיכננתי חופשה הרבה יותר ארוכה מזה, ואני לא בטוח שאפשר להזמין כרטיסים לחופשה ארוכה ברגע האחרון... עצה של מישהו שניסה את זה ממש תעזור לי, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  19. כדאי להפיל את אתרי ההסברה של השרשות לטרור

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  20. Started by mnm,

אני מתכוון לקנות בקרוב מערכת פנטיום 4 והייתי מאוד רוצה להרכיב את המחשב מהרכיבים לבד בבית ולא לשלוח להרכבה. כדאי לעשות את זה למישהו שאין לו ידע \ ניסיון בחומרה? מה רמת הקושי של ההרכבה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by חגי7,

כדאי לחכות לסוף דצמבר/תחילת ינואר בשביל לקנות מחשב חדש? המחירים צפויים לרדת? אם אני סגור על מפרט כלשהו, האם צפויים לצאת לוחות אם / מעבדים חדשים בחודש הקרוב כך שמחיר המפרט שלי ירד משמעותית? (יותר מ-100 שקל)

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by massinvallus,

אני מתלבט - כדאי לי לשלם 650 שקל ולקבל צ'יפ לXBOX כולל התקנה ואז לקנות ממישהו פרטי בנתניה משחקים ב50/60/80 ש"ח למשחק (תלוי באיכות הדיסק כי לפעמים יש פאק אחרי כמה הפעלות)?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by mic,

מה דעתכם? זה כושר טוב? מרזה? מפתח משהו? כל תגובה תתקבל בברכה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by chen1234,

כדאי לי לקנות מאיבורי?? אמרו לי שהכי זול שם מה אתם אומרים??

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.