עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by infer73,

מחר אני צריך להגיע ב-11 לבי"ח 10 בחיפה (כן מה לעשות, הצבא מסרב לשחרר אותי...) בכל מקרה, איך מגיעים לשם ממרכזית חוף הכרמל בחיפה? וכמה זמן זה לוקח בערך (כולל לחכות לאוטובוס, הליכה אם יש וכו') תודה

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by Y2G,

אם אני מעוניין להזמין מקלדת מיוחדת שאין בארץ מאתר אמזון שעולה 70 דולר האם צריך לשלם מכס או כל משהו אחר חוץ מדמי המשלוח. אם למישהו תשובה בדוקה אני אודה לו...

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  3. Started by Black Knight,

היי, לא ידעתי ממש איפה להכניס את זה.. אז כללי נראה לי כמו מקום טוב. אם תוכלו בבקשה לפרסם פה כל אתר של תמונות רקע למחשב שאתם מכירים זה יהיה נחמד. אני מחפש לרענן את שלי ותוהה לאיזה אתרים יש את הרקעים הכי מעניינים. (ובלי רקעים של מכוניות!) תודה =]

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/875766 דוגמה "אינטרנט אקספלורר הוא כלי קטן ויעיל עד מאוד מבית מייקרוסופט, שמסייע בהורדת פורנוגרפיה ורוגלות למחשב. רוגלות הן מיקרואורגניזמים שחיים בסימביוזה עם אינטרנט אקספלורר. אקספלורר תומך בהתקנה מהירה של רוגלות ללא התערבות המשתמש, בעוד שבפיירפוקס צריך ללחוץ על כפתור OK כדי שזה יקרה". (מתוך הערך על אינטרנט אקספלורר)

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by iakovl,

חברה אני חייב להגיע מחר עד 0930 לשער יפו בצריפין מטבריה איך אני עושה את זה תעזרו לי מהר בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tom123,

לא משנה של איזה חברה.. מישהו מכיר בבקשה ?!

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by Symbore,

שלום חברים לפני תקופה מסויימת קניתי פן של קנדי ואני מנקה בעזרתו את המחשבים שלי כל חודש ואני מאוד מרוצה מהתוצאה. הפן מוציא על מקסימום חתיכת זרם והמחשבים נשארים נקיים מאוד. כתוצאה מניקוי של פעם בחודש אף לא מתקשח אבק על המאווררים ובכך אני חוסך לעצמי נקיון עם מטלית. לפני כמה קבועות הייתה כתבה באתר על ניקוי מחשב והיו שם הרבה תגובות שהזהירו לגבי ניקוי בגלל חשמל סטטי, איך בדיוק חשמל סטטי יכול להגרם ולמה זה מסוכן? ומה אני יכול לעשות על מנת לצמצם אתה סיכוי שיקרה משהו דומה?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  8. חודש הבא אני הולך להופעה של אסף אבידן בהיכל אומניות הבמה בת"א וכיוון שאני לא יושב הכי קרוב שאפשר, חשבתי אולי להביא את המצלמת HD החדשדשה שיש לה זום גדול מאוד וככה לא תיהיה לי בעיה לצלם . הבעיה שבעצם יכולים לעשות לי בעיות בטענה שאסור לצלם את המופע וכו ..בעוד שבכל זאת אנשים מכניסים ללא בעיה מצלמות דיגיטליות רגילות.. מה דעתכם? תודה רבה אגב - אסף אבידן והמוג'וס מומלצים בטירוף ..תבדקו ביוטיוב

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  9. יש לי עד מחר לבחור בין 2 התשתיות...] אני מקבל מהעבודה אינטרנט חינם מה כדאי לקחת? בבזק גם אני מקבל ראוטר נורמלי של DLINK ובהוט ההוטבוקס עם מלא בעיות..

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. סיימתי טירונות יום שלישי בבט"ר ניצנים, משם שלחו אותנו הביתה עם צו הצבה, כל אחד במקום אחר. אותי שלחו לרמלה, בסיס פיקוד העורף, הגעתי לשם ב10 בבוקר, וכבר אז הרגשתי שמשהו מוזר, לא ראיתי באזור אף חייל כמוני זרק סיים טירונות או משהו בסגנון. פתאום יצא פקידה אמרה לי שאני הולך להיות נהג קשל"פ, קשל"פ הוא אלוף משנה- קצין שלישות פיקודית. היא אמרה לי לחכות לפגישה איתו, וכשהוא חזר מפגישה נכנסתי למשרד שלו, הצדעתי לו ואז סיפרתי לו שאני לא מסוגל לבצע את התפקיד כי יש לי חרדה מנהיגה, הוא בכלל לא רצה להקשיב להמשך, ולא יכלתי להסביר לו שאני באמת לא מסוגל, ואמר לי: "טוב אז אני מחזיר אותך לאן שהיית אמור להיות בהתחלה- בסיס ליד אילת, מנקה שירותים או משהו בסגנון, הוא אמר לי שהוא רק בא לעזור לי ולק…

• 101 תגובות
    • 19.5k צפיות
  11. Started by dvvon,

או ללכת לקרבי אני לא יודע מה לעשות מה אתם ממליצים.?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יוזמה שאפתנית וראשונה מסוגה מציעה לעשות שימוש חוזר בכורים גרעיניים שיצאו משירות מנושאות מטוסים וצוללות כדי לספק חשמל נקי וזול למרכזי נתונים ענקיים, כחלק ממירוץ החימוש הטכנולוגי והאנרגטי של ארצות הבריתלכתבה

13. Started by XCG120,

רציתי לשאול מה הגודל של דיסק התקנה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 שאמור להיות?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. אהלן חברה ! אני מאמין שאמצא כאן כמה אנשים שכמוני אוהבים לטייל בארץ. אני מחפש המלצה לטיול נחמד, ל-3 ימים בשבוע הבא עם לינת שטח בצפון הארץ. אני אוהב מקומות עם מים, נוף ובכלל להרגיש את הארץ מקרוב. אם יש לכם מסלול מוכן, מקומות ספציפיים, טיפים וכדומה, אשמח לשמוע בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 8.8k צפיות
  15. יש תופעה שמאוד מפריעה לי בHW וזה אזהרות\הרחקות גורפות מצד המנהלים על מה שלטענתם מוגדר כספאם (ולא, עדיין לא הורחקתי מהפורום בשלב זה). דעתי בעניין היא שספאם\ספאמר מוגדר כמי שנרשם לפורום רק בשביל לפרסם את העסק שלו או סתם להיות טרול. זה מפריע מאוד שיש מנהלים (שאני לא יודע אם יש להם 18 אפילו) שחושבים שהתפקיד שלהם הוא לחלק אזהרות לכל הודעה ולכל משתמש שטיפה גולש מנושא הדיון. הרי זהו פורום , וטבעם של דיונים לגלוש מהנושא וככה פורומים מתנהלים בכל מקום (לי יש נסיון מתפוז ואני מאמין שגם בIOP ובעוד מקומות), שהרי זה מה שהופך את הדיונים למעניינים. לא כל הודעה בת'ראד על הארדיסק WD שלא עולה בפנטיום 4 עם windows 98SE ובקר RAID של אדפטק צריכה להיות עם הנתונים הספציפיים האלה. אני לא אנקוב בש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by BIGWOLF,

שלום חברה, מישהו יודע כתובת מדויקת בה תתקיים תערוכת CeBIT הקרובה? ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. יצא לי להבין שהכי כדאי למכור בארץ, כי אז אקבל הכי הרבה כסף. אבל אני לא מכיר אתר שהוא קל לשימוש כמו eBay, בארץ. האם יש מקום כזה, שאפשר לשלם דרך Paypal ולא צריך להיפגש בבית קפה כדי למכור מעבד? וכן, אני יודע שיש דבר כזה באתר, אבל כמעט ואין שם אנשים - או לפחות לי לא יצא למכור משהו.

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. האם צריך לפתוח את המארז ולנקותו ואם כן איך וכל כמה זמן רצוי. ובכלל איך רצוי לשמור על המחשב?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום! לאחרונה (כן, אני איטי אני יודע) סיימתי לצפות במיני סדרה המשובחת- BAND OF BROTHERS ואני עדיין צופה בTHE PACIFIC שעדיין לא ניגמרה, רציתי לשמוע הצעות לסדרות באותו סדר איכות וסגנון. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by imac,

את הכתבה המקורית קראתי בוואלה וממש נלחצתי, אבל אמרתי, רגע זה וואלה. הם סתם יודעים להלחיץ, אז הלכתי לברר במקורות קצת יותר אמינים ומצאתי את הכתבה הזאת. http://slyck.com/news.php?story=665 בתגובות המתכנת של המערכת עצמה של Lokitorrent הגיב על איך שבנויה המערכת עצמה ושרוב הסיכוים שהלוגים היחידים שיש הם מלפני 3-4 ימים מכיוון שלוג יכול להגיע לגדלים עצומים תוך זמן קצר (במיוחד אם זה באתר בסדר גודל של לוקי). אז לא הבנתי מה אדוורד ובר (הבעלם של לוקיטורנט) עשה עם כל הכסף שאסף ? (לפחות 50 אלף דולר שנאסף מתרומות), כי לפי מה שהבנתי הוא בכלל לא הלך למשפט. הבן אדם הזה אכזב המונים, הוא היה הבחור שהיה אמור להושיע אותנו המשתפים, אם הוא היה מנצח במשפט היה נגמר עידן הפחד.. אני יכול להעיד אישי…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  21. תכננתי לעשות השבוע בגרות בספרות ומתמטיקה, כשבסוף התוכניות השתנו בגלל שהלימודים אליהם התנגשו לי עם הפסיכומטרי (נהיה לי פיגור ענקי בקורס, וממש לא בא לי לעשות אותו שוב עוד חצי שנה). אז את הבגרויות דחיתי לקיץ וחורף הבא. השאלה שלי היא, אם אצטרך קורסים למקצועות הספציפיים האלה או לא? מתמטיקה 4 יחידות. תנ"ך 2 יחידות. ספרות 2 יחידות. לשון 1 יחידות. מבחינת מתמטיקה, אין ספק שאקח קורס בגלל שמדובר ב-4 יחי'. מבחינת ספרות, לא השקעתי יותר מדי, אבל ממה שהספקתי ללמוד השבוע הזה, הכל סינית מבחינתי. תנ"ך ולשון אין לי מושג. אף פעם לא למדתי למקצועות האלה, לא הייתי עושה מבחנים או מקשיב בכיתה, סתם ניגשתי על עיוור והוצאתי 55 בכל אחד מהם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by 1nstall,

שיר כזה שקט, בחורה שרה אותו... כל הזמן חוזר המשפט הבאה: And im not going anywere... אז מה שם השיר? תודה.

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by Arik.G,

שיר ישן עם קולות חייזריים (לא ממש שיר אלה מנגינה רק) היה לי אותו לפני המון זמן בקלטת ומאז לא יודע איך קוראים לו וגם של מי. תזרקו שמות אני כבר יבדוק, תודה למי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  24. סתם, עניין אותי. אני לא רואה פה מישהו בארץ הולך לזה עם טוקסידו.. =] (או שכן?)

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים