כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
סתם הסתובבתי ברשת ונתקלתי באתר שדומה לPANDORA שזה מעיין רדיו שמתאים את עצמו לסוג שאתה אוהב.. ושם שמעתי את המנגינה הזאות של נייטוויש LAST OF THE WILDS פשוט ריתק אותי... אני לא מפסיק לשמוע את זה.. אבל באתר כל מה שהוא אמר לי לא ממש אהבתי אז חשבתי אולי אתם יכולים להמליץ לי על עוד מנגינות יפות כאלה? נ.ב. יש גם שיר כמו LEAVES EYES - FOR AMELIE אם יש בסיגנון אז גם אפשר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בקשר לאינטרנט. כרגע אני מתכוון להתנתק מהוט מטלויזיה ואינטרנט ולהתחבר ליס לטלויזיה ואינטרנט. יש לי טלפון מבזק והבעיה היא שאני רוצה להתנתק מבזק. השאלה היא אם אני אתחבר לאינטרנט בADSL האם יחייבו אותי על הקו או רק על התשתית ? עכשיו מחייבים אותי 40 שקל כל חודש רק על זה יש קו.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסיפור הוא ככה התקבלתי לעבודה חדשה אתמול :yelclap: הבעיה זה שאני לא יודע כמה זמן אני צריך להודיע לחברה שאני עובד בה כרגע (חברת אבטחה ) עבדתי בסביבות הכמעט 3 חודשים בחברה הזאת , הבוס שלי בחברה אמר לי שאני צריך לתת התראה של 14 יום אבל לפי אתר משרד התעשייה המסחר והתעסוקה יש לחשב את ימי ההתרעה כיום 1 לחודש עבודה בחברה , בקיצור 3 ימים ....... מה הנכון פה ? ולמי שיש ניסיון בעניין נא להגיב . תודה הנה שני אתרים עם חישוב ימי ההתרעה: http://www.hilaporat.co.il/article.php?id=405 http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/CF39F22A-6E52-4C89-84A1-648460971551.htm
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ת'רד קצת מוזר. אבל יש לי בעייה כבר כמה ימים ב-Xbox ולא ממש הצליחו לעזור לי בפורום. ואני אפילו לא יודע מה לכתוב בגוגל בשביל למצוא פיתרון או הגדרה לביעה. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי למצוא איזה משהו בנושא בגוגל אני אודה לו מאוד. זאתי בעיה: אני דיי נושא, בבקשה תעזרו לי. אני לא מצליח למצוא משהו בגוגל שקשור לבעיה הזאתי ספציפית. מישהו יכול לעזור לי למצוא פיתרון או איזה משהו לכתוב שם חח. תודה מראש לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
-
שלום לכם. אני רוצה שתתנו לי עצה חוות דעת על האתר הזה ועל המוצרים שהיא מוכרת. 1. מה אתם אומרים על המוצרים הללו , האם הם אמינים , מישהו ניסה איך זה עובד? http://www.click-a.com/tech.php בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
עוד פרק מוצלח ביותר של סאות' פארק :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מכשיר Sony Ericsson מדגם W600, שהוא Swivel (כמו סליידר, רק בסיבוב. מגניב נורא) קניתי את המכשיר דרך סלקום, ואני מנוי אצלם. המנגנון של הסיבוב של המכשיר נהיה ממש ממש רעוע, מרגיש כמו צעצוע שעוד שניה עומד להתפרק. אתם אולי מכירים את התופעה מסליידרים כמו ה-nokia 6280 שיש להם נטייה להתפרק. השאלה שלי היא האם יחליפו לי את המכשיר במידהו אני אבוא למרכז שירות? יש לציין כי כל העניין קרה עקב שימוש רגיל, ולא כי נפל לי המכשיר או משהו כזה.
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תמיד הייתי נכנס לאתר STAGE6 שלמי שלא מכיר זה אתר סרטונים בכיאות גבוהה (DIVX...). עכשיו נכנסתי לאתר של זה ומה אני רואה שם?? כנסו ותראו! http://stage6.divx.com "We hope to have the hamster fed and back in his wheel shortly"...
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מבחן מחר בהבעה על כתיבת דגם טיעון, רציתי לדעת איך אני בונה כתיבה טיעון נכונה, תנו דוגמאות/טיפים...
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
"הוזלה במבחני התיאוריה"... נשמע טוב ההוזלה הזאת, רק שהיא לא באמת הוזלה, למרבית התלמידים..... ולתלמידי למד במיוחד מה זאת "ההוזלה" המפתיעה שהוכרז עליה? ובכן ההוזלה, היא רק שם נוסף ליותר יקר לחלק גדול מאוד מהתלמידים..... עד עכשיו, תלמיד שהיה משלם לתיאוריה 116 ש"ח, היה מקבל בעצם שני דברים: א. אפשרות לגשת למבחן התיאוריה. ב. אפשרות לגשת למבחן המעשי. שתי הבחינות האילו היו כבר כלולות במחיר של ה 116 ש"ח.... אבל כעת..... התשלומים *הועלו* ופוצלו. התיאוריה תעלה 40 ש"ח והמבחן המעשי יעלה 116 ש"ח... איך שלא תחשבו את זה, זה יותר יקר.... כל מיש שעובר את התיאוריה, בפעם הראשונה (49% ארצי, ו 92% ממוצע אתר למד) בעצם לפי השיטה הישנה שילם פחות...!!!!!! רק מי שנכשל, בתיאוריה, השיטה החדשה תוזיל…
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים, רציתי לשאול אם יש פה אנשים ששמעו, או התנסו בשיטת האימון השלילי. מדובר באימון גופני, שעובד רק על החלק של הירידה/שיחרור, בכל תרגיל ספציפי, למשל בלחיצת חזה, רק על החלק שאתה מוריד את המשקולת לכיוונך. לפי מספר מקורות שקראתי האימון הזה יעיל ב50% ומצריך רק סט אחד לכל שריר, ולאחריו צריך לתת מנוחה של 48 שעות. התעניינתי מאוד בשיטה הזו, אז מי שניסה, מכיר, יודע, אשמח אם תשתפו את כולנו
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני ממש חושש לתעשיית שיתוף הקבצים ולהתקדמות קצבי מהירות האינטרנט בעולם למי שלא יודע מהירות האינטרנט בעיקר התפתחה בשל תעשיית שיתוף הקבצים הלא חוקית כגון : פורנו מוזיקה סרטים וכו' לאחרונה אנחנו עדים לסגירה מאסיבית של המפיצים החשובים ביותר ובכל סצנת שיתוף רצינית: emule - שהיא לדעתי הסצינה הותיקה ביותר בתחום והגדולה ביותר נסגרו כמעט כל השרתים הראשיים כגון RAZORBACK DONKEY ועוד torrent- נסגר האתר העצום OINK למי שלא מכיר פשוט היה שם הכל! ואני אומר זאת מניסיון אלבומים נדירים שבחיים לא ראיתם ומלא דברים הוא היה יותר גדול אפילו מTL והוא נסגר ובקיצור מה הולך להיות??? נקווה לטוב
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
http://www.shopexpress.co.il/prod_page.asp?dept_id=44&sub_dept_id=59&prod_id=529 זה אפילו יותר גרוע ממה שזד ואייבורי מציעים. כאילו וואט דה פאק, קיבלתי את זה למייל שלי מטעם אמריקן אקספרס, איך יש לאנשים עוד את החוצפה למכור חרא כזה? אולי זה פשוט מאחורי הקלעים, אבל ראבאק, אפילו YNET כבר מציעים מפרטים מומלצים (בלי שום התייחסות לספק או מארז, אבל עדיין), איך דברים כאלה עוד מתנהלים? אולי הם בונים על זה שלרוב בעלי כרטיסי אמריקן הם גברים בגיל 50+, ולא מנהלי פורום מפרטים, או משהו. מה שהכי מרתיח, זה שמחיר הרכיבים נמוך ממחיר המערכת, והם עוד לוקחים 790 נקודות. יש לכם מושג מה שוות 790 נקודות אמריקן? יש לי את הכרטיס 4 שנים, 2000 שקל מחוייבים עליו בחודש, ולא צברתי יותר מ500 במצטבר…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב דחוף מלגה. אין לי בעיה להתנדב אבל כבר אין מקום בפרח. האם יש מלגות שאתם מכירים שיש בכרמיאל או במוצקים או באיזורים האלו? האם יש מלגות שיהודים מחול תורמים? שוב, אין לי בעיה להתנדב ולעזור, אני חייב מלגה. תודה לכל העוזרים. נ.ב. חיפשתי במלא אתרים וכל מה שמצאתי זה מלגה לבוכרים ועוד כל מיני דברים שלא מתאימים לי. נולדתי בארץ ואני לא בוכרי ולא אתיופי וכו'. רגיל.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בעיקר בשעות הערב, לפי דעתי זה בגלל עומס על האתר (מה שבטוח זה לא מהחיבור שלי כי באתרים אחרים הכל טס) יש מקרים שצריך לחכות 2 דקות לפחות בשביל שהאתר יפרסם תגובות ולוקח זמן לעמוד הראשי של האתר לעלות בכלל הכל פה ממש איטי וזה לא נעים :-\ לבעלים של האתר - בבקשה תעשו משהו עם זה...
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי- ולא מצאתי תשובה מדריכים שונים מה בדיוק פשר הסימנים הבאים ליד שם הקובץ שנמצא בהורדה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך כותבים את השם שלו באנגלית? יש פרקים שהוא מופיע בהם הרבה פעמים?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש איזה פקולטה,אוניברסיטה פתוחה וכו' שאפשר ללמוד שם בזמן הצבא... אין לי מושג כמה זה עולה, ואיך אפשר להירשם,ואיך הולך העניין עם מבחנים ושיעורים שצריך לבחור וכל זה... מישהו יכול לעזור לי בעניין? אני מחפש בסה"כ קורס למבוא לתולדות יפן,אני לא יודע אם מעניין אותי כרגע תואר,אני רוצה ללמוד בשביל עצמי... זה המקום היחיד באוניברסיטת ת"א,אבל מה אני צריך לעשות כדי להירשם לדבר כזה?? http://www.tau.ac.il/humanities/yedion/07-08/eastasia,m/courses/ תודה!!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אין לי מושג איך עשיתי את זה... שנייה אחת, לחצתי "שלח תגובה" ושנייה אחרי אני קולט את עצמי לוחץ על קישור בחדשות ומיד לוחץ "חזור". התוצאה בתמונה למטה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
עברתי את המיון הראשון לצוות אוויר בלשכת גיוס. מישהו יודע מה עושים בירפ"א א'?איזה סוגי מבחנים יהיו שם ואם יש דרך להתכונן?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חחח אז החלטתי לפתוח אחרי שיכנוע מ moonjib ~~~~ספוילר/תאוריה~~~~ א. זה נראה די ברור שהתוכנית היא שהם יברחו מהכלא , בצידנית יש בטח חליפות צלילה או משהו דומה וזהו.... הבעיה היא שזה נראה כול כך ברור שבטוח זה מה שהמפיקים רוצים שנחשוב! ב. רק לי יש הרגשה שהם לא יברחו בפרק הבא? ~~~~/ספויילר~~~
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מזל טוב לטובי. מלאו לו 23 חורפים. מי יתן והפורום שלו יפרח וישגשג במעלה מוני ההודעות. בהצלחה בחיים ועד 120. for(int i = 0; i < 24; ++i)
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-