עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. המחירים ב SKYPC כולל מע"מ? (לא בטוח שקשור לפה) אם זה לא קשור אז להעביר בבקשה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  2. אהלן אנשים סוף סוף יצא שכל החב'רה יצאו מהבסיסים ואפשר להיפגש כולם ביחד ולעשות טיול שכבר רצינו הרבה זמן. חשבנו לנסוע לצפון ומשם לעשות איזה טיול נחמד (רגלי כמובן). יש רעיונות לאן?? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by pringles,

אני לא מבין איך לקבל תשובה ומה אני צריך למצוא כשנותנים לי פונקציה לפתח לתור לורן חיפשתי בסיכומים ובויקי ובגוגל אבל אין שם תאכלס אני לא מבין מה צריך למצוא בבקשה תסבירו לי במילים פשוטות שלב שלב מה לעשות דוגמא לתרגיל: פונקציה: סינוס בריבוע Z לחלק לZ לעשות פיתוח לורן עם מרכז Z0=0 דוגמא 2: פונקציה: 2 לחלק לZ בריבוע פחות 1 לעשות פיתוח בטבעת הבאה: 1 > Z+2 > 3 אחד קטן מZ פלוס 2 קטן מ 3 תודה ענקית

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by galh_5,

אני לא יודע איפה לרשום את הציון של המחשב שלי כאילו באיזה נושא תעזרו לי בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מחפש שיר מוזר מאד בלי מילים, אם לדייק יש "מילים" אבל הם ללא משמעות בכלל זה היה ממש מוכר ליפני שנה + אבל אני לא נזכר בשם.. זה היה מתחיל ככה: Shaka rum Shaka rum shakariki rum.... היה שם איזה אחד ששר וזה המשיך ככה לאורך כל השיר.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  6. אני תקוע בתרגיל הזה וזה מתחיל ממש לעצבן אותי.. 1000100101 חלקי 11 תודה רבה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 9.5k צפיות
  7. בשלב שדברים הופכים מורכבים אני לא ממש צולח אותם. כלומר להחזיק הרבה רעיונות בראש יחד. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למישהו שיודע להתמודד עם לקויות למידה תודה!!!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  8. הטקסט דיי ישן (מונטי פייטון?), אני זוכר ששמעתי אותו רק בתור קובץ אודיו לפני מספר שנים. פעם ראשונה אבל שאני רואה את האנימציה, ואולי חלק לא מכירים.. http://www.starterupsteve.com/swf/f-word.html FUCK YOU! :-*

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by tom123,

חחח אני רוצה להכין תפוח אדמה יענו שיהיה חם ורך,קיצר שיהיה אפשר לאכול אותו. אני צריך פשוט למלא סיר עם מים ולשים אותו בפנים? כמה זמן? אפשר לעשות את זה בדרך אחרת?

• 31 תגובות
    • 6.3k צפיות
  10. אני רוצה להזמין את הספר הבא: http://www.amazon.com/gp/product/B00196UBSU/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A1363V4HQTE2GC Hardcover, Bargain Price, April 16, 2001 אחרי שאני ממלא את פרטי הכתובת זה רושם לי:Artemis Fowl cannot be shipped to the selected address.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אהלן חבריי פורום יקרים, אני מאמין שעכשיו יש כלכך הרבה חדשים ועקב העובדה שכבר 3 4 או 5 מפגשי פורום יוצא לי להיות כל פעם בארץ אחרת מסביב לעולם (רק לא בישראל מתי שיש מפגש ) וגם שבחצי השנה האחרונה אני מטייל ומגיב הרבה פחות - אז לכל החדשים שלא מכירים אני ICE2K הידוע בכינויו "בעל האייפוד הראשון" (כן כן שם ישן ממפגש פורום ישן). עד כאן הקדמה טיפשית.. 8) הקיצר - לכבוד חגיגות החצי שנה בדרום אמריקה ו ה 4 חודשים בברזיל אני מעלה לאוויר אלבום תמונות חדש של ברזיל (את הישנים מכל הטיול תוכלו לימצוא בחיפוש) עם מיטב התמונות מהCANON A70 שמאוד אהבתי (וגם איזה ברזילאי או מקסקני שגנבו אותה מאוד אהבו) והאחרונות ממצלמה זאת, בתקווה שהCANON S400 שיש לי עכשיו (והמצלמה הזאת יודעת לעשות הרבה יותר …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by benor,

בכביש בין עירוני/מהיר אני משתדל לא לעבור את ה- 100/110 (קבעתי לעצמי ש-120 יהיה הרף שלי) בכביש עירוני - אני נוסע בין 30 ל- 60 בהתאם לדרך ולמצב התנועה.

13. Started by creative,

אבא שלי טס עוד כמה ימים לאמסטרדם וחשבתי לבקש ממנו לקנות שם את ה creative zen v plus מישהו מכיר שם איזה חנות מחשבים או חנות אחרת שאפשר לקנות שם מכשירי MP3 ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. המכשיר, כמעט סגור שיהיה SAMSUNG GALAXY S. מיקום החנות: רעננה / כפר סבא / תל אביב / הרצליה / רמת גן. ראיתי בערך מה יש בZAP, אבל אני מעדיף להסתמך על הנסיון של חברי הפורום עם חנויות. מעדיף המלצות של אנשים שכן היו צריכים שירות ו/או תיקון אחרי הקנייה על חנות שנתנה שירות טוב.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by EG,

יש בגרות בלשון ביום שישי הזה! בבקשה למי שיש קצת חומר או אפילו יותר טוב סיכומים אז שישלח לי בבקשה. כן אני יודע שלכל בגרות אני מבקש פה חומר - אבל אתם יודעים איך זה שלא לומדים כל השנה ??? ??? .........

• 59 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by AviraM13,

שלום חברים ,אז היום החלטתי לשתף אותכם באתר שמצאתי ,כולו אווטרים והנה אני ישים את אלה בענייני המחשבים: -זה שלי אז לא להעתיק! יש גם של משחקים אבל הם משהו בסביבות ה-1000 אווטרים,אז לא היה לי כח לשים את כולם. הנה האתר: לחצו כאן בכדי להכנס לאתר תהנו לכם.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אח שלי חזר היום מהביצפר[כיתה ז'] עם שיעורי בית שניסיתי קצת ולא הצלחתי לפתור חשבתי שהגאונים פה בטח יצליחו... אז ככה יש את המספרים מ1-9 כלומר: 1,2,3,4,5,6,7,8,9 ואפשר להשתמש בכל מספר פעם אחת בשביל ליצור תרגיל חיבור שיהיה נכון לדוגמא: _ _ _ _ _ _ + _____ _ _ _ אם זה לא מובן תבקשו ואני אסביר. באופן עקרוני צריך לשבץ כל מספר במקום כלשהו בשביל שהתשובה תהיה נכונה והכי חשוב בכל מספר אפשר להשתמש רק פעם אחת ! תודה מראש אם מישהו יצליח

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by BneXt,

על טורנט לי'ץ אז רציתי לשאול מה זה? בבקשה תעזרו..

19. Started by Judas Iscariot,

ברוכים הבאים להודעה הראשונה בפינה החדשה ממדרשו של יהודה איש קריות(יוצר - "נשיקה - בגידה ו-"לא בוגד עיוני, לא בוגד"): (אי) המלצת השבוע והשבוע באי המלצת השבוע - סרט. הסרט המדובר שמו "המדריך לחיים בכפר", בטח שמעתם עליו בגלל שהוא זכה לפירסום די מסיבי ולביקורות אוהדות במיוחד. עכשוי, למי שאין לו כח לקרוא את כל ההודעה - AVOID THIE MOVIE AT ALL COSTS!. ועכשיו הנה העלילה: *רק מציין כי אין כאן שום ספויילרים, אז אל תנסו אפילו* נושא הסרט הוא תוכנית רדיו מן הסגנון הישן אשר משודרת לייב אל מול קהל ומכילה בדיחות קרש שונות ובעיקר מוזיקת קאנטרי ואף פרסומות לייב(פאודר מילק בסקיטס יא!). התוכנית משודרת כבר 30 שנה ובדיוק קנה את התיאטרון בו היא משודרת יזם טקסני שרוצה להפוך אותו לחניון, נושא הס…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. הבקשה בכותרת. אני יודע שזה לא הכי קשור לפורום הזה ולאתר בכלל אבל בכנות, אני לא מכיר פורום אחר שאני יכול לסמוך על עצות של אנשים בנושאים כאלה. בכל פורום אחר יבוא איזה ילד וירשום "אבא שלי אבי מחול מיקרוגל של LOGITECH שאוד לא נמכר בחנויוט בכלל והוא שולטטתתטתטתטתטת!!1" אני גם מקווה ששמתי את הבקשה בפורום הנכון. תודה ושבת שלום!

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by Morphine,

לפעמים אתם תוהים לעצמכם מה אתם עושים כאן, בעולם הזה? קורה לכם שאתם נסחפים לתוך מערבולת של פילוסופיה ומנסים לפצח את מהות החיים? אתם נמצאים בבעיית זהות אישית ויוצאים למסע של חיפוש עצמי?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום רב יש לחבר שלי יומולדת(בן 19) ואני ועוד חבר רוצים לקנות לו מתנה ראויה ויפה הוא חבר מאוד טוב שלנו ואנחנו מחפשים רעיונות למתנה נחמדה ומקורית ראוי לציין שלא חסר לו כסף ויש לו הרבה מאוד דברים ככה שאנחנו מחפשים דברים שסביר להניח שאין לו כבר.. לא סתם דברים נדושים ולא מקוריים התקציב הוא עד 300 שקל בערך תודה מראש לכל העוזרים!

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. היי אני שמעתי שיר שהוא די ישן ברדיו אבל אני חייב לדעת את השם שלו לצערי השיר לא ניתן לכתיבה בגוגל כי אני מקבל תוצאות שלו עוזרות לי השיר הולך ככה Here we go again cowa cowa cowa cowa banga משהו כזה. (זה הפיזמון) זה כל מה שאני זוכר מהשיר. מקווה שתוכלו לעזור לי לאתר את השם שלו

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by YarYar,

Account Unavailable Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience. לפי מה שהבנתי מחברים הפייסבוק שלהם עובד, ככה שכנראה זה לא SITE MAINTENANCE. מה אתם מציעים לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eNtro,

האם יש אפשרות באתר לעשות כניסה אוטומטית? כל פעם שאני נכנס צריך להתחבר מחדש....

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים