עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אח של בן לאדן ניכנס לעסקים : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2018778,00.html

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  2. אני צופה הדוק ובכל העונה פיספסתי שני פרקים! (העונה השניה אני מדבר בAXN) עכשיו פרק אחד לא היה חשוב ולא היה בוא כלום אבל הפרק השני... זה הפרק עם טראנס... מה קרה לה, הבנתי משהו הלכה קדימה בזמן לרפא את הרפר ואז היא התחלפה עם עצמה (מה?????) הסבר בבקשה! ומשהו נוסף: מה קרה לאשא הזו שבאה לאנדרומדה ונעלה אחרי פרק אחד, זו שהצילו מהכוכב ושהיא התחלפה עם העוזרת שלה וכו וכו... שהם שחטו איזה 100 חיזרים במסעדה הזו... לא פרק משהו ????

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  3. כי ביום ראשון הקרוב ויום שני ישודרו שני הפרקים האחרונים של העונה השישית. ורציתי לדעת אם ישדרו גם את השביעית... תסתכלו במדריכי TV שלכם או משהו. נ.ב: ערוץ 22 א-ה 14:00 שידור חוזר ערוץ 23 23:15.

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by YAIR,

בהתחלה נורא ניבהלתי http://turnofftheinternet.com מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Q310510: Recommended Update Download size: 220 KB, < 1 minute This update resolves the "Playback and Copy-Protection Issues When You Try to Play the Snow White and the Seven Dwarfs DVD Movie" issue in Windows XP and is discussed in Microsoft Knowledge Base (KB) Article Q310510. Download now to be able to play Disney's "Snow White and the Seven Dwarfs" Platinum Collection DVD. Read more... WINDOWS XP :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: ;D למישהו יש עוד בעיות מצחיקות עם WinXP?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

אני צריך המלצה לחוף טוב בצד המערבי של הכנרת שיהיה מסודר (שרותים מקלחות) תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by benor,

למה אתם נועלים פה לפעמים הודעות הרי לפי דעתי הכל פה ספאם! וזה לא בסדר לנעול הודעה ולהגיד שהיא ספאם! שהרי כל ההודעות בפורום הזה הם ספאם! אתם לא חושבים כך?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by buyom,

שלום אני הולך לארגן מסיבת רשת בדרום בישוב בשם להבים אני מעוניין לדעת כמה אנשים פה יקחו אותי ברצינות או מוכנים לנסוע כל הדרך מהצפון לפה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש ברשותי נגן DVD בסלון שמחובר למערכת סטריאו של הבית . בחדרי ישנם רמקולים של הרקולס ( xps 510 ) וGTXP , לכן חשבתי שאולי כדאי גם לקנות כונן DVD למחשב כדי לנצל את הרמקולים ... או שאני אשמור את הכסף ואחסוך למקרה שהצורב\מסך שעליהם אין אחריות יתקלקלו ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. .

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by סלרי,

למישהו יש המלצות על חניות מחשבים במילנו או רומא?

• 7 תגובות
    • 7.2k צפיות
  12. Started by Moooshe,

תגובות, הערות וכו' תתקבלנה בברכה. כמו- כן, אם תוכלו לסנן את הסיפורים למקרים אישיים (ולא "חבר של אבא של שכן של הכלב של אחותי קנה וקרה לו XYZ...") זה יהיה מצויין.

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  13. האם מישהו יכול להסביר לי כיצד ג'דזיה דאקס מתה?

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by Tzion,

כמה עולה לשלוח חבילה בדואר (בוא נגיד דיסק קשיח או דברים בסדר גודל כזה) מאיזור הצפון (ליתר דיוק טבריה) אל אזור המרכז?? האם המרחק משנה את המחיר? והאם גודל החבילה משנה את המחיר? ??? כמה זה בלי ביטוח וכמה זה עם ביטוח? תודה!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. יש מישהו שאני רוצה לקנות ממנו כרטיס מסך. עכשיו הוא גר די רחוק ממני אני לא אשלח לו כסף בלי לראות את הכרטיס, והוא לא ישלח לי את הכרטיס בלי לראות כסף, אז אנחנו די תקועים... מה אתם עושים במצב כזה? יש איזה שירות בדואר שיאפשר לי לסדר את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by the_saint,

אחרי הרבה מאוד חיפוש באינטרנט אני פשוט לא מצליח למצוא תמונה טובה ויותר חשוב גדולה של האוטו האהוב עלי.. כמו שהבנתם זה אלפא רומאו... אז בבקשה אם למישהו יש תמונה כזאת ...או שתיהיו ממש נחמדים ותחפשו לי ותישימו בפורום אני יהיה הבן אדם הכי מאושר בעולם.. רק בקשה קטנה.. שהתמונה תיהיה גדולה..לפחות 1280 * 1024 תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Stroller,

למישהו יש ניסיון\ידע על רכישת רכיבים בח"ל דרך האינטרנט?

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by Palamnaeusus,

The smiley :-) and its many variants are an important (and fun!) part of the worldwide online social culture -- allowing emotions to be conveyed in plain text. It has been in widespread use since the early '80s, when it was first proposed. Yet the original message in which the smiley was invented had been lost -- until now. :-) After a significant effort to locate it, on September 10, 2002 the original post made by Scott Fahlman on CMU CS general bboard was retrieved by Jeff Baird from an October 1982 backup tape of the spice vax (cmu-750x). Here is Scott's original post: 19-Sep-82 11:44 Scott E Fahlman :-) From: Scott E Fahlman <Fahlman at Cmu-2…

19. Started by N N C,

חודש הבא (בעשירי) אנחנו יוצאים לגדנע ונאמר לי על ידיי מקורות בלתי רישמיים שכנראה יהיה איתנו בית ספר נוסף מאזור חיפה, אז אם גם אתם יוצאים לגדנע חודש הבא אז... שיהיה לכם כיף ואוליי גם נראה אותכם, נעשה מפגש פורום מצומצם (או שלא) או משחק אנריל טורנמנט 2003 על אמת (או שלא)...

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by imac,

אני מרוקאי ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בתודה...

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by itaysk,

מישהו יכול לתת לי כתובות של אתרים שונים בנושאי מחשבים? (חומרה וכו'...) אנגלית,עברית

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  23. היבואן שלח אותה לחו"ל לתיקון (החלפת CCD) והיא חזרה 6 שבועות אחרי באותו מצב ששלחתי - עם נקודה ורודה ענקית (300 פיקסלים) ומעצבנת תקועה בתמונה. מה לדעתכם אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  24. ז"א, לקנות, בתנאי שזה לא עולה הרבה. תודה

25. Started by none,

פעם מישהו נתן פה אתר שמכניסים תמונה והוא הופך אותה לתמונה עם המספרים 0 ו-1 למישהו אולי יש את האתר? בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.