עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יודע איך מוצאים פונק' האם היא חח"ע או על על פונק' עם פרמטר X, אבל נתנו לי שאלה שאומרת: Z -- קבוצת המספרים השלמים (חיוביים ושליליים), R---- ממשיים. תהי f(x,y) = 3x + 2y , f:ZxZ --> Z הוכח כי f אינה חח"ע, והוכח כי f היא על. עכשיו... אני יודע כי אם יש לי y כפונק' של x אני מציב נניח y=2 ומראה כי y=-2 יהיה שווה לו גם כן אבל -2 שונה מ2 ולכן לא חח"ע, השאלה מה אני עושה במצב כזה בו יש לי גם x וגם y. תודה

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  2. בוקר טוב, 1.אני מתגייס מחר(יום רביעי) ואני לא יודע אם אני יחזור יום שישי או שאני יסגור עד שבוע הבא, יש לכם מושג? 2. מה מומלץ לקחת יחד איתי ליומיים/שבוע לטירונות? וכמה מכל דבר? המלצות נוספות יתקבלו בברכה, נ.ב אני מתגייס לכלל צהלי, טירונות 02.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Amit_Alcobi,

משהו מכיר Podcast שמתעדכן באופן שותף במוסיקה לועזית נוסח MTV בייחוד MTV base חיפשתי בנרות לא מצאתי...

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by Omerole,

המשפחה שלי ואני עומדים לעבור לגור בארה"ב לכמה שנים. יש לי חתול ואנחנו מתכוונים לקחת אותו,יש למישהו מושג כמה זה עולה(רשיונות או אנערף?),אם צריך חיסונים כלשהם או דברים בסגנון? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=25778&CatID=351 ממש איום ונורא! צריך להחרים את האוהדים האלה, ממש בושה וחרפה!

6. Started by Agepox,

בקניית RS PREMIUM יש אפשרות של העברה בנקאית לחשבון שלהם. עכשיו האם מישהו ניסה לקנות ככה, האם הצליח, כמה עמלה הוא שילם וכו' והאם קיבל כמו שצריך. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שימו תמונות של דיזלים חדשים מזוייפים או אמיתיים שיש בארץ אני מעוניין לקנות התקציב שלי זה עד 550 שקל לג'ינס אמיתי ולמזוייף 300 אבל שהוא דומה ממש למקורי ויפה

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by shuy,

http://news.walla.co.il/?w=//1190992 בארצינו הקטנה אפילו הכיסאות מתפוצצים וגורמים לנפגעי חרדה.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  9. אני מחשפש אתר שבו אני יוכל לראות איזה סרטים חדשים יצאו לאחרונה ואיזה אמורים לצאת (אני מדבר על קולנוע), סרטים לא ישראלים אני מדבר על סרטים באנגלית מישהו מכיר כזה אתר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Seraphim,

http://www.youtube.com/watch?v=YpGEFLdroGs משעשע ביותר.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by H.I.V,

אהלן בינואר עברתי טסט וקיבלתי רישיון כזה זמני בלי תמונה שהתוקף שלו היה עד אוגוסט עד היום לא קיבלתי רישיון עם תמונה לתמיד וכבר עבר התוקף של הזמני מה המספר של המקום שבו אני יכול לברר מה קורה עם הרישיון שלי? תודה

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by ShrekHunter,

מה זה אומר שיש משחק עם ממשק בצרפתית בלבד (לדוגמא)?? האם זה שכל המשחק הדיאולוגים וכל השיחות בצרפתית או שזה רק התפריט במשחק????

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by pain_killer12,

ניגשתי היום ב7:10 בראשון לציון. ונכשלתי, איזה מבאס זה. ביקש ממני חניה לשמאל, לא היה כל כך נורא, הייתי קצת רחוק מהמדרכה וישרתי. אבל דחף לי ברקס למרות שהוא לא היה צריך כשניסיתי לעקוף איזה אוטו, ואמרתי לו את זה גם אבל זהו נכשלתי. מישהו עוד ניגש היום? חוויות למיניהן?

• 28 תגובות
    • 9.8k צפיות
  14. Started by surref,

זה של חברת ACBAL

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  15. איבדתי הערב את הרישיון נהיגה כמו אידיוט. כמה זמן לוקח להנפיק חדש? האם אפשר להשתמש ברישיון הזמני שקיבלתי כאשר היה לי מלווה? לאן לפנות בשיבל להנפיק כרטיס רישיון חדש? תןדה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Guarding angel,

סרטים פשוט גיאוניים בתכלית! http://movies.break.com/saw/ עוד לא ראיתי את הרביעי אבל שלושת הסרטים פשוט אדירים!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  17. ברוב טיפשותי חשבתי שאני "טכנאי אופניים" כי לא היה לי כח לקחת לתיקון את האופניים שלי וכניראה ודפקתי שם משהו בכיוונון ההילוכים הבעיה מהתחלה הייתה מין "טיק" קטן כזה שמורגש רק בזמן הרכיבה עצמה (מורגש כשכניראה השרשרת נוגעת במשהו מסוים) וזה עצבן אותי אז כשחזרתי מהרכיבה ניסיתי לסדר את הבעיה רק שעכשיו הפכתי את הבעיה ליותר גדולה. בהילון הראשון על הראשון כשמפדלים נשמע רעש של "טררררררר" כאילו שהרשרשת נוגעת במשהו, המקום היחיד שבו נגעתי (ומזה נובעת הבעיה) הוא החלק של מערכת ההילוכים שיושבת על הגלגל האחורי. להלן תמונות: כאן ניתן ליראות (בסימון האדום) את הברגים בהם נגעתי: תמונות נוספות שאולי יעזרו בניתוח הבעיה:

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by nautilu,

לאלו מכם שהתנסו בחיפוש באיביי בטח מוכרת הבעיה שקצת קשה יותר לאתר את אותם המוצרים שנשלחים לישראל, והרבה פעמים גם שכתוב שהמוצר ישלח לכל העולם, אין שום זכר למחיר משלוח. בעיה זו מן הסתם מקשה על תהליך הבחירה - באיזה מחירה להשתתף?! לצורך הקמתי אתר פשוט שיכול לעזור : http://isra-bay.com . כרגע החיפוש מציג רק את אותם המוצרים שיש להם מחיר משלוח. תהנו!!! אם היו לכם שאלות, אשמח לענות.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שמזעזע כל פעם מחדש יש לציין הקטע המצויין של רמי הויברגר כמובן

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. עדיף של להקות ועם מוזיקה טובה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MilkMan,

http://www.theonion.com/content/video/ninja_parade_slips_through_town?&utm_source=digg_1 ROFL

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by Delapro,

אז כמו שהכותרת אומרת השאלה היא איך לעזאזל למצוא עבודה ???

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מה קורה אנשים ?! זה קצת ארוך, אבל אני ממש רוצה שתקראו את זה... שגם אתם לא תדפקו. הסיפור הוא כזה - לפני חודשיים בערך הזמנתי את האוזניות המהוללות CX300 מהאתר הבא : http://www.mnd.co.il/ מהסיבה הפשוטה שהם היו הכי זולים והביקורות עליהם בזאפ היו סבבה... המוצר הגיע תוך שבוע מההזמנה הכל היה טוב ויפה... היגעתי מהצבא פתחתי את האוזניות וגיליתי שיש בעיה בסאונד באוזנייה השמאלית ... אבל בגלל שהבנתי שיש איזושהי תקופת הרצה שאחריה הבעיה יכולה להפתר מעצמה לא עשיתי כלום. אחרי עוד שבוע בצבא האוזנייה התפגרה לגמרי והפסיקה לעבוד ... התקשרתי לחנות לשאול איך אני ממש את האחריות (סה"כ האוזנייה היתה אצלי שבועיים) וכי זה לא הגיוני שאוזניה ברמה הזאת מתפגרת כל כך מהר (לא היה נזק פיזי)... הפקיד הסכים…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by manticore,

אני רוצה לקנות משהו באיביי אבל נתקל בבעיה בתשלום הוא מבקש ממני להכניס מספר טלפון ולא משנה איזה מספר אני כותב או איך אני כותב אותו הוא לא מקבל את זה מה עושים? ???

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  25. שלום אנשים, עברתי דירה לפני כחודש וקצת, ועד עכשיו איכשהו אין לי כ"כ רהיטים, אחרי המון סיבובים בכל מיני חנויות ריהוט לא מצאתי שום דבר שמתאים לי, החדר די קטן, ואני חושב שאין מנוס מלבנות רהיטים בהתאמה אישית. אני יודע שהרבה מכאן נעזרו בנגרים לצורך דברים דומים, ואני מחפש המלצות לנגריה אמינה, שבונה דברים איכותיים מאזור הצפון (אני גר בקריות, אבל חיפה-עכו-נהריה גם יתקבל) עדיף מישהו עם נסיון, אולי קטלוג, אני אשמח אם יש רפרנס אונליין (אתר אינטרנט) וכו' אז, יש לכם המלצות בשבילי? תודה.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.