עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by matteo,

שלא יתפתח פה דיון על אם זה טוב או לא בקיצור הבעיה שלי היא שאני צריך שהיא תיהיה כשרה לכן, יש איזו אחת טובה שאתם מכירים איך זאתי: http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=2804&CatID=# מדובר על משהו כמו 3-4 אימונים אינטנסיביים בשבוע אם זה צריך להלקח בחשבון

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. נא ערנותכם בנדון - https://tech.walla.co.il/item/3340810 כל אחד ואחת בנגזרת שלו. שבוע טוב !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by liav12,

לצערי הרב! נשבר לי הרושאס..בקבוק מלא הבשמים שלי נמצאים בארון בגדים, וכשהכנסתי את הג'ינס שמשכתי את היד החוצה בטעות העפתי איתי את הבושם... עכשיו אני מחפש לקנות חדש..הבעיה שבחנויות מפציצים מחירים משהו כמו 400 שקל שזה דיי מוגזם..והפעם אני קונה 2 ליתר ביטחון! עכשיו סתם חיפשתי באינטרנט אם יש מחירים אטראקטיבים ומצאתי באתר הזה: http://www.callperfume.co.il/product.asp?id=453 במחיר שדיי נראה חשוד..מה אתם אומרים? (נ.ב מצטער אם זה לא קשור לפה ואתם יכולים למחוק את הנושא אם זה ככה)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. סוניאריקסון HPM70 נאבדה לי ספוגית אחת ועכשיו האוזניות הם די useless :'( מישהו יודע היכן ניתן לרכוש ספוגיות כאלה? http://l8shop.net/products/4-Earbuds-Sony-Handsfree.aspx אני יודע שיש הרבה דגמים דומים שגם הם יתאימו, אבל שוב, מאיפה לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

זה נכון שמותר להיכשל במקצוע חובה אחד ועדיין לקבל תועדת בגרות מלאה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מדובר בקנייה של 1000$ מאיביי ועוד חנות, כמה זה יוצא מכס מע"מ וכו' ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by דניאל52,

היי,רציתי לדעת איך אני נכנס ל SAFE MODE באיזה כפתור?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אם חשבתם שמחירם של ה-Oculus Rift היה מוגזם, כדאי שתחשבו שוב: ב-HTC חשפו את המחיר, תאריכי הזמינות ודרישות המערכת למשקפי ה-Vive Pre שלהם אחרי שבחברת Oculus חשפו תג מחיר של 600 דולר עבור משקפי המציאות המדומה שלהם, ה-Rift, בחודש הקודם – נשאנו עינינו אל המתחרה המרכזית HTC, עם תקווהש'טכנולוגיית ה-Tron' שלה, שיתוף הפעולה הצמוד עם וואלב וגם תג מחיר אטרקטיבי יותר יהפכו את משקפי ה-Vive Pre לבחירה של ההמונים. עתה, במסגרת תערוכת MWC 2016, ב-HTC חושפים את התוכניות המסחריות שלהם – שמנפצות את החלומות שלנו, לפחות בכל הנוגע למחיר. משקפי ה-Vive יוצעו לרכישה מוקדמת החל מה-29 בפברואר, עם יחידות ראשונות שאמורות להגיע לצרכנים באפריל (כחודש אחרי שיחידות ראשונות של ה-Oculus Rift יגיעו …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש בכל מיני מקומות את המילה "שדי" או את המילה "לאו"... מישהוא יודע מה המילים אומרות?

10. אני מחפש תרמיל לטיול בנפאל, עדיפות שיהיה קל. הקנייה תהיה בחול כנראה, תקציב נכון לעכשיו לארוע יהיה באזור ה-300 דולר גג גודל התרמיל צריך להיות באזור ה-70 ליטרים אני אשמח לשמוע דעות אישית אם משהו מכיר תרמיל יוצא דופן ונוח מאוד. האופציות שעלו עד עכשיו: 1. Lowe Alpine TFX Summit 65+152. Gregory Baltoro 70 3. The North Face Primero 70 4. The North Face Prophet 65L 5. Osprey Aether 70 תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, יוצא לי להזמין המון מאתרים בחול אני יודע שיש אפליקציות רבות בסלולר אשר מאפשרות מעקב אחר החבילות ,לא תמיד הן מצליחות למצוא את החבילה שאלתי היא האם קיים אתר באינטרנט אשר בו אני יכול להכניס את כל מספרי המעקב אחר החבילות השונות והוא יודיע לי על כל שינוי בסטטוס החבילה מבלי שאני אצטרך להיכנס לכל חברת דואר בנפרד תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום אני מתחיל לעשות סוף סוף פרויקט גמר בהנדסאי מכונות אבל אין לי ממש רעיונות טובים מישהו יכול לעזור לי אולי עם כמה רעיונות לפרוייקט גמר במצקוע הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Eranl99,

שלום לכולם, מכיוון שדיסק חיצוני, יכול להיגנב או להידפק, אני חושב להשתמש בשירותים של אחד אתרי האחסון כדי לגבות מידע חשוב במחשב. יש למישהו המלצות מה הכי נוח ומשתלם? יש לי כרגע DropBox חינמי (2G) ואפשר להגדיל אותו בתשלום, אבל רציתי לשמוע אם יש דברים יותר טובים. (הוא גם קצת יקר - 10$ חודשי ל-50G) תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by se7en,

אני קורא להפסיק כבר את הקירקור סביבה. מה קורה אנשים? זה זה כבר ממש מוגזם! בהתחלה זה היה מצחיק אחר כך נחמד וזהו. ליואב: אם אתה כל כך אוהב אותה אז למה אתה הופך אותה לנושא ציבורי. אני לא חושב שזה מוסיף לה הרבה כבוד. חוצמיזה אני לא חושב שהיא תאהב את זה אם היא תראה את זה, אתה צריך לכבד אותה ואם היא לא רוצה אותך אז תניח לה!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ETB,

ידעתי היפני פסיכים ואבל להביא את המנהג המבחיל הזה ארצה, ועוד לבת ים. "עוד ניצול לרעה במעמד האישה נכנס לסצ'יטיקה"(זה מה ששלי חימוביץ הייתה אומרת). http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2827703,00.html

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

איזה מטוס זה בתוכנית 'זאב אוויר' ? תודה -גיל.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Shizel,

מישהן יכול לתרגם לי תטקסט הבה בצורה מובנת בבקשה Place the ring and middle fingers of each hand at the outer corners of eyes. Pull the corner of the eyes toward the hairline and hold. At the same time, squeeze eyes shut; hold for six counts and then release תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
    • 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. האם היצרן, ברגע שהוא מייצר מוצר כלשהוא, האם הוא יודע כמה זמן המוצר אמור לעבוד בתנאים רגילים? למשל, ידוע לי שמעבדים אמורים לחיות לפחות 10שנים בתנאים רגילים, ע"פ היצרן. מעניין אותי לדעת את תוחלת החיים של רכיבי-מחשב מסויימים, בתנאים רגילים, כגון: דיסקים קשיחים כרטיסי PCI וAGP למיניהם סידירומים וצורבים מקלדות ועכברים נושא נוסף שהייתי רוצה לדון עליו הוא: האם זה נכון שרכיבים ישנים מחזיקים זמן רב יותר מאשר רכיבים חדשים? אני מכיר הרבה אנשים שיש להם עד היום מחשב P1 שעובד טוב. יש לי כרגע בחדר HD בגודל של 85MB, ענתיקה של ממש, משנת 91 שעדיין מעלה את הWindows 95 שיש בתוכו... של חברת Western Digital (מישהו אמר אמינות?) אנא הביעו את דעתכם בנושא.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by borg,

איך קוראים לסרט עם היצור הקטן והחמוד העונה לשם גיזמו שמתרבה במגע עם מים, והופך ליצור אכזרי אם הוא אוכל אחרי 0:00?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני לא רוצה להוריד שירים מוכנים. אני בעצם רוצה להשאיר הודעה שכל מי שמתקשר אליי ישמע אותה לפני שאני עונה. אני רוצה להודיע שאין בכוונתי לענות למס' חסויים ושישאירו הודעה או ישלחו ס.מ.ס ויודיעו מי זה לפני שמתקשרים מטלפון חסוי. או שלפעמים אני מחליט שבמשך חצי יממה אני לא עונה לטלפונים ואני רוצה להשאיר מעין הודעה שאני בטיול ושבמידה וזה דחוף שיתקשרו לכך וכך... אני יודע שאפשר להשאיר הודעה קולית...אבל זה לא אותו דבר. היום רוב האנשים מנתקים ולא טורחים כלל להשאיר הודעה. קיצר זה אפשרי מה שאמרתי מקודם? 2) אפשר למנוע לגמרי קבלת שיחות ממספרים חסויים? כאילו שמי שמתקשר אליי ממספר חסוי יקבל הודעה שהמנוי מסרב לקבל שיחות כאלה 3) מי מחליט מתי הצליל יהיה תפוס או שיועברו לתא קולי? כי לפעמים אני …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=7132660 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by pentax,

שלום, הכנתי מפרט מסויים של מחשב. בדקתי באתר של זיגזג את מחירו ויצא 4260 ש"ח במזומן (ללא מסך). בחנויות אחרות המחיר מאוד קרוב לזה. אותו מפרט בדיוק באייבורי עולה 3700 (ללא מסך). איך אפשר להסביר את ההפרש של יותר מ- 500 ש"ח? אילו חנויות נוספות מומלצות? האם בהפרש כזה הייתם רוכשים באייבורי או בכל זאת בזיגזג? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dante123,

אהלן חברה. חשבתי להתחיל פיתוח קול, אתם מכירים (או היה לכם התנסות, יותר טוב) מורה טוב\ה (לא חפיף) מאזור השרון (כפ''ס,הוד השרון מומלץ, אולי רעננה)?לתל אביב לא, כי בעיה להגיע לשם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DAN,

30 מיליון דולר קיבל ערפת מהאמריקאים תמורת הגינוי לפיגוע האחרון וזאת רק בכדי שיפגשו איתו בלי שאף אחד יפתח את הפה אך הם נפגשים עים הטרוריסט הגדול מיכולם, אז עכשיו הוא סחט מהם תמורת הגינוי (השיקרי) 30 מיליון דולר ויהיה לא הרבה כסף לקנות בזה חגורות נפץ, נשק חדש ובניית מיתקני הכשרה נוספים למיתאבדים (והאמריקאים קוראים לזה כספי סיוע הומנוטרי).....................

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים