כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
מעניין כמה יתנו לי בראש...חח ;D :tomato: (זה היה הכי קרוב חח)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מממ אז ככה, אני יודע בגדול מה יהיה אבל יש כמה דברים שאיני יודע, מישהו פה יודע איזה צורות צריך לסרטט במבחן הקורדינאציה? אני יודע שאמורים לסרטט עיגול, אז השאלה היא איך?!? בבקשה מישהו שהיה שיספר לי מה יהיה ושיתן טיפים, וגם יגיד איך עושים את העיגול הזה??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יכל לתת לי מידע על לוגו, אתרים וכל מיני דוגמאות... עוד פעם אני בשיעור והמורה מקרצצת לי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי אולי לרכוש לעצמי אופניים , בשביל טיולים , כושר וכו'.. כמה +- עולה התענוג למשהו טוב ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בדיוק חזרתי מטיול ארוך מחו"ל ואני זקוק למסגרת כלשהי ולכסף. הרבה ממנו מכיוון ויש לי גישה טובה לאנשים, אני יודע למכור מוצרים טוב ומבין הרבה במחשבים \ תחום הבידור במחשבים [קונסולות, משחקי מחשב וואטאבר] חשבתי שלנסות לעבוד ב"באג" יהיה רעיון נחמד. ותהיתי, האם מישהו עובד \ עבד שם ויוכל להעיד על התנאים? משכורת? משמרות? וכו'. תודה לכל העוזרים! [נ.ב. - כמובן שאני יכול לפנות אליהם ולדבר. אבל אני מעדיף לברר לפני שאני ניגד כדי להראות שאני מעוניין בעבודה ולא לפתוח ב"משא ומתן" של "מה אתם מציעים לי?"]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, מישהו יודע איך אפשר לחבר קומפרסור כזה שמתחבר בד"כ למצית של רכב לשקע רגיל בבית? מנסה להשיג לחץ אוויר בבית לצורכי ניקוי וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/tv-erez-nehederet/season7-articles/Article-a1c344db03e5c21006.htm "מה קרה ?!" אני נשפכתי פה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוי הוי הוי! אז הפעם אני שוב יורד על המשחקים של האייפון, כי... מה לעשות... זה גרוע... אבל כל זה לא משנה, כי העיקר הוא שאני מחזיק חציל במשך כל הפרק! כפי שהבטחתי! וקוראים לו גרג אז יאללה, תהנו. בסוף אפילו היטלר מסכם לכם את הפרק :ם http://www.avishee.com/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
SAMSUNG 640 או LG 810 [או 820] ? כי אני רוצה לקנות פלאפון חדש ולא יודע איזה :-X
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים אחרונים יצא לי לצפות בסרט "13 שעות: החיילים הסודיים של בנגאזי", וכבר מזמן שלא נהנתי כך מסרט מלחמה ואקשן. לדעתי זה הסרט אשר מתמודד הכי ראוי להיות ברמה של Black Hawk Dawn ואפילו אפשר להגיד טיפה יותר טוב. (או שאולי אני מגזים?) בכל מקרה מומלץ מאוד לראות למי שאוהב סרטים בסגנון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשנה וחצי האחרונה אני משתמש בנעלי Saucony - Grid® Omni Walker שקניתי במשביר לצרכן. הן די נוחות האמת, וזה נורא חשוב לי כי אני עובד בבית החולים והרבה משמרות נשארים על הרגליים ופשוט הולכים מחדר לחדר בלי מנוחה. המחיר באמזון למידה שלי, כולל משלוח לארץ דרך buy2usa, הוא כ-305 ש"ח (כבר יודע מה המידה והרוחב, אז אין בעיה להזמין אונליין). רק כמה נקודות: *הן נורא נוחות, אבל גם נורא מכוערות! *אני כבר לא מוצא את הדגם בארץ (לצורך השוואת מחיר). לא שזה קריטי במיוחד, אבל יש סיבה לזה? החליפו לדגם חדש ונוח יותר אולי? *הן נורא מכורעות! אני אזמין את הדגם הלבן, קצת יותר מפרגן, אבל עדיין... לפני שאני מבצע את ההזמנה, יש למישהו המלצה בכל זאת על נעלי הליכה עם אותה נוחות ומעלה? התקציב לא ממש …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סתם נכנסתי לאתר כדי לראות מה חדש, ומסתבר שלכבוד הביקורת ה- 900 (!!) שלו הם העלו 2 סירטונים של פיספוסים. זה מתחיל חלש אבל אח"כ זה נהייה קורע. השטויות שיוצאות לו מהפה...אני אישית בכיתי מצחוק: (תתחילו עם הוידאו השמאלי) http://www.3dgameman.com/content/view/11445/103/ מקווה שתהנו HF
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מנילה קרבית בהתאם לפרופיל שלי(97) ות'אמת אני לא מעוניין ללכת לקרבי, אני מודע לזה שלא הכל לפי מה שאני בוחר אבל בכל זאת יש סעיף במנילה ששואל לגבי שירות במקצוע למי שלמד בבית ספר מקצועי או מגמה מקצועית שזה המקרה שלי. השאלה כמה הם מתייחסים לזה ? היה לי כבר מיונים למודיעין ונכשלתי בראיון אישי(שאגב אני מנסה לערער על זה כי אני באמת חושב שיכולתי להוציא יותר) נניח אני ימלא את התפקידים הקרביים למיניהם 1-2 ואת המקצוע 5 זה יעזור במשהו ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.5min.com/Video/How-to-Negotiate---Tips-for-Yahoo-5794173
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחשבון הבנק שלו? ועוד שאלה, כרגע הבנק שלי לא נותן לי להיכנס למינוס אבל תשלומים אני יכול לעשות? יש קשר בין תשלומים למינוס?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע הייתי שם בכדי לקנות מוצר והחנות סגורה ! עומד ליידה שומר מהאבטחה העירונית ...אומר לי : "החנות בעיקול " ניסגרה ... אני שואל אותו אז מה התפקיד שלו שם בדיוק , הוא עונה לי מחשש של פגיעה\שריפת המקום ופגיעה פיזית במנהל החנות בקיצור להיזהר מהם נאמר לי ברמיזה עבה !!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת על השאלה בכותרת, אודה מאוד אם גם תפרטו כמה זמן תיקח נסיעה כזאת. תודה מראש שבוע טוב לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה איזה סיני מטומטם, יש לו מזל שאני לא תופס אותו, הייתי מוציא לו את כל העצמות מחתיכת העור הגמדית שלו בקיצור המייל של השולח לי מופיע כ wowaccountadmin@blizzard.com<wowaccountadmin@blizzard.com>; אבל כשאני עושה details על האימייל (זה בתוכנת האימייל של וינדוס לייב) אז מופיע לי בכלל X-Originating-IP: [124.94.42.206] X-Originating-Email: [matyus82@hotmail.com] איך לעזאזל הוא הסווה את עצמו בתור האימייל של בליזארד? ועכשיו לשאלה החשובה, מה אני עושה כדי שהוא יפסיק לשלוח לי את האימיילים האלה? כל פעם זה מאימייל אחר שמופיע בDETAILS הנה התוכן של המייל: Greetings! This is an automated notification regarding the recent change(s) made to your World of Warcraft account. Your pa…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, שאלתי כללית מדי אך אשמח לתשובה הולמת. (מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזאת - אם לא שמנהל יעביר אותי) באתר ישראלי שבו יש כ1000 כניסות ביום. כמה כסף אפשר וצריך לעשות מgoogle adsense ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אתם יודעים אם קיים ואיפה אפשר למצוא משהו שנכנס למצית באוטו ונותן לי תקע חשמל רגיל? אני פשוט הולך לגור באוטו כמה חודשים טובים (זה לטיול באוסטרליה לא הפסדתי בהיתערבות או משהו) ואני חייב שיהיה איתי תקע לחשמל בקיצור אתם יודעים אם יש דבר כזה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביום שבת ה23.12.06 במרינה בהרצליה יתקיים יום אימוץ לכלבים! לעוד מידע ואיך מגיעים: http://sos.ateenk.co.il/?v=itzikd הקמפיין הוא קמפיין התנדבותי ולכן אני לא מקבל על זה שום דבר! ובגלל זה אני מפרסם! תבואו לאירוע יהיה כיך ומצחיק ואולי גם בדרך תאמצו כלב או חתול! אל תנעלו!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי אם כן אז מצטער...... אבל תירגע קצת רק רציתי לצחוק קצת עם החברה בפורום off topic ותראה שאין לי שום כוונה לפגוע במה שיואב ניסה לעשות ותסתכל בפורום של שיר תראה איך אני מגיב כל הזמן ועוזר........
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-