כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
במעקב של החבילה זה מה שרשום לי: הבנתי שהיום בבוקר זה כבר הגיע לארץ. מישהו יודע כמה זמן זה לוקח מהשלב הזה עד שזה מגיע לדואר? החבילה שוקלת 15 ק"ג זה התופים שהזמנתי ION DRUM ROCKER. מה סביר יותר שזה יתקע במכס בת"א או שזה יגיע לסניף הדואר הקרוב לביתי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא זמני בגרויות? מחר בגרות במיתוג באיזה שעה זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מתי מתפרסמים ציוני הבגרות האחרים חוץ מאנגלית ומתמטיקה שבהם קיבלתי 96 ו :smile1:100
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראו תמונה מצורפת ותגידו בשביל מה לדעתכם יש דבר הזה שנמשך אחורה? יש פתח למילוי גז שזה ברור אבל מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://blog.mozilla.com/store/2008/02/01/firefox-plushie/ יש נוכחות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רוצה להתקין מערכת, קניתי לאחרונה יד שנייה סט של: 1. 6 רמקולים (4 רמקולים 5.25" ו-2 6X9 בקופסת עץ מקורית) של חברת Rockford, סדרת PUNCH כלשהי. 2. מגבר דו-ערוצי מוציא 300W של Rockford. 3. קבל 1.2 FARAD 4. עוד מגבר של GOD AUDIO לסאב (ניתן כמתנה). יש לי רכב שברולט אופטרה '05. אני רוצה להתקין את כל זה ברכב. בסופו של דבר, אני מחפש שיהיה צליל נקי ובאס שהוא "חד וחלק", אלא "מתמשך", שמעביר וירברציות ברכב למשך 2 שניות לפחות. מה אני צריך לדעת, כגון: 1. כמה עולה התקנה (אין לי מספיק ידע כדי להתקין את כל זה לבד) 2. האם משהו חסר לי בחלקים שציינתי למעלה וכדומה... 3. אם יש עוד שאלות שאני צריך לשאול... חשוב לציין, יש לי רדיו דיסק של חברת Dual דגם XDMA6415. אני לא יודע כמה ה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חובה להיות עם ראיה 6/6 או שזה לא משנה אם יש משקפיים? ויש עוד דרישות מיוחדות נוספות? איזה פרופיל צריך? רק מי שמבין בזה בבקשה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים אחרונים יצא לי לצפות בסרט "13 שעות: החיילים הסודיים של בנגאזי", וכבר מזמן שלא נהנתי כך מסרט מלחמה ואקשן. לדעתי זה הסרט אשר מתמודד הכי ראוי להיות ברמה של Black Hawk Dawn ואפילו אפשר להגיד טיפה יותר טוב. (או שאולי אני מגזים?) בכל מקרה מומלץ מאוד לראות למי שאוהב סרטים בסגנון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משיקאגו MX1000 ב65 דולר אני צריך לשלם על זה מע"מ או מכס??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי יש או יכול להגיד לי מאיפה לעזאזל אני משיג את שיר הנושא של טיטנאניק בערבית?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות שק איגרוף ורציתי לדעת אם יש משהו דיי איכותי עד 200 שקל ? חחח אני יודע שהכי לא קשור לפורום מחשבים אבל זה פורום כללי ..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות איזה אלבום או שתיים של ציל אאוט אם אתם מכירים משהו מומלץ!שחקו אותה! בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון מתישהו לקנות מחשב חדש, למשחקים ועבודות תלת-מימד, באיזור ה- 6000-7000 שקל (לא כולל ציוד היקפי). שווה לחכות עד סוף השנה למוצרים חדשים שייצאו? או שזה לא יהיה רלוונטי? Quad Core (אינטל/AMD) - יש לזה בכלל איזושהי תועלת מורגשת במשחקים? אמור לצאת איזה כרטיס מסך חדש ששווה לחכות לו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו יש באתר היפ תחרות..זה הסרטון שהעלתי לתחורת כמובן אתם מוזמנים לצפות בו.. http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?FileID=33690&tmpl=10&Page=1&cid=161 עכשיו..הייתי מקום ראשון אבל איפסו לי את הנקודות וכביכול איפסו גם לאחרים תנקודות אבל נראה לי שהייתה פה איזה פאשלה מצד האתר..אבל בכל אופן..אני מת להגיע חזרה למקום הראשון..ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם... אני ממש אודה מקרב ליבי לכל בנאדם שירשם לאתר(ההרשמה חינם ולוקחת משהו כמו 10 שניות) וידרג את הסרטון שלי עם 5 כוכבים,ואם אפשר אפילו להגיב ולהעביר לחברים שלכם.. ..זה ממש חשוב לי..! בכל אופן תודה רבה רבה רבה ואני מוכן לתת נשיקה לכל מי שידרג אותי חח תודה רבה חברים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי חבר, שמתווכח איתי וחושב שג'אווה(תכנות - java) זה מקצוע קשה יותר מפיזיקה. תצביעו בבקשה בכנות, ולא, זה לא ת'רד לבדיחות, זהו ת'רד רציני לכן בבקשה תשמרו את הציניות והבדיחות בצד. כמו כן, נשמח לקבל תגובות למה בדיוק המקצוע שבחרתם קשה יותר מהשני, תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב קצת דורש תיקון אך... חייבים לראות... http://www.uq.edu.au/education/extra/all.html גיא.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Black Clouds & Silver Linings איך הוא, יחזיק אותי עד ההופעה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי ברדיו שמחלקים חסכנים לאזרחים בגלל תיקון חדש לחוק כלשהו... יש אמת בדבר? מישהו שמע על זה גם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שכרתי סרט דיוידי, אבל אין לו כתוביות בעברית והייתי רוצה להוריד כתוביות שגם יתאימו לסרט. למישהו יש מושג מאיפה אני יכול? (הסרט זה הנסיכה הקסומה).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרת לי אתמול שחלמת עלי בלילה, זה דבר כל כך נחמד לדעת שמישהו חולם עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום כשאת ישנה ומחייכת לעצמך, אני שמח שאת שם לפעמים נחמד שחולמים עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום Fkl0ster Uber Alles. 8)
-
-
http://www.smh.com.au/articles/2004/04/11/1081326986806.html
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי.. שמעתי את השיר הזה (טוב נו תאמת אחי שמע והוא גם שאל תשאלה שבכותרת..) עכשיו אנחנו מחפשים את הסרט שממנו לקוח הסרון (לפחות זה מה שהוא חושב וככה נראה גם לי...) אז אם מישו מצליח לזהות אשמח לדעת! https://www.youtube.com/watch?v=W_YLg6wQd4o
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-