כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
חיפוש התמונות במנוע של ענקית הטכנולוגיה הופך למוגבל הרבה יותר לפתע - בנסיון לרצות את ספקית התמונות הגדולה ביותר בשוק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מכשיר חדש שלהם, דגם לסלקום שנקרא 6360. הטלפון עצמו משוכלל ומעולה מבחינת תכונות, אבל איזה מטומטם זה שתכנן את מערכת ההפעלה שלו. יש בו כמה דברים שמראים שלחברה הזאת אין מושג בהנדסת אנוש ומימשק משתמש. דוגמאות: * בתפריט הראשי רואים רק את הפונקציה העכשווית, למרות שהמסך מאפשר לדפדף בין 7 שורות של טקסט. נוקיה חושבים שלשים אייקונים גדולים יותר חשוב : * אין מספר תא לכל מספר טלפון. יש לי חבר שכדי למצוא אותו בזכרון אני צריך ללחוץ איזה 15 פעם על מקשים שונים, במקום פשוט לחייג חיוג מהיר. עם האריקסון הישן שלי זה היה שלוש לחיצות 24->send, אבל כאן כבר יותר פשוט לזכור את המספר שלו. * כמו בהרבה טלפונים היום, גם בנוקיה הזה יש אפשרות להקליט שיחה. אבל במקום שההקלטה תתחיל אחרי לחיצה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנטי ספאם בחינם, לאנשים שמשתמשים בדואר של הספקית שלהם (בבקשה, בלי תגובות בסגנון "מי משתמש בכלל בדואר של הספקית ??" זה מיותר) 1. יוצרים כלל העברת דואר (ללא השארת עותק) מתיבת הפופ3 בספקית שלכם לג'ימייל שלכם. (אפשרי דרך אתר הבית של הספקית שלכם, או דרך אתר הדואר שלהם, מקסימום אפשר לשאול בתמיכה) 2. ג'ימייל כבר מסנן את הספאם 3. מגדירים בתוכנת הדואר שלכם, את הג'ימייל בתור פופ3 4. ההודעות זורמות בלי הספאם, לתוך תוכנת הדואר שלכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את האופציה שמציגה לכולם באיזה מערכת הפעלה ובאיזה דפדפן אני משתמש בפורום אבל לא ראיתי אופציה כזאת בהגדרות. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש משהו שאני שונא זה שאני נכנס לאתר ואני לא יכול להיכנס אליו או לצפות בתכנים כי אני לא נמצא בתחומי ארה"ב או לא יודע מה. בטוח יש אפשרות כלשהי לעקוף את הדבר הזה... מישה ויודע מה אפשר לעשות? אם אתם צריכים אני אמצא אתר לדוגמא...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי להביא לידעתכם כי לאחד וליחיד - לבורא עולם עצמו הקדוש ברוך הוא יוצר שמיים וארץ יש דף פייסבוק מצויין שדרכו ניתן להעלות תפילות בערוץ ישיר העידן הטכנולוגי שבו אנו חיים מקצר את הדרך שלנו להגיע למקור הכל ולכתוב לו על הקיר תודה לאל! https://www.facebook.com/TheGoodLordAbove
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל כמה שעות באיי סי קיו אני מקבל "היי Or תוצאות החיפוש שלי העלו אותך, אני רוצה לדבר איתך לעשות לך טוב... תתקשר אלי אני מחכה לך 057-364364" זה מתחיל לעצבן כי אני עושה איגנור אבל כל פעם זה ממספר אחר.. ואי אפשר להסתכל על הפרטים שלו/שלה, זה נותן לי הודעת שגיאה של לנסות שוב. מישהו נוסף נתקל בתופעה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג תמונה של השלטים האלו ברזולוציה טובה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה. אצל הרוסים אומרים שאיך שאתה פוגש את השנה החדשה - כך גם תבלה אותה (בגלל זה אנחנו כל הזמן שיכורים...). עכשיו לי היה ראש-שנה אזרחית מאד משונה אם כי מאד משעשע. אז הנה, סיפור קצר, מצחיק עם מוסר הסכל וקוראים לו "אם אני לא יכולה לזיין לך את הצורה אני כבר אמצא איך לדפוק אותך" וכך הוא מתחיל: אז אתמול לא היה לי כוח לאף אחד. אפילו סרבתי ללכת להופעה של SKAZI כשהחבר הכי טוב שלי הציע לי כרתיס חינם... פשוט ככה. ותכלעס, מה רע בלבלות לבד לפעמים? פוגשים אנשים חדשים וזה, ורוב החברים שלי מפחידים אנשים... הגעתי למייקס פלייס באיחור עצבני, לקראת 11 בלילה והמקום היה עמוס מתמיד ואיכשהו בנס נתפנה לי מקום ליד הבר - "הערב כבר התחיל טוב" חשבתי לעצמי. קיוויתי לראות פרצופים מוכרים של אנשים שה…
-
היי, אני חייב להתחיל ללמוד ולתרגל מתמטיקה ויש לי בעיה לא קטנה של סדר וארגון בעובדה עם דף ועט. זה מאט לי את קצב העבודה, קוטע לי את חוט המחשבה וגורם לי לטעיות ובלבולים מיותרים בהחלט. בלי קשר, כל דבר שאני עושה אותו בעזרת מקלדת ועכבר אני פשוט מצליח לעשות טוב ובאופן יעיל ומהיר יותר משמעותית :EmojiSmiley-51: ברור לי שאני חייב לשפר את המצב שלי כי בסופו של דבר המבחן יהיה על גבי דף, אך בכל זאת כרגע אני בלחץ מטורף של זמן. לכן חשבתי לבטל את הפאקטור הזה ולהתמקד נטו בחומר עצמו וטכניקת עבודה לפתרון. מחפש מעיין תוכנה למחשב עבור מתמטיקה שפשוט תחליף לי את המחברת המשובצת. אני רק מדגיש שאני לא מחפש מחשבון ממשואות שיגלה לי את התשובה ויציג את הדרך (למעשה יעשה בשבילי א…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על רעיון לעוד משחק טיפשי (סטייל זהה את הסרט, זהה את המשחק וכו'). כל אחד מפרסם שם של דמות מתוך סרט/ספר/משחק, ואז צריך לנחש מאיזה סרט/ספר/משחק לקוחה הדמות. לדוגמה: חידה - ג'ק ספארו. פתרון - שודדי הקאריביים. נסו שהשאלות לא יהיו קלות מדי (כמו הדוגמה הנ"ל...) אבל גם לא קשות מדי (כמו "מה, לא ידעתם שמשה בוזגלו זה השם של המלצר בפרק השמיני של האלופה??") (לא, אני לא רואה האלופה) כמו בכל המשחקים האלה, אל תפרסמו חידה חדשה לפני שהקודמת נפתרה, אלא אם עבר זמן. אז נתחיל באמת עם משהו יחסית קל (לדעתי...): ג'ון קונור.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה שאלות שואלים במיונים לפרויקט גאמא? איזה ידע צריך במחשבים? ובקשר לטייס, אפשר לגשת איכשהו ל"מועד ב'" בירפ''א א'?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את NEXUS ONE ושוקל להשתמש בשירות של http://www.mustop.co.il/. אני מעוניין לשמוע תגובות על השירות שלהם מאנשים שהשתמשו בהם, האם הם אמינים? יש להם ניסיון עם סלולריים? האם יש סיכוי שדרכם המוצר יעבור את המכס מבלי לשלם את 34%? תודה מראש על התגובות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חחחח פרסומת רוסית עם כתוביות באנגלית פשוט בא לך וודקה חח גדול (מקווה שזה לא ישן ולא פורסם) http://veryfunnyads.com/index.html?id=25092
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
זה נכון שמותר להיכשל במקצוע חובה אחד ועדיין לקבל תועדת בגרות מלאה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן כבר מעכשיו לרכוש מחשב חדש כרגע המחשב שלי סוחב מצוין המשחקים שאני משחק בהם רצים סבבה אין לי טענות אבל בקרוב אני רוצה כבר לרכוש מסך גדול יותר בנוסף כמובן מחשב חדש... השאלה היא מבחינת תקופה כרגע זה לא חכם לקנות CORE2DOU עוד מעט יוצאים המרובעי ליבה? וגם ה DX10 כל הכרטיסים יקרים או שעדיין לא נכנסו חזק לשוק.. כדאי עכשיו לקנות? או שעדיף לחכות לזמן מסוים? (אני לא לחוץ לזה אני מוכן לחכות אם צריך) מבחינת תקציב (כרגע לא קריטי אני לא מרכיב מפרט או משהו) אבל בסביבות ה 9K ככה.. +- מעדיף לצמצם ל 8.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או קי איזה שרות אימייל באינטרנט מציע הכי הרבה מקום(ל-INBOX) ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ס, אני בשנה הקרובה מתכנן לעשות פסיכומטרי והוספת יחידות לתעודת הבגרות שלי מבחינת מתמטיקה. המטרה שלי היא ללמוד הנדסה וחשבתי בהתחלה על הנדסת חומרה אבל כרגע אני לא נעול על זה לחלוטין ועלתה בפניי האופציה לנסות להתקבל למכללה האקדמאית להנדסה בירושלים שקודם אני אנסה את המכינות שלהם, עכשיו מה אומרים על המקום הזה? התארים שלהם שווים משהו ואיך הם מבחינת הלימודים? אני מחפש לעצמי מקום ברמה גבוהה שאני אצא עם תואר ששווה משהו ואדע שזה היה שווה את זה. אני לא רוצה לבזבז את השנים שלי במקום שבסופו של דבר התואר לא יעזור לי בתחומים שאני רוצה. אז אני שואל פה חברים, איך המקום הזה מבחינת רמה, האם יש עליו תלונות והתארים שהם נותנים באמת שווים את המאמץ? שווה לוותר על אוניברסיטה וללכת …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.slimail.com אני לא יודע כמה זה ריאלי לשנות שוב את הכתובת וכמה באמת יעשו את זה אבל אני חייב להודות שהרעיון מגניב, לא יודע למה אין אפשרות סינון כזאת בכל ספקי הדואר למינהם. (גם אם בפועל המיילים ששלחתי לעצמי לא ממש השתנו בדרך )
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/tv-erez-nehederet/season7-articles/Article-a1c344db03e5c21006.htm "מה קרה ?!" אני נשפכתי פה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו המלצות על חנות מחשבים בארה"ב ששולחת לארץ? אני רוצה לקנות את הZ-5500, וראיתי שבארה"ב הוא עולה כ-300$, הרבה פחות מבארץ. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מלא אתרים ברשת שמפרסמים טיולים עם טרקטורונים בגליל. אני מתכנן סוף שבוע, צימר וטיול טרקטורונים בצפון. מישהו יכול להמליץ על מקום מסויים מהניסיון שלו שאפשר לשלב את השניים(צימר + טיולי שטח, טרקטורונים וכו..) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ifilm.com/video/2864248 טרילר שני: http://rapidshare.com/files/56616384/2ndteaserMP.wmv
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-