עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by q1234,

חבר שלי מחפש מכשיר זול ומתקפל (בעיצוב צדפה) , והוא מעדיף נוקיה . ראיתי תמונות של המכשיר ויש לי שאלה טיפשית מאוד אבל אני נאלץ לשאול בכל זאת : הוא לא טלפון של בנות ?!?! ??? ואם הוא יבחר בו לבסוף , איזה צבעים יש ? ואיזה תמליצו לו לקחת ? (לבן?) תודה .

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by abnatan,

לא מזמן נתקלתי באתר הזה באחת מהגלישות שלי פעם ראשונה שאני רואה אתר שמאפשר לכם לשדר לעשרות ואפילו מאות מאזינים דרך ה-winamp, windows media encoder על גבי שרת ישראלי ולגמרי בחינם מומלץ בחום, אני אימצתי אותו http://www.listen2myradio.com/

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אם אפשר עזרה בבקשה... תמונות כמה שיותר גדולות של כל מיני דברים יש למשל את הסמלים של החברות כמה שיותר גדול שאפשר או למשל יש איזה קריקטורה משהו כזה: Beer hekps ugly people get laid since 1858 או כל מיני כאלה כמה שיותר גדול אם אפשר תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Yoav,

לאחר שאני כל חודשיים מחליף ניק, אני רוצה שאתם תעזרו לי למצוא משהו קבוע.. תודה רבה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ירח אפל,

מי היבואן של מסכי סמסונג בארץ?

6. Started by Djx,

רציתי לדעת עם אני יכול לקבל אצלכם באתר פינה קטנה כל שבוע אני יביא כמה סודות אפלים של אתרים וכל מיני שיפצורים וטיפולים לוינדוס אחל מהסודות האפלים של גוגל ועד איך ליפצוח כמה אי סי קיו במכה אחת אני יודע המון דברים שיכולים לעזור לגולשי האתר מה אתה אומר?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 1,

http://iwomen.msn.co.il/msn/Nnewartcl3.asp?Artcl=1048 תקראו את זה ואז למטה בתגובות יש תגובה של ד"ר ארוכה יחסית בין התגובות הראשונות. לי זה קרה הרבה, שבמקום להתקשר ולהגיד שלא מתאים אני פשוט מנסה לשכוח מקיומה בזמן שהיא מצפה לטלפון, וזה גם קורה כי אני בעצם מנסה "לאסוף" בנות ולמצוא אחת יותר טובה. תגיבו :

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בבקשה כי אני יכול לסדר שישלחו לחברים שלי בארה"ב והם ישלחו לי את החלקים בדואר אז תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כל מה שמצאתי היה לאיזה 4 שירים וזהו..... למישהו יש איזה אתר עם ליריקס של סאב והצל? (off: היום הם הופיעו בביצפר שלי! היה תותח! קיבלתי חתימות ;D )

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by onn_the_vy,

בעעעעעעע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by RedHat_Lover,

כאשר קראתי את הגליון של קפטן אינטרנט שבוע שעבר ראיתי אתר נחמד שדווקא מצא חן-בעיני ואולי ימצא או מצא חן-בעינכם, האתר נקרא howstuffworks והוא מסביר איך דברים עובדים במחשב ובעוד כל מיני תחומים. לא קראתי את הכתבות על החומרה אבל קראתי כתבה על איך שפת C עובדת וזה היה מנוסח ומוסבר היטב. תחפשו דברים שמענינים אותכם אני חושב שזה אתר טוב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by HardTom,

אז ככה אספתי כמה שיותר אתרים שמצאים קניות של מוצרים מיובאים שלא ניתן למצוא בחניות מחשב פרטיות אני אשים פה כמה אתרים ולדעתי כול אחד צריך להוסיף להשים עוד אתרים שהוא מכיר ואז לעשות את זה כדביק..למה? כדי שאנשים שנתנו להם כאן מפרט יכלו לעשות השוואת מחירים בין אתרים ולבדוק לבד על מוצרים שונים ושאלות שונות וכך לא יהיה הודעות מיותרות שינעלו או סתם הודעות ללא תשובה. www.logicpc.co.il www.pandas.co.il www.zigzag2000.co.il www.kps.co.il www.iqpc.co.il תהנו ותבדקו את האתרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אחותי עכשיו לומדת לפסיכומטרי ויש לה אפשרות להיכנס לאתר של הפסיכומטרי (עם שם משתמש וסיסמא) וללמוד דרך שם את המילים. אני גם רוצה לללמוד את המילים האלה אבל בשביל ידע בלבד כי אני אעשה פסיכומטרי רק עוד 4 שנים לפחות... מישהו יודע איך? * היה לנו פעם בבית ספר מין תוכנה כזה של הפסיכומטרי אבל נראה לי שמישהו הביא את זה מהבית עם דיסק שהוא קיבל בקורס....

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://go.ynet.co.il/long/content/2008/motori הוא קצת מקצין את העניינים אבל בערך זה הולך ככה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avivlyaviv,

אני צריך לבנות פרויקט. ואני צריך מכם עזרה אני צריך לבנות מעגל חשמלי שבו מתג יתחבר איכשהו לדלת וכל פעם שהדלת תפתח המעגל יסגר/יפתח(המכישר ישנה מצב) כלומר, נגיד מאורר לא פועל והדלת סגורה, כאשר פותחים את הדלק המאורר פועל (כהדלת נסגרת המצב לא משתנה) כאשר שוב פותחים את הדלת המאורר נסגר. ושוב חוזר חלילה איך אני עושה אתזה? ובאיזה מתג להשתמש? בבקשה בבקשה תעזרו לי?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. פאק!!! זה היה מצחיק ברמות!! :lol: למישהו יש את הקטע? לאלה שעוד לא ראו...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בעקבות הדיון 'איך נכנסים לבנין דירות בלי קוד לאינטרקום'

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אם דרך הבית - מה מומלץ? מה למדתם ותוך כמה זמן? לגבי לימוד בשינה, הכוונה שזה משמיע מילה ומיד אחר כך את התירגום שלה, ככה הרבה מילים (בלי משפטים) יש לי 4-6 חודשים שאני רוצה להשקיע כל יום כמה שעות ולהגיע לרמה כמה שיותר גבוה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שירות הזרמת הסרטים והסדרות חוזר בגירסה עדכנית נוספת, אשר מציעה יכולת לצפות דרך הדפדפן המועדף עליכם לאחר הורדה של תוסף מתאים התעייפתם מה-Kodi? לשירות ההזרמה הנודע המבוסס על P2P, פופקורן טיים (Popcorn Time), יש גירסה חדשה אשר עשויה להתאים לכם – כזו שפועלת מתוך מרבית סוגי הדפדפנים, ללא צורך בהפעלה של תוכנה ייעודית. כל שנדרש לעשות הוא לגשת לכתובת השירות החדש, לבצע הורדה והתקנה של תוסף ספציפי לדפדפן התומך בהזרמת וידאו מתוך קבצי טורנט, ולגשת לספרייה עם שלל סרטי וידאו וסדרות עדכניות לצפייה ישירה, בערך כמו Netflix, אך ללא תשלום ובאופן שחוקיותו אפורה במקרה הטוב. עוד דרך לקבל את פופקורן טיים אצלכם במחשב ראוי לציין כי נכון לעכשיו לא ברור האם יש קשר ב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by --Adidas,

אני רוצה לקנות שק איגרוף ורציתי לדעת אם יש משהו דיי איכותי עד 200 שקל ? חחח אני יודע שהכי לא קשור לפורום מחשבים אבל זה פורום כללי ..

21. גילית אפשרות חדשה מעניית ב-gcalendar, אפשר להכניס פלאפונים של אורנג בישראל בשביל שהוא ישלח תזכורת SMS לפני אירועים. http://www.google.com/calendar [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש לקנות איזה אלבום או שתיים של ציל אאוט אם אתם מכירים משהו מומלץ!שחקו אותה! בתודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ThaPhoeniX,

תראו איזה מגניב http://call.zapto.org/ אפשר לעשות שיחות חינם בין 2 טלפונים קווים! וזה אשכרה עובד! דיברתי גם בארץ עם אנשים וגם עם חבירם בפריז! ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היום אני יוצא עם החברים לטבריה ואנחנו מחפשים חוף [גם אם בתשלום] בלי ערסים או הרבה צעירים, וגם שיהיה שם גישה לרכב שיהיה אפשר לשים מוזיקה. ובתכ'לס תביאו גם עצות כי זה פעם ראשונה בטבריה, מה לעשות ומה לא, איפה לקנות ואיפה לא?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב קצת דורש תיקון אך... חייבים לראות... http://www.uq.edu.au/education/extra/all.html גיא.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.