כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
כאשר קראתי את הגליון של קפטן אינטרנט שבוע שעבר ראיתי אתר נחמד שדווקא מצא חן-בעיני ואולי ימצא או מצא חן-בעינכם, האתר נקרא howstuffworks והוא מסביר איך דברים עובדים במחשב ובעוד כל מיני תחומים. לא קראתי את הכתבות על החומרה אבל קראתי כתבה על איך שפת C עובדת וזה היה מנוסח ומוסבר היטב. תחפשו דברים שמענינים אותכם אני חושב שזה אתר טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(לא בהכרח על עצמי, אבל מוכיח את האמרה הבאה ) כשאכפת לך מה אנשים אחרים בפורום חושבים עליך כשאתה אשכרה הולך למפגשי פורום כשאתה מרגיש סיפוק עצום כשעולה הדרגה שלך בפורום(למשל לZone Addict) כשאתה שמח שיש לך ולפורום anniversary כל שנה כשאתה מתלהב על נובים שאתה ותיק בפורום ונרשמת לפורום עוד לפני שההורים שלו חשבו להביא את הנוב לעולם
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4268639,00.html השפעת הפרוטוקולים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצטרפו בהמוניכם בשביל לרדת על אלכס! http://www.pchardware.co.il/cgi-bin/community/YaBB.pl עריכה: אפשר להצטרף בלי לרדת עליו (אבל רצוי... ;D)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברה. פנו אליי על מנת לאתר תוכנה שבה בחור שאיבד את יכולת הדיבור יכתוב את דבריו והתוכנה תבטא את זה בקול אנושי. רצוי שהתוכנה תהיה קלה וותמוך ב PDA (רצוי, לא חייב) אבל חייב שהיא תדע "לדבר" ברוסית". מישהו מכיר משהו שכזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה חנויות נחשבות בארצינו . שכוללים מבחר גדול , שירות טוב גם אחרי קנייה וכמובן מחירים סבירים. כמו כן האם אתם רוכשים מחשב ONLINE או בסופו של דבר הולכים לחנות ? תודה, שאול.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוניאריקסון HPM70 נאבדה לי ספוגית אחת ועכשיו האוזניות הם די useless :'( מישהו יודע היכן ניתן לרכוש ספוגיות כאלה? http://l8shop.net/products/4-Earbuds-Sony-Handsfree.aspx אני יודע שיש הרבה דגמים דומים שגם הם יתאימו, אבל שוב, מאיפה לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נכון שמותר להיכשל במקצוע חובה אחד ועדיין לקבל תועדת בגרות מלאה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי אם כן אז מצטער...... אבל תירגע קצת רק רציתי לצחוק קצת עם החברה בפורום off topic ותראה שאין לי שום כוונה לפגוע במה שיואב ניסה לעשות ותסתכל בפורום של שיר תראה איך אני מגיב כל הזמן ועוזר........
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לגשת מתישו ואני צריך תוכנה שתבחן אותי... מישהו מכיר משהו טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניגוד למה שנכתב כאן באתר, אזטק לא אדישה ללקוחות הסופיים: אזטק מפעילה שירות לקוחות גם ללקוחות פרטיים וגם ללקוחות סופיים (למרות שהאחריות הישירה ללקוח בפתרון בעיות היא מהמוכר עצמו) בנוסף, קיימת לאזטק כתובת Support שהתגובות בה הן מהירות ויעילות (צריך לדעת רק מה לכתוב). הכתובת, למי שמעוניין: support@aztek.co.il הגיוני שאם מבקשים מאזטק להחליף מעבד לא באחריות או שלא נרכש באזטק הם לא יסכימו, אבל מעבר לכך השירות שלנו פשוט נהדר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גולש לי בגוגל עם Firefox סתם רשמתי Israel ואני מקבל http://img71.imageshack.us/img71/9971/caanu4.jpg למה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גוגל ממשיכה עם המצה העסקית הנהדרת שלה להמשיך להגדיל את תיבת הדוא"ל שלנו ליעד ----> לא ידוע מי שרוצה הזמנה לדוא"ל של גוגל מוזמן לבקש ממני ולרשום פה את כתובת המייל שלו ואני ישלח הזמנה ;D כפי שמופיע בתמונה המספרים גדלים וגדלים ועד איזה נפח ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם לא , איך תעודה זו אמורה להיראות ?? מן הראוי לציין כי בתועדת ההערכה רשומים תאריך הגיוס / שחרור , המקצוע הצבאי , חו"ד מפקד וכו' תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם,יש לי כבר שנתיים חשבון באתר הנפלא הזה ואני מאוד מרוצה. השאלה שלי איך אני יכול בלחיצה אחת להוריד 100 קבצים ברצף מהאתר? כי בגדול אם יש לי 100 לינקים תקינים אני לא יכול ישירות מהם להוריד את הקובץ הרצוי,אני חייב להיכנס לתוך הלינק בתוך הלינק יש עוד לינק שהוא ההורדה,ז"א שלמעשה אני צריך להיכנס לכל לינק ורק אחרי זה בתוכו יש לי כתובת נוספת שהיא ההורדה . עכשיו לעשות ככה ב100 לינקים נגיד זה המון עבודה...למי יש טיפ רעיון איך אני בפעם אחת יכול להוריד 100 לינקים במכה מבלי להיכנס לכל אחד ולאתחל את ההורדה? תודה לעוזרים...! *ד"א אני עובד עם windows download manager
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיזה גיל אפשר להתחיל ללמוד לנהוג ? אני רק יודע שבגיל 16.5 אפשר לעשות תיאוריה. מה לגבי שיעורי נהיגה ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הייתה כתבת בידיעות אחרונות על מצב "היהודים" בגולה....ובכותרת כתוב "עם הולך ונעלם" מה זה אנחנו הנאצים שאנחנו צריכים לספור את כל היהודים שיש בעולם? מה זה צריך להיות איכפת למדינה...שידאגו לאנשים שיש במדינה ולא כאלו שבמדינות אחרות, ומה זה הקטע של עם הולך ונעלם? מי נעלם מה נעלם! מה זה הגזענות והפאשסטיות הזאת - עושים את עצמם קדושים מה אנחנו נעלמים? מה אנחנו חיות? מה הגזע האנושי הוא זן נכחד ? בסוף עוד ינסו להוכיח את תורת דרווין .
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, שאלתי כללית מדי אך אשמח לתשובה הולמת. (מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזאת - אם לא שמנהל יעביר אותי) באתר ישראלי שבו יש כ1000 כניסות ביום. כמה כסף אפשר וצריך לעשות מgoogle adsense ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=8FCrdM5ADgE אני לא יודע אם יש פה אופציה של EMBED או לא, אבל בכל מקרה הנה הקישור, video full of win
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חשבון פייפל שמקושר לכ"א מהארץ, יש אפשרות להזמין מחנות בחו"ל (newegg) ושתשלח את זה לכתובת בארה"ב שלא שייכת לכרטיס האשראי שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לדגם הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כלומר אם חבר שולח לי כ.מסך לארץ באמצעות fedex האם אני אצטרך לשלם איזה שהוא מס? אם כן אז בבקשההההההה לפרט איזה מס וכמה באחוזים בתודה מראש מנהלים-לא ידעתי לאן לשייך שאלה זו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-