עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by דנדן,

שלום לכולם, רציתי סך הכל להזהיר את כולם בנוגע למימוש אחריות באופיס דיפו, זמני ההמתנה שלכם עלולים להיות ארוכים מאוד! לדוגמא, רכשתי לפני כמעט שנתיים סט LX710 של לוג'יטק דרכם, במבצעים השווים של מוצרי LOGITECH ב40% הנחה, או מוצר+מוצר וכו'... המקלדת עצמה הפסיקה להגיב בצורה נורמלית, כשדיברתי עם אופיס דיפו בנוגע למימוש אחריות, הם טענו שזה עלול לקחת 30 ימי עסקים, לטיפול בתקלה. דבר שנשמע מוגזם מאוד, ולא בהכרח מצדיק את ההנחה. אני יכול לומר שהכנסתי את המקלדת לתיקון ב8/10/09, ואני עדיין מחכה לקבל את הסט בחזרה. (אופציה אחרת למימוש אחריות, זה שליחת המוצר על חשבונכם ישירות למעבדה של לוג'יטק).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by alex.turovsky,

http://www.mako.co.il/tv-erez-nehederet/season7-articles/Article-a1c344db03e5c21006.htm "מה קרה ?!" אני נשפכתי פה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ניסיתי כבר ליצור אייקון ריק ולשלוח אותו לפלאפון באמצעות Icellcom.co.il, אך נאמר לי שהמכשיר לא תומך באייקונים למרות ש - א. הוא תומך. ב. הוא מוגדר ברישומים כנוקיה 3100. ניסיתי להשתמש בקובץ jpeg ריק, לא ניתן להגדיר אותו בכלל כ Operator Logo, ניסיתי להוריד קובץ תמונה ריק ולעשות לו Rename ל .opl, אך נטען בהגדרות התצוגה של המכשיר שאין בכלל קבצי לוגו שמורים בזכרון. הייתי ממש שמח להחליף את שתי השורות שבן כתוב "Cellcom" במשו קצת יותר שקסי ומקורי... אני אובד עיצות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MiniMizer,

לפני זמן קצר קיבלתי מכתב מיאיר [אחד הבעלים של TBC לשעבר]. במכתב כתוב שTBC התאחדו עם 'אלכס מחשבים' ושבמידה ויש בעיות עם ציוד כלשהו שנקנה מהם לפני סגירת החנות, ניתן ליצור קשר עם יאיר, באימייל. לתשומת לבכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Never give out your password or credit card number in an instant message conversation. Steven says: ערןןןןןן eRan says: ???????????????????????? Steven says: רוצה לקנות צורב של HP?? eRan says: על כמה הוא צורב? eRan says: ??? Steven says: 4X eRan says: 20שקך eRan says: הולך? Steven says: 20 כפות הולך? eRan says: סתום יא מפגר eRan says: 20 שקל יעלה לי לתקן תצורב eRan says: X24 eRan says: של eRan says: YAMAHA Steven says: הוא צורב כפול 4 Steven says: אבל הוא קורא גם 24 eRan says: יא חכם eRan says: אל תלמד אותי eRan says: שלי כותב ב24 קורא ב52 Steven says: יטמבל Steven says: אתה בכלל לא מבין Steven says: אין כזה דבר בכלל eRan says: פחחחחחחחחחחח Steven says: מה אתה מזיין בשכל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. עברתי ממסך ביחס 4:3 למסך סטנדרטי כיום 16:10. אתרי האינטרנט לא נראים מותאמים בעליל ליחס הזה, יש שוליים לבנים (חלק מת) מאוד רחבים בצדדים של הדפדפן. נכון, אפשר לעשות Cntrl + + אבל זה מגדיל תמונות ברזולוציה נמוכה ונראה זוועה (אתרי חדשות למשל). למה בוני האתרים לא מראש בונים את הממשק כך שיתאים ליחס רחב? (או לפחות שתיהיה בחירה)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי מדיח בוש סופר סיילנט חצי אינטגרלי המדיח עושה עבודה מצויינת אולם מגיע לשלב הסופי ונתקע על זמן לסיום של דקה אחת לזמן בלתי מוגבל ועליי לרסט את הפעולה שלו כל פעם בסופה אודה לעצתכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. עבדתי כטכנאי מעבדה בשתי מקומות, מבחינת הזמן בסה"כ שעבדתי זה 8 שנים, מבחינת תכלס ידע וניסיון מרגיש לי כמו טכנאי של 4 שנות ניסיון. כן התעסקתי עם פירוקים והרכבות של מחשבים נייחים וניידים, איתור ופתרון תקלות ותמיכה מרחוק. מה שאני פחות נחשפתי אליו זה תקלות רשת, חיווט נכון של כבלים במחשבים נייחים, הרכבת קירור מבוסס נוזל, החלפת מקלדות פנימיות ומסכי מגע במחשבים ניידים, הלחמות ותקלות תוכנה (מסכים כחולים אני ממש חלש בניתוח ואבחון) לרוב עשיתי את אותה העבודה ולא היו דברים חדשים בשנות עבודתי. כמה לדעתכם אני זכאי לקבל במקום חדש או כמה אני יכול לדרוש? תודה

9. השלישי היה נחמד אבל קצת heavy במיוחד עם המחשב שלי אז עברתי ל2.80 אבל אין לי שום סקין ובאתר של וינאמפ מצאתי רק סקינים ל3 יש למישהו הצעות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. רצוי אתר שלא מצריך הרשמה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אנטי ספאם בחינם, לאנשים שמשתמשים בדואר של הספקית שלהם (בבקשה, בלי תגובות בסגנון "מי משתמש בכלל בדואר של הספקית ??" זה מיותר) 1. יוצרים כלל העברת דואר (ללא השארת עותק) מתיבת הפופ3 בספקית שלכם לג'ימייל שלכם. (אפשרי דרך אתר הבית של הספקית שלכם, או דרך אתר הדואר שלהם, מקסימום אפשר לשאול בתמיכה) 2. ג'ימייל כבר מסנן את הספאם 3. מגדירים בתוכנת הדואר שלכם, את הג'ימייל בתור פופ3 4. ההודעות זורמות בלי הספאם, לתוך תוכנת הדואר שלכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. פעם נשבר לי לדרמן אז הלכתי לריקושט ואחרי שבוע או משהו כזה החזירו לי אותו מתוקן. יש לי כלי של חברת STAHLWILLI וחלק ממנו נשבר. מישהו יודע איפה אפשר להחליף אותו? נ.ב. קיבלתי את הכלי במתנה ואין לי מושג איפה קונים כזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

הי, אני מחפש לרכוש עיטורים צבאיים(לאו דווקא מקוריים, אלא משהו שנראה כמו אות מערכה פשוט). מישהו יודע איפה אפשר/איך אפשר להכין? כמו כן, אם מישהו מכיר איפה אפשר לרכוש(אפשר גם בebay) קצת WW2 ממורביליה לא יקרה(לאו דווקא אותנטי) בלי משלוחים של 50 דולר לסיכה שעולה 2 דולר, אני גם אשמח תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מישהו יכול להסביר את התופעה בבקשה? כי אני ממש רוצה להזמין את הפלאפון הזה. (עכשו תגידו לי לחכות לחכות, אבל נשבר לי לחכות. לא רוצה את ה3100 המעפן שלי יותר שדופק ריסטים ונתקע מתי שבא לו[ולא, לא עשיתי לו אוברקלוק. ])

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by scorpion,

מישהו מכיר במקרה איזה אתר לתווים של גיטרה לשירי רוק כמו של gnr והscorpions? אבל לא טאבים רק תווים וגם אקורדים בכל מקרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by guycnaan,

ובכן,אני רוצה לראות את הבנאדם שלא ירצה לתת לאוטו שלו טיפול מסור שכזה... http://videos.imolas4.com/zerin/gun.wmv

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני נוסע בקרוב לאנגליה ורציתי קצת לשפר את המחשב שלי באנגליה.... אם יש להם אתרי אינטרנט שאני אראה מחירים אני אשמח לראות... תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by iakovl,

למישהו יש ניסיון עם taobao?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. כבר כמה ימים מתקשרים אלי ממספר חסוי וכשאני עונה, יש צלצול כאילו שאני מתקשר למשהו. כמובן שאני מנתק אחרי הצלצול הראשון, כי אני לא באמת יודע מה זה גורם. משהו נתקל בבעיה כזאת או שמכיר סוג כזה של הונאה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bagetrek,

מה לעזא.. מזכיר לי את EBAY איזה קטע הזוי http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1435639&SalesCatID=24 ואיזה מחיר הוא מבקש "יש לו 2 כאלה " פיי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קראתי כמה מתכונים שצריך להוסיף כמה פירות, חצי כוס חלב וקרח - אבל הבעיה היא שזה לא יוצא בדיוק טעים והקרח גם הוא נעלם והופך למים מהר מאוד (בלנדר חזק מדי?). אז אם יש לכם המלצות, אני פתוח להצעות. רצוי מבננה, תפוח, אגס, תפוז (זה מה שיש לי עכשיו בבית). תודה לעוזרים, זה באמת חשוב!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מצאתי תוכנה\קוד שהוא בעצם מערכת אתר שעליו מבוססים כל מיני אתרים בארץ כמו DOTKOF ופנגווין אין לי נסיון בקודים של ASP PHP ודברים כאלה אז אם מישהו התנסה בקוד או במשהו דומה של חדשות ויכול לעזור... שבבקשה יעזור

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by emil57,

בתחנה מרכזית ("החדשה") בת"א בקומה 6 פתחו דוכן העונה לשם 'רב קוו', ממה שהבנתי זה כרטיס שיחליף את הכרטיסיה לאוטובוס (בכל החברות) שנמצאת כיום בשימוש, או משו כזה.. כשעברתי ליד הדוכן ביקשו ממני להיצטלם (מכיוון שעל הכרטיס שינפיקו לך תיהיה התמונה שלך) ואמרו לי שעכשיו זה בחינם ובעוד כמה זמן הכרטיס - 'רב קוו' - יעלה כסף.. א. מזה הכרטיס הזה בכלל..? ב. לא מחרטטים לנו..? ג. נראה לכם שאותו כרטיס יופעל בעתיד בכל החברות? לאלו שיודעים במה מדובר האם באמת צריך לעשות את אותו כרטיס..? או שיהיו כמה אופציות איך ליסוע בתחבורה הציבורית..?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by avivlyaviv,

כמה זמן לקח לכם עד שכמעט ולא כאב לכם כשאתם מנגנים? [צריך ללחוץ חזק על המיתרים] ויש לימשהו שירים קלים ומוקרים שאפשר לנגנן...לא מסובכים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים