כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש מחר משהו שקשור לעומר שיש לו פינג גבוה (LAG בעומר פההההה! אוף למה אף אחד לא צוחק...) יש מחר חופש? האם הוא מוכר על ידי משרד החינוך? לכמה זמן?
-
- 14 תגובות
- 958 צפיות
-
-
כי עפ"י מה שרשום באתר של ארגון המורים אין אבל ראית כתבה שיש...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
-
המורים שלנו דיברו על זה היום שיש סיכויים גדולים שיהיה מחר שביתה..
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי הם יושבים עכשיו והיה כתוב שההסתדרות לוקחת את זה כפגישה מכרעת... זה כאילו שביתה כל היום או שאין יותר בכלל? ומישהו יודע בנתיים מה אמרו לגבי מחר בקשר לתיכוניים?
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
יש לי כמה זימונים\מועמדויות בצבא, ואני רוצה לדעת אם חלק יחסמו אחרים: שחקים וחבצלות - שלחו לי מכתב בהתחלה ומילאתי שאלון אינטרנט תלפיות - שלחו לי מכתב ושלחתי פקס בחזרה גאמא - סתם התווסף באתר של המודיעין, אבל קיבלתי בדואר שאלון בנושא מחשבים (תכנות, מערכות הפעלה, גרפיקה וכו') אז אני מנחש שזה קשור תפקיד יעודי בתחום המודיעין החזותי - סתם התווסף חובלים\צוללות - נשלח לי מכתב למיון שיהיה בעוד חודש עקרונית אני הכי נוטה לכיוון תלפיות, אבל מן הסתם אני רחוק מלהתקבל עדיין, אז אני מעדיף לשמור על שאר האופציות פתוחות (למרות שבעיבוד חזותי או בחובלים\צוללות אני ממש לא רואה את עצמי), אז יש משהו פה שיחסום לי משהו אחר? תודה :-*
-
- 15 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
טוק טוק טוק? יש כאן מישהו שזוכר אותי מלפני שנתיים פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שלום אנשים! אני יודע שזה פורום מחשבים ולא פורום למטייל, אבל יש פה הרבה אנשים שמבינים דבר. בכל אופן, בעוד כשבועיים אני טס לניוזילנד. את הטיול אני מתחיל באי הצפוני, נוחת באוקלנד. מכיוון ואני נוחת לאחר כ-27 שעות של טיסות וקונקשנים, הדבר האחרון שאני ארצה זה להתחיל לחפש אכסנייה ואני מעוניין להזמין מקום מראש. האם למי שהיה שם יש המלצה על אכסנייה טובה באוקלנד? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
רציתי להכין קליפ עבור חבר של אבא שלי מתמונות שהוא הביא וסרט של הילד בחוג כדורעף, אבל אין לי זמן לטפל בזה. אם יש מישהו באתר שרוצה לעזור, שישלח לי הודעה בבקשה. (צריך להיות מוכן עד אוגוסט) עריכה באיזור כפר סבא
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
יש אולי מישהו מבת ים שנוסע מחר למפגש באוטו ובא לו להקפיץ שני ילדים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכל בכותרת תודה![br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 19:34:23 שאלה נוספת :במידה והזמנתי אחריות ל2 או 3 שזה תוספת מחיר, האם מחשבים את המע"מ 16.5% מתוך המחיר של המחשב ללא האחריות או ביחד עם האחריות?
-
- 5 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 286 צפיות
- 1 follower
-
-
הדמות אוסקר מהאלופה- בין כל הדמויות המשעממות באלופה ובלונדינית אחת שווה אבל משעממת הדמות של אוסקר מאוד מבדרת אותי ואני חיב להגיד הרבה זמן עבר מאז שאיזה שחקן ישראלי בידר אותי בקיצור אני נותן לו תתואר מלך המלכים (אני רואה יותר מידי WWE ) של השחקנים הישראלים כרגע וכו תמונה של הבלונדה שלא תעלב ;D
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית אינצקלופדיות של תרבות, מכלול , וגם האינצקליפדיה העיברית. יש מה לעשות איתם? יש למי לתרום אותם?
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
יש שם מסלול שמיועד לריצה? אם כן מישהו יודע לכמה ק"מ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחר טס לצפון איטליה (מילאנו) ואני מתעניין אם יש משהו בסגנון של זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165958.0 בדקנו בהתחלה אפשרות לשכור פרארי אבל זה לא מציאותי מבחינת מחיר ושאר ירקות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מע"מ/מכס/תוספת תשלום כלשהי בהבאת רמקולים (במקרה שלי Z10) לארץ? מישהו טס לחו"ל (בולגריה) ואני מתכוון להגיד לו לקנות את הרמקולים שם במחיר סביר - גג 140$. ואני צריך לדעת אם יש תוספת תשלום על הרמקולים.. כי אם כן צריך לדעת "להסתדר"...ואם כן מישהו יודע כמה? לגבי כבל החשמל, הוא יתאים גם לארץ, כן? אירופי...
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-