כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
עברתי עם האוטובוס בדרכי לביה"ס וראיתי את הפרסומת הזאת, כשחזרתי צילמתי את זה, כמובן שיש פה פנייה לקהל הרוסי בלבד, אז מה כתוב פה? ולמה מראים את ליברמן עם אף ארוך?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן אנשים! בשבוע הקרוב אני סוגר 21 (תודה לאל שלא בבסיס..) ועקב המאורע המשמח הזה קבלתי בסביבות 1000 שח למתנה! אז זרקו רעיונות למה אפשר לעשות עם הכסף.. בלי הגבלת זמן (הצבא לא בעייתי בנקודה הזאת) IPOD יש, גיטרה ומחשב נורמלי גם יש, בגדים זה תקציב אחר ואני לא רוצה לחסוך את הכסף כמו פרסי אז זרקו רעיונות מעניינים (זה היה המטרה במשפט הקודם) נ.ב. חשבתי על טנדם צניחה ו.. פשוט לא.. בזבוז של 1000 שח (לפחות ככה נראה לי) בחמש דקות
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קנו לי אותם בשנת 1995 ואולי קצת אחרי, הייתי מעוניין לדעת כמה הם שווים היום. תמונה מצורפת, תודה. *ה: M&M מאחורה זה סתם - לא להתייחס. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אבא שלי פשוט היה חייב לקנות בחנות הג'נרי הזאת שהבטיחה הנחה ענקית (עלק) ובסוף קיבלתי תוספת נחמדה של 500 ש"ח למחיר (חבר של אבא שלי עובד שם או משהו :) הייתי צריך לאלץ אותו להזמין לי את המחשב מ-SKYPC, אבל לאאאאא. הוא היה חייב להזמין משם. המפרט שהרכיבו לי שם כלל מסך LG 20", מעבד C2Q, לוח אם P35-DS3, מארז GIGABYTE TRITON, הארד דיסק של WD, זכרונות ג'נרי של TranScen, צורב של LG וכרטיס מסך זמני הכי זול של 8500GT. הכל עלה 6500 ש"ח. אה וספק כוח של Hec 450W :\ כמה שבועות לאחר מכן, קיבלתי את ה-8800GTS, הכל סבבה, הכל עלה ביחד כ-7500 ש"ח. (הכרטיס יד 2) עכשיו באתי לבנות מפרט מ-SKYPC, ואני פשוט עומד לבכות על איזה טיפש הייתי שלא חיכיתי עוד זמן, הרכבתי שם מפרט ב-6300 ש"ח שפשוט כופל את ה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לגוון קצת במוזיקה ורציתי ללכת לכיוון הטראנס שאני לא מתמצא בו מי יודע מה,אני מחפש טראקים שמשלבים קלידים,פסנתר וכו. משהו בסגנון bust a move של אינפקאד מאשרום. לא בום בום ב2 שקל(בלי לפגוע כן..),משהו קצת יותר מורכב. תודה מראש(טראקים ספציפיים גם יעזרו).
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחד המחשבים החליט להפסיק לעבוד... לרוב הייתי לוקח את המחשב לאלכס מחשבים, אבל פעם אחרונה הוא הכניס לי כרטיס זכרון דפוק ודי איבד את האמינות שלו אצלי. מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה טובה באיזור?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי כולם כמו שכתבתי אני מחפשת חנות טובה ואמינה בב"ש (הבחורה שתקנה את המחשב גרה שם ולא רוצה להצפין גם לא עד אשדוד ל- IQPC) בינתים יש לי את פנדה, אבל הם קצת יקרים + התקציב ממש לחוץ. יש מקום מומלץ אחר? תודה ואגב מנצלת את ההזדמנות לבקש שתגיבו לבקשה שלי למפרט בשבילה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300986.msg2637915#msg2637915
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להתחבר ליאס ולקבל יאס מקס חינם , אפשר חוות דעת על מהכשיר למי שיש ומפרט כמה ההארד ואם אפשר להחליף, להעביר למחשב תכנים וכ'ו תודה
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
שוב מתנצל!!! אני חדש פה(מאתמול) ורציתי לדעת איך אני מוסיף תמונה/חתימה או מפרט מחשב... אינני מוצא איפה יש את האפשרות הזאת באתר בתודה מראש ושוב סליחה!
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
-
לילה טוב! היום בשעה 02:30 לערך, היתה בבניין שלי הפסקת חשמל (בכל הבניין) בדיוק באמצע משחק אונליין סוער. המחשב שלי מחובר לאל-פסק, כך שהאורות בבית כבו, אבל המחשב המשיך לפעול (בלי חיבור לאינטרנט, כמובן). יצאתי מהמשחק, וכיביתי את המחשב בצורה מסודרת. בעודי תוהה האם ללכת לישון, החשמל בבית חזר שניות ספורות אחרי שהסוללה של האל-פסק שלי נגמרה (כ-10 דקות). חשבתי "יופי, אפשר להמשיך לשחק". אני מדליק את המחשב. שום דבר לא קורה. אני מכבה את הספק כוח ומנתק את הכבל חשמל שלו. נשמע זמזום חלש עולה ויורד. אני מחבר בחזרה, ומנסה להדליק את המחשב שוב. שום דבר לא קורה. המסקנה (תקווה) שלי היא שהספק כוח (Thermaltake Silent PurePower 410W) הלך, ותו-לא (אני מריח ריח שרוף). למזלי, היה לי בבית ספק…
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי המסכים שהיו שם .
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
זה לא הניסוי שאתם מכירים! מה קורה כאשר בן אדם שם בפה מנטוס ולאחר מכן דיאט קולה? http://www.vch.co.il/video-159.html אמיתי או לא?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה עדיף לשריפת קלוריות שעה וחצי שחיה,4 קילומטר ריצה או 4 קילומטר הליכה מהירה?
-
- 16 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום רב, אם אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך הטלויזיה שלי מחבר למחשב מקלדת USB ועכבר USB מחבר לחשמל שלא יהיה מוגבל בזמן אז בעצם (אם המחשב חזק מספיק) יש לי Playstation, לא? השאלה היחידה שלי היא - איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה - איזה כבל? בתודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי יש לי שומר מסך של שעון תלת מימדי. יום אחד הוא פשוט נעלם לי ואני מקבל איזושהיא הערה אני לא יודע לאיזה פורום הבעייה שיייכת ונראה לי שבכללי זה בטוח יכול להיכנס. אני מצרף את התמונה של ההודעה אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
היי, עשיתי חשבון פרימיום ו: 1: האם אתה ממליצים לי להשתמש בתוכנת עזר(קשה ומעצבן להוריד ידנית עשרות קבצים)? 2: כאשר אני מפצל הורדה להרבה מאוד קבצים בו"ז, אני מנצל את רוחב הפס ,אך כאשר אני מוריד מספר קבצים בודדים לרוב אינני מנצל אותו. איך אני פותר בעיה זו? 3: המלצות/הערות/נאצות?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן כולם יודעים מה אומר THIS IS SPARTAAAAAAAAAAA [למי שלא- זה יבהיר לו] בקיצור ולעניין, היום חזרתי מהבסיס אחרי עוד שבועיים מתישים, ובעודי על האוטובוס נתקלתי במחזה מתמיהה... איזה ילד בן 14 החליט לדפוק את אחד הקרטונים הענקיים האלה שתמיד מציבים בקולנוע שמפרסמים סרט שעתיד להגיע בקרוב... במקרה הזה, הוא דופק את הקרטון של "300"...הקרטון הכיל את דמותו של החמוד הנ"ל בגובה של איזה פאקינג מטר עשרים. איכשהו הוא הצליח לדחוף את הקרטון לתוך האוטובוס ולהניח אותו לידו באחד המושבים. מכיוון ונדפקתי עם תיק גדול, עליתי על האוטובס אחרון ולא היה לי איפה לשבת, אז עמדתי...ואז נגלה לעיניי מחזה מרהיב- מנקודת המבט שלי, אדון "THIS IS SPARTAAAA" הציץ כך שרק ראשו היה מעל המושבים וזה היה נראה …
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מישהוו יכול להגיד לי מי המלחינים או הזמרים של המוזיקה(SOUNDTRACK) של הסרט TRANSFORMERS???
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לדרמן (LEATHERMAN) חשבתי על הsurge אבל קראתי ביקורת שאומרת שהוא עושה רעשכשהוא סגור אבל הוא נראה כמו הכי טוב, ויש גם את הalx שהוא מעולה עם שני הרבה מקומות לביטים איזה לדרמן הוא הכי טוב אני משתמש גם בביטים אז אי אפשר אחד בלי. ותקציב לא חשוב כמה כי הכי יקר הוא בערך 120 דולר ואני קונה מאיביי והמחיר לא חשוב לי
-
- 19 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
כרטיס כבר קניתי.... מי יהיה תהיה להקת החימום?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
רק לי יש ריצודים כאלה ריבועים תקיעות בערוץ 10 בימים החארונים ב HOT?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
תוכנית יפנית מטורפת ביותר בו המתמודדים צריכים לשחק בטטריס אנושי! http://www.vch.co.il/video-48.html איזה קרועים הם.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
<חפירה> [move][glow=red,2,300]אבל תקראו בבקשה אם אתם יכולים לעזור[/glow][/move] טוב עכשיו אני כיתה יב' ויש את המיונים הצבאיים לשם וחזרה, היום נפתחה בפני האפשרות להירשם למיונים לעתודה (אני בקטע של להירשם לכל מה שאפשר ואז אם אני מתקבל לבחור בסוף). אה, אני בן יחיד ואין מצב שאמא שלי חותמת אז אני לא רוצה להגיש קפה אז אם אני רוצה להתחיל להתמיין לעתודה אני צריך בהתחלה לבחור את המקצועות שאני מעוניין. בתכלס אני אוהב מחשבים ומתעניין בזה, גם חשבתי על חשמל ואלקטרוניקה שגם נשמע לי מאוד מעניין ואבא שלי הוא מהנדס חשמל. מבחינת משכורות במחשבים אפשר ישר להתחיל בסכומים גדולים, אבל מתכנת בגיל 40 זה כבר לא פשוט (יעדיפו מישו צעיר עם רעיונות). וחשמל מתחילים בקטנה אבל בונים עם הזמן ומהנדס …
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-