כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
יש לא מעט דוגמאות אבל הנה מופע קצר:
-
- 13 תגובות
- 23.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת בנייד שיש לו חיבור כזה, חנויות שהתקשרתי אליהם לא ייודעים על מה אני מדבר אולי אתם יודעים איפה אפשר להשיג את המתאם הזה? עוד תמונה:
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כותרת
-
- 9 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-196770868214562445&q=crash
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נציג של עמותה בשם "השובלים" אנחנו עובדים בראשון לציון ואנחנו תורמים מחשבים להאנשים החלשים בקהילה. ואני פונה אלכם בבקשה תירמו לנו מחשבים כל מחשב פנטיום 2 סלרונים וכל תרומה קטנה תתקבל בברכה רבה אתם מוזמנים לבקר באתר שלנו http://shovalim.up.co.il/ נ.ב. לא משנה איפו אתם גרים צרו איתנו קשר בכתובת debian@actcom.net.il ואנחנו נדאג נציג שיחזור אלכם תוה מראש NET-MAN נציג השובלים
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
אני די מחפש הרבה לאחרונה פסיכודלי יפה ולא מוצא אף אחד ממה שאני מוצא לא מגיע לרמה של השירים המדהימים האלה: Skazi and Big Fishi - Hit And Run.mp3 - לא 2006 הרגיל פשוט מדהים Hypersonic - Zuma.mp3 Infected Mushroom -muse breako rmx-fwyh 001.mp3 Infected Mushroom - I am The Supervizer.mp3 Skazi Vs Duvdev - World Destruction.wma Yahel - Liquid Love (Sub6 Rmx).mp3 או הנחמדים האלה: psysex - dirty 80s(wrecked machines rmx) .mp3 infected_mushroom-coolio_remix-mycel.mp3 - נחמד אשמח אם תעזרו לי דרך אגב הורדתי את כל השירים שהיו בתרד של ההוא שביקש טרנסים עם קטעי גיטרות (ולא לא אהבתי כלום.. חוץ ממה שהזכרתי)
-
- 46 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ולא, זה לא נקיון רגיל. לא מדובר בפירורים אלא במשקאות ממותקים שנשפכו מספר פעמים ועכשיו המצב הגיע שחלק מהמקשים (לשמחתי מדובר במקשי המספרים, ובהם לא משתמשים הרבה) לוקח זמן להשתחרר, ועד שזה קורה המקש עובד בערך 10 פעמים רצוף. א מה אפשר לעשות? להוציא את המקשים לא בא בחשבון כי מקלדת חדשה עולה גרושים. חשבתי אולי אפשר להטביל אותה בדלי עם מים וסבון ולתת לה להתייבש בשמש. מותר לעשות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה אם למונומוד יש אתר אינטרנט? מי שלא יודע מונומוד הם יבואנים..... תודה
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי יש למישהו את הפלאפון של סמסונג, מדגם "830" (אני שם את ה- 830 במרכאות כי אין כזה דגם לסמסונג.. זאת המצאה ישראלית טיפשית, ממש כמו "כרוכית"..), שניתן לראות בעמוד הזה ? כנראה שמדובר בדגם SPH-A500, אבל משום מה באתר של סמסונג כתוב שהוא 16 פולי.. מוזר... אם יש אותו למישהו, אני אשמח לשמוע חוות דעת בנוגע לאיכויות שלו, ובמיוחד בנוגע לגודל שלו (אחת מהסיבות המרכזיות שבגללן קשה לי להיפרד מה-Samsung 910 שלי...). 10x
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בשעה האחרונה הוואטסאפ הפסיק לשלוח ולקבל הודעות ברשת האלחוטית אצלי ברשתות אחרות אין בעיה (אז שללתי בעיית הגדרות בפלאפונים ו\או בשרתים של וואטסאפ) מצד שני אין בעיה עם האינטרנט במחשב ואין בעיה לעשות שום פעולה אחרת באינטרנט בפלאפונים (פלייסטור, חיפוש עובדים כרגיל) יכול להיות שהספקית חוסמת בטעות פורטים שרלוונטיים רק לוואטסאפ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר מיד שניה,הבחור שכח לתת לי דריברים (או שאין לו) ברשת מצאתי משהו אבל לא עובד לי. זה V3 רגיל ואני אשמח אם למישהו יש משהו שכבר עובד והוא יכול לשלוח לי. אני צריך את התוכנה שמאפשרת העברת תמונות וכו' וכו'.. תודה לכולם מראש
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בא לי משהו מעור, של לקוסט או ראלף לורן יכול להיות טוב
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי לכולם חג שמח! התקציב יכול להגיע עד 1000 שקל. אני מחפש כיסא שבאמת יתמוך מהגב עד הצוואר, ולישיבה ארוכה של 10 - 11 שעות ביום. יש עוד חברות חוץ מד"ר גב שמתעסקות בנושא של כיסאות ברמה אבל במחירים יותר סבירים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפשים לארגן לחבר יומולדת בקארטינג תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר שוודיה ודנמרק ההורים שלי טסים בימים הקרובים אשמח לכל מיני רעיונות אבל לא מוצרי חשמל וכאלה עדיף משהו ייחודי וגם יש להם עצירת ביינתים בבריסל לדי הרבה זמן אז גם בא בחשבון
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לרכוש רדיו דיסק לרכב, וראיתי מספר אתרי מכירות ומכרזים שמוכרים רדיו דיסקים עם כניסת USB לזכרון ניידים. זה נשמע ממש הגיוני שיש דבר כזה, אבל משום מה לא ראיתי שום חברה מו?כ??רת שיש לה דגם קורא USB. השאלה שלי האם איכות השמיעה רדיו דיסקים האלה המתקדמים טכנולוגית מספקת אפילו שהם של חברות קוריאניות? למישהו יצא לשמוע ברדיו דיסקים אלה?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
זה מגרד בטירוף ואי אפשר "לא לחשוב על זה". לכן חשבתי על פתרון שינטרל מיד את היבלת שהיא, אם אני לא טועה, נגיף או חיידק. אז חשבתי לצרוב קלות באמצעות מלחם אלקטרוניקה, או לקחת חוט מתכת (למשל של חשמל) ולחמם אותו ואז לצרוב את היבלת. מישהו ניסה את זה או לפחות יכול לשפוך אור על הנדון?
-
- 57 תגובות
- 10.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לא אכפת לי טורנט של מה, אופן אופיס, לינוקס, אוסף שירי חבריהם המשותפים של ציפי שביט ודן מרחסין, כל דבר שהוא מטורנט שלא צריך הזמנה ושבמאה אחוז (אם בדקתם בעצמכם זה בכלל מעולה) שהוא באמת נותן מהירות גבוהה בשביל להשוות אצלי אם יש איזשהי הגבלה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בebay יש מוכר אחד שמוכר אותו בדולר,חבל רק שהוא רוצה 19 דולר על משלוח אשמח לרעיונות הצעות וכו'
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אני מסנן אנשים ספציפים בפייסבוק בצד ימין/שמאל ב "הדגשות" ?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בבוכנה של הכיסא, כנראה בורח אויר כשיושבים, וכשמנסים להעלות את הכיסא אז הוא יורד. מישהו יודע איך מפרקים את הבוכנה? כי היא תקוע ממש חזק. האם שווה לנסות לתקן בכלל? נכון יהיו כאלה שיגידו , אבל מה לעשות שאין כסף לכיסא חדש!!!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני צריך את השלט הזה. המחיר שלהם באמת מגיע לעשירית מהמזגן?
-
- 13 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
למשל אם מישהו תייג את הסרטון לפי המילה "ישראל" אני אקבל עדכון על הסרטון למרות שאני לא נרשמתי לערוץ שלו
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-