כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המכשיר מיד שניה,הבחור שכח לתת לי דריברים (או שאין לו) ברשת מצאתי משהו אבל לא עובד לי. זה V3 רגיל ואני אשמח אם למישהו יש משהו שכבר עובד והוא יכול לשלוח לי. אני צריך את התוכנה שמאפשרת העברת תמונות וכו' וכו'.. תודה לכולם מראש
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בא לי משהו מעור, של לקוסט או ראלף לורן יכול להיות טוב
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי לכולם חג שמח! התקציב יכול להגיע עד 1000 שקל. אני מחפש כיסא שבאמת יתמוך מהגב עד הצוואר, ולישיבה ארוכה של 10 - 11 שעות ביום. יש עוד חברות חוץ מד"ר גב שמתעסקות בנושא של כיסאות ברמה אבל במחירים יותר סבירים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפשים לארגן לחבר יומולדת בקארטינג תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר שוודיה ודנמרק ההורים שלי טסים בימים הקרובים אשמח לכל מיני רעיונות אבל לא מוצרי חשמל וכאלה עדיף משהו ייחודי וגם יש להם עצירת ביינתים בבריסל לדי הרבה זמן אז גם בא בחשבון
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לרכוש רדיו דיסק לרכב, וראיתי מספר אתרי מכירות ומכרזים שמוכרים רדיו דיסקים עם כניסת USB לזכרון ניידים. זה נשמע ממש הגיוני שיש דבר כזה, אבל משום מה לא ראיתי שום חברה מו?כ??רת שיש לה דגם קורא USB. השאלה שלי האם איכות השמיעה רדיו דיסקים האלה המתקדמים טכנולוגית מספקת אפילו שהם של חברות קוריאניות? למישהו יצא לשמוע ברדיו דיסקים אלה?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
זה מגרד בטירוף ואי אפשר "לא לחשוב על זה". לכן חשבתי על פתרון שינטרל מיד את היבלת שהיא, אם אני לא טועה, נגיף או חיידק. אז חשבתי לצרוב קלות באמצעות מלחם אלקטרוניקה, או לקחת חוט מתכת (למשל של חשמל) ולחמם אותו ואז לצרוב את היבלת. מישהו ניסה את זה או לפחות יכול לשפוך אור על הנדון?
-
- 57 תגובות
- 10.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לא אכפת לי טורנט של מה, אופן אופיס, לינוקס, אוסף שירי חבריהם המשותפים של ציפי שביט ודן מרחסין, כל דבר שהוא מטורנט שלא צריך הזמנה ושבמאה אחוז (אם בדקתם בעצמכם זה בכלל מעולה) שהוא באמת נותן מהירות גבוהה בשביל להשוות אצלי אם יש איזשהי הגבלה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בebay יש מוכר אחד שמוכר אותו בדולר,חבל רק שהוא רוצה 19 דולר על משלוח אשמח לרעיונות הצעות וכו'
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אני מסנן אנשים ספציפים בפייסבוק בצד ימין/שמאל ב "הדגשות" ?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בבוכנה של הכיסא, כנראה בורח אויר כשיושבים, וכשמנסים להעלות את הכיסא אז הוא יורד. מישהו יודע איך מפרקים את הבוכנה? כי היא תקוע ממש חזק. האם שווה לנסות לתקן בכלל? נכון יהיו כאלה שיגידו , אבל מה לעשות שאין כסף לכיסא חדש!!!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני צריך את השלט הזה. המחיר שלהם באמת מגיע לעשירית מהמזגן?
-
- 13 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
למשל אם מישהו תייג את הסרטון לפי המילה "ישראל" אני אקבל עדכון על הסרטון למרות שאני לא נרשמתי לערוץ שלו
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
עבור משרת סטודנט לחשמל ועבור משרה בתחום ורפיקציה/ולידציה. גם שמועות מחברים יעזרו. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האתר הזה הועלה באחד הנושאים www.pccool.co.il, נסעתי לשם ביום שישי לרחוב יוסף לוי 33 בקרית ביאליק אך לא מצאתי את מיקומם, האם הם עברו או סגרו את העסק?! מצאתי מספר טלפון באתר 1700-503535, ניסיתי להתקשר אבל עונה לי פקס, ניסיתי לפקסס אבל אין תשובה. שלחתי גם מייל ל-sales@pccool.co.il וגם לא קיבלתי תשובה. מישהו יודע איך ניתן להשיג אותם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
הייתי בבסיס וקראתי את הכתבות בעיתון... הרוב שיערו שזאת יעל בר זוהר.. אבל יכול ליהיות אחרת... מישהוא ראה את זה?????????
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום מידע בנושא. אולי יש למישהו מושג? המשפחה רוצה לשבת ביציע כבוד(למרות שאני נראה לי מעדיף עם הפאנאטים של יציע ג'). יש למישהו מושג בערך מה עלות כרטיס ליציע כבוד? תודה רבה. (:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מסובך ? זה פשוט ? כרוך בבירוקרטיות ? צריך לשלם מכס ? יש אתרים שמומלצים ?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום רב יש לי חבר טוב שלא נזהר עם חברה שלו (שניהם חיילים) ועכשיו היא בהיריון (חודש+-) יש למישהו פה מושג/ניסיון מה עושים במקרה כזה? הבנתי שהצבא מממן הפלה אחת, אבל גם הבנתי שיש איזה וועדה מעורבת.. למי צריך לפנות ? תודה מראש לכל מי שעוזר, זה בהול ורציני..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן החלטתי להחליף את השולחן הנוכחי מפני שהוא גבוה מידי עבורי (76 ס"מ) וגם בעל פלטה עבה, בשולחן אחר בתקווה שיקל על כאבי הכתפיים שאני חווה כבר תקופה ארוכה בעקבות שימוש ממושך במחשב. ראיתי שאיקה מציגה שולחנות עם רגליים מתכווננות שעל פי האתר שלהם ניתן לכוון את הגבוה בין 65 ס"מ לעד 85 ס"מ. דגם BEKANT. למישהו יש חוות דעת על השולחנות הללו?
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ביטוח ורציתי לדעת איך זה עם החברות הגדולות. יש עם מי לדבר כשב קורה משהו? הכל עובד כמו שעון או שאין עם מי לדבר כשיש בעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות משהו ומצאתי אותו בחנות הנ"ל במחיר הזול ביותר והכי קרוב לביתי, אשמח לקבל חוות דעת על החנות תודה מראש, אורי
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא בהכרח מחמם, מצידי אפילו שומר חום. תודה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-