כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי SMS מהמספר ICQ 223459071 במקביל אחרים קיבלו SMS כאילו ממני (כמובן שלא שלחתי כלום) גם דרך ה ICQ עשיתי חיפוש על המספר וברור שהשולח הוא לא בעל המספר ICQ הזה. מופיע גם nickname בתחילת ההודעה אבל חיפוש עליו באתר של ICQ לא מביא תוצאות... יש איזשהי דרך שאני יכול לדעת מי השולח?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתנתק מברק, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה כדי לא לסבול מעיכובים שונים ומשונים? א, ואיזה פרטים אני צריך? 4 ספרות של כרטיס אשראי ומס תז?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: 1. האם עד כה נתבע מישהו על הפרות זכויות יוצרים למעט מוזיקה (משחקים, סרטים ומדיה אחרת)? 2. האם נתבע אדם פרטי בישראל, כלומר לא אחד שהפעיל אתר? 3. האם חוקי לדרוש מספקית האינטרנט את כתובת הIP שלך? 4. כיצד ניתן לדעת מיהו בעל הזכויות על תכנים שאינם ישראלים (כגון שירים לועזיים, סדרות לועזיות, סרטים לועזיים וכו') בבקשה לענות לי בהרחבה עד כמה שאפשר. (אם כי אני אסתפק בכן
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי רק את תחילת הגישה לפתרון של התרגיל הזה.? כלומר מה אני אמור לעשות ואני כבר ימשיך לפתרון השאלה כי אני לא ממש הבנתי מה רוצים ממני :-( תודה ! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן,האם יש פה מישהו שמתגייס בשבוע הבא למודיעין שדה? 18-19/11
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כנראה שיש מצב שאני קונה מהם אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליהם אם שירות טוב, אין בעיות עם חלקים משומשים ועוד... ושמעתי שהם 4 אנשים כולה בחברה אחת שהיא דיי גדולה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
ערב טוב .. אני יספר את הסיפור שלי בקצרה , ביום הגיוס שלחו אותי לבסיס תובלה בחיפה בתור נהג משאית , הצלחתי לצצאת משם אחרי שהפכתי עולמות , היום הגעתי לבקום , שלחו אותי לחיל הים בתור מאחזק תחמושת ... אני עם פרופיל 45 רפואי , אני בניתי על זה שאני יהיה ג'ובניק שעושה יומיות ומעביר תשירות בסבבה , הבנתי שמאחזקר תחמושת נשאר כל השבוע בבסיס .. אני שוקל ללכת לקב"ן ולצאת על נפשי .. במה זה פוגע בחיים ? אני אוכל לעבוד באינטל וכל חברות ההי טק ? איפה דורשים צבא היום ? ומישהו בכלל יודע מה זה מאחזק תחמושתב למען השם?!@! כבר נשבר לי מהצבא ואני שם רק חודש ...
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי עד מרץ לעשות פסיכומטרי. הבנתי שיש בפברואר בחינה ובהתחלה חשבתי לא לקחת קורס ולא להשקיע בזה יותר מדי אבל אנשים משכנעים אותי לקחת קורס. אני אספיק להירשם לקורס שיכין אותי לפסיכומטרי בפברואר (במרץ מתגייס)? או שמאוחר מדי? אם כן, אז על מי אתם ממליצים? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס אשראי מקומי. עוד מהתקופה שהייתי חייל , ואני רוצה כרטיס בין לאומי שאפשר לקנות איתו ב ebay. איזה אפשרויות יש לי ? מאסטרקארד או ויזה ? האם זה עולה כסף להחזיק כרטיס כזה ? דמי חבר או משהו כזה? נראה לי משהו כמו איזה 200 שקל בשנה ועוד 21 שקל על ביטוח ? איזה כרטיס הכי מומלץ? אם אני רוצה אותו רק בשביל קניות ברשת , בלי להגדיל את תקרת האשראי ובלי כלום ? או שאולי כדאי להשאר עם הכרטיס של החיילים בגלל ההטבות ? עד עכשיו שהזמנתי דברים מחו"ל היייתי צריך לעשות את זה עם web card , מין שירות כזה של ישראכרט.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש את ה-sound track של אמריקן פאי 5 (the naked mile) אם תוכלו לעזור לי את צריך את כל השירים שהיו שם. תודה רבה לכם!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מס' שאלות בנוגע לחשבון פרימיום של ראפידשאר. האם אפשר לצלם באמצעות כרטיס אשראי בלבד? ללא חשבון בפייפאל? איך נרשמים? אם אפשר מדריכון קטן על האתר וההרשמה שם. והאם הם בתום התוקף של החשבון, מחייבים מחדש או שצריך לחדש אותו אם מעוניינים להמשיך לקבל את השירות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג באינטרנט תווים רגילים לגיטרה, לא אקורדים\טאבים או משה זה לא יהיה? אני רוצה שאחי ילמד את שיר הפתיחה של מקגיוור אבל הוא לא רוצה טאבים..
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם החנות בכפר סבא הנקראת COM4U? אני מעוניין להזמין כמה חלקים משם ורציתי לדעת איך השירות במקרה וצריך לממש אחריות. אני רוצה להזמין דרך האתר, ושמתי לב שכאשר לוחצים על כפתור ההזמנה, אני מקושר לאתר אחר ששם צריך להזין את הנתונים באתר שנקרא e-shop.co.il, פשוט רציתי לדעת אם אין בעיה להזמין דרך האתר.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני מתגייס שבוע הבא למוד"ש (19/11) ורציתי לדעת איזה ציוד עלי להביא איתי מהבית, כל מיני טיפים שצריך לדעת בקשר לצבא. אני הולך לעבור טירונות בחורף אז יהיה קר. אגב, מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על התפקיד, על הטירונות שאני יעבור? הפרופיל שלי הוא 72. תודה!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עכשיו יש לכולנו הזדמנות גם להתלונן ולא רק לבכות, בזכות הריכוז כתובות הנחמד הזה. גזור ושמור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3366564,00.html
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי את הסרט השלישי של הסידרה הזאות ואני ממש אוהב את הסרטים, ואיך שנגמר ה-3 חייב להיות ה-4 בצילומים או משהו.. יש למישהו תאריך יציאה שלו? או בערך מתי אמור לצאת ה-4?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
-
בסגון dark angel, angel, buffy, babylon 5 ושאר sci- fi איכותי (לא סדרות מפגרות כמו סטאר טראק...) אגב, ראיתי גם את סטארגייט SG1 ואטלנטיס, ואת supernatural, אז לא להמליץ עליהן
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
זה משהו ממש קטן אבל מציק :-\ כמעט לכל אתר גדול ואפילו לקטנים יש סמלון קטן שמייצג אותו בד"כ זה הלוגו או חלק מהלוגו אבל יותר קטן, ולכם אין.. אתם אתר גדול וזה לא מתאים שלאתר בסדר גודל שלכם לא יהיה.. הינה תמונה של מה שאני מתכוון אליו, למי שלא מבין..(ראו למטה- מסומן בשחור) הסמל הזה מופיעה גם שפותחים את האתרים ה"מועדפים" באינטרנט אקספלורר או את המועדפים של פיירפוקס - הסמניות.. וגם כאשר פותחים סימניה חדשה זה מופיעה( ראו תמונה למטה - מסומן באדום..).. מצטער שרשמתי את זה פה אבל לא מצאתי פורום משוב, וזה נראה לי הפורום הכי פחות "לא מתאים לפרסם" בו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום,יש את הפרק Butters its me ! ,אז יש את הקטע שאבא של בטרס הולך למכון כושר ואז יש שם שיר כזה שהולך בערך ככה: your love your getting high לה לה שיר מפורסם יחסית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הזמנתי פיצה לפני שעה ועשר דקות ואמרו לי חמישים דקות ועדיין לא הגיע. מגיע לי משהו?
-
- 40 תגובות
- 27.1k צפיות
-
-
http://www.keshet-tv.com/yazpan/LobbyVideo.aspx?MediaID=26098&CatID=0&Level3=3830 הבנאדם הזה ממש גדול.... ובקשר ל-KKK שיידרסו אמן. מי שזה לא פועל לו, שיילך לתוכניות ויילחץ על הסירטון "יהודים הם כמו ג'וקים".
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
סתכלו יש לי 3 אופציות לקניית המחשב: KSP IVORY TMS אייבורי הכי קרוב אלי בפ''ת הייתי שם לגבי המפרט שלי הם נשמעים סבבה אבל שמעתי הרבה דברים עליהם שהם ממש לא מקום בשביל מחשב חזק אבל יכול להיות שפ''ת זה שונה? KSP יש גם בפ''ת הייתי שם לא התרשמתי ממש וגם יש הרבה דברים שלא מופיעים במפרט שלי... TMS לא הייתי שם יש אחד בצפון ויש מעבדה בת''א שמעתי שהם אמינים וממש טוב לקנות משם עכשיו הבעיה היחידה זה אבא שלי הוא לא רוצה לקנות ממקום רחוק מחשב שזה אומר TMS אבל TMS ממש נראים לי טובים ואמינים אז התקשרתי לברר כמה דברים וגיליתי שזו חברה ממש קטנה של 4 אנשים שכל פעם מישהו אחד נוסע לת''א כדי להיות במעבדה אז זה קצת הפחיד אותי והמפרט הסופי עם הכל יוצא 7. באייבורי אבא שלי ממש רוצה כי מחיר זול ב100…
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
פרטים כמו: כמה זמן מלווה כמה אני יכול להסיע וכו'...?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-