עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SpitFire,

סתם מתוך סקרנות...

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  2. השנה יצא חוק חדש שיש רק יום אחד חופש לפני מתכונת. שזה כמובן פיגור כי בד"כ למתכונת לומדים יותר מבגרות(בבגרות אתה מכיר את החומר יותר טוב) רציתי לדעת אם בבצפר שלכם נותנים יום או יומיים, כי בבבצפר שלי נותנים יום אבל בבצפר של חבר נותנים יומיים והם לא לומדים אחרי התכונת (אנחנו כן) ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן בקשר לשאלה 3... לא בטוח תצליח עם החברה שלך וגם אולי תמות ב7 שנים האלה אה כן פטנט מחזיק רק ל100 שנה כלומר אם אתה בוחר באחוזים או להקים חברה משלך תדע שאחרי 100 שנה זה לא יהיה שווה כלום (כאילו אם את חושב על הדורות אחריך)

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by radioactive,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by aviz,

הבנתי שממאי הם כבר חייבים לספק את השירות הזה רציתי לדעת אם זה באמת ככה ואם כן מה המחירים של ה ADSL שלהם אחרי שמתנתקים מהקו טלפון ? זה המקור שקראתי : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  6. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3263678,00.html

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. רק עכשיו גיליתי את הסדרה הזאת ובקושי משודרים פרקים.. יש לכם המלצה איפה אפשר לראות באינטרנט/להוריד פרקים? (עדיף עם תרגום..) (מעצבן לחכות באימיול לכל פרק יותר משבוע)

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

מאחר וה6680 הבומבה שלי נהרס חשבתי לקנות אחד אחר קטן יותר... חשבתי על ה6230I של נוקיה או על משהו של SONY מעדיף לא של מוטורולה, אם יש לכם ניסיון עם אחד מהדגמים שציינתי או שאתם מכירים משהו שלדעתכם הוא טוב יותר אבל לא גדול אז be my guest תודה לכם מראש ;D

• 49 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by navk2,

אני מחפש סדרה טובה ליראות ראיתי כבר קוראים לי ארל, איש משפחה, "פלישה", סמולוויל 6 וגיבורים. יש לכם המלצות לסדרת מתח משהו ? אני מעדיף שהפרקים יהיו כן קשורים אחד לשני ושהיא תיהיה חדשה יחסית... אני לא רוצה משהו כבד כמו הסופרנוס עם 20 עונות.. משהו שגם לא תיהיה לי בעיה להשיג...

• 67 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. מחפש להקות שיש להן דאנסים והאוסים יפים אבל לא טראנסים או טכנו... פתוח להמלצות שלכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כאלה שלא מצריכים יותר מדי זמן. 5-10 ד' לאחר שקמים ועוד 5-10 ד' בערב

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by the red dragon,

משעמם לי אני רוצה לפתור חידות תנו לי כמה

13. Started by yot,

Chevy Camaro + Sony Playstation 3 + Nintendo Wii + 32'' LCD עסקה משתלמת

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  14. עם בין 8 ל-14 ליבות עיבוד וכרטיסי מסך מדור ה-Vega של AMD, אחד ממחשבי ה-All-In-One העוצמתיים ביותר בעולם מתחיל להגיע אל החנויות. רוצים לנסות ולנחש כמה יעלה בארץ? לכתבה

15. יש לא מעט דוגמאות אבל הנה מופע קצר:

• 13 תגובות
    • 23.1k צפיות
  16. יש לי כרטיס רשת בנייד שיש לו חיבור כזה, חנויות שהתקשרתי אליהם לא ייודעים על מה אני מדבר אולי אתם יודעים איפה אפשר להשיג את המתאם הזה? עוד תמונה:

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  17. http://video.google.com/videoplay?docid=-196770868214562445&q=crash

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Net-Man,

שלום לכולם אני נציג של עמותה בשם "השובלים" אנחנו עובדים בראשון לציון ואנחנו תורמים מחשבים להאנשים החלשים בקהילה. ואני פונה אלכם בבקשה תירמו לנו מחשבים כל מחשב פנטיום 2 סלרונים וכל תרומה קטנה תתקבל בברכה רבה אתם מוזמנים לבקר באתר שלנו http://shovalim.up.co.il/ נ.ב. לא משנה איפו אתם גרים צרו איתנו קשר בכתובת debian@actcom.net.il ואנחנו נדאג נציג שיחזור אלכם תוה מראש NET-MAN נציג השובלים

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  19. Started by צוות האתר,

לכתבה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. אני די מחפש הרבה לאחרונה פסיכודלי יפה ולא מוצא אף אחד ממה שאני מוצא לא מגיע לרמה של השירים המדהימים האלה: Skazi and Big Fishi - Hit And Run.mp3 - לא 2006 הרגיל פשוט מדהים Hypersonic - Zuma.mp3 Infected Mushroom -muse breako rmx-fwyh 001.mp3 Infected Mushroom - I am The Supervizer.mp3 Skazi Vs Duvdev - World Destruction.wma Yahel - Liquid Love (Sub6 Rmx).mp3 או הנחמדים האלה: psysex - dirty 80s(wrecked machines rmx) .mp3 infected_mushroom-coolio_remix-mycel.mp3 - נחמד אשמח אם תעזרו לי דרך אגב הורדתי את כל השירים שהיו בתרד של ההוא שביקש טרנסים עם קטעי גיטרות (ולא לא אהבתי כלום.. חוץ ממה שהזכרתי)

• 46 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. ולא, זה לא נקיון רגיל. לא מדובר בפירורים אלא במשקאות ממותקים שנשפכו מספר פעמים ועכשיו המצב הגיע שחלק מהמקשים (לשמחתי מדובר במקשי המספרים, ובהם לא משתמשים הרבה) לוקח זמן להשתחרר, ועד שזה קורה המקש עובד בערך 10 פעמים רצוף. א מה אפשר לעשות? להוציא את המקשים לא בא בחשבון כי מקלדת חדשה עולה גרושים. חשבתי אולי אפשר להטביל אותה בדלי עם מים וסבון ולתת לה להתייבש בשמש. מותר לעשות דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by scorpion,

מישהו יודע במקרה אם למונומוד יש אתר אינטרנט? מי שלא יודע מונומוד הם יבואנים..... תודה

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

היי יש למישהו את הפלאפון של סמסונג, מדגם "830" (אני שם את ה- 830 במרכאות כי אין כזה דגם לסמסונג.. זאת המצאה ישראלית טיפשית, ממש כמו "כרוכית"..), שניתן לראות בעמוד הזה ? כנראה שמדובר בדגם SPH-A500, אבל משום מה באתר של סמסונג כתוב שהוא 16 פולי.. מוזר... אם יש אותו למישהו, אני אשמח לשמוע חוות דעת בנוגע לאיכויות שלו, ובמיוחד בנוגע לגודל שלו (אחת מהסיבות המרכזיות שבגללן קשה לי להיפרד מה-Samsung 910 שלי...). 10x

24. בשעה האחרונה הוואטסאפ הפסיק לשלוח ולקבל הודעות ברשת האלחוטית אצלי ברשתות אחרות אין בעיה (אז שללתי בעיית הגדרות בפלאפונים ו\או בשרתים של וואטסאפ) מצד שני אין בעיה עם האינטרנט במחשב ואין בעיה לעשות שום פעולה אחרת באינטרנט בפלאפונים (פלייסטור, חיפוש עובדים כרגיל) יכול להיות שהספקית חוסמת בטעות פורטים שרלוונטיים רק לוואטסאפ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.