עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by roma,

למה זה לא נותן להיכנס לאתר? הוא כל פעם מבקש סיסמא ושם משתמש... מאיפה אני אמור להשיג אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by ofeky1,

התערוכה מתקרבת והיא תיערך בין התאריכים 21-24/4 בגני התערוכה בתל-אביב(כרגיל) מחיר לכרטיס רגיל השנה יעלה 85ש"ח אני יהיה שם ומה איתכם?! עוד פרטים והזמנת כרטיסים תוכלו למצוא באתר הרשמי: http://www.ravmotor.co.il/ והזמנת כרטיסים אפשר גם מלאן: www.leaan.co.il אני חושב שיש למה לחכות

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. תראו... שמתי לב שהאתרים הבאים: walla nana ynet start וכו' וכו'...בחיים לא נפלו , אפילו לא פעם אחת . על איזה שרתים הם מאוחסנים? על מחשב שעשו ממנו שרת? חוות שרתים ? מעניין אותי לדעת איך הם לא נופלים אפילו נפילה הכי קטנה למשך שנים...

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. בהתחלה רציתי פרונטמן אבל אמרו לי שהוא גרוע. אז יש המלצות למגברים טובים בתקציב? אם אפשר אז מהתרים האלה: www.yad2.co.il www.winwin.co.il www.homeless.co.il

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  5. שמתי לב שהמטורפת ב Avatar שלי מרקדת בקצב הרבה יותר עצבני כאשר נעשה שימוש ב FireFox 1.0.3. באקספלורר, לעומת זאת, היא איטית משווווווו. בעלי פיירפוקס יכולים לאשר את הקפיצה ב FPS של הגיף?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. חברה בכותרת ובתודה רבה לעוזרים לכבוד החנות SHOPTO ב3 באוגוסט 2010 קיבלתי מיל שהזמנה שהזמנתי ממכם מספר -xxx יצא לדרכה אלי בהזמנה היה רשום ישראל כמו שהיה צריך להיות רשום אחרי כמה ימים רציתי ליראות איכן ההזמנה -התברר לי באתר הזה של הדואר - http://track.royalmail.com/portal/rm/track;jsessionid=J13BINKMF4GXMFB2IGIVFHQ;jsessionid=J13BINKMF4GXMFB2IGIVFHQ?catId=22700601&emt=emt&track=track&default=default&imageRootPath=&loc=en_GB&keyname=track_home&gear=track שההזמנה בברזיל -למעשה לדיוק היה כתוב את זה - "Your item, posted on 03/08/10 with reference RJ677378651GB has been passed to the overseas postal service for delivery in BRAZIL. " מכוון שאני לא…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by mrraz,

אני לא מחדש לכם כלום כי התכשיר הזה כבר קיים המון שנים והעברתי איתו טסטים בהצלחה לעגלות למי שלא יודע זהו תכשיר שמיועד לעזור לעבור בהצלחה את מבחן הרישוי השנתי שבו הבוחן מחבר מכשיר מדידה לאגזוז. הפעם יש לי רכב יחסית חדש. שנה שעברה העברתי לו טסט ראשון (בן שנתיים) ועכשיו העברתי טסט נוסף כשהוא בן שלוש. זה רכב שלא מזהם ועובר טסט בלי בעיה ובלי הכנה אבל לפני שבועיים הייתי בחצי חינם וראיתי את התכשיר הזה ואמרתי בוא ונראה מה הוא עושה לרכב חדש שבכלל לא צריך אותו. היה לי חצי טנק דלק ושמתי, ואחר כך מלאתי חדש וניגשתי לטסט. אחרי הטסט שכמובן עבר בהצלחה לקחתי את התוצאות והשוואתי לשנה שעברה. מה לומר לכם, ממש מדהים, אם במבחן הקודם התוצאות היו בשליש הראשון של הסקאלה, היום התוצאות ממש נשקו למי…

• 13 תגובות
    • 7.3k צפיות
  8. Started by Dark_Phantom,

למי שלא מכיר את webshots זה תוכנת נחמדה עם אוסף ענק של תמונות באינטרנט כרקעים למחשב. אני כבר מנוי בה כמה שנים ומה שרציתי לעשות זה לשדרג את החשבון שלי לunlimited. משאני לא יודע אם אני יכול לעשות את זה עם ישראכארט(לא נראה לי בינלאומי) ולכן הייתי רוצה לברר על זה אם מישהו פה יודע. אני מוכן גם לשלם פה את הסכום לכל אדם שמתנדב לשלם עבור זה בכרטיסו, כי זה ממש חשוב לי- אני מעין פריק לתמונות רקע משגעות, זה פשוט מרגיע אותי. תודה מראש אם מישהו מעוניין יכול ליצור קשר איתי בפרטי או באימייל שלי victorsk@netvision.net.il . אני חוזר ומדגיש שזה איזה הודעת מכירה או קנייה ואני גם לא רוצה שאנשים יגיבו על זה, המטרה היא לברר אם אפשר לשלם בכרטיס שברשותי בחו"ל ואילו מישהו שמעוניין לעזור לי יעשה א…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  9. Started by eegg,

אני מנסה למכור את התופים שלי אבל אינני יודע כמה הם שווים . הם בקושי היו בשימוש . יש 5 תופים במערכת של חברת starion ויש היי-אט וקראש\רייד של חברת zildigian מישהו יכול לעזור לי לדעת כמה הם שווים. ממה שראיתי ביד 2 זה שווה 2000+

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by gal555,

אם אני מזמין נעליים מחו"ל צריך לשלם עליהם מכס?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by sherlock1212,

היום יצאתי מהבית(בדיוק הוצאתי את הפלאפון מהמטען) שמתי את הפלאפון בכיס אחרי שעה ראיתי שהסוללה גמורה זה פעם שניה שזה קורה לי שאני שם את הפלאפון בכיס של מכנס נילון יש סיכוי שזה חשמל סטטי\סתתי\סתטי\סטתי או איך שלא כותבים את זה? :s05: ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. סוף סוף העזתי לשאול אחרי שנמאס לי מסרטי ה DVD-RIP החלטתי להתקדם ולהוריד סרטי DVD5, DVD9 ו HDTV. 1) יש לי מכשיר DVD של PIONEER DV-393-S האם הוא יתמוך בפורמט ה HDTV? 2) מה ההבדל בין DVD5 ו DVD 9 חוץ מגודל? 3) איך אני צורב DVD9 על דיסקים של DVD בגודל 4.3 GB 4) HDTV איך אני צורב את זה? לרוב הקבצים גדולים מהדיסיקים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by id3232,

מתחיל השנה בניתי לעצמי מערכת מכל קורסי החובה שמופיעים בשנתון יצא לי סה"כ 22 שעות סימסטריאליות. האם זה הרבה/מספיק/קצת? כמה כדאי ואילו להוסיף בחירה אם בכלל? תודה!

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  14. הייייייייייייייייי כולם דודה (שלי ) עוד מעט באה לארץ לחופשה קצרה והיא רוצה להביא לנו קצת בגדים (פולנים, מה לעשות!? אבל העיקר הכוונה) עכשיו פעם אחרונה היא שלחה לי איזה ארמני והסתדרנו איכשהו לפי הגבוה אבל הוא עוד לא הגיע לארץ ואמור להגיע בימים הקרובים, אבל עדיין חולצה זה פחות בעיה הקטע הוא שמכנסיים צריך להיות יותר מדוייק ואין לי מושג אם אני מידה 29-30 ב"לי קופר" בארץ, איזה מידה אני יהיה ב"לי וויס" או "ארמני" בניו יורק....אם למישו פה יש מושג ויכול לעזור בבבקשהההה.... ועוד משו המידות של "לי קופר" זה מידות סטנדרטיות אז יש על מה לדבר אבל אבא שלי לובש שטויות שאין להם סטנדרט ("זיפפר" אם מישו מכיר) אז איך אני יכול להגיע לאיזה מידה הוא כמו שצריך?? בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by someone,

למי שלא ראה עדיין, אני חושב שזה דווקא די יפה חוות דעת?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  16. Started by aerocool,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090326,00.html

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  17. Started by dorviper,

לא זוכר לאיזה שלב הגעתי כי לא בדיוק היה לי זמן להתסכל באיזה שלב אני חחח אבל הגעתי ממש רחוק http://www.funny-games.biz/theimpossiblequiz.html עריכה: הגעתי ל55

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by eriK,

שלום לכולם, טוב אז אחרי "מחקרים" החלטתי ללכת על זה ולהתחיל MCITP. אז הייתי בייעוץ במדיאטק והקורס שם הוא 230 שעות שנמשך 8 חודשים. בימים האחרונים, עקב דעות מכל מני אנשים שאמרו שMCITP זה לא כלכך שווה ואין בזה עבודה וזה לא עוזר התחלתי לחשוש ו'לחקור' מה לעשות. אין תשובות חד משמעיות והכל מסתכם בדעות של אנשים אז החלטתי שאני בכל זאת אלך על זה. התחלתי לבדוק מכללות נוספות וגיליתי שהקורס בכלל לא אותו דבר בכל המקומות ויש מקומות שהקורס נפרס על פני 700 שעות! הנה הקורס של מדיאטק: http://www.mediatech.co.il/Pages/Courses/pc_tech.aspx הנה הקורס של NESS: http://www.ness-college.co.il/pages/coursedetails.aspx?CourseId=219 ונראה לי הקורס הכי טוב הוא של האקריו - אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת …

• 33 תגובות
    • 9.3k צפיות
  19. שלום, אחרי שכבר התבאסתי כמעט מכל סרט אימה/פעולה/מד"ב שיצא בזמן האחרון בא לי לחזור לפעולה הכי כיפית שאפשר לראות.. מישהו מכיר סרטי אומנויות לחימה מודרנים בעיקר טובים שאפשר לראות?? כמו בסגנון אונג באק הזה, dani the dog (עם ג'ט לי) וכו'.. חייב להעביר תרגילה הזו בסבבה. תודה!

• 11 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. נא לקרוא קודם ואח"כ להסתכל בתמונה שימו לב, המצ"ב הוא תיעוד של geo & geo חבורת כלבים תוקפת תנין ליד קרנס Cairns - באוסטרליה! לפעמים הטבע יכול להיות אכזר, אבל יש גם יופי פראי , ואולי גם סוג מסוים של צדק פואטי הבא לידי ביטוי באכזריות הזאת. התנין, טורף עתיק ואכזר, הנחשב בדרך כלל כבלתי מנוצח, יכול להפוך לקורבן, אם האסטרטגיה של תוקפיו היא קבוצתית. זה אפשרי בגלל המבנה הקבוצתי של התוקפים, ובגלל אינסטינקט ההישרדות הטבוע בכלבים. הביטו בתמונה המצורפת ושימו לב איך הכלב אלפא חוסם את התנין בגרונו ואינו מאפשר לו לנשום, בעוד הכלב השני מונע בעדו מלהכות עם הזנב. בשלב הזה הכלב השלישי בחבורה יכול לתקוף את החלק הפגיע של איזור הבטן. שוב לא מומלץ לבעלי לב חלש זה לא נראה סימפטי במ…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by pringles,

יש לי שני תרגילים שאני לא מבין איך בתשובות כתוב משהו אחד ואני מקבל משהו אחר f(x)= 1/(4-x)^2 צריך לפתח לטור טיילור סביב X=2 וגם למצוא את תחום התכנסות ותרגיל שני f(x)=1/x^2 לפתח לטור טיילור סביב X=3 וגם למצוא תחום התכנסות TNX

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by Dima67,

הא.. מישהו שמע על זה? D= זה סרט SOMEWHAT דוקומנטרי על האתר TPB. התחילו לצלם אותו עוד לפני שהמשפט האחרון שלהם בשוודיה התחיל. למי שלא יודע (אני בספק שיש מישהו כזה באתר הזה). החבר'ה שהקימו את האתר קיבלו במשפט האחרון שלהם שנת מאסר בפועל וקנס של 3 מיליון יורו. אם אני לא טועה הם מערערים על ההחלטה כרגע. הבמאי של הסרט ביקש תרומות בסך של 25,000$ בשביל לממן עורך וידיאו מקצועי לערוך את כל הסרט למשהו שיראה כמו.. סרט. תוך 3 ימים הצליחו לגייס מעל 50,000$. הסרט אמור לצאת בסוף 2011 וכמובן שהוא יהיה להורדה בחינם חח. אתר התרומות עם הסרטון שמבקש תרומות: http://www.kickstarter.com/projects/tpbafk/tpb-afk-the-pirate-bay-away-from-keyboard הבלוג הרשמי של הפרויקט: http://www.tpbafk.tv/blog/ מה…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי. אתמול שמעתי שיר ברדיו שהזכיר לי ששמעתי אותו פעם ואהבתי אותו השיר מתחיל בקול של רובוט גברי שאומר We will rock it או משהו בסגנון ואז rock it rock it, או משהו כזה אחרי זה יש קול של בחורה, ואז שוב קול של גבר, והשיג נגמר בקול של רובוט שוב פעם מישהו מזהה ? תודה!

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by Check_Point,

אתמול גיליתי שהחברה שמייצרת לכלב שלי ולעשרות מיליוני כלבים אחרים בעולם קולרים מצוינים נגד קרציות (kiltix למי שמכיר), היא אותה חברה שייצרה גזים להרג היהודים ואותה חברה שמימנה ניסויים אכזריים ביהודים בשואה. חברת Bayer Germany. קצת מפחיד לא ?!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by vinipyx,

שלום לכולם יש לי שאלה למי שיודעה. האם אני יכול לקנות רובה צבע בחו"ל ולשלוח אותו לארץ?. פשוט אני מפחד שיעצרו את מישלוח במכ"ס.האם אני צריך רישיון מסוים בישביל זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים