עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MiniMizer,

לפני זמן קצר קיבלתי מכתב מיאיר [אחד הבעלים של TBC לשעבר]. במכתב כתוב שTBC התאחדו עם 'אלכס מחשבים' ושבמידה ויש בעיות עם ציוד כלשהו שנקנה מהם לפני סגירת החנות, ניתן ליצור קשר עם יאיר, באימייל. לתשומת לבכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by csohad,

לא יכולתי שלא לשים לב שיש לך כבר 2000 הודעות מזל טוב! (עוד מעט אני סוגר עליך) מה שיפה פה שאם תענה זה כבר לא יהיה מספר הודעות עגול!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. השאלה היא ככה : מהו מחירה של כל פעימת מונה ? ואם אפשר אז בבקשה בבקשה איך הגעתם לתשובה... (אני יודע שאני עילג אבל יש לי מחר מבחן P:) עריכה: אני מקווה שתבינו תתמונה... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by zohar678,

האם מישהו יודע מי היבואן של לוחות האם של FOXCONN בישראל? נכנסתי לאתר של החברה וכשבחרתי בישראל היתה שגיאה בדף.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by DAVIDD,

לפני 3 ימים חזרתי טסתי בטיסת אלעל לארץ. כשהגיע הקטע של האוכל שאל אותי הדייל איזה אוכל אני רוצה אמר לי יש עוף או בקר אמרתי לו שאני רוצה בקר.. הכול טוב ויפה הוא הביא לי "בקר" קציצות אכלתי כמה קציצות ואני רואה שהבשרר לבן לא הבנתי איך זה בקר שאלתי אותו עוד הפעם אם זה בקר הוא אמר לי כן זה בטוח בקר.. לאחר כמה דק' שהוא בירר את זה עם קברניט הטיסה נודע לי שזה עוף.. (יש לי אלרגיה לעוף) נהייתי כולי אדום תוך מס' דק' עכשיו כשנחתתי הזמנתי מד"א לבן גוריון הנייידת הגיעה תוך כמה דק'.. יצא משם הנג שהוא זה שעושה הכול הוא היה לבד בא דיבר איתי נתן לי 2 כדורים וביקש את הדרכון שלי לא ידעתי למה אחר כך אני רואה הוא מוציא לי קבלה על 330 שקל עכשיו: אפשרי בכלל לתבוע גוף גדול כמו אל-על בלי…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. עברתי ממסך ביחס 4:3 למסך סטנדרטי כיום 16:10. אתרי האינטרנט לא נראים מותאמים בעליל ליחס הזה, יש שוליים לבנים (חלק מת) מאוד רחבים בצדדים של הדפדפן. נכון, אפשר לעשות Cntrl + + אבל זה מגדיל תמונות ברזולוציה נמוכה ונראה זוועה (אתרי חדשות למשל). למה בוני האתרים לא מראש בונים את הממשק כך שיתאים ליחס רחב? (או לפחות שתיהיה בחירה)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Asafalfa,

טוב אני רואה כבר כמה עשו את זה אז ... גם לי יש בעיה .. במין מקס *נושא בית מלאכה מייצר רשתות ברזל בצורת מלבן ABCD שטח המלבן צריך ליהיות 15 מ^2 . הרשת מורכבת מ 5 קטעים באורך AB ומשלושה קטעים באורך BC . מצא מה צריכים להיות ממדי המלבן , כדי שאורך הברזל ממנו עשויה הרשת יהיה מינימלי ... כמו שרואים זה ה HARDCORE של הנושא חחחח אני לא מצליח אז...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ag43,

אני מחפש אולר שישמש יותר ככלי עבודה זמין כמברג וכו' מאשר אולר סטנדרטי. הדרישות ממנו הן: א. הדגש של העבודה הוא על המברגים וכדו', אני לא רוצה אולר שהמברגים בו לא נוחים לשימוש. כ"כ לחלק מהלדרמנים יש ראשי מברג מתנתקים שהולכים לאיבוד בקלות, אני לא מעוניין בזה. כ"כ ראשי מברגים מגנטיים. ב. פנס לד מובנה. ג. נרתיק טוב לחגורה, אם אפשר עם קליפס ש"מתלבש" על החגורה ולא צריך להשחיל אותו. זה מה שאני זוכר כרגע. המטרה היא בעיקר שכשאני צריך מברג אני שולף את האולר מהחגורה ומבריג, פחות אכפת לי ממצפן, מסור וכדו'. אם יש עוד ראשים שיכולים לעזור לעבודה יומיומית אשמח לשמוע. אין שום בעיה להזמין מחו"ל אם זה יוזיל את העלויות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש בכל מיני מקומות את המילה "שדי" או את המילה "לאו"... מישהוא יודע מה המילים אומרות?

10. Started by X-_PLOSIVE,

מה זה מה קרה לפורום זה פאק או שזה צריך להיות ככה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by m0sh,

יש למישהו מושג איפה בארץ אני יכול לקנות את התוספות לטליסמן...? התחלנו לשחק אותו עכשיו שוב ותאמת צריך ריגושים חדשים...אני זוכר מצאתי אתר עם כל הדמויות החדשות אבל איבדתי אותו...אז תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. תציעו לי מה כדי לי לימכור בשביל להתפרנס

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ^GunX^,

מישהו יודע אולי מתי בערך מסיימים את הבגרויות בכיתה יב .? לקראת איזה חודש? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Shasoosh,

http://www.slimail.com אני לא יודע כמה זה ריאלי לשנות שוב את הכתובת וכמה באמת יעשו את זה אבל אני חייב להודות שהרעיון מגניב, לא יודע למה אין אפשרות סינון כזאת בכל ספקי הדואר למינהם. (גם אם בפועל המיילים ששלחתי לעצמי לא ממש השתנו בדרך )

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by silas91,

יש לי ביום חמישי מבחן בהיסטוריה ואנחנו צריכים לאחת השאלות להביא המצאה מישהו יכו לתת לי דוגמה להמצאה בשנים האלו שהיא לא נורת החשמל

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הוריי קנו לא ממזמן מחשב חדש והמחשב הישן שלא שווה כלום נמצא בביתם.האם יש איזה מקום מיוחד שאפשר לזרוק את המארז עם כל חלקיו שם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מצאתי תוכנה\קוד שהוא בעצם מערכת אתר שעליו מבוססים כל מיני אתרים בארץ כמו DOTKOF ופנגווין אין לי נסיון בקודים של ASP PHP ודברים כאלה אז אם מישהו התנסה בקוד או במשהו דומה של חדשות ויכול לעזור... שבבקשה יעזור

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Doctor Robert,

למישהו יש מושג מה בדיוק יעלה כסף ומה בדיוק יהיה בחינם? האם כל המשחקים של המונדיאל ישודרו בערוץ 5+? ממה שהבנתי חלק מהמשחקים ישודרו בחינם וחלק נצטרך לקנות, בכסף והרבה! חבר שלי אומר שאפשר לשים אנטנה פשוטה על הטלויזיה ולקלוט ממדינות אחרות את השידורים (מדינות מתוקנות שלא לוקחות כסף על המונדיאל, כאלו שלא מנוהלות ע"י מאפיות...), האם הוא צודק? תודה רבה!

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Holy,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294726,00.html

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Internal,

חחחח פרסומת רוסית עם כתוביות באנגלית פשוט בא לך וודקה חח גדול (מקווה שזה לא ישן ולא פורסם) http://veryfunnyads.com/index.html?id=25092

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by galz,

אני רוצה לקנות את הפלאפון הזה במקום הטלפון הבזיון הישן שלי שעוד מעט יהיה בן שלוש. מכל המכשירים שבדקתי לו יש את המפרט הכי מרשים והיכולות הכי מגוונות. מה אתם אומרים על המכשיר?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by B@By-KiLLeR,

מישהו יכל לתת לי מידע על לוגו, אתרים וכל מיני דוגמאות... עוד פעם אני בשיעור והמורה מקרצצת לי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Psychopath,

I wanna orginize an order from jab-tech, I'm looking for other people who are interested to order everything together, and save up some delivery cost... to contact me: icq: 13384870 email: p1mp@3dv.co.il Thanks in advanced

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בשבוע האחרון כל היום יש פה איזה צעיר שנוסע על טרקטורון בתוך שכונת מגורים שקטה וקטנה מדובר עם כביש מעגלי חד כיווני נכנס בצד אחד ואחרי דקה נסיעה אתה עברת את כל השכונה מהצד השני יש פה הרבה ילדים גם שהולכים בכביש המדובר כי מכוניות חונות בצדדים לכל האורך הבחור על הטרקטורון נוסע גם נגד הכיוון ודופק ספרינטים בכל הכוח הוא צעיר לא חובש קסדה אלא אם מחשיבים כיפה ענקית סטייל נחמן בתור קסדה צילמתי אותו עכשיו מהחלון של הבית עושה רעש נוסע מהר בזמן שאמא עם עגלה ושלושה ילדים הלכו בכביש חזיתית לו מה האפשרויות פעולה שאפשר לעשות פה כדי לנקנק את הבחור הזה בדוק זה לא חוקי לנסוע עם טרקטורון בתוך שכונה …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by J0HNiE,

Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6.0-6-6-18 @ 400 MHz) (5.0-5-5-15 @ 333 MHz) (4.0-4-4-12 @ 266 MHz) X2 ATI Radeon HD 2900 GT (256 MB) WD 500GB Gigabyte G31M-S2L זה סתם report שלקחתי דרך everest...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.