כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
לפני 3 ימים חזרתי טסתי בטיסת אלעל לארץ. כשהגיע הקטע של האוכל שאל אותי הדייל איזה אוכל אני רוצה אמר לי יש עוף או בקר אמרתי לו שאני רוצה בקר.. הכול טוב ויפה הוא הביא לי "בקר" קציצות אכלתי כמה קציצות ואני רואה שהבשרר לבן לא הבנתי איך זה בקר שאלתי אותו עוד הפעם אם זה בקר הוא אמר לי כן זה בטוח בקר.. לאחר כמה דק' שהוא בירר את זה עם קברניט הטיסה נודע לי שזה עוף.. (יש לי אלרגיה לעוף) נהייתי כולי אדום תוך מס' דק' עכשיו כשנחתתי הזמנתי מד"א לבן גוריון הנייידת הגיעה תוך כמה דק'.. יצא משם הנג שהוא זה שעושה הכול הוא היה לבד בא דיבר איתי נתן לי 2 כדורים וביקש את הדרכון שלי לא ידעתי למה אחר כך אני רואה הוא מוציא לי קבלה על 330 שקל עכשיו: אפשרי בכלל לתבוע גוף גדול כמו אל-על בלי…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להזמין ספרים ב-Amazon אתמול וזה לא קיבל את פרטי כרטיס האשראי שלי בטענה שיש משהו לא נכון שם (מספר כרטיס \ שם המחזיק \ תאריך תפוגה). זה היה לי דיי מוזר כי כל הפרטים היו בהחלט נכונים, אז ניסיתי אתר אחר שמספק גם משלוח חינם (http://www.bookdepository.co.uk/) וגם זה לא עבד - אותה הודעה. התעצבנתי ופשוט רשמתי את המספר מהסוף להתחלה.... זה קיבל אותו ואישר לי את ההזמנה. הגיוני? מה לעזאזל קרה פה? :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטון קצר שצילמתי היום כשעכביש קפץ לי על המסך והתחיל לרדוף לי אחרי העכבר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני כמה ימים מחשב חדש. הוא לא ממש מבין במחשבים אבל המחשב עצמו תותח לא קטן (למרות מעבד אינטל) והוא קנה אותו בחנות אמיתית, לא ברשת. היום באתי אליו לראות את המחשב ובאופן טבעי הדבר הראשון שרציתי לעשות זה לפתוח את המכסה ולראות מה יש בפנים, איזה רכיבים וכ"ו. איך שאני פותח את הברגים של המארז אני קולט שהדלת הצדדית מודבקת עם מדבקה שעליה שם החנות וכתוב שהסרת המדבקה מבטלת את האחריות (כן כן, כמו על הארד-דיסקים). הם בעצם מכסים את עצמם ולא מרשים ללקוח לגעת בכלום !!! ומה אם אני קונה דיסק חדש ורוצה להכניס אותו למחשב ? ואיך אני בכלל מאמת שהרכיבים שהכניסו למחשב זה באמת מה שהם טוענים שהם הכניסו ? זאת פשוט חוצפה ! זה כמו שימכרו לי מכונית ויאסרו עליי לפתוח את מכסה המנוע... ברור ש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנה פשוטה יותר ממתלב,מתמטיקה ודומיהם שתצייר לי משטחים תלת מימדים ותספק לי פתרונות חיתוך ביניהם. לא חייב חינמית. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
היי מי הולך להופעה? ומה כדאי להביא? אני לא יכול לחכות יותר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר עדיין את זוכת תחרות הכשרונות 2009 באוקראינה מוזמן להתרשם מהציירת בת ה-23 קסניה סימונובה. החיים בברית המועצות בשנותיה של מלחמת העולם השנייה: געגועים: אמנית אחרת, אלינה ווינובה. סיפורי המדבר: מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה מפריע לכל רכיבי המחשב לעבוד בצורה אלחוטית ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.funnypart.com/funny_pictures/when_your_picture_gets_on_the_internet.shtml עם תמונות חדשות!!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*Hitler[AoE] has joined the game.* *Eisenhower has joined the game.* *paTTon has joined the game.* *Churchill has joined the game.* *benny-tow has joined the game.* *T0J0 has joined the game.* *Roosevelt has joined the game.* *Stalin has joined the game.* *deGaulle has joined the game.* Roosevelt: hey sup T0J0: y0 Stalin: hi Churchill: hi Hitler[AoE]: cool, i start with panzer tanks! paTTon: lol more like panzy tanks T0JO: lol Roosevelt: o this fockin sucks i got a depression! benny-tow: haha america sux Stalin: hey hitler you dont fight me i dont fight u, cool? Hitler[AoE]; sure whatever Stalin: cool deGaulle: **** Hitler rushed some1 help Hitler[AoE]: lol byebye frenchy…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://iwomen.msn.co.il/msn/Nnewartcl3.asp?Artcl=1048 תקראו את זה ואז למטה בתגובות יש תגובה של ד"ר ארוכה יחסית בין התגובות הראשונות. לי זה קרה הרבה, שבמקום להתקשר ולהגיד שלא מתאים אני פשוט מנסה לשכוח מקיומה בזמן שהיא מצפה לטלפון, וזה גם קורה כי אני בעצם מנסה "לאסוף" בנות ולמצוא אחת יותר טובה. תגיבו :
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ולחבר מחלוקת קטנה בקשר לתרגיל הבא: התמונה מצורפת, וההוראה זה למצוא את התאוצה של הגוף בהנחה שהוא עומד על משטח חלק. הוא טוען שסיגמא MA=F ואז- סכום הכוחות בציר הX הוא 5N מכאן שהתאוצה היא 1m/sec^2 אני טוען שהוא לא התחשב בכוח שפועל למעלה, שהוא בעצם גורם לכך שה5N של התאוצה לצד ימין(10N-5N) צריכים למשוך 3KG ולא 5KG, ולמה זה: כי המשקל של הגוף הוא 50N, אתה מושך למעלה 20N, מכאן ש30=50-20, נחלק ב10(אמורים ב9.8 אבל בקירוב), יוצא שהמסה היא 3KG ואז ע"פ הנוסחא של סיגמאMA=F, יוצא שהתאוצה היא- 1.666m/sec^2 אז כן, יכול ליהיות שאני טועה, כי גם בספר הלימוד כתוב 1m/sec^2, אבל אני לא מבין למה אני טועה(אם אני טועה) אשמח שתבהירו את הנושא, אריאל [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה שלי למי שהתגייס זה אם יש בבקום לראשונה שנקלטים בדיקות לאלכובול או סמים בדרך של בדיקות שתן\דם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שלעיתים יש סוגים של עבודות בלוחות חיפוש עבודה שלא ידוע לי על תפקיד מסויים. אני מחפש אתר שמסביר סוגים שונים של עבודות קיימות בתעסוקה או יותר טוב פורום דיון על עבודות איפה אנשים מספרים על חוויה שלהם בעסודות שעבדו בהן. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי התחיל להקליט שירים ורציתי לעזור לו קצת לפרסם ולקבל תגובות בונות. http://www.myspace.com/zoriz מה דעתכם? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני גר בבית עם חדר שינה אחד בו ממקום המחשב ובו מיקמתי את המדפסת המשולבת החדשה. בכניסה לבית (שזה הקצה השני *מצחיק לקרוא לכך 'קצה') קיים ארון תקשורת - שם ממקומים המודם והראוטר. בחדר השינה יש נקודת בזק שאיני יודע אם פעילה (אני חושב לעבור לתשתית בזק). השאלה - איך ניתן לחבר את ה-FAX לתקשורת (במקרה הז - מודם או ראוטר*?*)? האם אצטרך להשחיל כבל מנקודת בזק לארון? (זה לא יגביל אותי אם ארצה לעבור לבזק?) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות יעוץ תעסוקתי ורציתי לדעת עד כמה זה עוזר באמת? אם יש מישהו שעשה שבבקשה יגיד לי איפה, האם הוא מרוצה מהמקום וחושב שבאמת "מצאו" אותו? וכמה זה עולה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם חשובים : אים חייל אחד שלנו יפר פקודה ויחסל את ערפעת למה זה יוביל: 1. למלחמת מנהיגים בשטחים שאחד יהרוג את השני ולנו רק ישאר לתת חסות לאחרון שינצח וישאר ויווצר מצב כמו שאמריקה שלוטת בשילטון שלנו אנו נישלטי בשילטון שלהם...... 2. הגברת הפיגועים נגדנו..... ותגובה מצידנו. 3. יצירת אירגוני מחתרת ישראלים שהממשלה תתטען שאן לה שליטה עלהם והם יעשו את העבודה...... ואמריקה לא תואכל לעשות כלום נגד זה. 4. יקום מנהיג חדש ואיתו יהיה הסכם שלום... 5. אחר ציינו מה ??? דן
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני חדש בפורום פורום נהדר מקווה להשתלב . אני צריך עזרה במתמטיקה בכמה תרגילים אני מאוד אודה לעוזרים , אם למישהו יש בעיה הוא יכול לפנות אליי ואני ינסה לעזור התרגילים שאני לא מצליח לפתור, אני מבין שישנם כמה אנשים בפורום שמתמטיקה זה בשבילם לא בעיה אז בבקשה אם אתם יכולים תשקיעו 5 דקות מזמנכם ותפתרו לי את התרגילים או לפחות תעזרו לי ותסבירו לי או שתיתנו לי אתר שמתמחה בנושא. תודה רבה . =)
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פנדה אני ממש לא מבין מה הולך פה ולמי מתכוונים, אם באמת הכוונה לפנדה אני קניתי מהם מס' פעמים ואני חושב שהם אחלה. מה הסיפור של למכור במחירי הפסד? לא נשמע הגיוני. הם לא נשמעים כל כך מרושעים כמו שאתם מתארים. בעוד שבוע אני הולך לקנות מהם שלושה מחשבים שלמים בסך של 14000 ככה שאני אשמח אם מישהו יגיד לי באיזה חנות מדובר.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://halflife2.homelan.com/forums/showthread.php?s=&threadid=11071 מצד אחד, זה היה כ"כ צפוי...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שידרגו לי את מהירות האינטרנט ל-5 מגה מה מומלץ להוריד? אני אוהב בעיקר סדרות קלילות ומצחיקות (לדוגמא חברים) אבל אם זה ממש ממש איכותי, אז אפשר גם גאנרים אחרים (למרות שאני בעיקרון לא רואה דברים כאלה). לדוגמא הסופרנוס.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-