עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eegg,

מישהו היה בגדנע בשדה בוקר איך שם מה עם המקלחות תודה כי אני הולך עוד שבוע

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האינטרו של SUPERSONIC או האינטרו שלי האינטרו הראשון נערך על ידי DAGDEGUN מבחינת הסאונד (עורך סאונד מקצועי, למעטים שלא מכירים אותו, הוא כאן שנים) בשלי עוד אין סאונד, לכן אני ממליץ לראות את האינטרו הראשון ללא סאונד על מנת לבצע שיפוט הוגן לשני הצדדים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם אני גר באשקלון ועומדים להקים פה עוד תחנה פחמית מזהמת לכן אני מבקש מכולם לחתום על העצומה הזו:http://www.ashkelon.muni.il/htmls/hebrew/petition.html ולעזור במאבק נגד הקמת התחנה עוד עצומה: http://www.greenpeace.org/israel/getinvolved/no-to-coal

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by CocainHore,

אהלן חברים. אני מאוד מאוד רוצה רקעים מטורפים למסך החדש שלי [ Dell 2209WA ], אם למישהו יש אתרים אולי של רקעים באיכות גבוהה מאוד, ברזולוציה 1680X1050 או יותר... אני ממש אשמח. בלי קשר אני מחפש גם רקעים ברזולוציה גבוהה באיכות גבוהה של Alien כאילו - הנוסע השמיני, יש לי אובססיה ליצור החמוד הזה. תודה לכל מי שעוזר וחג שמח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by smulikon,

היי, קניתי חולצה מאיביי שהתבררה כמזוייפת. אומנם זיוף די מרשים אבל עדיין זיוף. המוכר כמובן מצהיר בזמן הקניה שהחולצה מקורית. עכשיו החולצה כבר אצלי ולמרות שמצאתי למי לתת אותה אני עדיין לא מעוניין לתת למוכר פידבק חיובי מהסיבה הפשוטה- הוא רמאי. האם המוכר יכול לדעת שאני נתתני עליו חוות דעת שלילית ? האם כתוצאה מכך הוא יתן לי גם חוות דעת שלילית בתור קונה? האם זה שנתתי לו חוות דעת שלילית יכול להשפיע עלי בעתיד בתור קונה ? (אולי מוכרים אחרים יכולים לראות שנתתי פידבק שלילי והם לא יסכימו למכור לי...) תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ag43,

אני מחפש אולר שישמש יותר ככלי עבודה זמין כמברג וכו' מאשר אולר סטנדרטי. הדרישות ממנו הן: א. הדגש של העבודה הוא על המברגים וכדו', אני לא רוצה אולר שהמברגים בו לא נוחים לשימוש. כ"כ לחלק מהלדרמנים יש ראשי מברג מתנתקים שהולכים לאיבוד בקלות, אני לא מעוניין בזה. כ"כ ראשי מברגים מגנטיים. ב. פנס לד מובנה. ג. נרתיק טוב לחגורה, אם אפשר עם קליפס ש"מתלבש" על החגורה ולא צריך להשחיל אותו. זה מה שאני זוכר כרגע. המטרה היא בעיקר שכשאני צריך מברג אני שולף את האולר מהחגורה ומבריג, פחות אכפת לי ממצפן, מסור וכדו'. אם יש עוד ראשים שיכולים לעזור לעבודה יומיומית אשמח לשמוע. אין שום בעיה להזמין מחו"ל אם זה יוזיל את העלויות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום, כשאני פותח הודעה חדשה ורושם הכל על פרטי המוצר וכו'.... אני לוחץ על המשך ואחרי כ-10 שניות זה נכנס לי לדף לא זמין. כשאני מרענן את הדף, אותו דף חוזר לדף הפרטים כאשר השדות כבר אינן ממולאות. בעיה אצלי או אצלהם? (אני משתמש בדפדפן IE7).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. איזה מוקומת אתם ממליצים בתל אביב? והאם יש איזה שהוא אירוע ביום ראשון הבא? (נדמה לי יוצא ה-5). שמעתי על יריד מכוניות ויריד מוצרי חשמל -שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by INON,

למי יש או יכול להגיד לי מאיפה לעזאזל אני משיג את שיר הנושא של טיטנאניק בערבית?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by IDAN AMRAM,

הנה משהו שמצאתי בוואלה.. http://www.dumpalink.com/media/1125940722 אם התהליך איטי קצת אז תחכו... אל תהיו עצלנים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TT300291210

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ETB,

אני רואה באתר לא ממש השתנה בזמן האחרון, אחרי חודשיים של טירונות אתר ניראה אותו דבר. אבל נחמד מה שעשיתם בפורום, כשהכנסתם נושאים חדשים. איזה כיף סוף סוף לגמור את הטירונות המז***נת הזאת. ולפי מה שראיתי לא יצא משהו חדש בזמן העדרותי, בנושא החומרה. לא יוצא שום מעבד חדש של AMD. כמובן חוץ מהמשחקים שיוצאים בקצב מסחרר בזמן האחרון, איך שחזרתי התחלתי להוריד את GTA3 ו SOF2. עם יש משהו חדש שפיספסתי השמח אם תעדכנו אותי!! כבר מחר אני חוזר לחור בביסל"ש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מצאתי תוכנה\קוד שהוא בעצם מערכת אתר שעליו מבוססים כל מיני אתרים בארץ כמו DOTKOF ופנגווין אין לי נסיון בקודים של ASP PHP ודברים כאלה אז אם מישהו התנסה בקוד או במשהו דומה של חדשות ויכול לעזור... שבבקשה יעזור

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שפתח שרת ויודיע לי בפרטי או באיציק........... :

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by card,

כשמתקשרים לטלפון שלהם, עונה מענה קולי של בזק, ואומר שהקו איננו מחובר.. קצת קשה לי לעכל, שזה אומר שהחנות נסגרה ממש אהבתי לקנות שם דברים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by תינוק22,

;D מישהו רואה את הסרטונים הדפוקים שלו ? חח , האמת שהם די מצחיקים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4268639,00.html השפעת הפרוטוקולים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Boris_yo,

שלום, ראו תמונה מצורפת ותגידו בשביל מה לדעתכם יש דבר הזה שנמשך אחורה? יש פתח למילוי גז שזה ברור אבל מה זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כל הארץ באה בחשבון פשוט לבלות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כשרואים סרט, ביוטיוב \ במאקו... הכל בסדר. אבל אם שומר המסך שלכם מכוון ל2 דקות או דקה, אחרי דקה או קצת יהיה חושך על המסך, ואז צריך להזיז העכבר, מה עושים כדי שזה לא יקרה? כדי שהמסך יזהה שיש פעולה (שיזהה שגם הסרט זה פעולה), כי זה ממש מרגיז, תודה.

21. Started by asiofjiojqwr,

שווה להשקיע את ה 45 שקל לחודש? יש להם דברים להציע שלאתרים החינמים כגון JOBMASTER וכו אין?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eegg,

רציתי לדעת מתי מתפרסמים ציוני הבגרות האחרים חוץ מאנגלית ומתמטיקה שבהם קיבלתי 96 ו :smile1:100

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. טוב, די מיציתי את השאלה. החנויות פתוחות? בוקר? צהריים? ערב? (שזה בעצם יום העצמאות)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ^GunX^,

מישהו יודע אולי מתי בערך מסיימים את הבגרויות בכיתה יב .? לקראת איזה חודש? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Aviram,

חובה להיות עם ראיה 6/6 או שזה לא משנה אם יש משקפיים? ויש עוד דרישות מיוחדות נוספות? איזה פרופיל צריך? רק מי שמבין בזה בבקשה, תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.