עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האקר ישראלי: אלה כרטיסי האשראי של הסעודים הנקמה, עכשיו ברשת: אחרי חשיפת ynet על פריצה ישראלית לאתרים סעודיים, החליט כנראה אחד ההאקרים לפרסם את הפרטים באינטרנט. "רציתי ליצור הרתעה", אמר. ברשימה פרטי אשראי של מאות בני אדם, בהם סורים, מצרים ואמריקנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4174033,00.html הרשימה: http://pastebin.com/4eK5vKpr

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מחפש תרמיל לטיול בנפאל, עדיפות שיהיה קל. הקנייה תהיה בחול כנראה, תקציב נכון לעכשיו לארוע יהיה באזור ה-300 דולר גג גודל התרמיל צריך להיות באזור ה-70 ליטרים אני אשמח לשמוע דעות אישית אם משהו מכיר תרמיל יוצא דופן ונוח מאוד. האופציות שעלו עד עכשיו: 1. Lowe Alpine TFX Summit 65+152. Gregory Baltoro 70 3. The North Face Primero 70 4. The North Face Prophet 65L 5. Osprey Aether 70 תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הייתם אתמול ? שמעתם ? טוב בכל אופן באנו לבלות להכיר בחורות אבל הכל התפקשש המארגנים מכרו פי 3 ומשהו כרטיסים. במקום שיהיה במקום 3000 איש היו 10000 איש ועכשיו אני מבין למה היה צפוף ולמה אנשים נדחסו והתעלפו והיה דם ומכות וגניבות ומסיבה חרא שורטי יסמ באו בסביבות 2 והעיפו את כל האנשים באלימות אפילו שבקושי יכלו לזוז באנו לבלות יצאנו מבואסים וחלק פצועים :-[ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3063321,00.html

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by the flying sanwich,

חברי הטוב ZOLTRIX! חוגג היום שישה עשר אביבים, ולמרות שבזמן האחרון הוא לא מבקר פה כל כך עדיין הוא מאוד ישמח אם תמסרו לו מזל טוב, ואולי איזה מאוורר או שתיים. אז בבקשה!!! :lsvader:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by R0ck,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בדרום קורה עכשיו משהו מאוד מוזר... כבר שבוע שלם שההורים שלי כל פעם מנסים הרבה זמן לפתוח את האוטו/שער חשמלי ולא מצליח להם, אז חשבתי שזאת בעיה בסוללות... עכשיו אימא שלי חוזרת מאשדוד ואומרת שהשלט עובד לה מצויין שם - אז כבר התחלתי לחשוד. התקשרתי אל כמה חברים ואמרתי להם לנסות לפתוח את האוטו, וגם להם - לא עובד. אז נזכרתי בכתבה בעיתון שאמרה שלפני שבוע איזה פועלי בניה או משהו כזה היו צריכים לשלוט על רובוט שפועל באופן אלחוטי, אך הם הפעילו מכשיר שמבטל את כל השלטים באיזור ועבדו איתו. אז ככה זה כנראה גם כאן. התקשרתי למוקד העירייה, שם סיפרו לי שחיל האוויר עשה את זה בשביל המטוסים והתקשורת ביניהם או משהו כזה... עכשיו השאלה היא אם זה חוקי??? כלומר ברור שמותר להם וברור שהם יכולים אבל תארו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שמתי לב שלעיתים יש סוגים של עבודות בלוחות חיפוש עבודה שלא ידוע לי על תפקיד מסויים. אני מחפש אתר שמסביר סוגים שונים של עבודות קיימות בתעסוקה או יותר טוב פורום דיון על עבודות איפה אנשים מספרים על חוויה שלהם בעסודות שעבדו בהן. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Yoav,

לאחר שאני כל חודשיים מחליף ניק, אני רוצה שאתם תעזרו לי למצוא משהו קבוע.. תודה רבה מראש

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Snake_Eater,

שלום לכולם! במסגרת כנס אנימיקס שיתקיים ביום רביעי הקרוב, ה-8 באוגוסט בסינמטק ת"א, תתקיים השקה של סדרת קומיקס חדשה בשם הבור של שרמן. מה זה הבור של שרמן? הבור של שרמן הוא קומיקס מתח-פנטזיה. העלילה מספרת על חייל בשם שרמן, שסובל מאי-יציבות נפשית ואיכשהו מצליח להתגלגל למקום הכי סודי בצה"ל - בור הפיקוד בקריה בת"א. שם הוא פוגש בטיפוסים מוזרים ונתקל בתופעות מסתוריות, כאשר אי אפשר לדעת כמה מהן קשורות למציאות ואילו מהן פרי מוחו המעורער. הכניסה להשקה חופשית והקומיקס יהיה זמין לכל אורך הכנס. בואו לתמוך ביצירה ישראלית!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by composite,

שלום, ברצוני לגשת לבחינה הפסיכומטרית מועד דצמבר 2009, ואני מעוניין לקחת קורס. רציתי לדעת: איזה קורס מההיצע העצום שיש נחשב להכי טוב? יש לציין שאני גר בסמיכות לכפר-סבא, וראיתי שלקידום וליואל גבע יש סניפים בכפ"ס, 10 דקות מביתי, שזה מעולה. איכות הקורס היא השיקול הראשון, לאחר מכן המרחק הגיאוגרפי ממני והמחיר. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by benor,

למה אתם נועלים פה לפעמים הודעות הרי לפי דעתי הכל פה ספאם! וזה לא בסדר לנעול הודעה ולהגיד שהיא ספאם! שהרי כל ההודעות בפורום הזה הם ספאם! אתם לא חושבים כך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by NI4NI,

חבר שלי קנה לפני כמה ימים מחשב חדש. הוא לא ממש מבין במחשבים אבל המחשב עצמו תותח לא קטן (למרות מעבד אינטל) והוא קנה אותו בחנות אמיתית, לא ברשת. היום באתי אליו לראות את המחשב ובאופן טבעי הדבר הראשון שרציתי לעשות זה לפתוח את המכסה ולראות מה יש בפנים, איזה רכיבים וכ"ו. איך שאני פותח את הברגים של המארז אני קולט שהדלת הצדדית מודבקת עם מדבקה שעליה שם החנות וכתוב שהסרת המדבקה מבטלת את האחריות (כן כן, כמו על הארד-דיסקים). הם בעצם מכסים את עצמם ולא מרשים ללקוח לגעת בכלום !!! ומה אם אני קונה דיסק חדש ורוצה להכניס אותו למחשב ? ואיך אני בכלל מאמת שהרכיבים שהכניסו למחשב זה באמת מה שהם טוענים שהם הכניסו ? זאת פשוט חוצפה ! זה כמו שימכרו לי מכונית ויאסרו עליי לפתוח את מכסה המנוע... ברור ש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני רוצה לקנות משהו דרך AMAZON או אתר אחר ולשלוח אותו למיקום בארצות הברית, ויש לי אמריקן אקספרס בינלאומי שהונפק בארץ. האם אפשר לבצע את החיוב על הכרטיס כדי לקנות דרך אמזון? או שצריך כרטיס שהונפק בארצות הברית?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. |x-3| < |2x+2| < |x+5| לפני כמה ימים הצלחתי לפתור ודווקא עכשיו בדיוק לפני בוחן (מחר שעתיים ראשונות ) איכשהו אני לא מצליח : עם ערך מוחלט אחד אני פותר בשניות.. תרגילים אחרים עם שני ערכים מוחלטים הצלחתי אבל זה לא יודע התקיל אותי =\ תודה לכל העונה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מודיעין שדה, טירונות 4 חודש עוד שעה [ב-7 וחצי] ביי לכולם לפחות עד החמשוש הבא ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Eranl99,

שלום לכולם, מכיוון שדיסק חיצוני, יכול להיגנב או להידפק, אני חושב להשתמש בשירותים של אחד אתרי האחסון כדי לגבות מידע חשוב במחשב. יש למישהו המלצות מה הכי נוח ומשתלם? יש לי כרגע DropBox חינמי (2G) ואפשר להגדיל אותו בתשלום, אבל רציתי לשמוע אם יש דברים יותר טובים. (הוא גם קצת יקר - 10$ חודשי ל-50G) תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום, לצןרך השלמת עבודה דחופה אשר תשפיע על התקבלותי לתיכון אני זקוק להסבר מפורט ומקצועי מאחד מכם, שמבין בזה שיענה על השאלה "מהי ממשלה רחבה בישראל ומהי ממשלה צרה בישראל" (2 שאלות) לצערי אחרי חיפושים רבים לא מצאתי חומר שיענה לי על השאלה.. יגמרו אותי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעבודה הכל כך חשובה שלי.. תודה מראש! חזיר בר

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by iib,

http://www.5min.com/Video/How-to-Negotiate---Tips-for-Yahoo-5794173

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shalomelbe,

שידרגו לי את מהירות האינטרנט ל-5 מגה מה מומלץ להוריד? אני אוהב בעיקר סדרות קלילות ומצחיקות (לדוגמא חברים) אבל אם זה ממש ממש איכותי, אז אפשר גם גאנרים אחרים (למרות שאני בעיקרון לא רואה דברים כאלה). לדוגמא הסופרנוס.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה הממוצע ציוני בגרות שצריך להתקבל לאונ בשביל ^^? וכמה בפסיכומטרי צריך? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by arkadur,

אני מחפש מידע על קארטינג (אתרים שעוסקים בנושא) אני מתכוון לרכוש אחת , אשמח לדעת מה אתם חושבים\יכולים לספר לי על הנושא מסתבר שהעסק נהיה אצלי קצת יותר מתחביב..

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ערב טוב, אז ככה, הסיפור הוא שקנינו טלויזית LCD של סמסונג 26 אינץ' דגם LA26B450 אחרי יום שקנינו אותה היה מן זימזום גבוה כשהטלויזיה היית מכובת (הנורה האדומה נשארת דלוקה) בהתחלה לא האמינו לי כי רק אני שמעתי את הזימזום, אחרי זה אמא שלי גם שמעה בערך... מפה לשם הזמנו טכנאי והוא איכשהו שמע את הזימזום והחליפו לנו טלויזיה. וכמו שאתם מבינים עדיין יש את אותה בעיה. רק שהפעם רק אני שומע את הרעש ובלילה זה בכלל מחרפן אותי! אני פשוט מוציא אותו מהחשמל אבל זה לא באמת פיתרון.. בכל מקרה רציתי לדעת אולי אם יש איזה משהו שמוריד מתח בשקע של החשמל או שאין כזאת חיה? שכחתי לציין כשאני מדליק את הטלויזיה אז הזימזום נעלם.. יש זימזום רק כשהיא סגורה אגב כנראה הבעיה היא בשנאי של הטלויזיה או בספ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Ewingum,

http://news.walla.co.il/?w=//449353 ;D אני הכי אהבתי את "משרד החינוך: היא הזהירה אותם."

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by BedB0y,

אהלן, יש לי קצת זמן פנוי וחשבתי לעשות בו משהו שימושי, ואם יש גם כסף על הדרך למה לא: תרגום מאנגלית לעברית. גם כסף וגם ישפר את האנגלית שלי. כמובן שיהיה מהבית, עבודה קבועה כבר יש לי, זה יהיה משהו מהצד. יש רעיונות איך להשיג עבודה כזאת? מאיפה להתחיל? טנקס.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by n_aviv1,

אם יש משהו שאני שונא זה שאני נכנס לאתר ואני לא יכול להיכנס אליו או לצפות בתכנים כי אני לא נמצא בתחומי ארה"ב או לא יודע מה. בטוח יש אפשרות כלשהי לעקוף את הדבר הזה... מישה ויודע מה אפשר לעשות? אם אתם צריכים אני אמצא אתר לדוגמא...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.