עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TGA,

איפה אני מוצא את עלות המשלוח ממני לקונה בדואר ישראל? ניסיתי לחפש שמה, אבל לא הבנתי ממש איך הם מתמחרים את המחירים שלהם ליעדים כמו אירופה,אמריקה הצפונית,אסיה.... תודה,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מדיח בוש סופר סיילנט חצי אינטגרלי המדיח עושה עבודה מצויינת אולם מגיע לשלב הסופי ונתקע על זמן לסיום של דקה אחת לזמן בלתי מוגבל ועליי לרסט את הפעולה שלו כל פעם בסופה אודה לעצתכם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן שמתי לב שבמשלוחים האחרונים שהזמנתי רשום תמיד על האריזה מבחוץ את המחיר של המוצר. אני לא בטוח אבל לפי מה שזכור לי זה לא היה ככה בחבילות הישנות שהזמנתי אלא תמיד המחיר היה בתוך האריזה. מניסיון שלכם , האם תמיד רושמים את פירוט המוצר והמחיר שלו על האריזה מבחוץ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ExenTex,

חחחחחחחחח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. הזמנתי חבילה מ- deal extreme לפני כחודש. קיבלתי מספר מעקב לחבילה ועכשיו שאני בודק אותו משהו לא מסתדר לי... אולי תוכלו לעזור לי עם זה על פי מספר המעקב החבילה התקבלה למשלוח ב- 11/10 ונשלחת אל ברזיל (??!!!) והתקבלה ב- 25/10 בברזיל item No. Year Status Location Destination Country Date RB275254450CN 2013 Collection 20094905 BR 20131011 1004 RB275254450CN 2013 Departure from outward office of exchange 20110600 BR 20131011 1903 RB275254450CN 2013 NULL PVG BR 20131014 0200 RB275254450CN 2013 Arrival at inward office of exchange BRCWBA BR 20131025 1613 עכשיו באתר של הדואר במעקב חבילות בברזיל אני מקבל את הדבר הזה על מספר המעקב: 12/10/2013 00:46 Fo…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני בן 17, י"בניק מנתניה. בשבוע שעבר חזרתי ממשלחת של שבועיים לארה"ב במסגרת הבי"ס והחלטתי שאני מעוניין בצורה רצינית לשקול אפשרות של תוכנית students exchange לארה"ב, ולעשות שם חצי שנה\שנה אחרי סיום י"ב ולפני הצבא, שיידחה בשנה אני מניח. התחלתי לחפש באינטרנט בימים האחרונים אך הרוב המוחלט של התוכניות שמצאתי לא מציינות שותפות עם ישראל. האם מישהו כאן מכיר תוכניות שכן פועלות עם תלמידים ישראליים? האם מישהו מכיר אנשים שהשתתפו בתוכניות כאלו, או השתתף בתוכנית כזו לפרק זמן ארוך(חצי שנה\שנה?) בעצמו? תודה על העזרה,

7. Started by Internal,

חחחח פרסומת רוסית עם כתוביות באנגלית פשוט בא לך וודקה חח גדול (מקווה שזה לא ישן ולא פורסם) http://veryfunnyads.com/index.html?id=25092

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by navk2,

כי עפ"י מה שרשום באתר של ארגון המורים אין אבל ראית כתבה שיש...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by silas91,

יש לי ביום חמישי מבחן בהיסטוריה ואנחנו צריכים לאחת השאלות להביא המצאה מישהו יכו לתת לי דוגמה להמצאה בשנים האלו שהיא לא נורת החשמל

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מנסה להיכנס לאיזה לינק, וצץ לי ההודעה הזו. ישראל חוסמת חלק מהתכנים שם? או שזה YOUTUBE או מה? ד"א זה הלינק: http://www.youtube.com/watch?v=Oe5Zc1Kouak

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bagetrek,

מה לעזא.. מזכיר לי את EBAY איזה קטע הזוי http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1435639&SalesCatID=24 ואיזה מחיר הוא מבקש "יש לו 2 כאלה " פיי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אין לי ממש מושג מה אני רוצה לעשות בחיים (יותר מידי תחומי עניין ), אז החלטתי שבמקום לבזבז את הזמן אלך ללימודי הנדסאי כמעין "מכינה" נפשית לתואר. חשבתי על תוכנה או אלקטרוניקה אבל באורט אין תוכנה אז למקרה שאלך על אלקטרוניקה רציתי לדעת איפה לדעתכם עדיף ללמוד. תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yonir,

ההורים שלי קנו פקס - Brother FAX-1360. כרגע במצב של Tel/Fax מה שקורה זה שאחרי שני צלצולים הפקס "עונה", כלומר כל שאר הטלפונים מפסיקים לצלצל ורק הוא ממשיך, ואם מישהו עונה בטלפון אחר בזמן הזה - הוא עדיין ממשיך עדיין לצלצל ועושה רעשי רקע בשיחה. וכמו כן אם מי שמתקשר מנתק את השיחה בלי שענו, הפקס ממשיך לצלצל עוד כמה וכמה צלצולים עד שהוא "קולט" שכבר ניתקו. האם יש משהו לעשות בנושא הזה? (חוץ מלעבור למצב Manual שבו אלא אם כן אני לוחץ ידנית על start כששולחים לנו פקס הוא לא מקבל פקסים) איך זה ברוב הפקסים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בינואר 2011 תכנס הרפורמה של דמי הקישוריות לתוקף, במטרה להוזיל את המחירים. חברות הסלולר כבר הגיבו בהעלאת מחירים בסיסיים כדי לסכל את התהליך. השאלה היא - האם יש בעיה עם חתימת חוזה לשנה וחצי היום ? חוזה פשוט של תכנית של 150-200 ש"ח בחודש. האם אני ירגיש ממש ממש פראייר במקרה שכן איך שהוא הרפורמה תשפיע או שזה יותר למשתמשים כבדים ? אין לי בעיה להתחייב ל200 שקל ולגלות שעוד חודשיים זה נהיה 190 שקל בגלל החוק, אבל אין מצב שחבילות של 200 ש"ח יעלו פתאום 100 ש"ח עוד חודש או ש200 דקות שיחה יהפכו ל400, נכון ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני גולש בכרום וכל הזמן משמאל לצלמיות של הוידאו יש עוד 3 צלמיות שעולות על הכותרות הרגילות. בפיירפוקס זנ לא קורה. הבעיה בדפדפן או באתר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by HeaT-SinK,

קיבלתי צו גיוס ליולי 2006...יש לי חופש גדול אחרון :-\ ואם אני אגיד להם אני רוצה חופש גדול הם ישימו עלי ז*ן אפשר לדחות תמועד בחודש חודשיים ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Coca Cola,

אז ככה קליע פוגע בתל-עפר במהירות של 300 מ' לשניה בריבוע, מהי מהירותו של הקליע כעבור 0.1 שניה מרגע הפגיעה בתל עפר אם הוא נע בתאוצה של 3000 מ' לשניה בריבוע? אממ לא ממש הבנתי ת'שאלה מישהו מוכן להסביר לי? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קודם כל פלאפון מדהיייייייייים אין לי מילים לתאר עד כמה שהוא מדהים ! מצלמה סופר איכותית, MP3 מעולה, אוזניות איכותיות מאוד, רדיו FM מצוין, 512 מגה ! צבעוני ויש בו THEMES, בקיצור הייתי אומר שהוא פלאפון מושלם אם הוא היה 3G.... עכשיו, איך אני משנה את הכותרת CELLCOM במסך הראשי בפלאפון ? יש CELLCOM בגדול ומתחת לזה עוד CELLCOM בקטן יותר... אני רוצה לשנות אותם למשהו יותר "אני" איך אני עושה זאת ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Component,

מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב, אני אולי הולך לקנות מהמשתמש ANATOLI שתי חתיכות פרספקס כל אחת בגודל של: גובה 15 ס"מ רוחב 21 ס"מ עכשיו, אני טוען שגודל שתי החתיכות ביחד (כשמצמידים אותם ביחד) הוא: 30CMX42CM הוא טוען משהו אחר. אני צודק פה או לא? ד"א: נודע לי שהוא נכשל במתמטיקה ;D ;D ;D

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חוף שאפשר להקים אוהלים ממש ליד החוף + אפשר לעשות ליד האוהל על האש שלא יהיו אבנים כואבים בחוף (שכשניכנסים לכינרת לא יהיה כואב מכל מיני אבנים חדים למניהם) שהחנייה לא תעלה כסף(אני לא זוכר אם יש כזה דבר) ואם כן עולה כסף שיהיה זול מקווה שלא שכחתי כלום

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני תוהה מה צריך לצבא? אולר שוויצרי? גרזן? כמה גרבילים לבשל? אני הולך לעשות 02 אז אני לא חושב שאני צריך משהו מיוחד אמרו לי קרם נגד שפשוף ברגליים? זירקו עצות בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אבל התמונות האלו עשו לי את היום http://carscoop.blogspot.com/2008/01/err-sorry-i-squashed-your-hyundai.html

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כאלה שמדביקים על מכוניות שחונות במקומות אסורים.. אצלי בביניין הוא מול קופת חולים ככה שלפעמים קורה שאיזה חוצפן פשוט תופס לי את החניה.. יהיה נחמד לתת לו מתנה שהוא חוזר לאוטו..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קודם כל הלינק : http://maps.google.com/help/maps/streetview/index.html אוקיי, אוקיי, אני יודע שאתם מכירים כבר את zoomap הישראלי ממזמן... אז עכשיו גוגל החליטה ליישם תמונות ברמת הרחוב, מתוך המפות שלהם.. כלומר יש לכם ZOOM לרמת רחוב... והתמונות מסתובבות ב 360 מעלות... מנוע החיפוש A9 של אמאזון יישם את זה לפני יותר משנתיים ומשום מה זה לא קיים שם כבר לדעתי הם פשוט מכרו את הרעיון הזה לגוגל, או שלא זכו למספיק חשיפה ולא השתלם להם להחזיק כזה פרוייקט ולכן סגרו וגוגל פשוט לקחו את הזמן שלהם בליישם את הרעיון מחדש... מה שכן, ב A9 היו אלו תמונות שמשתמשים צילמו והעלו, בניגוד לגוגל, כאן התמונות כנראה צולמו ע"י ... גוגל. ולא הייתה תצוגה של 360 מעלות מנקודה, כמו שיש בגו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.