עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yonni,

אחרי שעברתי פה על ת'רדים רבים שדנו באיכות השירות בחנות PC HARDWARE , ממש חששתי לרכוש שם את המחשב החדש שלי. למרות הכל לקחתי סיכון בגלל מחיריהם הזולים וקניתי שם. ברצוני לציין כי לאורך כל הדרך מביצוע ההזמנה ועד לקבלת המחשב השרות היה מהיר, אדיב, יעיל ושוב זול! מומלץ!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lamborgini25,

טוב מקום יש לי אני רוצה לפתוח מוסך למכוניות לכול הסוגים ולשפר אותם איזה חנויות או איזה יצרנים אני יכול לקנות מהם בקשה לא להרוס רציני בבקשה אם זה היה סבבה אני נותן לכם אם לא תהרסו רציני גם כמו הדיון הקודם ובבקשה לא להרוס רק לעזור

3. שלום, אני מחפש שותף/שותפה לטיול של חודש-חודש וחצי במערב אירופה בתאריכים 1.9-15.10 (גמיש בתאריכים). אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ב21.10 באוני' בן גוריון אז המטרה של הטיול זה לעשות כמה שיותר כיף עד ללימודים. אם אתם רוצים להצטרף או מכירים מישהו שרוצה להצטרף, אשמח שתגידו לי. מעבר לזה, אם למישהו יש טיפים כלשהם לטיול, אז אני אשמח כמובן גם לזה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Henry55,

האם יכול להיות שמילת הפיתרון לא קשורה לטכנולוגיה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by AngelofDeath,

יש המלצות? מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Jack_g,

אני טב עוד כמה ימים לחו"ל ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בדיוטי פרי מכיוון שבאנגליה שלשם אני טס זה בטוח יהיה יקר מהארץ(תקנו אותי אם אני טועה). בכל אופן אני לא יודע איך אני יכול לדעת אם יש להם את הדגם שאני רוצה במלאי שהוא OLYMPUS C740ULTRAZOOM , או בכלל מה יש להם במלאי שאני יוכל לעשות סקר שוק לפני. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ChrisBrown,

חודש הבא אני הולך עם אבא שלי לקנות קטנוע, אני בן 16 ו.. רציתי לדעת איך הקטנוע הונדה דילן 125?והאם כדאי לקנות אותו?ומה המחיר שלו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אפשר למחוק? פרסמתי את אלה בנושא אחד עם עוד מלא רקעים אחרים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276093.0

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, קניתי (יותר נכון קנו לי ) ראפיד שר (COM) ואני פשוט לא מצליח להוריד על יותר מ-60 שיש לי חבילה של 3 מגה אינטרנט. משהו פה ממש מסריח. על Free אני מוריד על המהירות הזאת. מה לעזעזל קורה פה?! תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Merrymoon,

בלוגים זה עצוב ומשעמם ומי שקורא אותם הוא עוד יותר עצוב ומשעמם ממי שכותב אותו, אבל לא במקרה הזה... לפני כמה שנים נתקלתי בבלוג הזה של בחור מאד משועמם אשר טועם אוכל לא ראוי למאכל אדם וכותב על כך ביקורות מעלות צחוק ודמעות כאחד. תהנו: http://www.thesneeze.com/mt-archives/cat_steve_dont_eat_it.php

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כל מי שחושב שערוץ הקניות לא מבין במחשבים תראו את זה אתמול(ראשון) פתחתי את העיתון ישראל היום וראיתי מודעה עכשיו תראו מה כתוב שם אני לא אציין את שם החנות *** יבוא ושיווק המחיר הכי זול בארץ וותק של 20 שנים מחשב ראשון. פנטיום INTELPENTIUM core 2due 3200mhz -לוח אם אינטל -זיכרון מהיר DDR2 2GB -דיסק קשיח מהיר STA2 160GB -צורב DVD המהיר בעולם -מסך LCD דק במיוחד -מארז מפואר אם יציאות USB מקדימה ומאחורה -כרטיס מסך 256MB גיפורסט -מקלדת מותאמת לWIN XP (מחיר 2.950 ) מחשב שני מערכת מחשב אנטל פנטיום CORE 2DUO -לוח אם מקורי -זיכרון פנימי DDR2 2GB -דיסק קשיח STA2 250 GB -כרטיס מסך מקצועי 512 MB גיפורסט -מסך 22 דק במיוחד -מארז MIDI ATX +מאווררים -כרטיס טלויזיה +שלט 6-…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. למה יש שם קטגוריות ? זה ממש שינוי מיותר. מי שלא מכיר את הפורומים יכול ללחוץ על כפתור הפורומים, ולקבל את הרשימה כולה מחולקת לקטגוריות. זה סתם מונע דפדוף זריז במקומות שמעניינים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Homey,

מראש אני מכחיש כל קשר לתראד הזה אין בת שלא מפליצה בבוקר מתחת לשמיכה. אין בת שלא אוכלת סרטים עם החזה שלה שווה. אין בת שלא חושבת שהיא שמנה. אין בת שלא מפליצה בשקט. אין בת שלא התקלחה עם חברה. אין בת שלא ניסתה להשתין בעמידה. אין בת שלא נסעה עם הנדברקס משוך. אין בת שלא הוסיפה נייר טואלט\צמר גפן לחזייה שלה. אין בת שלא חשבה איך זה לעשות את זה עם בת. אין בת שלא שכחה "בטעות" לשים חזיה. אין בת שלא הרסה ת'אינטרנט בשביל למצוא תמונה של התחת של דודי בלסר\יהודה לוי. אין בת שלא החליפה בגדים לחשוף ליציאה ביום שישי אחרי שהיא יצאה מהבית כמו דתיה. אין בת שיודעת לנהוג. אין בת שלא רוצה לדעת איך זה לקבל מכושי. אין בת שלא הורידה את הדוש של המים לכוס ונתקעה איתו שם ח…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ran B,

אוקי, לפני הכל! חיסכו ממני ומעצמכם את הצחוקים.. אני צריך תמונות של שאלתיאל קואק, אני לא ממש מצליח למצוא ברשת. אשמח אם תעזרו לי למצוא כמה תמונות נחמדות. (אגב זה לא בשבילי..). בכל מקרה, אני גם לא רואה סיבה לצחוק, מי מאיתנו לא אהב את שאלתיאל קואק? (OFF TOPIC) תודה רבה, רן!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Component,

מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by AVL,

http://planet.nana.co.il/totah/daisa.swf :lol: :lol:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by asafasaf29,

חוץ מ: KSP איבורי פאנדה ונועה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. האינטרו של SUPERSONIC או האינטרו שלי האינטרו הראשון נערך על ידי DAGDEGUN מבחינת הסאונד (עורך סאונד מקצועי, למעטים שלא מכירים אותו, הוא כאן שנים) בשלי עוד אין סאונד, לכן אני ממליץ לראות את האינטרו הראשון ללא סאונד על מנת לבצע שיפוט הוגן לשני הצדדים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האם לפי דעתכם יש להאמין לטבלת הקלוריות שרשומות על כל מזון (שיש לו אריזה ) שמפרסמים היצרנים ? או שאולי יש לחשוש לנתונים אופטימיים יותר ממה שבאמת יש במזון . למה אני שואל ... ראיתי קופסאת טונה בשמן ושמה כתבו שיש במאה גרם מסונן 190 קלוריות . איך זה יכול להיות שטונה שהתערבבה כולה בשמן וספגה בטח לא מעט שמן , אם נרוקן את השמן עדיין יהיה רק 190 קלוריות ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. קראתי כתבה בmako ורציתי לשאול אותכם מה דעתכם על זה: http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-d371a4598451d21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dror_gh,

מחפש אתר שבו אני אוכל להוריד משחקים לפלאפוני NOKIA . תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by q1234,

חבר שלי מחפש מכשיר זול ומתקפל (בעיצוב צדפה) , והוא מעדיף נוקיה . ראיתי תמונות של המכשיר ויש לי שאלה טיפשית מאוד אבל אני נאלץ לשאול בכל זאת : הוא לא טלפון של בנות ?!?! ??? ואם הוא יבחר בו לבסוף , איזה צבעים יש ? ואיזה תמליצו לו לקחת ? (לבן?) תודה .

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי חברים, שמי גלעד ואני סטודנט שנה א' לניהול מערכות מידע במכללה האקדמית תל אביב-יפו. במסגרת סמינריון קיץ אני עורך עבודת מחקר בנושא הרגלי שימוש בשירותי מוזיקה בענן בקרב משתמשים בגילאים שונים בישראל. השאלון שלי מיועד לקבוצות הגיל 18-35 ו-40-65 בלבד (אם את/אתה בגיל 36-39 אין צורך שתמלא/י את השאלון). אשמח אם תוכלו להקדיש מספר דקות למילוי השאלון - זה יעזור המון ניתן להשיב על השאלון בקישור הבא: http://goo.gl/8Q1LFT תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה להוריד את האופציה שמציגה לכולם באיזה מערכת הפעלה ובאיזה דפדפן אני משתמש בפורום אבל לא ראיתי אופציה כזאת בהגדרות. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.