עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MishaK,

ולא, שום דבר לא קופץ פה בסוף.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sababchik,

תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. מחפש המלצה לאתר אינטרנט שמעדכן שמות של שירים שיצאו לאחרונה לשוק(פופ,טראנס,האוס)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. נגיד שאין לי טלוויזיה, אני צריך לשלם אגרה על כרטיס טלוויזיה? ???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Domovoi,

הסרט,מסביר הכל.אין מילים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי אנשים מחפש איזה אתר שמסוגל לשלוח לך מייל כאשר פרק חדש של סדרות מסויימות (לפי בחירתי, כמובן) משודר בחו"ל (ארה"ב / אנגליה בעיקר) מישהו מכיר משהו בסגנון? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by J0n1,

סינים עם האנגלית שלהם... : קיבלתי אימייל שאומר: Yes. You will get the phone by Friday as per mention. WTF?!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ThePorscher,

איזה יום......... שביתות, עיצומים, תקלות באתר...... אבל מה שלא יהיה, היום זה גם יום ההולדת של ^DarK-MinD^, הלא הוא עמרי! אז מזל טוב! עד 120 (וכל הבלה בלה, כי כבר צריך לעבור לסמיילים). וללא שום דיחוי נוסף, הבה נתחיל: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :bigok: :bigok: וכמיטב מסורת האתר: איך אפשר בלי קצת שמנמנים! (אני לא בקיצוצים.. יש תקציב לשמנמנים!)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Zeev86,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535893.0 ביקשתי מהפורום עזרה לגבי לוח אם ספציפי. בא גולש, שיש לו תאג של "מומחה לתמיכה", משמע הוא מייצג את האתר כבנאדם שמבין טוב בתמיכה טכנית, והוא אמור לייצג את האתר בכבוד. בואו נתחיל מזה, שאני מבין שאף אחד לא חייב לי כלום. אבל כשבנאדם שאמור לייצג את האתר הזה בא ובמקום לעזור לי, מדבר בהתנשאות ובמקום לעזור לי זורק קישורים לא רלוונטיים (קישור שני מביא אותי לebuy, מחשב נייח, וסטטיסטיקה כלשהי לגבי הלוח), ואחרי זה עוד רושם שאשמתי שלא נתתי את כל הפרטים (כשבהודעה הראשונה פירטתי את המודל המלא של לוח האם), יוצא לי כל החשק לחזור לפורום הזה. אני נכנס לפורום הזה כי הוא לא דומה לפורומים אחרים בארץ (כמו FXP), וכי יש כאן אנ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by slrr,

מתי ניראה מעבדים בפחות מ-20 ננומטר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gbox,

בס"ד שלום רב יש הגרלה לאיפוד נאנו http://ipod.wip.co.il מאחל לכולם בהצלחה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שהיה גם מחיר סביר. בעליה בתל אביב הם ירדו לי מ300 ל180 אבל לא מצאתי דגם שאהבתי. לייד הבית שלי הם תקועים על 250-300 שבעייני זה מחיר דיי גבוה! אני מחפש תיק נוח עד 200 שקל, באזור המרכז.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היום התקשרתי ליס בידיעה שנגמרת לי ההתחייבות עוד כמה ימים כדי להתנתק מהם, מהסיבה הפשוטה שאין לי כסף לשלם חשבון של 250 שקל כל חודש על הטלויזיה. אחרי שיחה קצרה אם הנציג הוא מודיע לי שאני כביכול התחייבתי לתקופת אחריות נוספת בתאריך כזה וכזה כשדיברה איתי נציגה. אני אמרתי לו הכל כמו שהיה ומה שהיה שהיא הציעה לי כל מיני מבצעים והארכת תקופת אחריות אבל אני עניתי לה שלא ושתדבר איתי לא עכשיו כי אני עסוק. לאחר כמה ימים היא התקשרה שוב ואני עניתי לה שאני לא מעוניין. זה חזר כך כמה ימים עד שהפסקתי לענות לשיחות ממספר חסוי (ידעתי שזאת היא) עד היום (השיחות היום כל כמה ימים בערב עד שנפסקו לפני כשבוע). עכשיו איך יכולים לרשום אותי להתחייבות כשאני לא מאשר זאת ?????? מזה החוצפה הזאת להתקשר אלי הב…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היה עכשיו בערוץ הקניות על מחשב פנטיום 4 2400 וכרטיס GF4 (ככל הנראה דגם עלוב שלו) והמצגת היה 3DMARK והיה אפשר לראות שהכרטיס מציג בין 18-38 FPS בבדיקה עם המכונית!! פשוט גול עצמי והמחיר הוא מחיר מבצע במקום 9700 בערך רק 5500 כולל מדפסת EPSON42 ומסך 17 אקסטרים וצורב ימהה 40*20*10 ומקלדת ועכבר א6לחוטיים של מיקרו סופט השאלה אם זה כרטיס מסך OB והזיכרון אם הוא DDR או SDRAM

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הקלטתי את הפרק של "סקרנות - ריסוק מטוס" ו בגלל הEPG המחורבן שלהם הוא מספיק להקליט לפני שהתוכנית באמת נגמרת. קיצר, את השיעור שלי למדתי ואני יאתן לו יותר זמן לפני ואחרי (או שפשוט אקליט גם את התוכנית הבאה), אבל האם ניתן למצוא ברשת את התוכנית (עם תרגום לעיברית) או מידע על שידורים חוזרים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Os.Master,

מישהו יודע לעזעאל מזה ? הביאו לדוד שלי יום מיונים לצבא ואין לו מושג מזה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. האם הן משלמות פר לקוח? או תעריף חודשי קבוע? מה המחיר של סדרה ? ערוץ ?

18. Started by jackhammer,

מישהו עובר על התגובות שממתינות לאישור או שזאת פשוט הדרך שלכם לומר שהמשתמש קיבל באן?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.mosnews.com/news/2005/03/22/miraclesurgery.shtml עכשיו אני יודע למה אלוהים ברא אותנו עם שני ידיים. קרדיט: http://dontsmile.info/

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by alergic,

אם מישהו צריך פירמוט למחשב אני גר בדימונה אפשר לדבר איתי באייסי 201803726 או באימייל natang17@walla.com פירמוט מלא עם אופיס ותוכנות שכל 1 צריך כגון Kaspersky Ad aware ועוד עברית או רוסית למי שרוצה פירמוט עם ווינדוס לא מקורי 100 ש"ח פירמוט עם ווינדוס מקורי 200 ש"ח עדיפות לאנשים שגרים בדימונה אבל אם גם לא ואתם קרוב בדרום עלות הנסיעה עליכם

21. טוסטר אובן, כיריים, עציץ ואפילו אסלה – החפצים הכי יומיומיים שלנו מתחברים לאינטרנט של הדברים. כל הדברים הכי משונים שכבר עכשיו אפשר להתחבר דרכם לרשת האינטרנט של הדברים (Internet of Things – IoT)בהגדרה, היא רשת של חפצים, או "דברים", בעלי יכולת לתקשר בינם לבין עצמם, וגם איתנו.יש לחפצים יכולות איסוף והחלפת מידע שתוביל, בסופו של דבר, לאוטומציה בתחומים רבים. נכון להיום, ה-IOT עדיין מוגדר כטכנולוגיה חדשה: השוק עדיין לא מוצף במוצרים ולמעשה חלק גדול מהאוכלוסיה כלל לא מודע לטכנולוגיה זו, אף על פי שחלק גדול מהמוצרים ממלא צרכים יומיומיים פשוטים. רוב החפציםמתחברים דרך האינטרנט הביתי לאפליקציה ומופעלים באמצעות סמארטפון או טאבלט, כך שהמכשירים האלה, שממילא מלווים אותנו כל היום, הופכי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Lord Richard,

אני מחפש שירים של רוק ישנים שדומים לסגנון שירים כמו led zepplin - stairway to heaven/ hey hey what can i do Lynyrd Skynyrd - Freebird dire straits - down to the waterline/money for nothing/sultans of swing - אם יש שירי dire starits קיצביים נוספים כמו אלה אני אשמח. JIMI HENDRIX - All along the watchtower תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by WN,

לפני כמה דקות סיימתי להכין את התמונה הזאתי בשביל חבר שלי.... מה אתם חושבים ?? D: (הכנתי את האיש עם האקדח עם תוכנה שנקראת Milkshape הוא לקוח מקאונטר סטרייק.)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by KoM,

כן כן, הג'י טי אס שכולנו כל כך מכירים הלך... :'( ביי ביי...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כשמקבלים מכה בכף רגל יש שניה כזאתי שאתה לא מרגיש ברגל כלום ואז בא לך הכאב ... מישהו יודע אם לזמן הזה יש שם? (בזמן הזה כמה מחשבות רצות "וואי הולך לכאוב לי ממש עוד רגע קט")

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים