כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
האינטרו של SUPERSONIC או האינטרו שלי האינטרו הראשון נערך על ידי DAGDEGUN מבחינת הסאונד (עורך סאונד מקצועי, למעטים שלא מכירים אותו, הוא כאן שנים) בשלי עוד אין סאונד, לכן אני ממליץ לראות את האינטרו הראשון ללא סאונד על מנת לבצע שיפוט הוגן לשני הצדדים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קבלו איזה קטע היה לביל גייטס אתם ניקרעים :lol: http://www.funny-base.com/videos1/gatespie.wmv
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שתהיה לכולנו שנת לימודים מוצלחת, מעניינת (לא פחות חשוב...), טובה, פוריה ושתעבור כמה שיותר מהר! שהשנה באמת נלמד, ולא נחפף - לא נציק לחברינו לכתה (קשה עם כזה אקלים , אבל מה לעשות, משתדלים ) וננסה להוציא את הטוב ביותר מאיתנו! בהצלחה לכולנו במחזור 2006-2007!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי נראה פשוט, אבל נרדמתי בשיעור P: ולשאלה: מכונית שמסתה 800 קילוגרם, נוסעת על כביש חלק ומגבירה את מהירותה מ10 מטרים לשנייה ל30 מטרים לשנייה ב 10 שניות. א) חשבו את הספק תוספת אנרגית התנועה של המכונית ב)האם הספק זה היה זהה אילו נסעה המכונית על הירח, שבו אין אוויר. הסבירו. ג) האם הספק זה היה זהה בכביש מחוספס על פני כדור הארץ? הסבירו. תודה, יש מבחן מחר P:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אני משיג גינסים של אמינים. רצוי שיהיה תמונות של האלבומים שלו! [הזה של אנקור של האקדח הוא יורה ויוצר כזה BANG,וגם אמינם SHOW,וקודמיו,אני מתכוון בגודל טוב של מטר על חצי או מטר על מטר וכדומה...] אא אני גר ליד אשדוד,אז כול מקום שהוא אשדוד,רחובות,וכדומה יהיה לי מאוד נוח! תודה!
-
הרגע שחיכינו לו הגיע!!!!! איך האלבום החדש? איך הגיטריסט? רשימת הטראקים המלאה, http://redhotchilipeppers.com/2011/06/12/track-listing-for-im-with-you/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני עובד בבית מלאכה - הבנתי שעבודה בבית מלאכה בתעשייה נחשבת לעבודה מועדפת. בעל העסק הוא קרוב משפחה, למען האמת סבא. האם זה יכול למנוע ממני לקבל את מענק המועדפת?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גוגל ממשיכה עם המצה העסקית הנהדרת שלה להמשיך להגדיל את תיבת הדוא"ל שלנו ליעד ----> לא ידוע מי שרוצה הזמנה לדוא"ל של גוגל מוזמן לבקש ממני ולרשום פה את כתובת המייל שלו ואני ישלח הזמנה ;D כפי שמופיע בתמונה המספרים גדלים וגדלים ועד איזה נפח ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן, הג'י טי אס שכולנו כל כך מכירים הלך... :'( ביי ביי...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג תמונה של השלטים האלו ברזולוציה טובה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחלוק איתכם שיטה יעילה ביותר לאחסון דיסקים. כבר זמן מה, אני מחפש דפים מיוחדים לקלסר שאפשר לשים בתוכם דיסקים (הכוונה היא למעטפות של דיסקים שאפשר לחבר לקלסר). ואתמול מצאתי את זה בטעות ב'אקדמון' שבקמפוס של אוניברסיטת גבעת-רם. כמובן שהסתערתי על המדף, וקניתי כ-6 חבילות של 30 דפים (כאשר כל דף מחזיק 3 דיסקים), רצתי הביתה והתקנתי את הדפים בקלסר מיותר שהיה לי. השיטה הזאת מאוד מאוד יעילה וחסכונית, לפי החישוב שאני עשיתי חסכתי בכ-50% מהמחיר הרגיל של "מזוודה" של דיסקים. מקווה שהמידע יעזור לכם, --Vega.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם ראשונה ראיתי אותה בביפ לפני איזה שנה\שנה וחצי ואהבתי, מאז השגתי את כל העונות ו(כמעט) כל פרק מצחיק בטירוף! עכשיו בדיוק באמצע העונה השישית (פרק 5 מתוך 10) ובינתיים ממש מצחיק, יותר מעונות קודמות. אני אוהב את הקטע שהוא מנסה לגלות אם מישהו שעומד מולו אומר את האמת אז הוא מסתכל עליו כזה וגם את ה- Pretty good, pretty, pretty, pretty, pretty good! עוד מישהו רואה?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הייתי בצו ראשון והדבר היחידי שאמרו לי הוא הפרופיל , האם יש דרך לדעת את הקב"א ? שמעתי שפקידים בצא יכולים לבדוק את זה בשבילי... זה נכון או בולשיט ? תעזרו חברה , אני רוצה לדעת מה הסיכויים שלי להגיע לאן שאני רוצה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו עובר על התגובות שממתינות לאישור או שזאת פשוט הדרך שלכם לומר שהמשתמש קיבל באן?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טראק חדש שלי איך יצא לי? השתפרתי מאז פעם אחרונה? https://www.youtube.com/watch?v=la2rHSCwCGc&feature=youtu.be
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לצןרך השלמת עבודה דחופה אשר תשפיע על התקבלותי לתיכון אני זקוק להסבר מפורט ומקצועי מאחד מכם, שמבין בזה שיענה על השאלה "מהי ממשלה רחבה בישראל ומהי ממשלה צרה בישראל" (2 שאלות) לצערי אחרי חיפושים רבים לא מצאתי חומר שיענה לי על השאלה.. יגמרו אותי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעבודה הכל כך חשובה שלי.. תודה מראש! חזיר בר
-
משהו בסגנון של וואלה מפות (שאני בוחר מנקודה לנקודה)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשפכתי. נקרעתי מצחוק הם חושבים שמי שצופה בסרטון מטומטם ולא יודע מה זה: RAR, ZIP, WinACE יצא לי קישור כפול ולא יודע איך מוחקים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הפלאפון הזה במקום הטלפון הבזיון הישן שלי שעוד מעט יהיה בן שלוש. מכל המכשירים שבדקתי לו יש את המפרט הכי מרשים והיכולות הכי מגוונות. מה אתם אומרים על המכשיר?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גר במרכז ראשון לציון. מתחת לבית שלי יש פיצוציה שעובדת גם בשבת. המדחס של הפיצוציה נמצא בערך מתחת לחלון שלי (אני גר בקומה השנייה). המדחס שלהם תמיד מרעיש, אבל היום בנוסף לרעש הוא התחיל להשמיע חריקות מזעזעות. הלכתי לבעלים בפיצוציה וכרגיל אין עם מי לדבר. החלטתי להתקשר למוקד 106 ולהתלונן על המפגע. הנציגה אומרת שעלי למדוד את הרעש עם מד דציבלים ולפנות למחלקת איכות הסביבה של העירייה. היא אמרה את זה בטון כל כך רגוע ומובן מאילו כאילו כל משפחה מחזיקה מד דציבלים במגירה. מרוב עצבים ניתקתי לה בפנים. אין גבול לחוצפה. מה אתם אומרים? נתקלתם במשהו דומה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל יבואן לא משנה איזה, שיש לו מארזים מעניינים. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לפי מה שראיתי בכולבוטק ברפרוף, לצערנו אנשים נפלו קורבן בקניית מחשב מ"דולי מחשבים", מישהו עוד נפל קורבן? בגלל שראיתי ברפרוף בזמן שהייתי עסוק במחשב, מישהו מוכן לפרט קצת על מה הקומבינה הייתה...כדיי שאנשים נוספים יבינו וילמדו פה לקחים איפה כדאי לקנות מחשב... פשוט חוצפה מה שהם עשו... הוספתי קישור: http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=805860 מיקרוסופט תובעת ומקבלת פיצוי: http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-122334-00.html?tag=21-40-51
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אולי כבר פתחו שאלות על הנושא אבל אני לא מצאתי אז מצוער. איך עורכים מודעה ואיך מוחקים מודעה? אני פשוט לא מוצא את האפשריות האלו שם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-