כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
אולי זה קצת מצחיק אבל אני לא זוכר באיזה שעה הבגרות מחר. יצאתי לגמרי מהשגרה הזאת. ובהצלחה לכל מי שנבחן מחר!
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חשבתי אולי לרכוש לעצמי אופניים , בשביל טיולים , כושר וכו'.. כמה +- עולה התענוג למשהו טוב ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש פה מישהו שמבין ב-PSP ובגרסאות למיניהן אשמח לקבל ממנו עזרה באייסיקיו... אני מחפש חנות לקנות מכשיר בגרסא 2.0 או 1.5
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני שוקל ללמוד את הנ"ל במכללת הייטק, אשמח לשמוע דיעות על ההסמכה, ועל הדרישות שלה בשוק (האלטרנטיבות שאני שוקל הן A+ או mcitp)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אולי יש לכם איזה אתר שמאפשר הזמנות כדי לראות מחירים שם? כי אמרו לי שמכשיר עולה שם בסביבות המחירים האלו 100-150 יורו ומקבלים מכשיר + שני שלטים + שני משחקים מקוריים לבחירה + כרטיס זיכרון 8 מגה אם זה באמת כזה זול אז יש לי משפחה גם פה וגם פה...אני אוכל לקנות להביא לארץ ולצרוב כאן צ'יפ והנה אין לי בעיה של מחיר גבוה....אלא אם מישהו מכיר אולי גם חנות אונליין לצ'יפים שם שהיא זולה יותר מהארץ...כי אם אני צורב צ'יפ זה רק מאטריקס אינפיניטי והוא עולה בארץ 800 ש"ח אז אם הוא עולה שם זול יותר אני אוכל לקחת משם עסקת חבילה שלמה... תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לארץ? היי, כשאני נכנס לסל הקניות כדי לשלם אני רואה שכל/רוב המוכרים לא שולחים לישראל- האם יש לי אפשרות כלשהי לתקשר איתם ולבקש לשלוח? והאם בכלל יש טעם? (מדובר בבגדים, אביזרים וכדומה). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש להם מוצר טוב? אני שוקל לעבור לבאנדל...
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני כיתה י'5 באוהל שם.... יש כאן איזה מישהו מאוהל שם או בכלל מאיזה תיכון מרמת גן!?????
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
חשבתי אולי לעשות ורציתי לדעת על החברות השונות שמציאות את השרות הזה..
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מבין שכמה שיותר מוקדם אני יבוא למשרד שלהם, הסכום שאני אצטרך לשלם יהיה פחות אסטרונומי. אבל הבעיה היא, שלפי הערכה שלי, כרגע הסכום כבר הרבה יותר גבוה מכל מה שיש לי בבנק ומשווי כל הרכוש שלי. בקיצור זה עצוב ביותר מה שהולך לקרות לי עכשיו... אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה, אבל מה ניתן לעשות כדי להגיע איתם להסדר עם מינימום הוצאות?
-
- 52 תגובות
- 20.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך המכללה הזאת???מה הרמה שלה???
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לכולם, במקרה רגיל לא הייתי מפרסם פה הודעה כזו, אבל זה די מקרה חירום וממש דחוף לי. ככה שאם מישהו לומד הנדסת חשמל בתל אביב אני ממש אשמח אם הוא ירשום פה.. תודה רבה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מחשב נייד הכרחי במהלך לימודי התואר, אני רוצה לקנות אחד ומתלבט לגבי הגודל. אם לא צריך אותו במכללה אז אקנה אחד יותר גדול
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מרוב נוסחאות ודוגמאות יש לי כאן חתיכת בלבול. נגיד ויש לי אינטגרל מסוים , H=0.25 . לכמה צעדים(חלקים) אני מחלק אותו לפי הנוסחה בשיטת סימספון , לכמה בשיטת הטרפזים ולכמה בשיטת המלבנים ? אני חשבתי שN=4 בכולם ובכולם אני מחלק ב4, אבל לפי מה שאני רואה , בנוסחה של סימפסון, יוצא שאני מחלק ל9 חלקים. אפשר הסבר קצר ומתומצת ממי שמכיר ויודע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום . לפני כמה ימים שידרגתי למהירות 12 מגה דרך הוט ובזק . הגלישה הייתה מעולה היייתי שם כמה דברים להורדה ועדיין הייתי גולש במהירות בכול האתרים . היום אחותי הייתה במחשב ופתאום התנתק האינטרנט ולא התחבר שוב. עד היום הייתי מחובר ללא חייגן כי פעם עשו לי חייגן וזה עשה רק בעיות . התקשרתי היום לבזק והם אמרו לי שבמהירות גבוהה חייב חייגן ואי אפשר להתחבר בלי (למרות שכמה ימים הייתי בלי חייגן והכול עבד) . שאלתי את הנציג שעזר אם יש דרך להתחבר בלי חייגן והוא אמר שלא והסביר לי איך לעשות חייגן . עכשיו הגלישה איומה לאתרים לוקח המון זמן להעלות וגם 3 פעמים האינטרנט התנתק באמצע גלישה ולא הצלחתי להיכנס לחייגן בשביל להתנתק ולהתחבר מחדש והייתי צריך לעשות ריסט . אבל עדיין המהירות של ההורדה מהירה …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין במארז של LIAN LI.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש איזה מספר שמטריד אותי עם קידומת 052 וממש בא לי לגלות מי זה. מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לעצמי לא מזמן "מלח חמאה" שלפי מה שהבנתי זה מה ששמים עם הפופקורן בקולנוע כדי שיקבל את הטעם, הצבע והריח. שמתי את זה בשיר עם שמן פיזרתי הרבה אבל זה לא יוצא טוב. חלק מלוחים מדי, חלק בכלל לא, חלק יוצאים שרופים וחלק סבבה. קיצר - לא טעם של קולנוע. רחוק מכך. יש למישהו טיפים?
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
איך? עם שמנת מתוקה(38%) זה עדיין מרגיש לי מגעיל.
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , לא יודע אם אתם מכירים אבל ישנו פרפורמר יווני מפורסם ששמו Yanni , ולדעתי הוא מדהים ! , אתן לכם טעימה מאחת המנגינות המעודפות עליי : ממליץ לשמוע החל מ 2:07
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-