כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני מזיע בכפות ידיים בצורה מוזרה זה כבר מציק רצח יש סוג של ניתוח או טיפול כלשהו שיכול לפתור ת'בעיה?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בכל מקום עבודה חדשה פותחים קרן השתלמות חדשה. יש לי קרן השתלומת אחת משנה עבודה בחברה מסויימת. יש טעם להחזיק אותה או שכדאי לי למשוך משם את כל הכסף? איך בדיוק מושכים את הכסף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התקשרו אלי לא מזמן (לא יודע איך הגיעו אלי יכול להיות מקו"ח שהשארתי לפני שנתיים) ושאלו אם אני מחפש עבודה וזה רלוונטי, רציתי לדעת פרטים על העבודה. לפי הבחורה, לעבוד במחסן משעה 8 עד 12, ומ 12 עד 8 בערב לעבוד כמוכר. שכר בסיס (בושה) + מכירות. אני כרגע עובד בחנות אלכוהול ומרוויח נחמד יחסית לעבודה שמטרתה לחסוך ללימודים (בן 24). האם יש טעם בכלל לשקול את אייבורי בקטע הזה? או שעדיף להשאר בחנות אלכוהול ולהרוויח את לחמי עד החסכון הלימודי (בתקווה) תודה
-
- 15 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
יש כזה במציאות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מאוד אוהב את הרעיון. יצא לי לתרום כמה וכמה פעמים סכומים קטנים אבל בכל זאת.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע הזמן לשלוח מנילה ואני רוצה להתגייס לגבעתי. הבעיה היא שאומרים שהאנשים בגבעתי זה ערסים שעושים שכונה ויש הרבה בעיות משמעת, ואני רוצה לשרת עם אנשים נורמלים. מישהו שמכיר יכול לאמת אם הרוב שם באמת ערסים או לא? ויש פה עוד מישהו שאמור להתגייס ביולי הקרוב ורוצה לגבעתי?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עדיין יש אנשים מה-SCENE כמו retaliator, information superhighway, puky, omc וכו'... מעניין לדעת...
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני בתקופה אחרונה חושב להיגמל מקולה...יש בדבר הזה רק דברים מזיקים והדבר היחיד שמושך אותי אליו הוא הטעם..בשבילי המשקה היחיד המוגז שלא נופל מקולה בטעם הוא ספרייט אבל האמת שכנראה אני מכור לקולה. יש כאן אנשים שהצליחו\ניסו להיגמל מקולה?מה היו התופעות הלוואי ותוך כמה זמן הצלחתם?
-
- 29 תגובות
- 9k צפיות
-
-
וגם איך אמורים לטפל בשיער (באורך של הכתפיים). בתקווה שיש פה אנשים עם שיער ארוך וסובלים מהבעיה...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקרם גוף וקרם ידיים. זה באמת נחוץ או שמדובר בבולשיט? והאם אפשר להשתמש בקרם גוף במקום ידיים? כי שמתי לב שהמחיר לקרם גוף זהה למחיר של קרם ידיים אבל הכמות גדולה פי 7 לטובת הקרם גוף. השאלה אם מדובר במוצר זהה...
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תגידו אנשים מי מכם פה יודע לנגן ואוהב לנגן על אורגן? השאלה הזאת לא סתם..זה חשוב..
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
אולי זה קצת מצחיק אבל אני לא זוכר באיזה שעה הבגרות מחר. יצאתי לגמרי מהשגרה הזאת. ובהצלחה לכל מי שנבחן מחר!
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חשבתי אולי לרכוש לעצמי אופניים , בשביל טיולים , כושר וכו'.. כמה +- עולה התענוג למשהו טוב ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש פה מישהו שמבין ב-PSP ובגרסאות למיניהן אשמח לקבל ממנו עזרה באייסיקיו... אני מחפש חנות לקנות מכשיר בגרסא 2.0 או 1.5
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני שוקל ללמוד את הנ"ל במכללת הייטק, אשמח לשמוע דיעות על ההסמכה, ועל הדרישות שלה בשוק (האלטרנטיבות שאני שוקל הן A+ או mcitp)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אולי יש לכם איזה אתר שמאפשר הזמנות כדי לראות מחירים שם? כי אמרו לי שמכשיר עולה שם בסביבות המחירים האלו 100-150 יורו ומקבלים מכשיר + שני שלטים + שני משחקים מקוריים לבחירה + כרטיס זיכרון 8 מגה אם זה באמת כזה זול אז יש לי משפחה גם פה וגם פה...אני אוכל לקנות להביא לארץ ולצרוב כאן צ'יפ והנה אין לי בעיה של מחיר גבוה....אלא אם מישהו מכיר אולי גם חנות אונליין לצ'יפים שם שהיא זולה יותר מהארץ...כי אם אני צורב צ'יפ זה רק מאטריקס אינפיניטי והוא עולה בארץ 800 ש"ח אז אם הוא עולה שם זול יותר אני אוכל לקחת משם עסקת חבילה שלמה... תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לארץ? היי, כשאני נכנס לסל הקניות כדי לשלם אני רואה שכל/רוב המוכרים לא שולחים לישראל- האם יש לי אפשרות כלשהי לתקשר איתם ולבקש לשלוח? והאם בכלל יש טעם? (מדובר בבגדים, אביזרים וכדומה). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש להם מוצר טוב? אני שוקל לעבור לבאנדל...
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני כיתה י'5 באוהל שם.... יש כאן איזה מישהו מאוהל שם או בכלל מאיזה תיכון מרמת גן!?????
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
חשבתי אולי לעשות ורציתי לדעת על החברות השונות שמציאות את השרות הזה..
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-