כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך לדעת אם יש חנות טוב , אמינה וזולה בנתניה למכירת חלקים,
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
Having fun with poor newbie who thinks hes being hacked... Round I: [19:29] <ErrorFroz> i think i am getting hacked. my modem lights are flashing... [19:30] <SirGoblin> ErrorFroz: see all the cables behind your computer, rip them all out and you'll be fine [19:31] <ErrorFroz> but wont that make my computer shut down? [19:31] <SirGoblin> nope [19:31] <ErrorFroz> what are they for? [19:31] <SirGoblin> the modem [19:31] <Pissedoff> omg ... heh ... [19:32] <ErrorFroz> but i had them back there before i was on the internet [19:32] <Baugnesh> one good way to check for hackers is to goto run on start menu, click it …
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יום ראשון בעזרת ה' אני מתחיל ללמוד לימודים אקדמאיים, אני מעוניין בזוג נעליים ובתיק. בהמשך היום אני אסע לב"ש למרכז ביג ל:סקאל-עודפים (מחירים זולים מאוד),אלוף הספורט,ורטהיימר ומליבו. יש המלצות לתיק ונעליים? אני חשבתי על נייקי שוקס + תיק נייקי כלשהו. היופי והנוחות חשובים גם יחד ואני יודע שזה לרוב מתנגש.
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות (לא לתואר,תואר ראשון במשהו אחר כבר יש לי). אני מעוניין במסלול של כמה חודשים שמשלב בתוכו יותר משפה אחת. אתם יכולים להמליץ לי על מקום מסויים ומסלול מסויים ? אגב המטרה שלי בסופו של דבר היא להשתלב בחברת הייטק (ובבקשה אל תגידו לי שללא תואר רלוונטי זה לא שווה) תודה !
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ישששששששששש איזה כיףףףףשביתה כול היום לא עד 10 לכול היווום http://news.walla.co.il/?w=/94/1044397
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש פיג'ו 407 ולאחר 90000 קילומטר החליפו לו רביעית צמיגים(הליסינג החליף) לרבעית צמיגים סינים זולים ששמם ווסטלייק. לאחר חיפוש באינטרנט ראיתי שחלק מהצמיגים של החברה היה אסור להביא אותם לארץ בכלל בגלל תאונות רבות שקרו בעולם. ושהצמיגים חסרי אחיזה לחלוטין, ומתפוצצים תוך כדי הנסיעה. ובנוסף הליסינג שמו צמיגים שיוצרו לפני שנה זה מה שאני ראיתי באינטרנט האם למישהו יש דעות אחרות על צמיגים אלה? אמרתי לאבא שלי והוא אמר שהוא יתקשר לליסינג ויגיד להם להחליף למותג ידוע ומוכר ולא משנה מה המחיר. והבהרתי לו שזאת סכנה השאלה שלי היא האם כדאי פשוט להחליף לצמיגים המקוריים של הרכב(כמובן שחדשים)? מישהו יודע מה הצמיג המקורי של פיג'ו 407 משהו של פירלי אבל אני לא מוצא מה ואם לא אז לאיזה …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהקשר של אונברסיטאות. הבנתי שהציון מורכב מציוני הבגרויות ומציון הפסיכמוטרי, אבל איך הוא בדיוק נקבע?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש לכם פרופיל ברשת הגדולה ביותר בעולם למקצוענים ? אם כן, תביאו את הלינק לפרופיל שלכם כדי שניצור קשרי קהילה וניעזר אחד בשני בעת הצורך. הוספה אחד של השני תורמת הן להכרתכם המקצועית ברשת והן לקשרים שאתם מקבלים בזכות הקשרים של החברים שלכם ברשת (חברים של חברים). אני אתחיל: http://il.linkedin.com/in/alexturovsky
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
אהלן חברה מה המצב? רציתי לשמוע ממי שכבר עבר או יודע אייך מומלץ להתנהג בצו הראשון,אייך לדבר בראיון האישי? להגיד תאמת? ועוד משהו,אני עוד לא ממש יודע איפה לשרת..הכיוון שלי זה משהו בתחום המחשבים וסיכוי קלוש לשרת קרבי,מה אני צריך אז להגיד להם?. משהו נוסף,לא הספקתי לשלוח להם את הטופס תוך 14 יום,אז למי אני צריך להביא את זה ביום הצו?. אגב,מישהו מפה גם יהיה שם מחר? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
-
תנו לי לספר לכם על חווית שירות יוצאת מן הכלל, אך לכיוון השלילי מצד כל החברות הנ"ל. לפני כמה ימים רציתי לקנות משהו מ EA Store, אחרי שהצלחתי להכנס לאן שרציתי [סיכוי של 1 ל 10 בערך שלא יציג לך איזה ארור] לא ראיתי את ישראל ברשימת הארצות. גם לא שום איזכור שבריטניה כוללת את ישראל... לכן הזמנתי עם כתובת של דוד בארה"ב עם כרטיס אשראי של אמא. לא קיבלתי שום אימייל או הודעה כלשהיא שההזמנה אכן התבצעה או נכשלה. רק אחרי כמה ימים שהצלחתי לתפוס אותם הם הודיעו לי שההזמנה התבטלה ולא ציינו למה. למחרת היום הלכתי לסניף דואר בנס ציונה והוצאתי ויזה נטענת בסל 300 ש"ח כך שנשאר לי 280. הגעתי הביתה, נתתי לכרטיס קצת זמן ולמחרת הזמנתי מ EA STORE. עוד פעם אותו סיפור, ללא שום הודעה. אחרי כמה דקות שמצאתי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3010590,00.html
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לא יודע איך קוראים לו אבל משמעים אותו הרבה ברדיו...
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים? תרכוש אותה? או שהיא יכולה להצליח בענף הגיימרים בלעדייה ?
-
- 69 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
השתחררתי באגוסט ויש לי התייצוות במאי WTF ואיפה זה בא"פ אליקים למען השם ???מה זה בכלל איזה חיל ,הייתי בנ"מ אבל תומך לחימה מכונאי נגמ"ש ?????????
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו הוא רוצה למכור לי את המשב הישן שלו ב1200 שקל אני רוצה לדעת אם זה שווה המפרט מעבד : פנטיום 4 2600 גיגה הרץ כרטיס מסך : ATI Radeon X1950PRO 512MB זיכרון:512mb הארד דיסק :160 gb
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
זה מה שהם אומרים "המחשב הכי מתקדם שאפשר להשיג היום": ================================= INTEL PENTIUM 4 2400MHZ 512KB CACHE לוח אם תואם פנטיום 4 (למה לפרט כל-כך הרבה? ???) 256 זיכרון SDRAM, הזיכרון המהיר ביותר שקיים היום. דיסק 40 ג'יגה במהירות 5400 - מהיר במיוחד. כרטיס מסך למקצוענים 3D FORCE 64MB - חחח........... מארז ATX איכותי, גדול, ומעוצב. מדפסת אפסון C42, המדפסת המתקדמת ביותר שיש היום. מסך קונדור 17", מסך ענק,- מאיפה הם הביאו את החברה הזו? עכבר אלחוטי, אפשר ללכת לסלון ולהמשיך לשלוט במחשב - לא הבינו כנראה שיש הגבלה. מקלדת GENIUS שעולה פי 3 ממקלדת רגילה - קרעו אותי. רמקולים 300ואט לסאונד היקפי עשיר וחלק מהפרעות - לאבטאק. 9830 מחיר מחירון - נפלתי על הרצפה, אפשר להביא בזה…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע ממתי עד מתי התערוכה של XCite בגני התערוכה?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום,אני בתיכון עכשיו ויש לי לצלם סרט גמר,ואני צריך לשאול אנשים למה באמת התחלתם לעשן, ולא תשובות כמו כי רציתי אלא תשובות עם נימוק כמו: חברי לחצו עלי לנסות והתחלתי לעשן או ראיתי שחברי מעשנים ורציתי לדעת מה כ"כ מיוחד ואהבתי את זה תודה רבה לעונים. אם אפשר לרשום גיל זה יהיה טוב (:
-
- 57 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
את זה אני הכי אהבתי: (How to be Gangster ) תסתכלו בRELATED VIDEO יש שם עוד 2: How to be Ninja How to be Emo
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פלאפון מסוג Motorla C650 . במסך הראשי רשום מצד שמאל Cellcom ומתחת עוד Cellcom יש דרך להוריד את מה שרשום ? חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי משהו שמאפשר לשנות \ להוריד את זה ...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-