כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות יעוץ תעסוקתי ורציתי לדעת עד כמה זה עוזר באמת? אם יש מישהו שעשה שבבקשה יגיד לי איפה, האם הוא מרוצה מהמקום וחושב שבאמת "מצאו" אותו? וכמה זה עולה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום ההורים מתכננים קניית מסכים חדשים לכל הבית (3 במספר ) . אין תקציב מכיוון שדרך קשרים וכ"ו אנחנו יכולים להשיג כל דגם של Haier במחיר של יבואן . שתי שאלות ניצבות עכשיו : האם החברה הזאת בכלל שווה משהו ? איזה אתר (לא זאפ ודומיו ) אני יכול לסמוך באמת על ההשוואות שלו ? נ.ב מחפשים שתי מסכים בגודל של 32-34 אינטש ומסך אחד בגודל 47 אינטש , תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת: במידה ויש לי פרופיל 97 ואני בן יחיד, ולאחר שאני עובר טירונות 02, ובמהלך השירות הצבאי שלי פתאום נכנס לי לראש ג'וק, ואני רוצה להיות לוחם בגבעתי/גולני, למשל, האם הצבא ישמח לשלוח אותי לטירונות קרבית (05, 07) אחרי שההורים חותמים על הטפסים הנחוצים? [ולכל המגיבים הפוטנציאליים - לא, אני לא מחפש שום 'הרפתקאות' למיניהן, ואני יודע שאני זה כל עולמה של אמי. זוהי רק שאלה היפותטית]
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כבר כמה ימים מתקשרים אלי ממספר חסוי וכשאני עונה, יש צלצול כאילו שאני מתקשר למשהו. כמובן שאני מנתק אחרי הצלצול הראשון, כי אני לא באמת יודע מה זה גורם. משהו נתקל בבעיה כזאת או שמכיר סוג כזה של הונאה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני שעות בודדות כשנכנסתי ליו טיוב עלה לי דף עם שגיאה 500 וזה מה שרשום שמה: Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. Please report this incident to customer service. מאוד ברור לי שמישהו עומד מאחורי זה, וכרגע לאחר שמחקתי את העוגיות ואני נכנס בתור אורח הכל בסדר מישהו חווה משהו דומה, או מכיר את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב אני רוצה לרכוש את המפרט הנ"ל בחנות אמינה באיזור המרכז, יש המלצות ? המפרט : AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e BOX AM2 2500MHZ 45W , יחידות 1 ¤400 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3277 Scythe NINJA 2 6Heat Pipes CPU Cooler, יחידות 1 ¤230 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3418 GIGABYTE GA-MA78GPM-DS2H AMD 780G AM2, יחידות 1 ¤570 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3841 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel 2GBPI CL4-4-4-12, יחידות 2 ¤530 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2908 SEAGATE ST31000333AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB, יחידות 1 ¤580 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3400 ANTEC P182 BLACK, יחידות…
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שבוע טוב, פתחתי משתמש ב- e-bay ואני עכשיו לא יודע אם לפתוח משתמש ב-paypal... זה חובה להשתמש בפייי פאל כאילו זה מומלץ? זה עולה כסף? משהו פשוט יכול לתת לי הסבר? אני פשוט רוצה לקנות cod5 משם... תודה
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי. צריך מפה של כביש 431. מפה ברורה שאני יראה איך אני אמור לנסוע לא שאני צריך
-
- 7 תגובות
- 25.1k צפיות
-
-
הי. נאבד לי הדף של מפרט המחשב שקניתי לא מזמן. אני אצרף פה את הפרטים של המחשב שלי ואשמח אם תגידו לי את הדברים הבאים [ואם חסר שם משהו ולא כתוב אשמח אם תגידו לי איזו תוכנה מוצאת את זה]. מעבד, לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, צורב [ אי אפשר הא?] אני פשוט רוצה לשים את הפרט שלי גם פה בפורום מתחת לשם שלי. ולתמונות: תודה רבה לכם.
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי תשובה לשאלה זו. האם מישהו יודע את התשובה ? ואם כן אז לרכב על מדים או על אזרחי או שאפשר על שניהם ? תודה רבה מראש !!
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קיצר, נתקלתי במשהו באינטרנט, ואני לא יכול להבין כבר שעה איך זה הגיוני!! אשמח להסבר ממישהו חכם.. בקשה אם למישהו יש אסבר הגיוני... וזה לא טריק או משהו, כי גם אשכרה לקחתי דף וחתכתי וזה נכון... באמת יש חור איכשהו..
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
1. אם שמן זית עשוי מזית ושמן דגים מדגים (ושמן גזר מגזר) ממה לעזזל עשוי שמן תינוקות ?! 2. למה עגבניות, מלפפונים ופלפלים נחשבים ירקות ?! 3. למה לא בונים את כל המטוס מהחומר של הקופסא השחורה ?! 4. איך זה יכול להיות שחור שחור קיים אם הוא נוגד את חוקי הפיזיקה ?! 5. למה מים לא דליקים אם הם בנויים מאטומים דליקים ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככה ,יש איזה שיר כזה ,שמה שאני זוכר ממנו זה בערך " אהא יא אהא יא " (או באנגלית משהו בסיגנון aha yeah aha ואז ההמשך שלו ) . זה שיר כזה שהמילים בו נשמעות כמו ראפ ,אבל ברקע מיתנגנת מוזיקת רוק \ משהו שאני לא יודע להגדיר . זה שיר שראיתי הרבה בכל מיניי סירטונים fan made על הצבא האמריקאי למשל ,וכל מיניי סירטוני פעולה למיניהם . בקיצור עם מישהו מצליך לזהות משהו תודה רבה .
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלא יתפתח פה דיון על אם זה טוב או לא בקיצור הבעיה שלי היא שאני צריך שהיא תיהיה כשרה לכן, יש איזו אחת טובה שאתם מכירים איך זאתי: http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=2804&CatID=# מדובר על משהו כמו 3-4 אימונים אינטנסיביים בשבוע אם זה צריך להלקח בחשבון
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי מארז באיבאי שמחירה עם משלוח 50$ מה יהיה המחיר שאני ישלם עליו בסופו של דבר. זה מארז עומד פול טאוור או סופר טאוור לשרת.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי.. אחרי מס' בירורים, הגעתי למסקנה שאני מתלבט בין 3 מכונים: EZway, קידום או יואל גבע. בכל מקרה, הייתי שמח לקבל המלצות על אחד מהם ו\או על אף אחד מהם. מתכנן להחליט עוד היום לאיזה מכון להרשם ואני בהתלבטות קשה פה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 16.4k צפיות
-
-
שלום.. נתקלתי בבעיה קטנה שאני לא מצליח לפתור.. יש לי מספר כלשהו שאני מגריל עי rand עכשיו אני צריך שערכו יהיה בין 10 ל 100.. מה שרציתי זה להגביל את הספרות אחרי הנק העשרונית וככה אוכל לכפול ב 100 ולקבל מספר מוגדל בטווח. רק שאני לא מוצא דרך לעשות זאת.. עכשיו אני לא יכול להגביל את כל הפונקציה לטווח מסויים ( כלומר שימוש ב format ) אלא רק את המספר הספציפי.. איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שיאפשר לי לסרוק בלי להוריד. למשל יש קובץ באינטרנט ששוקל 5 ג'יגה ,אז אני רוצה לוודא שהוא בלי וירוסים לפני שאני מוריד אותו. האם יש אתר כזה?
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
התחלתי להתעניין לקנות לעצמי קורקינט ממונע והעניין הוא שאין לי לי שמץ של מושג בזה. לא יודע מה יותר עדיף, בנזין או חשמלי, כמה זה עולה? איפה הכי טוב לקנות? מה לדעתכם יותר טוב ומה המחיר הממוצע?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שיש להם מחירים טובים וזה קרוב אליי יחסית... מישהו שמע מכיר איך הם מה הם? תודה שבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני מנסה למכור את המערכת הישנה שלי, כמה מזומנים אתם חושבים שאני צריך לדרוש ? מחשב בן 4 שנים MSI K8N Neo4-F AMD Athlon 64 X2 3800 G.Skill F1-4000USU2-2GBHZ LEADTEK PX7800GT EXTREME AC COOLING FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan SAMSUNG 500GB 7200RPM 16MB SATAII BIG TYPHOON COMPUCASE CI-6A19 NEC ND-3540A תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-