עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by uzi_sch,

assassin's creed מכר מיליון עותקים בפחות משבוע מיום יציאתו, לפי האתר של יוביסופט הם שברו שיא של עצמם. הינה כמה תמונות מהאולפנים שהפיקו אותו בקנדה Ubisoft Montreal: http://www.ubisoftgroup.com/gallery_files/site/270/358/1600.zip

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by SHOOTER8,

אפשר ב-36 תשלומים, רוצו לקנות http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22661745&type=2

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  3. שאלה חדשה - אותו נושא, שאלה של EvilSt!ng למטה. שאלה בכותרת, יש איזה משהו שמאמת לי שהוא אמיתי ולא זיוף? יש על הבקבוק איזה מספר סידורי , LF228B1K ומתחת 06:37. החשד שלי זה בגלל שאין על הפקק את המדבקה ששומרת שלא יפתחו את הבקבוק לפני המכירה, הוא סגור , הברזלים הקטנים בין הפקק לבין הטבעת שנשארת על הבקבוק עדין מחוברות. אז, מישהו מכיר דרך לאמת חוץ מטעימה?

• 31 תגובות
    • 21k צפיות
  4. Started by fish123,

ידיד שלי אסף 200 קלטות וידאו ישנות שהן מלאות בזבל.. הוא חשב שהוא יוכל לנסות למכור את זה לאנשים (ימחק את כל מה שיש בקלטות) אבל לא נראה לי שהוא הצליח להשיג לקוחות מה אתם הייתם עושים עם 200 קלטות בבית? אני הייתי זורק לפח

• 12 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. לא יודע אם זה קשור יותר לפורום לוחות אם או תוכנה או חומרה וכו'

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by שניצל,

חברתי ואני רוצים לצאת לחופשה קצרה במלון מיד אחרי חנוכה - 2 לילות באמצע השבוע (חצי פנסיון או פנסיון מלא) בטווח מחירים של 700-1000 ש"ח לאדם (אנחנו מתכננים להוציא עוד כ-300 ש"ח על טיפולי ספא במלון). עד כה ההצעה שנראית הכי אטרקטיבית (מבחינת מחיר ומבחינת מה שראינו על המלון) היא מלון מרידיאן ים המלח - 650 ש"ח לאדם (חצי פנסיון) או 850 (פנסיון מלא). מישהו מכיר את המלון? יכול לספר משהו עליו (חוויות טובות / רעות)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bykeking,

שיהיה לכולנו חג שמח ומלא סופגניות (אבל לא יותר מדי)!!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by emil57,

אהלן אנשים..! מישו יודע איפה נמצא מועדון ה'אייב' בת"א? שמעתי זה ברחוב המסגר לא? תנו דרכי הגעה למקום.. תודה..!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. שלום אני שומע על המון אנשים שמשלמים הרבה פחות ממני ואני לא מבין פשוט איך?? לבזק אני משלם ל-3 חודשים ראשונים על 2.5/250 40 שזה בסדר אבל אח"כ 80 מחיר קבוע... בזק בינלאומי 3 חודשים ראשונים חינם אח"כ 70 או 80 לחודש לא זוכר בדיוק... העניין שאני בהתחייבות ואני יודע שלמרות זאת אין בעייתיות לעבור לחבילות אחרות עם יותר רוחב פס בתקופת ההתחייבות שמתי עין על ה-4MB(שלא תבינו לא נכון..אם אני יעבור ל-4מגה אני לא מחפש גם הוזלה וגם לעבור ל-4...ל-4 150-160 בחודש לספק+תשתית ייראה לי סביר..ל-2.5 לא כ"כ) בכל אופן מה דעתכם על המחיר שאני משלם ? אם יקר איך לדבר איתם בטלפון על מחיר זול יותר ? לבקש נציג בכיר יותר ? לאיים בהתנתקות (שלא נראה לי כ"כ עוזר כבר...במיוחד לא שאני בתקופת התחייבות) ? יש לצ…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by 1nstall,

חג חנוכה שמייח לכולם.. להפתעתי ראיתי שיצא היום עוד סדר בסדרת (המעולה..) American Pie. שמו הוא American Pie - Beta House. http://www.imdb.com/title/tt0974959/ כמעריץ הסדרה הופתעתי מאוד, הייתי בטוח שהסדרה תעצר לאחר הסרט השלישי, אבל לפתע אנחנו כבר בסרט השביעישישי (!).. אז חברים, תהנו מהצפייה, ותחזרו לפה עם ביקורת.. Install

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Your-AsSaSsiN,

בטח שמעתם, שממש בקרוב בנק ישראל עומד להוציא מטבע חדש של 2 ש"ח. תהיתי, למה צריך מטבע כזה בכלל? הסתדרנו עד עכשיו יפה בלעדיו וזה נשמע כמו פרי המצאתו של אדם בבנק ישראל שהיה לו יותר מדי זמן פנוי.. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום . לפני כמה ימים חבר שלי אמר לי שאם מישהו עושה רשיון על קטנוע 125 סמק , אז ברשיון לא כתוב שהרשיון על קטונע אלה כתוב 125 סמק ואפשר לקנות כל דבר שיש לו מנוע 125 . השאלה שלי זה אם מישהו עושה רשיון על קטנוע 125 אחרי שהוא מקבל את הרשיון אפשר לקנות אופנוע שטח עד לנפח 125 ? תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. אני רוצה לקנות אקס בוקס גרסת PAL וחשבתי על האפשרות לשלוח מאירופה לארהב ואז להביא את זה משם אין לי בעיה .. ועל הדרך להביא 8800GT ... קיצר מישהו מכיר חנות אמינה כזאת באירופה ? תודה ... וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  14. מה אפשר לקנות לו? אנחנו רוצים לקפוץ מחר לפני 9 לקניון לקנות לו משהו, אבל לא יודעים מה. אללה!!! רעיונות! תקציב... אמ... משהו סביר... 500 בערך.

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  15. שלום לכולם אני בחור בן 26 אוהב את תחום המחשבים ולא מזמן הציעו ללמוד את המקצוע בקרת איכות תוכנה - QA ואני לא יודע עם יש ביקוש בשוק למקצוע הזה ואם יש משכורת טובה בזה האם למשהו ממכם יש מושג האם שווה ללמוד ורצוי או שלוותר ? הקורס הוא במכללת נס בבאר שבע אורך הקורס הוא כשנה מחיר 12,675 תודה על עזרתכם

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה שמישהו שמגיע מUS עוד כמה זמן יביא לי אוזניות שהמחיר שלהן בחו"ל הוא 50$ הוא יצטרך לשלם על זה מכס? זה משנה מה המחיר של זה בארץ? (550) אפשר שהוא יביא את זה באריזה המקורית ויצהיר על זה ולא יצטרך לשלם? תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. לא מצאתי מי זה טכנאי הפורום ומי הבעלים כאן. היה כאן אשכול לא מזמן שקראתי מי אחראי על קשרי חוץ מי על הפורומים וכו' אבל לא מצאתי אותו עכשיו. אז פתחתי כאן אשכול. בקשר להצעה שלי - אני מציע למי שאחראי כאן על תחזוקת הפורום (הטכנאי, אם יש) להתקין מוד (אם יש) או לבנות אפשרות "תגובה מהירה" בתחתית דף כל נושא. יש את זה בלא מעט פורומים כך שהעניין הזה לא חדש. מה שאומר שבתחתית העמוד תיהיה תיבה קטנה שיהיה אפשר להגיב ישירות בתחתית העמוד בלי ללחוץ על "פרסם הודעה" ולחכות עוד כמה עשרות שניות עד שהדף יטען. למה? קודם כל זה יחסוך זמן. ובנוסף לזמן, אני אישית שקורא משהו ואני רוצה לכתוב זה מעצבן לחכות שהדף יטען כי לא מעט קורה שיש שלי הרבה לכתוב ואני שוכח קצת. עריכה: נושא חשוב ששכחתי להתייחס אליו …

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by approx,

אני רוצה שתמליצו לי שירים בסיגנון של השיר Metallica - Nothing Else Matters

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  19. שלום רב האם יש למישהו במקרה שלט למגאסון למכירה באיזור הצפון? מי שלא יודע מה זה זהו משחק טלוויזיה ישן שיצא באמצע שנות ה- 90. הצלחתי לתקן את המכשיר עצמו ע"י כמה הלחמות אבל השלט מת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478780,00.html הגיע הזמן . מה דעתכם על זה ועל השביתה בכלל?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אפשר המלצה לאימיול שלא דורש הרבה מהמערכת והכי חשוב מהיר (פרוץ נדמה לי יהיה עדיף). כי אני מרגיש שהאימיול הנוכחי שלי -spike2 v0.4 למרות שהוא די חדש לא משהו. אז אם יש למישהו המלצה/לינק לאימיול כזה - אשמח לקבל זאת. וגם..למישהו יש כאן קישור להורדת רשימה של שרתים להתחברות? יש לי רשימה(http://kademlia-net.de/emulefuture/server.met) באימיול הנוכחי ותמיד מופיעים אצלי רק 6 שרתים ואני מצליח להתחבר כל הזמן רק לשרת אחד - TVU DonkeyServer No1.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=eJet-mkCusc&feature=related

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום אנשים יקרים, אני מחפש "איש מחשבים" בקיא ובעל ניסיון רב בהרכבת רכיבי מחשב. אני מצוי בתהליך רכישה של מפרט למחשב חדש וזקוק לבעל ידע בתחום ההרכבה. בנוסף, אני מעוניין לפרמט מחשב קיים ולערוך בו שינויים קלים. אני תושב גבעת שמואל ולכן רצוי מישהו מאיזור בקעת אונו . תודה מיכאל

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by Internal,

היי אנשים השתחררתי מהצבא ואני צריך לבחור קופת חולים מחדש על איזה אתם ממליצים ואם יש בכלל איזה שהו הבדל ביניהם דרך אגב לפני הצבא היתי בלאומית האם כדאי לחזור או לחפש משו עדיף?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by THeOne23,

שלום רב, אני רוצה לעשות מנוי לירחון מדע/טכנולוגיה/מחשבים מעניין -דפוס וחשבתי על אחד מהשניים האלה:popular science או scientific american רציתי לדעת למי יש פה מנוי לאחד משני הירחונים האלה ויכול להעביר דעה איך הוא? ובכללי, איזה ירחון נחשב ליותר מעניין/מקצועי בנושאי המדע- לאיזה יותר כדי לעשות מנוי??

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים