עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CreativeX,

משחק נחמד, שהמטרה פה לגרום לכולם לחצות את הנהר.. מכיוון שזה בסינית אז הנה ההוראות: מותר רק ל2 אנשים לעלות על הרפסודה אסור לאבא להישאר לבד עם הבנות מבלי נוכחות האמא אסור לאמא להישאר לבד עם הבנים מבלי נוכחות האבא הגנב חייב להיות בנוכחות שוטר רק האבא, האמא והשוטר יכולים להפעיל את הרפסודה הנה המשחק: http://www.gsart.com.br/midia/riverIQGame.swf תהנו מקווה שלא פרסמו כבר קודם

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. לא העלו את זה או שאני לא מעודכן?!?! מיהם הזוכים המאושרים??

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  3. אני שוקל להרשם אליו, למישהו יש חוות דעות עליו?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by evman007,

שלום.אני כרגע מחוסר עבודה מסיבות שונות.אני רוצה להתחיל לעבוד במיוחד בתחום הנהיגה,נהג רכב ב.חיפשתי קצת באינטרנט אבל קשה לקבל מידע וטלפונים שם כי הכל כמעט בתשלום ודרך מיילים שלרוב לא עונים לך.אז מה כדאי לי לעשות?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  5. שלום יש לי אפשרות להמשיך במסלול העתודה דרך הצבא במדעי המחשב עשיתי חישוב סיכויי קבלה באתר של בר אילן של הטכניון ושל תל אביב ו"התקבלתי" רק בבר אילן.. רציתי לשאול איך האוניברסיטה הזו לעומת תל אביב והטכניון משני בחינות - הלימודים עצמם, ועד כמה יש לאוניברסיטה "שם" טוב בחוץ תודה מראש, לירן.

• 7 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by DAVIDD,

1. צ'ורנאי גלזה.. רק תגידו לי איך לרשום את זה ברוסית... עיניים שחורות.. השיר השני.. בקומה ה7 כל פעם הצירוף של המילים הזה בשיר הוא הולך ככה נה סידמום אטג'ה 7 צ'יסוסו שסטטיימה משהו כזה.. תודה !!!

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  7. בחברה מכובדת ?

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. יש למכר שלי דבר כזה כמו מסך קטן ויש לו חיבור ל USB והוא בא איתו אליי חיבר למחשב העביר לי דברים והלך איך קוראים לדבר הזה היו לו שם 100גיגה וזה מסך נגיעה נראה לי יש למישהו מושג ?

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by AvlK,

שלום חברים משום מה לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש האתר של PPCS לא עולה לי, אני מקבל איזה שגיאה מוזרה.. מישהו יכול בבקשה לנסות ולומר אם עולה לו וזה בעיה רק אצלי? תודה מראש.

10. Started by חן מ,

מישהו מכאן היה?אולי יש מישהו שמתעסק בנושא טיסנאות כאן בפורום? אני הייתי היום,אחרי שאני אדע אם בכלל היום אנשים נוכל לדבר על זה קצת שבת שלום

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  11. מישהו יכול לתת לינק לאתר ספורט 5 איפה שמראים את המשחקים בליגת האלופות?

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by noambar,

כמה מכס יש על חלקי מחשב (כרטיס קול, מעבד וכו'...) עם אני מזמין חלקים מחוץ לארץ?

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by nivz,

בניתי אתר ואני רוצה לאחסן אותו באינטרנט, ממש לא משהו כבד (100 מגה יספיקו לי אפילו פחות) ורציתי לדעת איזה חבילת איחסון באיזה אתר תהיה לי הכי זולה ובלי תקלות בנוסף אני צריך דומיין, אני בונה שני אתרים לאחד אני צריך co.il ולשני דומיין .com רציתי המלצה לאתרים הכי טובים שמוכרים\משכירים דומיינים ושטח אחסון תודה, ניב

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  14. שלום האם מישהו מכיר גוף כזה? אני מדבר על משהו שניתן להפנות אליו תלונות נגד אתרים על מסירת פרטיים אישיים לדוגמא תודה

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by Keman,

הי לכל מנהל פורום שיפתח את הת'רד. אני לא כותב לPM כי איני יודע מי מכם יראה את ההודעה ראשון. היום קיבלתי שתי הודעות פרטיות בעלות אותו תוכן לPM והאופי שלהם היה פירסום מבצעים שבנועה מחשבים. אני בטוח, שעוד משתמשים וחברי הפורום קיבלו הודעות בעלות תוכן זהה או דומה. לתשומת ליבכם, בתודה מראש, KEMAN

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by OreoCookieh,

אהלן, נגמרה לי הקופסה ( ) שקניתי בזמנו עם חברים דרך ויטהקוסט. אני מחפש לקנות "עפקת ניפוח" חדשה אבל כשנכנסתי לויטה ועשיתי חישוב לדיימטייז\אופטימום יצא שהמחיר הסופי סביבות ה76-78 דולר לאחר קופון 10$ הנחה ותוספת משלוח לישראל. משמע יש לשלם מע"מ מה שייקר את העסק. שאלתי היא, מאיפה אתם מזמינים? אולי יש דרך לייעל תהליכים..

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by sapartil,

אני רוצה למכור כמה פריטים ב ebay אבל שלוש שאלות מטרידות אותי 1- חובה למסור פרטי כרטיס אשראי במידה ואני מעוניין למכור בלבד ? 2- אם זה שקונה ממני מקבל את המוצר שלי אבל טוען שלא קיבל אותו מה קורה אז ? 3- האם באמת מקבלים יותר כסף ממכירה ב ebay מאשר באתר כמו יד 2 ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מחפש לקנות משקפיים לסרט שאני עובד עליו בלימודי תקשורת, אך העיינים שלי עדיין רואות עכוזים חטובים מקילומוטרים. האם ניתן לקנות משקפיים פשוטות בעלות עדשות רגילות ללא שום מספר? בחנויות משקפיים? במקומות אחרים אולי?

• 7 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. Started by askme,

טרי מהתנור - בחדשות 2 הביאו סברה לסיבת הפלתו של המטוס אתמול - נבחנת האפשרות שצוות המטוס היה עסוק בהכוונת החימוש על המטרה ולכן "פיספס" את ההתראות בדבר הטיל שעושה דרכו לעברם / לעבר המטוס. אההה סליחה, אבל משהו כאן לא מסתדר - בשביל זה יש שני אנשי צוות ( עוד מימי הפאנטום העליזים ( למען האמת לא כ"כ, אבל זה כבר סיפור אחר ). יש נווט שתפקידו למעשה לתפעל את החימוש ויש טייס שתפקידו לדאוג לשלום המטוס. אז כל אחד שיפרש את זה איך שבא לו, אבל הטענה שלעיל ממש לא מחזיקה מים ( או אוויר ). וכמובן החלמה מהירה ומלאה לכל הפצעועים !

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by cleric,

http://www.collegehumor.com/video:1777187 מטורף

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  21. תודה

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

שלום, יש לי רשיון על מכונית שנתיים כבר, ואני מעוניין לעשות רשיון על אופנוע מסוג A1 (עד 33 כ"ס). הבנתי שאני לא זקוק לתיאוריה, ומכאן גם שאני לא זקוק לבדיקה רפואית שכן עושים אותה על מנת לעשות תיאוריה. השאלה שלי היא - קראתי באתר BIKERS שמי שיש לו רשיון על מכונית, פטור משיעורי נהיגה ולמעשה זקוק רק למבחן שליטה (שזה חצי מהטסט על אופנוע. החצי השני הוא בכביש פתוח על מנת לראות איך אתה מיישם את כללי הנהיגה) האם זה נכון ? תודה רבה.

23. Started by -CosmicFire-,

פתחו ערוץ הסרטים מי שער עכשיו 4:20 ערוץ 16בדיגיטלי של הוט יש את הסרט עבודה שחורה עם דוק' דרה וסנופ דוג סתם רשמתי פה אם מישהו ער ואל תשאלו אותי למה אני ער עכשיו סיפור ארוך מדי

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by yuvalki,

אני טכנאי PC עם תעודה ואני מעוניין לעשות את ההסמכה A+ במידה ואני לא בפורום הנכון אנא הפנו אותי בבקשה לאן שצריך הייתי מעוניןן לדעת איפה להבחן היכן ניתן להשיג חומר לימוד או לחילופין היכן אני יכול לחפש בעצמי כמה מבחנים יש ? ובאיזו שפה הבחינות כי שמעתי שזה בעברית תודה יובל

• 7 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.