עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yuraxp,

אהלן חברה,שאלה לי אליכם אולי אתם יודעים, הבנק שלי נותן לי אפשרות של מסגרת אשראי של 2500 שקל בקניה בלי ריבית ועם ריבית עד 1000 שקל,למשל ניסית להזמין קונסולה ב12 תשלומים ולוקחים על זה ריבית כיוון שלי מותר עד 1000 ופה הסכום הוא 2400לא התאפשרה העיסקה,לכן אני צריך לבקש מסגרת גבוהה יותר ,השאלה שלי היא האם הבנק צריך איזה תנאים ממני בשביל לאפשר כזה דבר? שפוט הבנק עובד רק מיום שני,וזה בעצם מה שיקבע עם אני אוכל לרכוש את הקונסולה או לא,לכן אני ממש במתח

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by ChrisBrown,

http://youtube.com/watch?v=hVdxS0Gv-54 איך?

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by Dr__MIKO,

הי אני יודע שהמתח בשקעים בסין אותו דבר כמו אצלנו אבל מישהו יודע אם גם החיבורים מתאימים או שצריך להשיג חיבור?

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. הים יותר חם בלילה מאשר ביום בגלל שהוא מתחמם מהחום שבצהריים או שאין קשר?

• 7 תגובות
    • 12.1k צפיות
  5. יש לי חור במזרן כזה חור דיי קטן יש איזה שהיא דרך לתקן אותו?

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם.. כרגע אני טוען בטריות אלקליין שהן לא נטענות.. ראיתי באינטרנט שזה חרטא ושיש שיטה לטעון,בכל מקרה לא הבנתי אותה,אז פשוט חיברתי למטען הרגיל של GP.. בנתיים הכל עובד..אני גם לא יודע אם המטען עובד .. בכל מקרה,אם למישהו יש GP POWERBANK I,אם הנורה אדומה,זה אומר שהבטריות חלשות ושהוא טוען ? והאם הבטריות יכולות להתפוצץ?ואם כן באיזה עוצמה?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  7. שלום. הבנתי שאין תוכנה כזאת, אז אולי יש אתר, שמחלק את המוסיקה לפי מצבי רוח/מקצבים... כלומר רגוע,קצבי וכו'.. לפעמים בבוקר בא לי לשמוע מוסיקה רגועה ואני לא רוצה לשמוע רק אומן אחד, ולקטלג את כל המוסיקה שלי זה קשה... מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by rogbi,

ראיתי עכשיו תוכנית שחקרו אנשים שעברו את גיל 100 והמקום שבו יש הכי הרבה אנשים שעברו את גיל 100 הוא יפן, אוקיאנה (http://en.wikipedia.org/wiki/Okinawa_Prefecture) אמרו שם שהם שותים תה ירוק, די נמנעים מבשר, אוכלים הרבה דגים ירקות פירות וכל החרא הזה אתם יודעים מה עוד אוכלים שם? נשמע מעניין כל הנושא הזה, דווקא שם מכל העולם חיים כל כך הרבה זמן

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. לפני כחצי שנה פרץ לי למחשב האקר גרמני תושב העיר שלי לא הלכתי למשטרה אבל שמרתי לעצמי את ההוכחות והתייעצתי עם מבין עיניין בתחום (דוקטור בוגר טכניון) גיליתי שמישהו במשפחה שלו בכיתה שלי ואני לא רוציתי ריבים אבל עכשיו אני מסיים בית ספר ואחותו בכל מקרה הפיצה עליי שמועות אז אני רוצה ללכת למשטרה ולתבוע בבית משפט השאלה כמה כסף בערך אפשר להוציא מהם? ואיך אפשר לדפוק אותם כמה שיותר? נ.ב ככה אם זה היה יהודי או לא גרמני לא היתי עושה שום דבר וגם ככה אני לא בכוונה לעשות משהו רק בגלל השמעות שהפיצו עליי זה מרגיז אתם מבינים? אני רק רוצה לסדר את השם לי זה בעצם כל המטרה

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by arkady,

היי אין לי כרטיס אשראי בין לאומי וההורים שלי מעדיפים שלא לשים את פרטי האשראי שלהם באינטרנט. האם קיימת דרך אחרת להעביר דולרים לחשבון PayPal? אולי באמצעות העברה בנקאית מהבנק בארץ? כל דרך שלא מצריכה כרטיס אשראי בין לאומי? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 7.3k צפיות
  11. אם עושים 5 יחידות מתמטיקה ו5 יחידות מחשבים.. התעודת בגרות היא תעודת בגרות עם 10 יחידות מדעיות.. או שלא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בפורום משחקים אפחד לא נמצא, גם זה לא בדיוק משחק פופולרי. חייב למצוא ת'שם של המשחק.

13. Started by ConRoe X Fire,

בחלק מהם אני יודע את הדגם כי הסתכלתי/צילמתי אבל יש גם את הקטע בדגמים שיש E90/E36 (סדרות שונות ותתי סדרות או משהו כזה ואני מסתבך עם זה, וחלק אני לא יודע), רשמתי דגם דומה: 1 - 318i: 2 - 320Ci: 3 - 325i: 4 - 325i: 5 - 328i: 6 - 3 Series Convertible: 7 - 3 Series Sport: 8 - 3000CS: 9 - 320i: 10 - 325i Coupe: 11 - 335i: 12 - E36 318: 13 - E36 320i: 14 - E90: על הדרך, מישהו מכיר את המרצדסים האלה: אמרו לי שזה C אבל לא בטוח על הדגם:

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by avi2014,

שלום לכולם. איזה חבר משועמם החליט שהוא פותח מקושרים עם הפרטים שלי והתמונה שלי. בכל אופן אתמול גילתי שיש לו ברשימה(שלי בעיקרון) איזה 200 איש . עכשיו דיווחתי על המשתמש אבל די ברור שלא יאמינו. יש אפשרות לעשות משהו?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by שניצל,

אני טס לקנדה בעוד כשבועיים. חשבתי לקנות שם משהו (כנראה מצלמה). איך המחירים שם? האם הם כמו בארה"ב? האם הם מושפעים מירידת הדולר האמריקאי? חוץ מזה, למישהו יש המלצה למצלמה?

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  16. קניתי משהו באיביי , לא משנה למה החזרתי לו את המוצר ...... אז הוא זיכה אותי בפאי פאל , קיבלתי אימייל כזה אני מחכה כבר שלוש שעות ועדיין לא נכנס התשלום לפאי פאל , למה זה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ?????

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מה דעתכם? נשחק קצת בשביל הכיף?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  19. לפתע צדע את עיני הגדרה "בירתה של אשור".... LOL :silly: :jump: :jump: :jump: לא יודע מה איתכם אבל אותי זה הצחיק! מי שלא ראה Monty Python and the Holy Grail לא יבין כלום

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, יש באתר http://www.top-shop.co.il/ מחשב ממש טוב שאמור לעלות בסביבות ה4300 שקל אילו הייתי קונה את החלקים שלו בנפרד. אבל באתר הוא עולה 3600. http://www.top-shop.co.il/pl_product~1009~13~69.htm אני לא יודע אם לקנות את זה או לא, כי אני פוחד שימכרו לי משומש או לא תקין. זאת חנות מקוונת, זה אומר שאין ממש בסיס לחנות. תסכימו איתי שזה מחיר מאוד זול שלא הייתי מסוגל להשיג בעזרת חלקים נפרדים. אבל שוב, אני פוחד שירמו אותי. האם מישהו קנה מהם ויודע מה הם שווים? והאם כדאי לקנות מהם? תודה.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by Barni,

שלום אני גר בבת חפר, ישוב קטן בעמק חפר. אני גר כ30 דק' מנתניה. אשמח לקבל חנות מומלצת אם מחירים סבירים ואמינות ושירות טוב, במרחק של עד 30 דק' מנתניה. אני רוצה לקנות מחשב לפי מפרט שהוצע לי פה. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by IlanF,

סתם רוצה לדעת מה אנשים חושבים. מה אתם מעדיפים, לדבר בסקייפ או בבזק? לא בדקתי את המחירים של בזק, אבל המחירים של סקייפ די זולים.. אז אני חושב שאני אתחיל להשתמש בו...

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by cleric,

http://www.onemotion.com/flash/spider לא לבעלי ארכנפוביה, מציאותי מדי :errrr:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.