כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, הזמנתי אתמול בלילה את המוצר הראשון שלי דרך ebay, הופתעתי שלא היה שום מקום למלאות הערות למוכר וגם שלא מצאתי עדיין פרטים לגבי מצב החבילה כמו אם היא נשלחה כבר או לא וקוד מעקב כדי לדעת איפה היא נמצאת... יש דרך לקבל את הפרטים האלה? אני אמור לקבל אותם מהמוכר לבד או שאני צריך לבקש ממנו אותם? תודה ד"א כוס אומו המדינה הזאת! המשלוח עולה יותר מהמוצר! :-\
-
- 7 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום לכל המעוניינים אני מחפש חנות שאפשר להזמין ממנה לארץ כלי נגינה (גיטרה, ספציפית). מן הסתם אני מחפש אחת אמינה וזה למה אני שואל אותכם ולא סתם מחפש בגוגל (הסיבה שאני רוצה להזמין ולא לקנות בארץ היא א' המחיר ב' לא מצאתי בארץ את הדגם ) מישהו מכיר אתר/חנות כזו?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הלוחם הכי מושלם שיש... http://video.google.com/videoplay?docid=-4609381522811996320&q=fedor&hl=en http://www.youtube.com/watch?v=E8nQzel121g http://www.livevideo.com/video/66B6D037667A46FE8E4F5A3FADA17444/fedor-emilianenko-highlights.aspx דברו...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שירים בסגנון של השיר Stuck In The Middle With You : http://www.youtube.com/watch?v=xMrm7ZQ0aMA שמעתי את השיר ודיי אהבתי את הסגנון, אז בגלל שאני חדש בתחום הזה, יש מצב ללהקות ושירים בסגנון ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אין לי תקציב לכבלים כרגע, האם קיים אתר או תוכנה שנותנים לראות את הערוצי חינם און ליין? (ערוצי חינם - ערוץ 1, 2 , 10 וכו') זה נשמע לי מאוד הגיוני שכן, כי אלה ערוצי חינם ועם אנטנה אפשר לקלוט אותם בחינם, אז למה שלא יהיו באינטרנט.. ? תודה רועי
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חיפשתי כבר בכמה חנויות ולא מצאתי המעביר הוא ממקלדת בעלת USB (הזכר) ולחבר למחשב לחיבור הPS2 הסגול אני מחיפה ואולי אתם יודעים איפה אפשר לקנות כזה מתאם או אולי למישהו פה בפורום יש כזה שהוא לא צריך ומוכן לתרום אותו תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש חברת אכסון, אני חושב שעדיף ישראלית, להעלת אתר תדמיתי. האתר יכלול עד מאות מגה, אבל אני מעדיף לא להגביל את עצמי, בנוסף אין צורך בכתובות אימייל,תמיכה בשרתים,או כל דבר אחר. רק העלאת FTP אשמח להצעות... תודה
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים שבהם אני יכול להפיץ את קורות החיים שלי בחינם? תודה(:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום ניסיתי להיכנס לפייסבוק. להפתעתי, ראיתי שהחשבון שלי נחסם ע"י האדמיניסטרטור. מי אחראי לזה ולמה? מי שאחראי לזה, שיודה ואני לא אעשה לו כלום. מבטיח. אני לא בנאדם אלים, לא מילולית ולא פיזית.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לעולם לא אבין זאת. מה הקטע שבהרבה דיסקים הטראק האחרון הוא בערוך של כל שאר האלבום, בהתחלה שלו יש שיר, ובסופו יש לך שיר מוחבא (הרבה פעמים שיר לא רע בכלל) שכדאי להגיע אליו צריך לסרוק קדימה שעה בטראק הארוך והריק? למה עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
באתי מרקע של מחשבים ופיסיקה ולא מאלקטרוניקה אבל אני מניח שהמעבר לא יהיה לי קשה מדי. אם מישהו מכיר פקולטות טובות שכדאי להסתובב שם ולהתרשם או אפילו אתר של פקולטה איכותית, אשמח לקבל פרטים. יש כיום יותר מדי מקומות ללמוד את זה בארץ - אני לא מוכן להתפשר על מכללה סוג ג... בתודה מראש ושבוע טוב, שי ביטון.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני כבר לא חדש בפורום ולא מצאתי מקום אחר לשאול (אם אני עיוור אז סלחו לי) ורציתי לדעת איך אני שם תמונה בחתימה שיראו אותה? ואיך אני מוסיף מפרט ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני צריך פרויקט באנגלית בקרוב יש לי מתכונת ואפילו לא התחלתי אם למישהו יש פרוייקט מוכן והוא כמובן מוכן לתת לי אותו אשמח מאוד ותמליצו על נושא מעניין וקל לעשיה של פרויקט כזה אולי בסופו של דבר במיקרה ולא יהיה לאף אחד יעשה לבד תודה
-
- 7 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
אז ככה, אלו הם תוצאות של מיפוי עצמות שעשיתי היום ואני מעוניין שמישהו שמבין את השפה הרפואית (אני מקווה שיש פה) יתרגם לי את זה לעברית פשוטה... דרך-אגב, הבדיקה הייתה בכדי לבדוק סיבה לכאבים בין ירך ימין לאגן אם זה יעזור... ממצאים »עמ"ש לאורכו , גפיים תחתונות וברכיים-עקמת גבית ומותנית קלה. הדגשה קלושה בפמור דיסטאלי מדיאלי מימין, ייתכן NOF או ממצא אחר, לקורלציה קלינית ורנטגנית. קליטה מוגברת בקונדיל טיביאלי מדיאלי בברך שמאל, ייתכן חבלה אן פגיעה מניסקיאלית. הדגשה קלה בקונדיל טיביאלי מדיאלי בברך ימין, ייתכן תגובת מאמץ. הדגשה קלה בקרסוליים, בטרזוסים וב-MPT1 דו"צ שיכולה לנבוע מתגובת מאמץ.« מילה במילה ואני לא מבין עזרו לי אם אתם יכולים בתודה מראש, קובי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! מחר אני צריך ליסוע להרצאה בסיס צריפין בתלאביב ולשמוע אודות חיל החימוש,לפי מה ששמעתי מחברים חיל חימוש זה זבל של דבר אבל אני מעדיף לקחת צ'אנס ולראות איך זה ולא להחליט מיד. אז מה דעתכם? והאם יש פה עוד מישהו שמחר נוסע לזה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואני לא מתכוון לאיזה שיר שניים כאורחים או משהו כזה, אלא הופעה משש שלהם. כמובן מצולמות שאוכל להשיג ולראות אותם ולא לדמיין אותם... =]
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איך אני בודק מצב חשבון בחברת פלאפון? (בסלקום למשל זה 444*)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש שירים בסגנון euro dance מקפיץ כמו: Basshunter - Now Youre Gone Darude - Sandstrom Groove Coverage - Poison (זה לפלייליסט של אימון כלשהו אז חשוב שזה יהיה מקפיץ ו"עצבני")
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשתף באתר תמונות שאיתו יהיה שיר שמתנגן ברקע, יש כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות להמשיך במסלול העתודה דרך הצבא במדעי המחשב עשיתי חישוב סיכויי קבלה באתר של בר אילן של הטכניון ושל תל אביב ו"התקבלתי" רק בבר אילן.. רציתי לשאול איך האוניברסיטה הזו לעומת תל אביב והטכניון משני בחינות - הלימודים עצמם, ועד כמה יש לאוניברסיטה "שם" טוב בחוץ תודה מראש, לירן.
-
- 7 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
כואב לי מאוד הצוואר שאני עושה כפיפות בטן מישהו יודע למה זה? ואיך אפשר לפתור אתזה? יש לי עוד מבעיה ממש מעצבנת: לפני חצי שנה ככה התאמנתי, והייתי עושה קצת כפיפות בט הצידה, הבעיהש אי כמו מטמטם היינו עושה 20 לכייון אחד ו5 -10 לכיוון שני כי הייתי ממש עייף(הייתי עושה 150 רגיל ברצף) ועכשיו אני סם לב ששני הצדדים של הבטן אל תואמים, צד אחד יותר גובהה איך אני יכל לדעת איזה צד אי צריך לפתח?
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אין פה סובלנות כדי לעזור לבן אדם אני מבין אז אני אסביר את עצמי.. שמעתי שקיימת פרוצדורה של החלפת תאריכי גיוס..אני מתגייס במרץ ואני מאוד רוצה נוב'..$$ אם יש 2 אנשים שמוכנים לזה שידברו איתי בפרטי.. ובשביל הדיון ..שלא ינעל את זה עוד מנהל חסר סובלנות.. מה אתם חושבים על גיוס מרץ? איסיקיו שלי: 238793795 פלא' : 0505578975
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
איך זה נחשב? כמו המכללות הדפוקות או משהו סביר? ברעיון עבודה כמה זה משפיע המקום שלמדתי בו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-