כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם , אני מחפש דרייבר מאוד מסויים שמשום מה אי אפשר למצוא אותו, אני מאמין שזה חוקי ולכן אני מבקש פה מחברי הפורום לעזור לי לאתר אותו בכל מיקרה אם מתברר שזה לא חוקי אני ממש מצטער הקובץ נקרא: AppleWirelessMouse2.exe תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://yad-vashem.org.il/exhibitions/album_auschwitz/air_photo/air_photographs_964_15.html
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
אני מלש"ב ובחודשים האחרונים היו לי הרבה זימונים למיונים למסלולים שונים בצבא. היו לי כמה זימונים שלא קיבלתי בהם שוברי נסיעה למרות שאני זכאי להם (הייתה גם פעם אחת שקיבלתי בדואר שוברים ביום של הזימון, אחריו ). בזימון האחרון שהיה לי לתל אביב יצא שהפסדתי 50 ש"ח, ואני מבין שאפשר לשלוח את הכרטיסים שמעידים ששילמתי לאנשהו ויזכו אותי. השאלה היא לאן אני צריך לשלוח? צריך לכתוב משהו, הסבר כלשהו? יש טעם לעשות את זה, או שסתם ינפנפו אותי ולא יצא לי מזה שום דבר? אשמח אם מישהו שמכיר את המערכת יענה.
-
- 7 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
המאפיינים הם כך: -עד 3000 ש"ח (המכונת כביסה עד 3000) (והמדיח כלים עד 3000) -במכונת כביסה פתח עליון עד 6 ק"ג , ושהמדיח כלים היה גדול תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש דרך טובה להתכונן לבגרות הזאת? לפי מה שהבנתי זה גם חשמל וגם קרינה וחומר מישהו מכיר איזה ספר טוב שהוא למד איתו לבגרות הזאת או משהו ?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום - אני אמור לטוס עם הסבים שלי בשבוע הבא, ב-17.07 למינכן שבגרמניה. תכננו להגיע לשם, לשכור מכונית, ולנסוע ברחבי אירופה, לבקר באיטליה, צרפת ועוד מספר מדינות. עכשיו, אני לא מכיר כל כך הרבה אתרים לגבי תיירות - ובגוגל הוא מוצא לי הרבה פורומים, שאותם אני לא צריך. אנא, אם אתם מכירים אתרים טובים, ושלא יהיו יקרים כל כך, ששם ניתן לרכוש כרטיס טיסה בלבד למינכן החל מ-17.7 ועד 30.7, אשמח מאד! תודה רבה! (תוקן - טעות שלי! )
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השתחרר לי סכום כסף שחסכתי , חשבתי להשים אותו בקרן נאמנות של לאומי? יש פה משהו שמבין בזה ? כי הפקיד בבנק זה לא כלכך מקור אמין בגלל האנטרנס... עד כמה צריך לעקוב אחר השוק ואחר הניירות ערך שהקרן משקיעה בהם ? איך המצב כיום מבחנית הקרנות של לאומי? כדאי? אני אשמח לקבל גם הדרכה כלשהיא בעניין...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמור ליהיות תרגיל קל יחסית, לא הולך לי. מצאתי את KB לדעתי (5 ס"מ?), אבל לא מצליח להתקדם הלאה. מישהו יכול לעזור? (ואם אפשר, ב20 דקות הקרובות?) תודה.
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה הגעתי לפרק 54 בסדרה ואני חייב להגיד אחרי הקדמה של עשרות פרקים אחרי בינוניות של עשרות פרקים פרק 54 (שהוא מציל את רוקיה) ממש מצוין הסדרה עכשיו הרבה יותר טובה וסוף סוף מתחרה בנארוטו שופידן
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אהלן חברים! בגלל שיש לי חדר ממש פצפון והמיטה הנוכחית לא ממש נוחה לאירוח וזאת בלשון המעטה(70 ס"מ רוחב), הגענו עם אמא למסקנה שהאופצייה היחידה למיטה זוגית היא שהמיטה תהיה תלוייה על התקרה עם קבלים או משהו. יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא מידע על מיטות בקונסטרוקציה כזאת? עדיף בארץ;-)
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני יודע שהרבה פה אוהבים מוזיקה כזאת (אין לי מושג אפילו איך זה נקרא בתוך מוזיקה אלקטרונית ) ודיברו על זה פה הרבה בעבר. לצערי, מהחיפוש בת'רדים לא מצאתי משהו שעזר לי ואני מחפש המלצות לשירים בסגנון של XTC למשל שאותו אני אוהב. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב ב-skypc. מאז ומתמיד כל פעם שקניתי מחשב, תמיד היו בעיות ולכן הבטחתי לעצמי שאני תמיד אקנה כמה שיותר קרוב לבית כדי לחסוך נסיעות (ת"א-אשדוד למשל). גם אם זה יקר יותר. תכננתי לקנות את המחשב באייבורי ואז המליצו לי כאן בפורום על skypc ועל השרות שלהם skyfix vip. אני ממש אשמח לשמוע על חוויות קניה (או ליתר דיוק שירות) של אנשים שקנו ב-skypc ובפרט אנשים שהשתמשו בשרות ה-skyfix vip שלהם... תודה..[br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 17:02:33 אולי אני צריך לציין שיש לי מזל ממש רע עם מחשבים
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
למי שלא מכיר זה סרט תעודה שמוכיח שארצות הברית תכננה בעצמה את ה11 בספטמבר יענו קונספרציה בשביל כסף ועוד כל מיני דברים הסרט מיועד רק למי שמבין אנגלית אין תרגום http://video.google.com/videoplay?docid=-2035108967536002048
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מי מכיר את האקדחים האלה שיורים כדורי פלסטיק ויש כל מיני אביזרים כוונות כוי יש אקדחים וגם רובים לא של פורים ולא מחנויות צעצועים ! אם משהוא יודע שישלך לי לינק תודה
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חברה שלי חטפה חיידק בקיבה סלמונלה לצערי ולצערה ה' ישמור אותה. רציתי לדעת , למבינים שבניכם : האם החיידק מדבק? האם הוא עובר ברוק? שורה תחתונה- האם אני יכול להתנשק איתה??
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אמא שלי החליטה שעושים לי חדר חדש כחלק ממהלך שיפוצים בבית. YAY. בין השאר אני מחפש כיסא טוב למחשב. התקציב הוא עד 500 אבל אישית הייתי מעוניין לשמוע על כיסאות טובים גם בקצת יותר. תודה
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הבעיה בpaypal זה שהמוצר נשלח ישירות לכתובת שרשומה בשרות ואי אפשר לשנות את הכתובת, זאת אומרת אפשר, אי אפשר לארץ אחרת, יש דרך לעקוף את הנושא?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://electronrun.com/wp_er/wp-content/uploads/2008/06/vw_apple_icar.jpg
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי נשמע הזוי נכון ? אובכן, מסתבר שלא כ"כ - https://www.google.co.il/search?q=moon+is+hollow&oq=is+moon+is+h&aqs=chrome.1.69i57j0l3.20290j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי כך נטען בכותרת של אחד האתרים ( בארץ ). תובנותיכם בעניין ? ( לא לגלוש לפוליטיקות, בבקשה )
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי פאקינג צו מילואים לסוף נוומבר לשבועיים וחצי... ככה סתם באמצע הלימודים שנה שניה במדעי המחשב להפסיד שבועיים וחצי נשמע לי לא הכי כיף בעולם.. מה לעשות ?? להגיש ולת"ם זה יעזור בכלל??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד חיפוש באינטרנט אני פשוט לא מצליח למצוא תמונה טובה ויותר חשוב גדולה של האוטו האהוב עלי.. כמו שהבנתם זה אלפא רומאו... אז בבקשה אם למישהו יש תמונה כזאת ...או שתיהיו ממש נחמדים ותחפשו לי ותישימו בפורום אני יהיה הבן אדם הכי מאושר בעולם.. רק בקשה קטנה.. שהתמונה תיהיה גדולה..לפחות 1280 * 1024 תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-