עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Jack_g,

יש לי כבר DOMAIN שהוא CO.ILאני צריך מקום לאכסן את האתר. הדרישות הן: שלא יהיה איטי לאנשים בארץ. לפחות 50מגה אבל עדיף 100 מגה או אולי קצת יותר. לפחות 1 GB TRANSFER עדיף 2GB. תמיכה ב ASP SQL FORUMSו FTP CLIENT. היחידי שמצאתי זה INTEVISION אבל הם רוצים על שרת LINUX 50מגה 7דולר לא כולל מע"מ. יש לכם משהו יתר טוב להציע?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. פרצו לי לסטים אתמול, ושלחתי להם בשעה הזו כמעט בדיוק SUPPORT TICKET עם הוכחות והכל שהחשבון הזה שלי ועדיין לא ענו לי... הם כתבו שיענו לי במייל אבל עוד לא קיבלתי כלום... למישהו יש נסיון איתם? תוך כמה זמן הקקות האלה עונים? במשחק חינמי עם 10 מליון משתמשים רשומים ענו לי מהר יותר.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by napoleon45,

כן, בשביל הפרופורציות. מסתבר שלא תמיד מחיר הכונן או הזכרונות הוא הדבר החשוב בחיים, אלא החיים עצמם.... https://healthy.walla.co.il/item/3248159

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני זקוק בדחיפות לחנות אמינה וזולה בירושלים שיש לה גם מבחר גדול חשוב לציין שאני זקוק לכמה רכיבים בודדים ולא למחשב שלם תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by KoM,

מישהו רוצה לקנות ממני את הפנטיום 3 450Mhz והלוח אם של MSI ב-550 שקל... האם אני אהיה עושק ? ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by YAIR,

לראשונה מכרתי בחצי יום 20 מחשבים ולא למוסדות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש אודישנים לפרסומות ? איפה אני יכול לשאול על הנושא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by CXC,

היי. אני תלמיד כיתה יא' ואני רוצה להתחיל ללמוד אנגלית ברמה גבוהה, זאת אומרת ברמה של שפת אם או קרוב לזה. אני חשבתי ללמוד במסגרות שמאפשרות משהו כזה מעבר ללימודים, נניח WALL STREET. אז מה דעתכם על המקום?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הבעיה: איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי. תודה.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  10. Started by EyEOnE,

אהלן, מסתבר שיום שלישי יש מפגש מחלקתי ועדין לא קניתי שום מתנה למחלקה. תנו רעיונות למשהו מקורי שישמש את כל חברי המחלקה. נמאס כבר מהמסגרות והתמונות, לא יצירתי בעליל. חשבתי אולי לקנות סט קפה. הקטע שהם איזה 9 אנשים במחלקה וצריכים בקרוב להגיע עוד כמה חבר'ה חדשים. כל רעיון התקבל בברכה. טווח מחירים לא כזה חשוב. כמובן שלא יהיה מוגזם מידי. תודה והמשך יום נעים לכולם.

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. Started by Rinkadink,

http://www.youtube.com/watch.php?v=o6gTH2pvtCw&search=crazy%20frog

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום נכנסתי לאתר והיה שם שיר שמתנגן בזמן שגולשים פעם היה לי את השיר אבל ממזמן. זה מין רמיקס אז אני צריך את השם או אמיפה אפשר להוריד http://www.2all.co.il/Web/Sites/sus/PAGE22.asp

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  13. היי חברים, יש לי בימים הקרובים יום מיון בצ׳ק פוינט למשרת תמיכה טכנית. אני מגיע מרקע אחר, לכן אני מתחיל עם משרה בסיסית ואתקדם לאט ובטוח ליעד שהצבתי לעצמי. בכל אופן, נאמר לי שיהיה לי מבחן unseen באנגלית, מבחן מעשי, ראיון מקצועי, ראיון עם משאבי אנוש. שלחו לי חומר למידה: Networking Fundamentals OSI Model Subnetting Basic Routing Basic Linux VMware כאמור, אני לא מגיע מהתחום וחלק מהדברים חדשים לי. בקורות החיים שלי רשום בדיוק מאיזה רקע אני מגיע, אז אני מאמין שהם קראו את זה ובכל זאת החליטו לזמן אותי ליום מיונים. מישהו כאן היה ביום מיונים כזה בצ׳ק פוינט או יודע מה עושים שם פחות או יותר? אני רוצה להגיע הכי מוכן שאני יכול. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Lost Spirit,

עוד פרק מוצלח ביותר של סאות' פארק :lol:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PeteRoy,

16. Started by ma4351,

אני רואה יותר מידי דברים לא טובים על ksp (שיש להם חלקים משומשים או סוג ב' מכיוון שהם מייבאים בייבוא אישי, ואין להם אחריות של יבואן רשמי פה בארץ וכו') קודם כל מה אתם אומרים זה נכון? אסור לקנות שם? ודבר שני איפה אתם ממליצים לקנות בירושלים אם כך?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by nautilu,

לאלו מכם שהתנסו בחיפוש באיביי בטח מוכרת הבעיה שקצת קשה יותר לאתר את אותם המוצרים שנשלחים לישראל, והרבה פעמים גם שכתוב שהמוצר ישלח לכל העולם, אין שום זכר למחיר משלוח. בעיה זו מן הסתם מקשה על תהליך הבחירה - באיזה מחירה להשתתף?! לצורך הקמתי אתר פשוט שיכול לעזור : http://isra-bay.com . כרגע החיפוש מציג רק את אותם המוצרים שיש להם מחיר משלוח. תהנו!!! אם היו לכם שאלות, אשמח לענות.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. בוקר טוב, 1.אני מתגייס מחר(יום רביעי) ואני לא יודע אם אני יחזור יום שישי או שאני יסגור עד שבוע הבא, יש לכם מושג? 2. מה מומלץ לקחת יחד איתי ליומיים/שבוע לטירונות? וכמה מכל דבר? המלצות נוספות יתקבלו בברכה, נ.ב אני מתגייס לכלל צהלי, טירונות 02.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by טוליפ מאק,

היי חברים , ראיתי איזשהי הרצאה באינטרנט על זה שבטוח יותר להיות רשום כחשבון מסוג סטנדרטי מאשר סוג חשבון מנהל כלל(administratoe) שההרשאות כסטנדרט(standart) הן כמעט זהות ושבמקרה שבאמת צריך איזשהי הרשאת מנהל יהיה לי קוד לביצוע הפעולה . אבל כשניסיתי להחליף בpanel control סוג חשבון לא התאפשר. שיחת טלפון עם מיקרוסופט היבהירה לי שהחלפה לחשבון סטנדרטי אינה מומלצת ושיכולה להביא למצב של פירמוט מחשב היה ואחסם לעשות פעולות של מנהלת כללית עם קוד. מישהו יכול להגיב על כך בבקשה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Tomerico,

הגיע הזמן להפוך למשתמש מתבגר אבל... אני לא יודע איפה משנים... אל תצחקו עליי...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אז ככה תקשיבו טוב. חיפשתי לי נגן יפה וקטן כי אני אוהב לרוץ כל יום. הסתכלתי באינטרנט וראיתי את הנגן הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 ראיתי את המחיר והתלהבתי. אז ביררתי קצת והזמנתי ישנם כ14 ימי עבודה. חיכיתי 14,חיכיתי 20,והיום זה 30 יום מהזמנתי ולא קיבלתי את הנגן,אני מבין שהיו הרבה חגים בזמן הזה,אבל בכל זאת התקשרתי אל נטאקשין,שמה אמרו לי תחכה עוד כמה ימים יש להם והם יתקשרו אלייך כמה ימים לפני שזה יגיע אלייך,חיכיתי,ולבסוף נמאס לי התקשרתי אליהם היום ואמרו לי שהדבר הכי טוב לעשות זה להתקשר לספק בעצמי,התקשרתי לספק,ואחרי חצי שעה שאני על טלפון לא ענו לי.לספק קוראים א.מ.ג יבוא שיווק בע"מ למי שתוהה,אחרי זה התקשרתי לנטאקשין ואמרתי להם הם לא עונים לי שמה מה אני…

22. את א' הצלחתי לפתור. לגבי ב', הפכתי את כל ספר הלימוד בניסיון למצוא הסברים, ולא מצאתי דבר בנושא הזה. לכן, אני שואל כאן. מישהו במקרה זוכר ויכול לכתוב לי איך פותרים את ב'? או להפנות אותי לאיזה אתר שמסביר כיצד פותרים דברים מהסוג של של שאלה '2-ב'. תודה [attachment deleted by admin]

23. Started by borg,

אני מחפש אנשים שעברו את מבחני המיון בחברת Jungo למשרת מתכנת ב-C. אשמח לקבל הודעות פרטיות וטיפים.

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  24. מחפש שירים ישנים משהו בסיגנון של Georgia , im no good אני חייב לציין שהשירים המחודשים ממש הורסים את השיר האם יש גם אלבומים שאפשר ליקנות בחניות מסויימות בצפון?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים