כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני צריך את הצבעים שיש על בגדי מלחמה עדיף של חיל הים האמריקני אבל אפשר גם דוגמאות ירוקות,תודה.
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הם נמכרים במחיר טוב עכשיו ואולי כדאי להתחדש. מה דעתכם עליהם? בנוסף אם אתם מכירים בושם אחר ושקיבלתם עליו מחמאות אני יותר מאשמח לדעת. כרגע יש לי הוגו בוס (בצורת המימיה), אזארו הרגיל ופלומה פיקאסו (שני הראשונים עומדים להיגמר)
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
-
תחשבו על זה... אם יהיה כאן צ'אט, כולם יוכלו לדבר בזמן אמת, לשאול שאלות ולהגיב, להכיר אחד את השני ולא לחכות שעה עד שעונים לך על השאלה...
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לממש אחריות משם על כרטיס מסך של MSI במידה והם קפוט- מה עושים עם הכרטיס ההרוס?
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
או לפחות יתחילו לעבוד אליו ב2012 -(אין לי מושג כמה זמן זה לוקח )
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין את Call of Duty החדש ועוד כמה צעצועים מאתר שנקרא PcGames. רגע לפני שאני שולח את המס' כרטיס אשראי שלי רציתי להתייעץ בנוגע לחנות. ראיתי שאין להם כתובת פיסית, כלומר זה מעין "מחסן". האם האתר הזה בטוח? למישהו היה ניסיון איתם? ממליצים? המחירים שלהם מאוד זולים. כדאי להזמין מהם או להשקיע עוד 50-60 שקל ולקנות מחנות בטוחה יותר? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Seagate 500GB Sata II 32MB Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Coolermaster CM 690 Black Corsair 550VX 41A @ 12V Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm הכל ביחד יצא לי בסביבות 4100. הזמנתי מTMS. איך ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת שלא יודעת עברית... תודה (:
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
אני מחפש שירים כמו של ENIGMA ובוב מרלי וכאלה שירים של סטלה ולפתוח את הבוקר בכיף. מישהו מכיר עוד זמרים/להקות עם סגנון מוזיקה כזה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברקע מתנגן לו סט טק-האוס/פאנק חביב. http://etn3.etn.fm:8022 הולכים ומשתבחים ה ETN האלה.
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האמת לא התלהבתי מהעונה הראשונה, ולכן הפסקתי שם... אבל מכיוון שאני יודע שיש הרבה מעריצים של הסדרה, יש פרק פתיחה כפול ביום ראשון... תכינו את ה BITTORRENT שלכם www.fox.com/24/ בלי להסגיר פרטים לגבי העלילה, האם העונות קשורות אחת לשניה או שאני יכול לראות את הרביעית בלי לדעת בדיוק מה קרה בעונות הקודמות ? (והאם העונות משתפרות או שזה כמו שהיה בעונה הראשונה?).
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בהמשך לת'ראדים הלא קשורים שנפתחים, המזרון שאני ישן עליו כרגע כבר שוקע בכל מיני מקומות ואני מחפש אחד אחר. מדובר על מזרון ליחיד, אין לי מושג מה תחום המחירים, אז פשוט אשמח להמלצות שלכם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום שלום! 8) אז כמו שאמרתי בכותרת כמה שאלות 1. חיברתי את הרמקולים של המחשב דרך יציאת אוזניות...זה בסדר? או שזה מיועד רק לאוזניות? עדיף שאני אשתמש בכבל RCA? 2. לא מצאתי חיבור RCA מאחורי הטלוויזיה (רק בפרונט) אבל יש שם חיבור שאני לא כל כך מכיר... אני חושב שזה נקרא 21 פין. מה התפקיד שלו? מה אפשר לחבר אליו? 3. עכשיו עניין מוזר..יש כמה ערוצים שרואים בהם מצויין! ממש איכות טובה! ויש ערוצים שהאיכות די חרא.. וזה העניין שלא מובן לי.. נגיד ערוץ 5 רואים אחלה וערוץ שלוש רואים חרא. למה זה? יש דרך לסדר את זה? 4. לא, אין 4! בסה"כ הטלוויזיה ממש איכותית.. בערוצים שרואים בהם טוב האיכות מצויינת! הסאונד מדהים! אפשר לשנות את הסאונד מסרט למוזיקה.. יש איקולייזר קטן כזה..חסימת ערוצים ליל…
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני הולך להתחיל קורס עוד מעט ויש תאריך מסויים שאני חייב לצאת בו לאפטר או כל דבר אחר הבנתי שאני יכול לבקש יום סידורים ? איזה טעון יהיה טוב מספיק כדי שיוציאו אותי?
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. כנראה ונחתה עלי נסיעה לא צפויה לחול שבוע הבא. (טפו טפו טפו.) למרבה התענוג, עדיין לא יצאתי מגבולתיה של ארץ הקודש, ואין לי דרכון. השאלה המתבקשת, מה אורך הפרוצדורה של הנפקת דרכון ראשון? אני מגיע עם סכום הכסף הנדרש, תמונות פספורט לרוב, תעודת זהות, והדבר נעשה על המקום? או לאחר ימים בודדים? או שמדובר בענין של שבועות? הענין די דחוף עבורי, ובמוקד של משרד הפנים, פשוט לא עונים. על הפנים. תודה! שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סדרת קירורים העונה לשם Snowman מקבלת אהדה ברחבי הרשת בשל מחיר נמוך במיוחד ביחס לתמורה - אז דאגנו להשיג אחד על מנת לספר לכם האם הבאזז הזה מוצדק לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי כמעט את כל הפרק בתנועה בקו ישר חוץ מקטע מעצבן: איך אני בונה משוואה לגופים שיוצאים מאותה נקודה בהפרשי זמן שונים? לדוגמא: אבן משוחררת ממנוחה מראש צוק, ושנייה אחת לאחר מכן נזרקת מאותו מקום אבן שנייה כלפי מטה במהירות התחלתית שגודלה 12 מ/ש. כעבור כמה זמן מרגע זריקת האבן השנייה היא משיגה את הראשונה? איך אני בונה משוואה לכזה דבר? איך אני מבטא את "נזרקת שנייה אחר כך"? במינוס -1 או (t-1)?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטראנס עצמו אם אני לא טועה הוא HIT AND RUN מה שכן הגירסה היא לא רגילה נדמה לי שהיא מהופעה חיה ויש בה קטע גיטרות די חזק. אני לא סגור על זה שזה HIT AND RUN.
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, עוד שבועיים אני מתחיל ללמוד י"ג במגמת תוכנה/טכ"מ. הבנתי שצריך לקבל זימון לבסמ"ח-איזה מבחן שקוראים לו מחשבון קרב. מתי ישלחו לי אותו? 2. מה הסיכויים להתקבל לבסמ"ח? יש פה מישהו שהתקבל והגיע לקורס?
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לסביר לי איך עושים את זה בדיוק? והאם יש דרך יותר מהירה להגיע למט?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי זה נכון מה שאומרים שלשים לפטופ על הברכיים זה מסרטן? איך זה מסרטן? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-