עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, הצבא היה צריך לשלוח לי זימון מסוים בדואר ומשום מה הוא לא הגיע. התקשרתי וביקשתי שישלחו פקס עם הזימון. בקיצור הפקס צלצל, נתתי לו לצלצל כמובן, ולאחר מספר צלצולים נכתב "Receive failed". הפקס הזה בוודאות קיבל היום פקסוס ממקום אחר שעבר בלי בעיות. למעשה, נתתי לבחור ממיט"ב שלושה מספרי פקס שונים (אחד של בית מלון ושניים רגילים), והוא טען שהם שלחו פקסים פעמים רבות אבל שום פקס לא התקבל. הם גם בדקו וראו שהכל תקין במערכת שלהם. בקיצור, למה אני לא מצליח לקבל את הפקס שלהם? עריכה: לא יודע למה שמתי את זה בכללי, אני מניח שזה שייך למקום אחר. בכל מקרה אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DaTHE,

שלום, קודם כל אני אפתח ואומר שאינני יודע אם זה הפורום הנכון (הנושא הנכון). שבוע הבא יש לי ראיון קבלת עבודה לחנות מחשבים קטנה שמתעסקת באיתור תקלות ופתרונן ותכנון והרכבת מחשבים לבתי עסק (כולל פירסה של קווי תקשרות וכדו') עכשיו לפי מה שהבנתי אני נדרש לדעת כמה דברים: 1. לפרק ולהרכיב מחשב מאפס (דבר שאני מאמין לא קשה במיוחד) 2. איתור תקלות במחשב לפי הכוונת מצד הלקוח (יש רעש כזה, המסך כחול, מריח ריח שרוף מהכרטיס מסך וכדו') ברצוני לדעת איכן אני יכול ללמוד בקצרה את הבסיס לדברים האלה? - אני יודע דברים בסיסים כמו - אם לא יודעים במדיוק איפה הבעיה מעלים את הלוח אם עם המעבד ואז לאט לאט מוסיפים את הרכיבים עד שעולים על הבעיה. - לעמיס עם תוכונת OCCT PRIME ושות' כדי למדוד טמפ' וכדו.. - לעד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, עבר עלי יום די קשה - והחלטתי להוציא את כל העצבים על לוח אם - לא ידוע וכרטיס מסך - Geforce 5 תמונות: כמובן שחצי מהלחקים נשארו ב-''זירת הפשע''. נו... מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dimashk,

Intel Mac Mini הוצגו שני דגמים של מיני החדש. הדגם החלש: מעבד: Intel Core Solo 1.5GHz זיכרון: 512MB DDR667 (ניתן להרחבה עד 2GB) כ.מסך: Intel GMA950 64MB (משתמש בRAM) כ.קשיח: 60GB SATA (ניתן להרחבה עד 120GB) תקשורת: 1Gbit Eth. + WiFi + Bluetooth 2.0 כ.אופטי: קומבו, צורב CD - קורא DVD יציאות: 4 יציאות USB, יציאה FW, חיבור DVI, חRJ45, יציאת אודיו (תמיכה ב5.1 עם חיבור אופטי), כניסת אודיו (שהיא גם אופטית). אביזרים נוספים: שלט רחוק לFrontRow מחיר: 599$ בארה"ב הדגם החזק: מעבד: Intel Core Duo 1.66GHz זיכרון: 512MB DDR667 (ניתן להרחבה עד 2GB) כ.מסך: Intel GMA950 64MB (משתמש בRAM) כ.קשיח: 80GB SATA (ניתן להרחבה עד 120GB) תקשורת: 1Gbit Eth. + WiFi + Bluetooth 2.0 …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מחפש אתר שיספק לי לפי שם השיר את: ז'אנר השיר, השנה בו הוא יצא, אלבום. קיים אתר כזה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by RoD,

אז ככה: אני מעוניין לדעת על מה אתם ממליצים - מנוי לשרת usenet כמו Giganews או Usenext, או פרימיום לשרת http כמו Rapidshare או Megaupload. הכל למטרות שאין לדבר עליהן בפורום, כמובן. ככל הנראה לתקופה של חודש-חודשיים. המחיר הוא לא issue, אבל כתשלום חד-פעמי וחרישה על התוכן האפשרי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Guarding angel,

האם יש להקות\שירים מאותם השנים שאתם אוהבים? הלהקות\זמרים שאני אוהב (ויש המון): *Sandra *Scorpions *Roxet

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yair_h,

אני חושב שהנושא מדבר בעד עצמו. האם מישהו יודע מה קורה פה? כל פעם שאני מנסה להכנס אני מקבל דף ריק. תנסו להכנס ועדכנו. תודה יאיר ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by א אוהל,

זרוע היבשה0מערך תקשוב חימוש חיל האוויר לאן כדאי ללכת?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by hercutrek,

אם יש לכם המלצות לשירים וטראקים - טראנסים - רגיי - או שיר שממש ממש מיוחד ואתם חושבים שהוא אחד הטובים בלי קשר לסוג שלו וגם בלי המצלצות תנו שמות טובים ... תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ב 1.06.2009 קניתי רמקולים של LOGITECH מדגם Z-5500 שעולים 2100 ש"ח ! תוך 4 ימים הם היו כבר אצלי בבית ולא פתחתי אותם בגלל שזו מתנה וחיכנו לבנאדם שיגיע לארץ ! אתמול סוף סוף סיימנו לשפץ את כל החדר העברנו כבר חוטים הכל טוב ויפה מדליקים את המערכת ופתאום ! תקלה הסאב לא מנגן הוא משמיע קול מוזר מאוד ! מחרחר והמעמד של הבקרה שאיתו מחליפים כל מיני ערוצים הגלגל שלו נתקע באמצע הדרך כשרוצים להגביר ! בקיצור מוצר בלאי ברמות !! היה כבר מאוחר והיום צלצלתי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים יש לי אחריות לשנתיים מטעם חברת "מעתק" הסברתי לחנות מה קרה וכו'... והחנות נמצאת בצפון ואני מר"ג ולכן אין מצב אני אסע עד לשם לצורך החלפת המוצר הפגום ! לכן ביקשתי שיבררו חנות המחשבים וחברת מעתק אם אני יכול להג…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום... לא מצאתי פורום שעוסק בנושא ולכן פרסמתי בפורום OT. כבר זמן רב שאני רוצה לקעקע על גופי איזשהו סמל או רעיון שאני אוכל להזדהות איתו ושארצה שיהיה קבוע על גופי לכמה שנים טובות ולאחרונה נתקלתי בציטוט מאוד יפה שיכול להיות מתאים ואני חושב אולי לתרגם אותו ללטינית או שפה אסייתית כלשהי על מנת שיתאים. ניתן לציין שטרם החלטתי היכן למקם את הקעקוע על גופי אך זה לא יהיה מקום בולט, לפחות משהו שאני אצטרך להוריד או את החולצה או המכנס כדי שיראו אותו ורצוי שגודלו לא יהיה מעל גודלו של אגרוף. תאלצו לסלוח לי על כך שהרעיון הוא מאוד מופשט (למעשה "בחיתולים") ואני מקווה שהיצירתיות שלכם תוכל איכשהו לפצות על כך. בתוך הקעקוע עצמו אני רוצה לשלב את הכיתוב "לעולם לא תקבל רצון ללא היכ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by darkman,

זה לא קרה בארץ אבל בכל זאת ממש לא נעים שימו לב שהנהגת אפילו לא ראתה אותו *מומלץ לשמור למחשב ולהסתכל בהגדלה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by QQQ,

הלכו לי הCX500 (בערך שנתיים, הגיע הזמן נראה לי אחרי מה שהם עברו) ואני מחפש חנות לרכוש חדשות, פיזית (לא דרך האינטרנט). מישהו מכיר חנות שסביר למצוא כאלה באזור המרכז/השרון? רצוי אם אפשר גם מספר טלפון לבדוק...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלחו לי את זה במייל היום לא יודע איך עשו את זה, אבל המורכבות, והעושר הדימיוני והמנגינה ... פשוט עשו לי את זה ואמרתי שאני חייב לשתף. http://www.pureesoiree.be/Post/?P_ID=2771 (מומלץ לחכות עד שהכל יעלה, ואז לראות\להאזין ברצף) תהנו HF עריכה: זה 34 מגה בייט !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אוקי, נתחיל בכך שאני בן 17 וחצי , סיימתי כיתה יא'. מצטיין בלימודים - מתעניין מאוד בכל תחום המחשבים , כולל רשתות. יש לי תעודת A+ וCCNA. אפשר להגיד שממלפני הרבה זמן אני חושב ללכת לעתודה וללמוד הנדסת תוכנה. קיבלתי לא ממזמן 2 מכתבים מהמודיעין ובהם נאמר כי אני מוזמן למיונים ל" מודיעין אלקטרוני" ול" פרוייקט גאמ"א". שמעתי כמה תגובות טובות על פרוייקט גאמ"א, וכמה שהוא טוב . כמו כן קראתי את ההסבר על הפרוייקט באתר חיל המודיעין , ולא מי יודע מה מעניין - כנראה בגלל שזה לא ממש מובן. לגבי המודיעין אלקטרוני - לאחר שקראתי את ההסבר על יחידה זו , מאוד התלהבתי , ואישית זה מאוד מעניין אותי. לגבי עתודה - אני בן יחיד, לאמא חד הורית. כל התמיכה הכספית של הצבא יכולה מאוד לעזור ללימודים, אבל…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses.asp?mk_individual_id_t=724&yr=2003 מחשב+ציוד 11K בואנה איזה מחשב חייתי היא קנתה חבל"ז לעוד ביזבוז כסף נוראי http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses_list.asp?yr=2003 נילקח מאתר CARSFORUM -gibsonlp

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עברתי מספר פעמים על רשימת הפורומים ואני פשוט לא רואה פורום מתאים לנושא... אני מעוניין להתחיל לעלות לyoutube השוואות גרפיקה וביצועים כמו הערוץ הזה: https://www.youtube.com/user/CandylandGS העניין הוא שביני לעריכת ווידאו הקשר קטן מאוד... יש לי מספר שאלות בנושא כאשר אני לא סגור אפילו על התוכנה שבה כדאי לי להשתמש (סוני ווגאס ?...) איך לעשות אי אילו אפקטים, ישבתי על כמה מדריכים, מתחיל לקבל כיון אבל עדיין יהיה נחמד אם יהיה מקום לשאול שאלות ספיציפיות, יש כזה באתר ? תודה.

19. האחראים על דיווחים מוקדמים שלא התממשו משוכנעים כי הפעם זה הדבר האמיתי: הדור החדש יוצג בתוך פחות מחודשיים לכתבה

20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3917354,00.html וואו פשוט מטורף מה שילך שם.. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שעות לפני אירוע ה-unpacked של סמסונג, שיחשוף באופן רשמי את ה-Galaxy S9 החדש שלה - סרטון הפתיחה הרשמי של ההשקה דלף לרשת. צפו: לכתבה

22. Started by Vissor,

אהלן חברה. שאלה לי לחברה שמבינים. אני מגיע מתחום המחשבים,אני טכנאי מחשבים ובעל תעודת הנדסאי אלקטרוניקה. אני מעוניין להיכנס יותר לתחום ה IT ומתכוון לקחת קורס MCITP. כמו שהבנתי ב אוקטובר יוצא Windows server 8 שזה כאמור windows server 2012. השאלה שלי האם כדי לי להתחיל עכשיו MCITP windows server 2008 או לחכות לקורס MCITP שיכלול כבר server 2012. אני לא יודע מתי הקורס הזה יצא. אני לא רוצה לבזבז הרבה זמן ושלבת ולחכות לקורס הזה אבל מצד שני אני לא רוצה להתחיל משהו שהולך להיות מוחלף בקרוב. מה אתם מציעים? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אממ אז ככה, אני מחפש כיסא למחשב בתצורה של bucket-seat מישהו מכיר חנויות שמוכרות? או שיש לו רעיון איך אני בונה לי אחד? בתודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by waizman,

אני נוסע מחר לטבריה ;D (חוף דוגית למי שמתעניין) ל 5-7 ימים של מסיבות :dazzler1:, ים :jarswim:, שמש, :bigglasses: , ובחורות :gorgeous: . רק רציתי להגיד לכם שלום לפני שאני נוסע... :auto: נקווה שיהיה כיף, וסבבה. אז להתראות בעוד כמה ימים. כאן סלאמת עשאפי, עזה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. בניתי אותו מפרט ויצא לי 400 שקל הבדל, לדוגמא - 8800GTS 640 MB של LEADTEK עולה בIQPC 2122 ובSKYPC 1938, וזיכון 600 שקל ל2GB 800HRZ לעומת 800 שקל בIQPC.... חשובה לי מאוד בגלל שתיכננתי לקנות בIQPC מחשב ואז ראיתי את ההבדלי מחירים...בכול מקרה אני מחכה לירידת מחירים של המעבדים... מה דעתכם? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים