עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. על פי זה ואחרים - נראה שכן:

2. מישהו שמע עדכון על זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. http://postimg.org/image/pzkb9kk8d/ שאלה 9: תשובה א' שאלה 11: תשובה ג'

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by LioR CoHeN,

אתר שבו חותמים על עצומה לביטול פרס הנובל שקיבל עראפת! :AR15: אני כבר חתמתי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הנה מה שכתוב ב-YNET היום למי שעוד לא קרא.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eviatar28,

לא הייתי סגור בדיוק איפה אני אמור לפתוח את זה אז החלטתי לפתוח את זה כאן.... אם יש לי מטען שיכול להטעין מצברים עד 19v (ככה רשמו), יש מצב שהוא יטעין מצבר של משאית שהוא 24v או רק בעזרת 2 מטענים כאלו?(בקשר לעניין הבנתי שאפשר להטעין את המצבר עם שני רכבים שכל אחד הוא 12v...)

7. Started by yanivsk,

אני נישבה שככה כותבים "ארה"ב" ביפנית. נעמן למקור [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Tsachi E,

ידעתם שבמהלך הבדיקה מזריקים לכם ישירות לוריד לא אחר מאשר חומר מתכתי רעיל בשם גדוליניום? אני מניח שלא. ידעתם שחלק ממנו שוקע לכם ברקמות המח לצמיתות? אני מניח שגם לא. תחשבו פעמיים לפני שאתם נותנים להם להזריק לכם את זה לוריד. ואם אתם ממש מתעקשים שיזריקו לכם את זה, תוודאו שזה החומר עם ההרכב הכימי היותר בטוח עם המעטפת המאקרו סאליק ולא הלינארי. הכי תזהרו אגב, מאסותא ומכון מור , משתמשים שם בחומר הכי פחות בטוח, זול ובסיסי מהסוג הלינארי. נוסיף על כך שאפילו אין לו אישור של הFDA אלא רק אישור של משרד הבריאות . ומייצרים אותו כאן בייצור מקומי בשורק (מגנטול). ראו הוזהרתם: https://www.medpagetoday.com/neurology/multiplesclerosis/66343 http…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by lipa,

דבר ראשון להבהיר , אני לא שוביניסט ואני הייתי הולך לטכנאית ראיתי את התרד "האם יש נשים בפורום" שיש נשים טכנאיות מחשבים פשוט יש סוגי עבודות "לא נשיים" כמו מוסכניקית או שיפוצים , שאפילו אם יש נשים במקצועות הללו שאלה האם "גברים" יפנו אליהם ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eli33,

שלום לכולם. זומנתי למחר ע"י הצבא למבחני התאמה לאשכול - קורס תכנות במסגרת העתודה הטכנולוגית רציתי לשאול באיזה נושאים יהיו השאלות שמה? אם מישהו כבר היה ויודע. ואם יש איזה משהו ששווה לחזור עליו מהלימודים ? אסמבלר /שפת c/c++ וכדומה.. ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by intel suck,

סדרות: אוטובוס האט את מהירותו במרחק מסויים מהתחנה הבאה, בכל דקה הוא נוסע 40 מטר פחות מאשר בדקה הקודמת לה. ב-n הדקות הראשונות, מאז שהחל להאט, עבר האוטובוס 1800 מטר, הוא נעצר לאחר 11 דקות מרגע שהחל להאט. א) איזה מרחק עבר האוטובוס מרגע שהחל להאט. ב) מהו n?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לפני שבועים שמתי הזמנה קטנה בזיגזג הם לא התקשרו אלי ואני לא התקשרתי אליהם סטטוס ההזמנה נשאר ללא שינוי "ההזמנה נמצאת בטיפול" יש סיכוי ששכחו ממני ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by malvina Zav,

האם למישהו או למכירים הייתה שלילה על נהיגה ללא מלווה ? יש לי שלילה על נהיגה ללא מלווה של חודשיים את המלווה מסיים מחר עוד לא שלחתי טפסים בגלל שאנני בשלילה ואת השלילה מסיים שבוע אחרי ב7.2 מה עושים במשרד הרשוי ? יתנו לי שוב טסט ולהיות עם מלווה מחדש ? מישהו יכולה להסביר לי בבקשה ? תודה לעונים

14. Started by Second Edition,

ערב טוב לכולם , סמטי לו שארבה זמן לו היה בפורום מבחן איו.קיי , וברוח שתותיט זו , ומאחר שהרגע יצאתי מבחינה , הבה לכם מבחן איו.קיי : , (באדיבות נענע) http://games-zone01.nana10.co.il/IQTest/default.html קיבלתי 117 , אתמול בלילה (?-לא הגיוני)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yonatan.mendelson,

test

16. Started by vampirus,

שלום לכולם. 8) אני חדש בפורום והייתי מעונין לדעת האם מישהו מכיר אתר המכיל סכמות או תרשימי אלקטרוניקה למוצרי חשמל (כמו טייפים, טלוויזיות וכ'ו). הרעיון הבסיסי הוא לתקן מוצרי חשמל בבית ללא הצורך לרוץ לטכנאי תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Yossarian22,

סופסוף מסיימים עם זה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. תעשו מצווה ועזרו לידידה טובה https://docs.google.com/forms/d/1nUM6W0AwFCDB3ju98mew4xXDX2NFpltoTLtnu4jYGPc/viewform

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Idan-h,

טוב תראו, אני כיתה י"א...אני לומד במגמת הנדסת תוכנה 10 יחידות, עשיתי 3' שנה שעברה השנה עוד 2 בעיצוב תוכנה ושנה הבאה פרוייקט בVB 5 יחידות. בנוסף אני לומד גם 5 יחידות פיזיקה. התחלנו ללמוד תנועה מעגלית וזריקות ואני לא מתחבר לזה..האמת היא שאף פעם לא התחברתי כ"כ לפיזיקה. אני לא אוהב את המקצוע הזה. אם אני אפרוש מפיזיקה אני אוכל להשקיע במקצועות האחרים, בפרוייקט שנה הבאה ב-VB, במת' 5 יחידות שאני לומד עכשיו וגם אנגלית 5 יחידות, והשנה יותר בעיצוב תוכנה. יהיה לי חיים יותר קלים, בלי פיזיקה על הראש. אבל מצד שאני פיזיקה זה חשוב, אבל אם אני אשאר אני יודע שיהיה לי קשה מאוד גם השנה וגם שנה הבאה [5 מת 5 אנגלית 5 פיזיקה פרוייקט VB] מה אתם אומרים? דרך אגב, כמה עולה להשלים פיזיקה באוניב…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היום כידוע היו אזעקות ברמת הגולן. תחילה אמרו יורט כלי טיס לא מזוהה ואח"כ הוכרז על חזל"ש ודובר צה"ל מסר כי הייתה אזעקת שווא והנושא בתחקיר. קורה ! עכשיו יש ידיעה כי חלק מהמיירט של כיפת ברזל נמצא בשטח הסורי - https://mobile.twitter.com/QalaatAlMudiq/status/997139891560513536 וזה מה שמדאיג.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by QQQ,

הלכו לי הCX500 (בערך שנתיים, הגיע הזמן נראה לי אחרי מה שהם עברו) ואני מחפש חנות לרכוש חדשות, פיזית (לא דרך האינטרנט). מישהו מכיר חנות שסביר למצוא כאלה באזור המרכז/השרון? רצוי אם אפשר גם מספר טלפון לבדוק...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yuraxp,

יש לי מנוי לעיתון מדע פופולרי שגם פרסומת שלו מפורסמות באתר,אבל החודש לא קיבלתי עיתון,אני מנסה להתקשר אליהם כבר 3 ימים אבל אף אחד לא עונה,משהו יודע מה קורה??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן את ההרכבה של המחשב אני מבין אבל מה זה אומר בדיקת מאמץ? ובדיקות מקיפות? אני אמור לקבל דו"ח מהחנות שקניתי ממנה את המחשב? מה קורה אם הבדיקת מאמץ נכשלה? מה זה אומר? על הרכבת המחשב? תאימות הרכיבים? תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gaf,

שלום! שאלה קצת טיפשית.. מכירים את זה שמצרפים קובץ בשביל לשלוח למישהו (השאלה מופנית למי שיש GMAIL), ולפעמים הוא סתם מראה את הקובץ שרוצים לטעון, ולפעמים הוא ממש מראה את תהליך הטעינה. איך עושים שהוא יראה את תהליך הטעינה?..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים