עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מבין שעכשיו יוצאים מעבדים חדשים ומתחילה שנה חדשה אני יכול לקנות את המחשב רק בעוד שבוע - שבוע וחצי האם כדאי לי לחכות עוד קצת מעבר לשבוע וחצי (זאת אומרת משהו כמו שבועיים, שבועיים וחצי-אולי בגלל שיהיו ירידת מחירים או שסתם אני חושב ולא שווה לחכות את הזמן כי הירידה לא תיהיה משמעותית או שלא תיהיה בכלל) או שזה לא משנה ואקנה בעוד שבוע וחצי. תודה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  2. http://www.stage6.com/user/zbol/video/1834278/Ukraine-moto-adventure דו"ש = דו שימושי (שטח+כביש) תהנו! ;D

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  3. Started by fish123,

יש לי נגן MP3 וניסיתי להסיר את הברגים. את הבורג הרביעי לא הצלחתי, אז נתתי למישהו שניסה...ולא הצליח ממש. הבורג התעגל ואין ממש דרך להסיר את הבורג (ואני צריך להסיר!) יש פתרונות???? זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by א אוהל,

יש לי את שתי הסדרות במחשב מה כדאי לראות ?\ תודה

5. Started by שוקו,

מה מהנושאים הבאים פשוט ללמידה (יצא מבולגן אבל תנסו להפריד כל מילה ומילה) Windows 2003 ServerWin NT/2000 Serverרשת Unix\Linux [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת ביתית ניהלתי רשת בארגוןרשת Windows [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת בארגון ניהלתי רשת ענקWindows InternalsWin32 APIMFCSTLPKIWDMUnix System ProgrammingIIS/ApacheFireWallsTcp/IPCOMNetworkingDB AdminXML/XSL3DMaxPhotoShopeאבטחת מידעמערכות הפעלה Low Level Penetration Test Reverse Engineering Data MiningGoogle hacks פיתוח אתרי WEB פיתוח סקריפטים Http System Administration Secure Coding SnmpSmtpמוצרי Security (IPS,FireWalls)מערכות SIM/SOCPOP3OSPFSSLMultythreaded Programmingאלגוריתמי גרפיקהניהול נתביםDNSHardware and Devi…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  6. כבר חודשיים (לפחות) שהוא לא עובד. איפה אפשר לברר זאת יותר לעומק? ומה עם כל המאגר שהיה בו? http://www.schenim.co.il

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eladbu,

היה פעם משחק אופנועים משהו עם mania משחק של אופנוע אחד שעובר מכשולים ולא זוכר את שמו מישהו זוכר

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  8. אחים שלי שבוע הבא אני מתחיל ללמוד בקורס ל טכנאי PC ורשתות תקשורת MCDST מה אתם אומרים על הקורס הזה ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by SpeciAL,

שמעתי דברים על החברה אבל אנשים אומרים שהם השתפרו... בכל אופן אני מעוניין לקנות שם ואני לא רוצה לעשות טעות . אם כבר פתחתי את הנושא אז אם מישהו מכיר חברה טובה באזור המרכז הרצליה,רעננה ,תל אביב ,רמת גן (משהו באזור הזה) אז שיביא לי ... תודה לכולם ושבת שלום.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by SpeciAL,

הייתי ברמת גן אמרתי לעצמי אם אני כבר פה אני אלך לראות את החנות שכולם התלוננו עלייה.. אני יושב ומדבר עם אלכס הזה פתאום בא מישהו אומר לו בלי בושה ליידי "איך התגובות שפירסמתי ב-ZAP ? " ראיתי את דרך התנהלות שלו פשוט רציתי ללכת כמה שיותר מהחנות הזאת אנשים מתקשרים והבן אדם שם עליהם זין עושה טובה שהוא מדבר איתם בכלל...

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  12. שלום, אני מקשה בהבנה של איך לשרטט פונק' של ערך מוחלט. לדוגמה הפונק': g(x)=|x-1|-|x-5| כדי לשרטט אותה מה שעשיתי הוא: 1. הפרדה של כל חלק לפונק' בפני עצמה. 2. שרטוט של שני הפונק' על אותו גרף 3. חלוקה לתחומים. 4. חיבור של הפונק' בכל תחום (או בעצם במקרה הזה, חיסור, מאחר ויש שם חיסור בינהם) ומציאת ערך הפונק' המשותפת (g) בתחום. הבעיה: א. עשיתי את זה ע"י חיקוי של שיטת פעולה של המרצה שלנו, לא הסבירו על זה כלום. ב. אני לא ממש מבין מה עומד מאחורי זה. ג. נראה לי שיש שיטה יותר פשוטה. חיפשתי חומר על זה בספר של בני בני ילד רע, אבל לא מצאתי. האם מישהו יכול להסביר לי טיפה על העניין? תודה

• 3 תגובות
    • 7.7k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

מישהו יכול להראות לי איך פותרים את התרגיל הזה, כי לא הצלחתי, החומר הוא מעגל כללי. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by pergola,

אני מעוניין לעשות השנה פסיכומטרי במועד אפריל.. כנראה שאני יעשה בhigh Q מישהו יודע כמה עולה כזה קורס? אני ידוע שזה בעיקרון 5000.. אבל מחברים שלי שעשו בחופש בין י"א לי"ב זה עלה להם רק איזה 1500.. יכול להיות שגם עכשיו זה ככה או שלא משנה הקורס יעלה לי בסביבות ה5000?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יום רביעי יש לי זימון נפגשים בתחנת רכבת בבינימינה :s05: בכל מקרה מצאתי ברשת שיהיו מבחנים במתמטיקה ובפיזיקה ברמה של 5 יח"ל בנוסף כל השאלות אמריקאיות. עכשיו בגלל השביתה לא למדנו חשמל כלל וכלל בבצפר, האם כדאי לשבת על זה כמה ימים. ומתמטיקה סיימתי לפני שנה וחצי-שנתיים, וגם אני לא זוכר כלום :-\ אז לשבת לחפור ת'חומר הזה שוב או שהשאלות שם לא כאלו מסובכת? תודה

• 14 תגובות
    • 15.4k צפיות
  16. המלצה ללהקות רוק כבד, מטאל וELECTRIC חוץ מ: SLIPKNOT, LORDI,IRON MAIDEN, METALLICA, DOPE. אה כן, ואם מישהו יכול להביא לי שמות של טראנסים שהיו להיטים אז והיום, למשל אני זוכר את שיר הפופקורן שהיה להיט, וגם טרנסים מעורבים עם רוק שאתם חושבים שהם נשמעים טוב

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by FeedMe,

אישית, הסרטונים פה קרעו אותי. הרבה ימצאו אותם מפגרים אבל.. טוב.. זה מצחיק... בעיקר למי שמכיר את הלהקות והז'אנר. http://www.youtube.com/watch?v=loVzAPwXldk אלה מחברים D: + ברוטאל דת' = מצחיק קניבל קורפס היפים D: מתבקש מאוד בצורה קיצונית. http://www.youtube.com/watch?v=HKGiOY72ru4&feature=related וזה הדבר הכי מצחיק מכולם אולי.. כן.. אז זה ת'רד רשמי. אם יש לכם עוד סרטונים חסרי תוכן של אנשים לא קשורים עושים דברים לא קשורים עם דאבינג גרוע של המון גראולים ודרופ טיונינג, זה המקום.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. נכון יש חורים כאלה כמעט בכל חדר (לפחות בבתים שיוצא לי להיות בהם יש את זה) למעלה קרוב לתיקרה שמכוסים במין פלסטיק עגול כזה בצבע לבן? ועוברים שם כל מיני חוטים ואם עושים איזה שהיא עבודה בחדר דואגים שלא לסתום את זה (אם שמים שם ארון או מזגן או כל דבר דומה) אם לא היה מובן (וסביר להניח שאני לא מובן) תכתבו אני יצלם תמונה ויעלה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  19. 2 וחצי בלילה, מה שנותן לי לגיטימציה לת'רד דבילי למדי P: ועכשיו לעניין- לפני בערך שבוע קיבלתי סלולארי חדש, ואני עכשיו בחיפושים אחר רינגטון מקורי ומשעשע. אחד מעולה ל SMS כבר יש לי, עכשיו צריך צלצול טוב לשיחות. -חשוב שיהיה מצחיק -כל דבר הולך, שירים, טרקים, פסי קול, קטעים מסרטים, ובקיצור- כל דבר שאפשר לדחוס ל MP3. מחכה לתגובות....... ;D Whoever pulls out the most original one wins 10 internets

• 46 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by J0n1,

שלום.. אני מחפש תרגילים שאפשר לעשות בבית בלי מכשירים מיוחדים לחיזוק שירירי הירכיים, מישהו מכיר? ???

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by itai_1813,

אני רוצה להוסיף לחתימה שלי תמונה, רציתי לדעת האם יש הגבלות מבחינת גודל תוכן וכו'. תודה מראש לעונים! ;D

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

http://www.iloveisrael.co.il/ כנסו והוסיפו את הסיבה שלכם לאהבת הארץ.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Pika007,

שלום אנשים ו.... מה שמאכלס את הפורום הזה. אני צריך תרגום לספר (או לפחות 5-7 עמודים הראשונים ממנו) בשם Ancient Egyptian Religion של Stephen Quirke לא הצלחתי למצוא את הטקסט באנגלית בגוגל שאני אוכל לתרגם, לא מצאתי שום שחרור עברי של הספר, ואני די צריך תרגום שלו :\ תודה לעוזרים. נ.ב- יש לי את הספר המקורי פה, פשוט להתחיל לתרגם אותו זה מעצבן -___-

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

היי חברה, אנחנו כמה חברה בגילאי הצבא שרוצים ללכת למסיבה מחר, בקריסמס. אנחנו מחפשים מועדון/וילה/WHATEVER שיש בו מסיבה טובה עם אנשים טובים (לא משיחים חס וחלילה). ידוע לכם?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  25. Started by johnwoo,

אני מעוניין לקנות מחשב, ומעוניין בחנות שתהיה אמינה וזולה במידת האפשר. הכי חשוב שהיא תהיה בנתניה או בסביבתה הקרובה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.