עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by רספיוטין,

בס"ד עקב צורך רכישה של מחשב חדש אני מחפש אתר שמסביר על מונחים חדשים כגון: גשר צפוני/דרומי סלוטים חדשים וכדו' בתודה רספיוטין

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by OR007,

תהנו בחג - על האש,במסיבות ואיפה שלא תהיו ! חג שמח לכולכם, כן כן אני יודע שקצת מאוחר אבל לא נורא ! :jump: :hi: עריכה - אל תשכחו להגיד איפה ביליתם את הערב, אני אישית עכשיו זז למסיבה בפארק הירקון !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לקחנו לסיבוב זיכרון מיוחד בהחלט - ל-XPG D80 יש מאפיינים אסתטיים שונים משל כל השאר לכתבה

4. האם מותר לי להקליט תוכנית שמשודרת בטלוויזייה לשימוש פרטי (בלי לשלם על מכשיר מיוחד שעושה את זה לחברת הכבלים\לווין)?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. האחראים על דיווחים מוקדמים שלא התממשו משוכנעים כי הפעם זה הדבר האמיתי: הדור החדש יוצג בתוך פחות מחודשיים לכתבה

6. Started by KaPuT,

נמאס מכל הסירנות והפיצוצים כל היום,אני זז למרכז אז רציתי לשאול לכל מי ששם אם אתם יודעים איפה יש מקומות שעושים כל מיני הטבות למי שבא מהצפון כדי שנשכח מכל מה שקורה פה,תודה לכל מי שיעזור

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלומות חברים וחברות (אם יש)...! איזה שיר אתם הכי אוהבים?? זה המקום לומר ! אני אישית הכי אוהב את השיר suga suga של Baby Bash ואתם?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by AsD[eyal],

http://www.youtube.com/watch?v=wJMT_tOGGeo&mode=related&search= חחחח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. http://www.smh.com.au/articles/2004/04/11/1081326986806.html

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מחר טס לצפון איטליה (מילאנו) ואני מתעניין אם יש משהו בסגנון של זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165958.0 בדקנו בהתחלה אפשרות לשכור פרארי אבל זה לא מציאותי מבחינת מחיר ושאר ירקות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום , לאור רצוני לקנות מכשיר פלאפון חדש בדקתי מספר אופציות , וגיליתי שכל המכשירים (למעט 2-3 ) דורשים תשלום חודשי חובה של 27 שקל בחודש , על דמי מנוי דור 3 , לי זכור שלא חובה לשלם את זה ולוותר כביכול על אופציות דור 3 במכשיר מתקדם http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3086185,00.html בנוסף זכור לי הדבר מכתבה שקראתי , האם יש איזהשהו בסיס לדבר? האם באמת ניתן לקנות פלאפון מתקדם נורמלי בארץ שלנו מבלי לשלם מראש על הדמי דור 3 האלו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RayZ,

לפני איזה חצי שנה, קראתי איפשהו שיש חברת חקירות שעוקבת אחרינו. ז"א, על ידי תוכנות ריגול, ומסתכלות על המסך שלנו כפי שאנחנו רואים אותו. זה למטרת איתור פשעים דרך האינטרנט, וכו', וזה בישראל. יש למישהו מידע על זה? זה אמיתי?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. משהו חדש הבנתי.. מישהו שמע על המקום? אין לי מושג עליו ואין משהו באינטרנט

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by no_way,

מחפש המלצה לאתר אחסון לאתר וורדפרס קל, מניסיון שלכם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by slip,

לכבוד היום הולדת של אמא שלי חשבתי לקנות לה דיונאה שזה הצמח הטורף היחיד שאני יודע את שמו ורציתי לשאול אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה או צמח טורף אחר בתחומי ירושלים,ועוד שאלה איך מטפלים בו וכמה מאכילים אותו ובמה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nehmia,

הממ כל אחד שירשות את הר"ת הכי גאוניים שהוא מכיר אני יתחיל עם- סמ"ל-סגן מחוץ לתפקיד

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by b3ta0,

שלום ברצוני להזמין מוצר מחו"ל, אותו אני לא מוצא בארץ. השאלה היא אילו חנויות/אתרים בחו"ל שולחות לישראל, ואיזה סכום כסף נוסף אשלם עליו - מעמ/מכס, משלוח. או מהי הדרך הכי פשוטה/זולה להזמין מחו"ל - מאיזה אתר. אולי למישהו שיש מסיון בזה יוכל לעזור. הנה המוצר ומידע עליו כמו גודל ומשקל: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3400031&csid=ITD&body=WARRANTY#tabs תודה - כמובן. תודה בכל מקרה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. http://secureit.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=9 למרות שיש שם איזה כמה Topics שאני מתכוון להבריז מהם

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DAVIDD,

מזל טוב לי :yelclap: ;D ;D ;D ;D

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אוקי, נתחיל בכך שאני בן 17 וחצי , סיימתי כיתה יא'. מצטיין בלימודים - מתעניין מאוד בכל תחום המחשבים , כולל רשתות. יש לי תעודת A+ וCCNA. אפשר להגיד שממלפני הרבה זמן אני חושב ללכת לעתודה וללמוד הנדסת תוכנה. קיבלתי לא ממזמן 2 מכתבים מהמודיעין ובהם נאמר כי אני מוזמן למיונים ל" מודיעין אלקטרוני" ול" פרוייקט גאמ"א". שמעתי כמה תגובות טובות על פרוייקט גאמ"א, וכמה שהוא טוב . כמו כן קראתי את ההסבר על הפרוייקט באתר חיל המודיעין , ולא מי יודע מה מעניין - כנראה בגלל שזה לא ממש מובן. לגבי המודיעין אלקטרוני - לאחר שקראתי את ההסבר על יחידה זו , מאוד התלהבתי , ואישית זה מאוד מעניין אותי. לגבי עתודה - אני בן יחיד, לאמא חד הורית. כל התמיכה הכספית של הצבא יכולה מאוד לעזור ללימודים, אבל…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yoav9,

הוא ירד מהדף הראשי!!!!! :-/

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מכיר חייל משוחרר שיש לו הצעה לקחת שני קורסים והוא לא יודע איזה מהם יותר טוב קורס אחד: 14 חודשים "ניהול שרתי לינוקס (Linux)" במכללת HackerU קורס שני: 6 חודשים "מהנדס מערכות לינוקס מוסמך בסביבת אנטרפרייז" במכללת John Bryce איזה קורס יותר טוב? תודה פרטים על הקורס של HackerU פרטים על הקורס של John Bryce

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by danielzy,

תנו לי לספר לכם על חווית שירות יוצאת מן הכלל, אך לכיוון השלילי מצד כל החברות הנ"ל. לפני כמה ימים רציתי לקנות משהו מ EA Store, אחרי שהצלחתי להכנס לאן שרציתי [סיכוי של 1 ל 10 בערך שלא יציג לך איזה ארור] לא ראיתי את ישראל ברשימת הארצות. גם לא שום איזכור שבריטניה כוללת את ישראל... לכן הזמנתי עם כתובת של דוד בארה"ב עם כרטיס אשראי של אמא. לא קיבלתי שום אימייל או הודעה כלשהיא שההזמנה אכן התבצעה או נכשלה. רק אחרי כמה ימים שהצלחתי לתפוס אותם הם הודיעו לי שההזמנה התבטלה ולא ציינו למה. למחרת היום הלכתי לסניף דואר בנס ציונה והוצאתי ויזה נטענת בסל 300 ש"ח כך שנשאר לי 280. הגעתי הביתה, נתתי לכרטיס קצת זמן ולמחרת הזמנתי מ EA STORE. עוד פעם אותו סיפור, ללא שום הודעה. אחרי כמה דקות שמצאתי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן, תמיד עניין אותי, למה ברוב סרטי ה 720P יש שני פסים שחורים למעלה ולמעטה? למה הסרט לא יכול להיות על מסך מלא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים