כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אתר שיש בו את לוח שידורי כל הסדרות שמשודרות בחו"ל ומעודכן. יש אתר כזה??
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות נגן Mp3 או מינידיסק מחו"ל דרך אתר אינטרנט.. כידוע , לפני מספר חודשים , בוטל המכס (שעמד בזמנו על 45%) על מכשירים מסוג זה. השאלה שלי היא : אם אני מבקש מהחנות הוירטואלית שתשלח לי את המכשיר לארץ, האם אצטרך לשלם משהו אחר ? כמו מע"מ למשל ? אם כן , אז מה בדיוק אני אשלם , וכמה ..? (לפני כמה זמן נאמר לי שאצטרך לשלם מע"מ , אך לאחרונה אמרו לי אנשים אחרים שאפילו את זה אני לא אצטרך לשלם) .
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
יש את המיספרים 1-6-4-3 מותר להחסיר לחבר להכפיל לחלק צריך להגיע לתשובה 24 בכל מספר ניתן לעשות שימוש רק פעם אחת מישהו יודע?
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אחרי שבועיים מפרכים של חזרה מבית ספר... ציפייה לאותה התראה שהחבילה שלי הגיעה מלאה בכל טוב ערך המוצרים 150$ ערך המשלוח 50$ היום זה קרה... הגעתי הביתה עייף כתמיד ועל השולחן ראיתי מכתב רשום מהיר אקספרס מהדואר שבו היה 3 העתקים של הקבלה שנכתבה ביו יורק באותו זמן שעשיתי את ההזמנה הוספתי הערה או יותר נכון בקשה לכתוב שערך החבילה קטן מ-50$ כדי שלא האלץ לשלם מס ובאמת הנשמות :-* כתוב שערך החבילה ה-10$ ועוד דף בכותרת גדולה כתוב הזמנה לשחרור דבר דואר הודעה ריאשונה שבו כמה פרטים של ההזמנה וכל מיני סעיפים על שחרור מהמכס בעברית כמובן... קצת בלבול מוח... מישהו יודע מה אני אמור לעשות כעת?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כדור נזרק אופקית מגגו של בנין במהירות של 30m\s, הכדור חלף כעבור 4 שניות בקצה העליון של גדר שגבהה 8.2 מטר מעל הקרקע א.באיזו מהירות חלף הכדור ליד הגדר? ב.מהו המרחק האופקי של הגדר מהבניין? ג.באיזה מרחק מן הגדר נפל הכדור לקרקע? תשובות א.50m\s ב.120 מטר ג.6 מטר משהו יכול להסביר לי את הדרך?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אמרו לי לא להתקרב ל LEXMARK. אני בכיוון BROTHER 115C(לא יודע מה ההבדל בין 115C ל 115). או HP 380F. הHP קצת יותר יקרה והדיו שלה מזערי. מה אתם ממליצים בתווך מחירים עד 450 שח. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, חזרתי לחיים! ;D רציתי להתייעץ איתכם, מה קונים ליום ההולדת של אבא? (בן 44) אין לי שמץ של מושג! לגבי תחומי עיניין מעניינים שלו, אני לא כל כך בקיא בהם. אשמח לעזרה אביעד.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תוך כדי שיטוט באינטרנט מצאתי את זה: http://forums.techgage.com/showthread.php?t=1561 תחרות המארזים המכוערים ביותר.. הנה כמה מעודפים: (עליי לפחות ) אולי נעשה תחרות כזאת גם אצלנו? ;D
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כולל אותי ;D הבחינה האחרונה בכל 12 שנות הלימוד המעיקות האלה, משהו לעיתונות?... "יהיה איכותי, עכשיו תנו לי לעשות את הבחינה!"
-
שלום, אני רוצה להכין פופקורן בסיר אך אחי חושב שאם אני אכין זה לא יצא טוב, אז הוא רוצה לדעת בוודאות מהתנסות פה כנראה איך מכינים פופקורן בסיר כי אין לי מיקרוגל... אז איך מכינים?
-
- 17 תגובות
- 18.3k צפיות
-
-
הי, בשנה האחרונה סבלתי מקשקשת של כל מיני סוכני ביטוח למיניהם, בסופו של דבר שילמתי כפל ביטוחי עקב כל השינויים + תוספות + חירטוטים שאין לי בהם אפילו חצי מושג. הם יודעים ללחוץ על הנקודות הרגישות ומסובבים אותי על האצבע הקטנה, אני מרגיש שעשו ממני פורפרה. כרגע אני עושה סדר, אבל רציתי לדעת, במידה ואני רוצה להבין את עניין הביטוחים - האם יש מוסד או אתר כלשהו שבו אפשר ללמוד את עולם הביטוח?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
אני צריך לעשות מין עבודת חקר כזאת באנגלית על נושא שנבחר... אני וחבר שלי רוצים לעשות על צנזורה... אז קודם כל אני רוצה לבקש אם יש למישהו כאן מקורות מידע (עברית ואנגלית) שיביא בבקשה (לקחתי כבר מויקיפדיה... גם העברי וגם האנגלי...) ועוד משהו אנחנו צריכים גם שאלת מחקר אבל אני לא יודע איזה שאלה כדי לי לבחור... יש הרבה דברים מעניינים ואין לי מושג על מה להתמקד... (ככה זה תמיד אצלי... זה די מעצבן...) תודה :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://itunes.apple.com/gb/preorder/make-the-call-feat.tc-ep/id456297572
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לא נשמע הגיוני כי הכדור מסתובב
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות את הטרקטורון הנ"ל ואשמח לשמוע את חוות דעתכם על הכלי לטובה ולרעה,האם הוא מתאים לרוכב לא מקצועי וכו' וכו' כמו כן אשמח לקבל לינקים לאתרים ישראליים שעוסקים בנושא בכלל,תודה. נועם
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
טוב אז בעיקרון אני רואה די הרבה אתרים שמציעים כסף בתמורה לפרסומות,אבל הסכומים שהאתרים האלו מציעים הם פשוט לא הגיוניים וגבוהים במידה מאוד חשודה. מה העוקץ שם? שאנשים רואים פרסומות ובסוף האתר לא משלם? ואני יודע שהרי כן יש דבר כזה להרוויח על הצפיה,אז איך אפשר להפריד בין הכשר לטפל במקרה הזה? מישהו אולי יכול להמליץ לי על אתרים אמינים שהוא מכיר שמביאים רווח בתמורה לפעולות כלשהן שאני עושה(כגון הקלקה,לענות על שאלון, וכו')? תודה!
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
http://usdebt.kleptocracy.us דעתי היא שבכמויות כאלו יש צורך להתחשב באבק וליכלוך על כל שטר אבל רעיון חזק !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את השירים האלה... ששומעים אותם, ואומרים "וואלה, זה שיר טוב" אני צריך שירים כאלה... לא כמו גלגלצ שחוזרים על השירים שלהם 100000 פעם ביום בערך.... אם כבר גלגלצ אז עוד בלילה יש להם שירים יפים... סתם דוגמא שעולה לי עכשיו לראש... ROXETTE, ו PINK FLOYD... דברים כאלה... יש מלא שירים כאלה שאיאפשר לא לאהוב אותם! תודה רבה רבה!!! גם לינק לרשימה יהיה טוב... או COPY מהרשימת WINAMP שלכם גם אחלה! תודה רבה יניב
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני גולש להנאתי באינטרנט (אם הייתי גולש לאי הנאתי אז אני לא יודע למה לעשות את זה בכלל מה אני מזוכיסט?) ואז אני מחפש בגוגל על אצבעות שוקולד של עלית ואני לוחץ על אחד הלינקים כדי לראות כתבה על זה שזה מושק ומה אני רואה?! פתאום הדף מתחלף לי למשהו לבן אחרי כמה שניות ואם אני עושה דף אחורה אז שוב הסקריפט הזה עושה לי דף לבן, שם הדומיין של האתר שמפעיל את הסקריפט הזה הוא http://shomershabes.co.il/shomershabes/default_heb.asp אני מוריד את כל השיט מהURL ומשאיר את הכתובת הזאת ונכנס, רואה אתר שכביכול "מכבה" אתרים דתיים בזה שהוא מחליף לך את הדף לדף לבן ואפילו האתר הזה "מכבה את עצמו" רק שהוא כותב לך כמה דברים עכשיו אם אני לוחץ ESC כלומר פקודת STOP, אז הוא לא יטען את זה והוא לא יחליף לי את…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אחרי שחזרתי מחודש בסין אני חושב לצאת שוב לטיול של כנראה 2~3 שבועות ואולי שוב חודש תלוי בתקציב שלי מתכנן לנסוע בסוף אוגוסט לצכיה בשביל כנס שיש לי שם ואז להמשיך לטייל באזור, אירופה קרובה והטיסות זולות יחסית (במיוחד בLOW COST) אז השאלה היא לאיפה לנסוע ומה לראות? התוכנית היא שבוע בכל מדינה לפחות אם לא יותר
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קובי אוז - דמעות וים http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=9026 http://mooma.keshet-tv.com/Discs.asp?ArtistId=3454&AlbumId=39977
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-