כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
שאלה שלא הצלחת למצוא לה תשובה טובה (אולי לא חיפשתי טוב)... בקיצור, יש כמה סוגים של נגיף השפעת, A, B, ו-C, מביניהם רוב מקרי ההדבקות בבני אדם זה מסוג A. העניין הוא שלכל מגפת שפעת יש את הוריאציה שלה, ומסמנים את זה H1N1, H5N2 וכו' עם מספרים משתנים. שאלתי היא- מה משמעות הסימון הזה? סלחו לי על בורותי, ושפרו נא את השכלתי, והאירו את חשכת העולם דרך שיתוף המידע!
-
- 13 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://img105.imagevenue.com/img.php?image=40604_aary_123_662lo.jpg [glow=red,2,300]צ'אק VS. יאיר[/glow] מי מנצח?!?!
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הורי ביקשו ממני להשיג להם מוזיקה. הם אוהבים מוזיקה בסגנון פרנק סינטרה, קלאסית (הם אהבו את העיבוד הפילהרמוני של הביטלס, אז מומלץ משהו בסגנון) וסגנון רגוע, נעים לאוזן. יש המלצות?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שקורה לאחורנה בארץ? הרצף של כל הרציחות\דקירות על שטויות?.כי תכלס עדיף לצאת למקומות שקטים יותר כמו פאבים (יחסית שקט למועדונים ואירועים גדולים)\סרט\מסעדה\סנוקר וכו'..מה אתם חושבים,הטענה שלי מוגזמת או שיש בזה משהו? אני מתלבט אם לצאת היום לאירוע גדול יחסית או לא בגלל כל המצב שיש בארץ בזמן האחרון...
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי רמז לחידה 2 ? אני חדש בזה ואני לא מצליח להבין.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש שירים בז'אנר ^^^ יפים וכאלה מקפיצים גם. (ורוק -שקטים לא רוק כבד בכלל!!) למשל כמו Marion Raven - Break You The Click Five - Just the Girl Aerosmith - I Dont Want To Miss A Thing Sum 41 - In Too Deep אלו רק דוגמאות... תודה
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיצור יש לו כמה סרטונים בYOUTUBE והוא היה גם בטלויזיה מישהו יודע איך קוראים לו??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תיכננתי לקנות בשבוע הבא. עכשיו AMD מורידים מחירים.. אז חשבתי לחכו עוד חודשיים בערך... ואז שמעתי שעוד חודשיים בערך אינטל וAMD יוציאו עוד מעבדים חדשים.. 4 ג'יגה הרץ.. וגם המחירים של ה 6800 GT אולי יהיו יותר זולים.. אני כבר מבולבל מכל הסיפור ולא יודע מתי כדאי לי לקנות את המחשב....
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלחתי מייל למישהו אחר מחשבון הג'ימייל שלי לשלו (יש לו גי'מייל גם כן). אני חייב לאחזר את המייל במיידי ! האם ניתן ? אני רק יודע כי לא אני ולא הוא משתמשים באאוטלוק בשביל להשתמש בג'ימייל אלא רק דרך ה- HTTP הרגיל. אבקש התחשבות המנהלים בכותרת כי זה עניין מאוד רציני !! תודה !! :-[
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מבקש סליחה אם פגעתי במישהו. תעשו טובה תנעלו או משהו.
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש מצב שמישהו יקנה שולחן מחשב שחור (במצב טוב, אחרי שנתיים)? זה כולל מקום למארז, מקלדת ועוד שתי קומות למדפסת ושטויות
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
תודה חבר'ה... אז ככה, ראיתי כמה קטעים מסרט, ותהיתי עם מישהו יכול לעזור לי לזהות את הסרט. -קודם כל, זה סרט על זומבים. קטע ראשון: (מצטער עם אני קצת לא ברור, צפיתי בקטעים ללא קול ולא ממש הבנתי מה קורה) מסיבה... כלוב עם שני זומבים בפנים שקשורים בשרשרת... הרבה צופים מסביב... גבר זורק בחורה בכוח לתוך הכלוב, הבחורה נאבקת קצת עם הזומבים, ואז מגיע גבר, יורה בשני הזומבים ומציל אותה. קטע שני: גבר, לבוש בחליפה, יושב בתוך רכב אשר נמצה בחניון תת-קרקעי, בזמן הנהג שלו (כנראה) פותח את שער היציאה של החניון (הוא במרחק כמה מטרים מהרכב). כשהוא (הנהג) רואה זומבי מתקרב אליהם, אז הוא צועק לבחור שהיה במכונית משהו, ובורח דרך השער. הזומבי מתקרב למכונית, מנסה לשבור את החלון ולא מצליח, הבחור שולף אק…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ואחרי שעשיתם שינויים באתר אני רואה רק חצי עמוד בפורומים ואני נאלץ כל הזמן לשנות לרזולוציה גבוה שלא מתאימה לי :'(
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אני רואה שהרבה שואלים בזמן האחרון על שירים אז כאן יהיה פתרון לכולם. אני אתחיל.. 1. shakira - la tortura (3:29) 2. 4 Non Blondes - Whats Up (4:54) 3. Mario - How Could You (3:55) 4. Shakira - Objection (Tango) (3:44) 5. שלמה ארצי - ירח - בהופעה חיה (7:47) 6. 50 Cent - Just A Lil Bit (Produced By Scott Storch) (3:57) 7. Aerosmith - Amazing (5:56) 8. Aerosmith - Dream On (4:27) 9. Areosmith - I Dont Want To Miss A Thing (4:39) 10. Ah Ha - Take On Me (4:47) 11. Akon - Lonely (3:57) 12. Alanis Morissette - Ironic (3:49) 13. Alice Cooper - Poison (4:29) 14. Amerie ft. Jay - 1 Thing (3:33) 15. Backstreet Boys - Incomplete (3:54) 16. Beach Boys - Good Vibrations (3:38) 17. …
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שגיא גם השנה משחקים ברדוף אחר החוטא באיילון?
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ולטראנסים האיכותיים שלו: http://www.mytempdir.com/2038143 עריכה: לא שלי
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על התוכנית הזאת? התוכנית משודרת ביס ריל... לפי דעתי זה דבר מטרוף אנשים מטורפים וקנאים חבל על הזמן כולה בשביל 100 אלף דולר בחייםש לי לא הייתי דופק אחרים בגלל סכום כזה אם הפסדתי אז הפסדתי למי איכפת תמיד אפשר לעבוד ולהרוויח את זה כמו בן אדם בלי להראות בטלויזיה לכל העולם מי אתה באמת :-\ :-\ דון הזה מטורף חח הוא גותי נראה לי כי ערפד הוא לא אולי רק ערפד אנרגיה כי זה קיים באמת יש אנשים שניזונים מאנרגיה של אחרים שהם מעצבנים אותם נגיד אז הבן אדם הכועס מבזבז אנריגה וזה ניזון ממנה וזה קיים אפילו רשום על זה בכמה ספרים וראיתי איפה שהוא באינטרנט
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת הגירסה העדכנית ביותר שקיימת להורדה?? הורדתי את 2003 וזה זה קובץ MDB אז עם איזה תוכנה אני אמור להפעיל את זה???
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נגיד יש לי נוסחא: הסוגרים יהיו השורש - (4X-15) - (3X-14) - (X-9) = 0 אז אני יודע ששורש אחד אני מעביר לצד השני 4X-15) - (3X-14) = (X-9) עכשיו מעלים את כל צד ימין בחזקה 2 וצד שמאל גם בחזקת 2 כדי שיתבטל לי השורש אז בצד שמאל יש לי נוסחאת הכפל המקוצר...אבל בחישוביוצא לי טעות שאני מגיע בסוף לשורש בריבוע מישהו יכול לפתור את זה ולרשום את כל הדרך? מאוד אודה למי שיצליח
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי אקסית שאני לא רוצה שחברים או מי שמחפס אותי ידע שהיא עדיין איתי ... יש משהו שניתן לעשות .. אני יכול לבטל שלא יראו את החבירם שלי בחיפוש אבל לא כאשר יש MUTAL FREINDS יש דרך לעקוף את זה?
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-