עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. You know the drill... and if you do not, head up to my previous threads http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=86216.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208299.0 Good hunting!

• 43 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. הגיע הזמן למלא את האימיול לקראת יום כיפור המלצות לסדרות מלבד המובנות מאליהן (prison break, lost,24,heroes...) וסרטים כמובן יאללה שפכו...

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by The Dom,

החלטתם לצום או לא? וכמובן הכנה למסורת: http://212.68.158.3/template/default.asp?maincat=3&catId=2&pageId=16 ..(אני אישית לא צם) עריכת אחראי פורום: הסקר והדיון לגיטימיים, יחד עם זאת אני מודיע שאם הדיון יסטה לכיוון וויכוחים על דת הוא יינעל. בשביל זה יש את: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337128.0

• 147 תגובות
    • 11.4k צפיות
  4. Started by tulicooli,

כמו שרשום הצלחתי להנות רק 10 דקות ביום כיפור אני וחבר שלי נסענו על רולר בירידה ובדיוק לפני 10 דקות שירדנו את הירידה התחיל יום כיפור היתה צפירה ממש חלשה מי ששמע של 10 שניות אז אני וחבר שלי ירדנו את הירידה בטיל כמו שאומרים המהירות שלי לפי דעתי היתה 10-15 קמ"ש בסוף הירידה כי האטתי נשעתי עוד כ20 מטר אחרי הירידה ואז היתה פניה ימינה פתאום אני רואה מכונית יוצאת מהפניה במהירות יחסית גבוהה ואז לא היה לי או למכונית זמן להגיב אבל הנהג בלם קצת ואז כשהיתי 2 מטר מהמכונית חטפתי שוק כמעט התעלפתי ואז המכונית פגעה ביי הרגשתי כאב קטן ברגל ואז ראיתי את השמים את הרצפה ושוב את השמים ואז אני מוצא את עצמי עומד על הכביש (בגלל השוק לא שמתי לב שהיתי בכלל על הרצפה) זה קרה כל כך מה כאילו זה היה בסרט …

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כיצד אתם הופכים את חווית האינטרנט שלכם לבטוחה יותר ? אילו תוכנות / חומרה אתם משתמשים כדי להגן על המחשבים שלכם ? כיצד אתם מתגוננים מכל מני תוכנות / אתרים זדוניים ? אילו נהלים אתם מיישמים כדי להימנע מהאיומים השונים שקיימים ? מה אתם עושים כאשר יש עוד משתמשים על אותו מחשב ? אתם מרגישים בטוחים יחסית מפני התקפות מהאינטרנט ?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  6. CellOffDay 5/5/2005, 6/6/2005, 7/7/2005... http://www.nezeq.co.il ביום חמישי הקרוב 5.5.05 (יום השואה) הוא יום השביתה השלישי של משתמשי הסלולאר בישראל. (חשבנו רבות אם לקיים את השביתה ביום זה לאחר שגילינו שזהו יום השואה וקיבלנו החלטה שהתשובה היא כן !!! הנושא מספיק חשוב ולא סותר את משמעותו של יום השואה ולא מפחית מחשיבותו ובגלל שמאות אלפי אנשים (בעצם מעל למליון) מודעים לתאריך לא נשנה אותו). מה השגנו עד כה ? בשביתה האחרונה שהתקיימה ב 4/4/2005 השתתפו כ 25-30 אחוזים ממשתמשי הסלולאר בישראל (השתתפו = כיבוי/הפחיתו שיחות) וזאת לפי סקרים שערכו 3 מכוני מחקר שונים עבור העיתונים בישראל. לפיכך מסתבר שכמליון עד מליון וחצי בני אדם היה מה לומר בשתיקתם באותו יום. עוד נקודה מעניינת היא שכל הח…

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  7. שלום. ביום שלישי ה 20 לחודש הגעתי אל המוכר וחתמנו על זכרון דברים. הרכב יד ראשונה. המוכר אמר לי שכשהוא קנה אותו, הרכב מושכן לבנק בסכום של כ 12,000 שקל (או משהו כזה). הוא אמר שזה שטויות, זה שום דבר, אי אפשר להעביר בעלות כשזה קיים, ושיום למחרת הוא יסיר את המשכון. עכשיו נכנסתי לאתר של רשם המשכונות, וגיליתי שהרכב ממושכן לבנק הפועלים, ושהוא מושכן ב 30.01.2011 (ידוע לי שהרכב עלה לכביש בינואר 2011, כנראה שזה יום הרכישה). מה זה אומר? מה עושים? מחר קבענו בדיקה והעברת בעלות.

8. עברתי טסט ! טסט ראשון ! סוף סוף מהיום אפשר לסוע ולא לשלם על זה 85 שקל ל-40 דקות... עצה שלי, תתרחקו מ"א, לפחות בחצי שנה הקרובה.

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Rider,

היי חברה, קיבלתי זימונים ליום מיונים בצ'ק פוינט למשרת R&D ואני יפתור את המבחנים בשפת C כבר קראתי את הפרסומים לגבי השאלות שיש שם ויש לי כמה שאלות, 1.צריך הסבר על השאלה התכנותית השניה - מה הדרישה המדוייקת? כיצד מממשים? (אלגוריתם) 2.שאלה תכנותית רביעית(בדיקה של 10% מכלל התעבורה לIP מסויים) -כיוון שאני מממש בC, אין לי באמת HASHTABLE מובנה - אני מייצר אחד, כלומר הפתרון הוא לממש STRUCT מסויים ולשרשר רשימה מקושרת בהתאם לקובץ הטקסט הקיים,כלומר הHASHTABLE שיצרתי מוגדר על KEY שהוא הכתובת עצמה, כל פעם יש צורך לרוץ על הרשימה ולסרוק אותה עבור כל כתובת, האם יש פתרון יעיל יותר? 3.בכללי - יש צורך לבדוק מקרי קצה או שמניחים שהכל תקין בקלט (קובץ טקסט ריק, הקצאת הזיכרון לא עבדה וכ'ו... …

• 2 תגובות
    • 6k צפיות
  10. Started by חן מ,

,חג שמח קיבלתי בדואר זימון ליום מיון תעסוקתי. רשום שם שזה משהו חדשני כדי להתאים את מה שהמתגייס יודע לצרכים של הצבא,ואחרי יום זה ישלחו לי באינטרנט שאלון העדפות שאותו אני אצטרך למלא בצורה מסויימת. השאלה שלי היא האם צריך בכלל להתכונן למבחנים האלו?האם אלו מבחנים פסיכוטכניים כמו בצו הראשון שצרריך להוכיח ידע במתמטיקה ובלשון ובאנגלית וכו'? או שאלו מבחנים של דינמיקה ותנועה קבוצתית וכו'? אני ממש חייב לדעת,כי מה זה לא בא לי שוב להתכונן למבחנים המעצבנים האלו ושוב לא להצליח בהם תודה

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! היום קיבלתי בדואר מכתב מחיל הים, זימון למיונים לגדנ"ע חובלים בתל השומר. אני אשמח לדעת מה יהיה ביום הזה, אילו מבחנים, כמה טיפים וכד' תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

ערב טוב. השכירים שביניכם יודעים שלפעמים אין גבול לשטויות של קהל הלקוחות הישראלי, ומכיוון שאני מדבר ועוזר ללקוחות כל יום במשך 12 שעות (!!!) יוצא לי להגיע במגע (לא פיזי) עם עם מספר דיי גדול של האוכלוסיה בישראל ולכן אני יודע ורואה כמות גדולה של מעשים/מבטים דפוקים/אי הבנות ETC ETC... בכל אופן,הדיאלוג בין הלקוח/לקוח וואנאבי ולביני ילכו ככה: בתוך סוגריים מתאר את המצב. בתוך גרשיים מה שאומר הלקוח ומה שניראה -ככה אני מדבר (או אתם) נתחיל בדוגמא להמחשה אבל לפנ י אני רוצה להגיד למי שלא יודע שאני עובד בחנות צילום בשירות לקוחות: (מישהו כבן 30 נכנס לחנות בפליאה מטורפת עם מבט סתום) "סליחה, אתה מוכר פה פילים???" -כמובן (תגיד, מה כל כך קשה ליראות את הפרסומות של מכירת פילמים ומבצעים…

• 67 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by צוות האתר,

לכתבה

14. Started by Check_Point,

מישהו יודע מה ה"מצטיין" מבחינת כפיפות מרפקים, כפיפות בטן, ו2000 ביום סיירות?

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by Black_eagle,

שלום.. קיבלתי זימון ליום סיירות למחר, והשאלה שלי זה האם שווה לי לסוע לשם אם אני לא מעוניין באף אחד מהתפקידים שמוצעים שם שהם חובלים שייטת 13 ו "היחידה"?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by someone,

קיבלתי זימון ל3.1.. עוד מישהו קיבל לתאריך הזה?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by Andrey22,

יום סיירות הקרוב יתקיים ב-10 לינואר. קיבלתי זימונים,מי עוד קיבל כאן בפורום או עבר את זה כדי לתת טיפים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by The_overclocker,

קיבלתי זימון ל8. יש כאן עוד מישהו עם אותו התאריך ? (יש כאן מישהו שהולך לשם בכלל :?)

19. הסיפור בקיצור: לאחרונה קיבלתי זימון ליום סיירות ב"וינגייט"... עכשיו השאלה שלי היא מה בדיוק הולך שם? , איזה מבדקים היום הזה כולל? הבנתי שאני צריך להיות בכשור מצוין.. השאלה עד כמה בכושר? , ובככלי מה הולך שם? איך אני עובד את היום בהצלחה? ובקיצור מקווה שהבנתם אותי.. סליחה על החפירה והשאלות הרבות שלומי.

• 73 תגובות
    • 17.9k צפיות
  20. מחר אני יוצא לעבוד באיזה מפעל של אנג'ל איי שם באזור ת'א. הנסיעה היא משהו כמו שעה וחצי לכל כיוון כמובן שיש הסעה מסודרת,אבל לא משלמים כסף על הזמן הזה של הנסיעות. האם זה חוקי?,המזכירה הזאת של הכח אדם אמרה לי שבגלל זה משלמים לך 24 שקל..ואם זה 24 שקל אז אחרי השעה השמינית עדיין מקבלים 24 או שזה כבר יותר?(30 שקל?) עריכה:במקום לפתוח שרשור חדש אמשיך מפה. היום(ראשון)יצאתי עוד פעם לעבוד,בסדר ההסעה באה עליתי הכל טוב ויפה. היינו בסך הכל 5 עובדים,והיינו צריכים להיות יותר כי לא משתלם לכח אדם כלכלית לשלוח רק 5 בגלל שההסעה עולה הרבה כסף. בקיצור היום עבודה התבטל בסופו של דבר,שאלתי עכשיו בYNET בפורום של הדיני עבודה ומישהו הגיב לי שמה שקרה לי נכלל ב''חוק שעות עבודה ומנוחה'',אם הכח אדם לא מבי…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

מאז ש YES נכנסו לשוק הישראלי אני מכור אליהם ולא מוכן לעבור לכבלים אפילו במבצעים הטובים ביותר אבל היום.. אחרי שנסגר סופית ה yes show + super show והוחלף באיזה מערכת yes box דבילית.. אני שוקל לחזור לכבלים הדיגיטליים במקום שהיו מספר ערוצים שמשדרים כל פעם סרט שונה מתוך 5-10 סרטים שמוקרנים באותו שבוע יש רק ערוץ אחד שמשדר כל 10 דקות סרט אחר, רשימה מצומצמת ודילים ממש גרועים (הדיל שהם הכי מתגאים בו זה 25 סרטים ב300 שקל.. אין לכם בחודש 25 סרטים שונים על מה בדיוק אני ישלם לכם 300 שקל ????) בקיצור לדעתי כל הסיפור הזה על הפנים אני בקושי מבין מה קורה שם וסעמק איתם גם כן למה היו צריכים להחליף.. :-[ :-[ :'( :'( :-\ :-\ :-X :-X : : :( > אז מה דעתכם מנויי יס, השינוי לטובה או לרע…

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

לזקנים(מאוד) מבנינו: http://cafe.themarker.com/view.php?t=1008866 מאמר המערכת של עיתון הארץ ביום הכרזת המדינה. יום עצמאות שמח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Iko89,

חג עצמות שמח לכולם! ספרו מה עשיתם אתמול בערב .. אני עשיתי על האש עם חברים .. קנינו בשר ב400 שקל ל10 אנשים בערך .. לבבות, כבדים, פרגיות המבוגרים, בשר כבש ובקיצור היה הכל !\

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by Fighter,

ה19 בספטמבר, אני לא מאמין שכחתי את זה ARRRRRRRRRRR!!!!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Dear Pandora listener, Today we have some extremely disappointing news to share with you. Due to international licensing constraints, we are deeply, deeply sorry to say that we must begin proactively preventing access to Pandora's streaming service for most countries outside of the U.S. It is difficult to convey just how disappointing this is for us. Our vision remains to eventually make Pandora a truly global service, but for the time being, we can no longer continue as we have been. As a small company, the best chance we have of realizing our dream of Pandora all around the world is to grow as the licensing landscape allows. We show your IP address is '***', which indi…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.