כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום למנהלים, למה אתר עם כזה תוכן איכותי בנוי בצורה כל כך לא נכונה? האתר עם תוכן הכי איכותי שהכי לא ידידותי לשוטט בו. לתשומת לבכם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שבוע הבא ישוחרר שני פרקים חדשים (!) של בבילון 5. הפרקים יקראו Voices in the Dark ויצאו רק על DVD. אם הפרקים יצליחו אולי בבילון 5 האגדית תקום לתחייה. תחזיקו אצבעות! קישורים: http://www.youtube.com/watch?v=9hGAQMhRTwA אלוהים זה נראה כל כך טוב!!! בבילון 5 עם גרפיקה ואפקטים ראויים לשנת 2007.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו רוצים לקחת הערב אוכל בטייק אווי להרבה אנשים (באזור ת"א\ר"ג), משהו שאפשר להתחלק בו בקלות (אנחנו רוצים פשוט להביא הרבה אוכל, לא שכל אחד יזמין מנה משלו). למישהו יש רעיון למשהו שאינו אוכל אסייתי או פיצה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש את הסרטון שצילמו עם הפלאפון באוקראינה שנערה שוכבת על הרצפה ומסביבה אנשים שזורקים עליה אבנים ומכים אותה עד שהיא מתה. למישהו יש את הסרטון הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את האתר passthepocoorn.me ויכול לתת לי הזמנה לשם? וכמה מימכם רשומים באתר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני הולך לראיון עבודה בחנות מחשבים (לא משנה איפה כמה למה)... לעבודה כטכנאי. מעניין אותי לשמוע פה אנשים שעבודה בתחום - איך העבודה הייתה ? כמה שעות ביום ? שכר ? קידום כלשהו ? האם התעסקתם במכירות או רק בעבודה במעבדה ? נהנתם/סבלתם/היה שווה ? וכו' וכו' וכו'... בגדול, השתחררתי לפני ארבעה חודשים... אני מחפש עבודה כטכנאי כי זה נראה לי עדיף כרגע ויותר מעניין מבתי מלון/מלצרות/קייטרינג/תחנות דלק/אבטחה וגם יש לי רקע פחות או יותר לעבודה הזאת אז החיבור נראה לי טבעי, ההתלבטות שלי היא אם זה בכלל כדאי ? זה נותן איזה רקע חיובי לעבודות עתידיות ? זה קידם אתכם באיזשהו מובן ? אני עם המון התלבטויות כרגע מה לעשות, מצד אחד אני צריך כסף, מצד שני אני צריך גם לשלב לימודים... ובנוסף אני לא יודע אם…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו ניסה לחבר פעם שני עכברים למחשב בשתי יציאות שונות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני צריך באופן חד פעמי להכניס כמה כתובות ושזה יחשב לי את המסלול הקצר ביותר. האם יש אתר כזה ברשת? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אוהב להתעסק עם חומרה של מחשבים וזה תשוקה שלי. חשבתי לעבוד בתור טכנאי מחשבים בKSP אבל שמעתי שיש סניפים שטכנאי עושה כמה תפקידים. הוא יכול להיות טכנאי, במכירות וגם מחסנאי. אני אישית רוצה רק להיות במשהו שאני טוב בו, וזה כמובן טכנאות. אני מכיר סניף שכנראה בו טכנאים הם גם מקבלים ציוד פגום בחזרה ועושים החלפות. הייתי רוצה לדעת באילו סניפים כל אחד עושה עבודה שלו, ולא כמה תפקידים. האם יש פה טכנאי שעובדים בKSP ויכולים להבהיר לי דברים אלה ואולי לספר על יום עבודה רגיל בעבודתם? גם אשמח לשמוע מאנשים שעובדים בIVORY וחברות אחרות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני לומד מדמ"ח באונ' תל אביב, שנה ראשונה וכנראה גם אחרונה.. עבדתי קשה במהלך השנה הזאת, אבל לא יצאתי עם תוצאות טובות. נכשלתי ברוב הקורסים, ובאחרים לא קיבלתי ציונים גבוהים מי יודע מה.. היחס לסטודנטים מחפיר!!! דוגמה רלוונטית אחרונה: אני לא רשאי לגשת למבחן הסופי בקורס בגלל שהגשתי 6 עבודות במקום 7.. והיה לי נסיבות, ולא עזר כמה השפלתי את עצמי והתחננתי למרצה\ מתרגל\ בודק עבודות ! אז.. נרשמתי והתקבלתי באונ' חיפה למערכות מידע ניהוליות (וגם למדמ"ח כעדיפות שנייה) ? מה דעתכם על החוג הנ"ל ? האם הוא יותר קל ? האם מה שנלמד בו הוא דומה למה שנלמד במדמ"ח ? האם אפשריות התעסוקה אחרי קבלת התואר הם מצומצמים יותר ? אשמח לכל תגובה\ עצה\ טיפ שיכול להיות רלוונטי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי עסק קטן ליבוא ומכירה לכל מיני מוצרים שקשורים בגיטרה, העסק מתנהל ברשת. בניתי על שם מסוים אבל לצערי שם הדומיין תפוס. אני מחפש שם חדש לעסק ושהדומיין של השם יהיה פנוי ב co.il מעדיף שמות בעברית או שנשמעים ונראים טוב גם בעברית הצעות יתקבלו בברכה (אין לי בעיה גם לצ'פר אם השתמשתי בשם של מישהו) תודה מראש נתי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו פרץ לי לאייסיקיו ושינה סיסמא... אני אשמח אם מישהו יכול להדריך אותי איך לפרוץ את החשבון מחדש. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.arup.com/video.cfm :o :o
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
NVIDIA ביזבזה 5 מיליון דולר על הפירסום של קרייסיס ומכיוון שהמשחק הזה פונה רק לשוק ה SUPER-HIGH-END אז היום המנייה של NVIDIA צונחת ביותר מ 10 אחוז! תשכחו מפאטצ'ים חדשים לקרייסיס. עוד גורם לנפילה הזאת הוא הקנייה הבזבזנית של חברה שמייצרת כרטיסי פיזיקה (?). למי שרוצה לראות בעצמו, NASDAQ:NVDA.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אני חייב להגיע מחר עד 0930 לשער יפו בצריפין מטבריה איך אני עושה את זה תעזרו לי מהר בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחר טס לצפון איטליה (מילאנו) ואני מתעניין אם יש משהו בסגנון של זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165958.0 בדקנו בהתחלה אפשרות לשכור פרארי אבל זה לא מציאותי מבחינת מחיר ושאר ירקות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למה אני לא רואה את הכתב ברור http://schools.snunit.k12.il/telhai/bermuda/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
על אילו תוספים או הרחבות הייתם ממליצים לכרום? או באילו אתם משתמשים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התחלתי יא' ויש לי בעיה שאני משתגע ממנה כבר. שנה שעברה למדתי בטכם מגמה שמאוד אהבתי היו שני מקצועות C# ויסודות מדעי המחשב (פרוייקט בניית אתר). ב-C# ממש לא הצלחתי בגלל שהייתה לי בעיה של תפיסה של החומר וכשכבר לקחתי מורה פרטית וכן יש מורה פרטית לזה זה כבר היה מאוחר כמה שבועות לפני המגן כשכל הכיתה מתקדמת בקצב מטורף ובסופו של דבר נכשלתי. ביסודות מדעי המחשב קיבלתי ציון סופי של 91. החלטתי לעבור מגמה כי הבנתי שאני לא אצליח כבר בטכ"ם ואין לי סיכוי להצליח ב-יא' כשהחומר יותר קשה כשנכשלתי ב-י'. החלטתי לעבור למגמת פסיכולוגיה-כלכלה מגמה עיונית. הכיתה עצמה קלה אנחנו לומדים מעט מאוד שעות הרבה פחות יחידות מאשר היה לי בטכ"ם. ובקיצור אני מרגיש לא מתאים אהבתי מאוד מחשבים ותמיד חשבתי על זה כעיס…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-