עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.youtube.com/watch?v=qh2Jed20wLk&feature=related זה שווה את ה-6 דקות האלה! אל תעבירו בשום אופן לסוף! :lol:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by pc student,

טוב כיידוע יש אמצעים חדשים(גאדג'טים)וחלקי חומרה.לדעתי לפי התאוריה שלי תהיה מהפכה!טוב עם לא שמתם לב יש פרץ של טכנולוגיות חדשות כמו הsli הPCI ECPRESS וסדרות השבבים החדשים.טוב כאשר התכוונתי למהפכה התכוונתי למהפכה בטכנולוגיה,עם מהפכה כזאת באו קרבות של נבידיאה ואיטיאיי אינטל ואיאמדי אתם יכולי םלהבין זאת יותר מידע על הטכנולוגיות תוכלו להשיג בנבחרי השנה של HWZONE 2004.וכמובן טכנולוגיות העתיד כמובן התאוריה הקודמת שלי היתה כנראה נחונה לנבידיאה הלכה סדרת הג'יפורס זהו הם צריכים להתכיל במשהוא חדש.טוב אצל ATI זה שונה לה עדיין יש כמה כרטיסי ראדון בכיס אולי משהוא כמו XX50.טוב זה הכל מקווה שנהנתם הטירון הוותיק PC STUDENT

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. מישהו מכיר משהו טוב ואמין? תודה

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  4. אני סטודנטית למערכות מידע ואשמח לקבל את עזרתכם במענה ל סקר קצר בנושא של מכוניות אוטונומיות (ללא נהג) https://docs.google.com/forms/d/1BnpX0vnGcp-Z0rY8lKUNYHLIR3KSJL7p8ec0RkBddBM/viewform?usp=send_form תודה רבה על שיתוף הפעולה בתקווה שיהיה..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם.. יצאתי מפגר.. מטומטם, חסר אחריות, מה שתגידו, לאדע. נסעתי ביום חמישי חזרה לבית לאחר בילוי, אחרי ששתיתי (חצי ליטר בירה וצ'ייסר טקילה..) ונתפסתי ע"י שוטר. עשיתי בדיקת אלכוהול - יצאתי "שיכור". נשלל הרישיון.. כרגע, הרישיון נשלל לתקופה של כחודש. המשפט יערך תוך קצת פחות מחודש. עכשיו.. במשפט.. על פי מה קובעים את גזר הדין? באיזה קריטריונים מתחשבים? אני: נהג חדש (כמעט סיימתי את תקופת הנהג חדש - שנה ו-10 חודשים בכביש ללא שום עבירות תנועה). בינשוף הסבירו לי שהמגבלה היא 240, התוצאה יצאה לי 330 ונאמר לי שזה בינוני, לא גבוה. הם מתחשבים בזמן הנהיגה/עבירות קודמות/כמות האלכוהול שנמצאה בי באותו הזמן?.. איך? מה כדאי/לא כדאי להגיד במשפט כדי שאולי אוכל להמעיט את העונש?.. ברור לי שא…

• 80 תגובות
    • 6.8k צפיות
  6. Started by hidekeld,

שלום לכם. לא מצאתי באתר כיצד לשלוח הודעה בפורום ולפיכך אני כותב כאן את שאלתי, אני מקווה שאני פועל נכונה בשליחת שאלה? כשאני נמצא בדפדפן האינטרנט ולוחץ על הגדלת תמונה בדף האינטרנט (כמו למשל, על תמונה של מצלמה או כל תמונה שניתן לראות בהגדלה), התמונה אומנם גודלת, אבל מייד נעלמת מבלי שאני לחצתי על ה-X כדי לבטלה, האם זה שייך להגדרות מסויימות בדף הדפדפן שהשתנו במחשב שלי? אני נוהג לקנות מוצרים דרך אתרי קניות באינטרנט, וחשוב לי לראות את המוצר בהגדלה כפי שמאפשר האתר, עקב העלמות התמונה המוגדלת במיידי, איני מספיק לראותה. בברכה חידקל דב

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by J0n1,

היה משעמם, אז עשיתי משהו שיצא לדעתי דווקא די נחמד.. בכל אופן

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Milford Cubicle,

השוואת ראשי ממשלה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. זהו, נגמרו השטויות. אתמול, ה-9 למרץ שנת 2003, קיבלתי את התעודה הגרועה ביותר בחיי. 4 נכשלים, זה לא ממש צחוק... אבא שלי גם לא ממש צחק, והופ, לא ביזבז זמן מייותר והאינטרנט נעלם... לבערך עד סוף השנה, במקרה הטוב אז אני נאלץ להפרד מכם לכמה חודשים רעים.. אני אנסה לבקר לעיתים מחברים, מהבית ספר... להת', בהחלט העברתי פה זמנים יפים יותר ויפים פחות, האתר מאוד יוחסר לי... שלכם, מישה העצבני, TheHunter.

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. תאריך הגיוס הוא בסוף יולי יש לי טיסה עוד כמה ימים אבל הקטע שקניתי כרטיס לכיוון אחד ... יש מצב שלא יוציאו אותי מהארץ? מה קורה אם אני מאחר לצו הגיוס בכמה שנים חח נגיד אני בא לארץ בגיל 23-25 אני נכנס לכלא או מה? אפשר יהיה ללכת לשרת בגיל זה מבלי להכנס לכלא? תודה רבה!

11. Started by מאיר פלג,

אהלן. ראשית , אני חייל משחורר בן 21 בצבא שירתתי שנה שלמה כמנהל רשת - תפקידי כמנהל רשת ללא תעודה מסומכת או קורס כל שהוא למדתי על AD ועוד כמה תוכנות בצבא עכשיו לאחר שהשתחררתי החלטתי שאני רוצה ללכת ללמוד על ניהול רשתות ומשם להתקדם וכמו כל חייל משחורר הציפו אותי בטלפונים מכללות לבוא ללמוד אצלהם לימוד של קורס MCITP עכשיו אני מאוד רוצה ללמוד את זה ולהתקדם בזה הפחד הגדול שלי הוא האנגלית אני יודע אנגלית בסיסת ממש ממש ממש קצת . אז בכדי לשפר את האנגלית שלי נרשמתי לקורס של חצי שנה בבה"ס אנגלי אמריקן משהו .. עכשיו אני מפחד שהקורס הזה לא יספיק לי אז אמרתי לעצמי שאני יתחיל ללמוד קצת על ניהול רשתות תוך כדי הקורס באנגלית ככה שאני יבוא ללימודים של הקורס MCITP קצת עם ידע בסיסי אז התחלתי …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ORBIT,

כנסו לקישור הזה http://www.israel-vs-palestine.com/gz/ והצביעו בעד ישראל - להקליק על הדגל שלנו ולאשר את ההצבעה ע"י הכנסת קוד שיופיע. מתוך אימייל שקיבלתי קדימה! לא להתעצל - כל קול משפיע.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  13. הזמנתי לפני כחודש מאמזון במשלוח בינוני-כלומר לא בספינה(הכי איטי), אבל לא הכי מהיר, באתר כתבו שזה נשלח בערך יומיים אחרי, ואין אפשרות למעקב אחרי החבילה. עוד כתוב שזה אמור להגיע ב14 לאפריל ..אני די בטוח שזה תקוע בדואר הישראלי אבל אין לי מושג למי לפנות. כולה 2 ספרים אבל עלה לי 300 שקל..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, אני רוצה המלצות על IPAD 2 לבין מחשב נייד קטן עד 2000 ש"ח, השימושים הם בשביל סרטים ומשחקים(לא כבדים). תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by aldema,

מישהו יכול להביא לי קישורים לכתבות מוזרות או מצחיקות כאלה לבני נוער? כמו הכתבות המפורסמות האלה כמו המדריך למחרבן שהם נותנים את כל סוגי החירבונים(הצב המבוהל וכאלה..)... כתבות שטות בקיצור .. אני צריך את זה לעלון בית ספר(י"א) אחרי שבקודם עשיתי ציטוטי ספורט.. תודה.

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין בעזרתכם בנוגע לפלאפונים בשנית. אני עכשיו מוריד את התוכנה בכדי לחבר את המוטורלה C650 של אח שלי למחשב. האם לאחר שאחבר אוכל להעביר משחקים מהמכשיר שלו ל-W800 שלי ובחזרה? במידה וכן, כיצד אני עושה זאת? היכן אני מוצא את המשחקים בתוך המכשיר והאם יש משהו לעשות מעבר להעברה של הקבצים אל תוך המכשיר? תודה, Anatoli.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by R-E-L,

עוד מישהו ראה היום בעיתון כלכלה של ידיעות (מדור מחשבים של יום ראשון) את המדפסת התלת-מימדית? עד עכשיו חשבתי שזה משהו לא מציאותי! בינתיים זה "קצת" יקר... מעניין מתי זה יגיע לשוק הפרטי... :

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני אחראי מחשוב בחברה מאיזור ר"ג ומחפש טכנאי קבוע לתיקונים ושדרוגים בלפטופים שלנו. בתור התחלה יש לי משהו פשוט: יש לי לפטופ י.ב.מ (Think pad - R52) ויצאו לי 2 מקשים מהמקלדת. אני מחפש מישהו (מאיזור המרכז בלבד) שיודע להרכיב את המקשים האלו בחזרה. ziv770@gmail.com

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  19. כידוע לכם דואר ישראל גובה כעת עמלה של מינימום 35 שח על זה ששלחו לכם חבילה מחול וזאת פשוט חוצפה אנא כנסו ללינק המצורף וחיתמו פעם אחת בלבד http://www.atzuma.co.il/petition/amazoni11/1/1000/

20. סתם אם מישהו רוצה לדעת .אני עדיין חושב על הסיבה שלי ;D http://www.facebook.com/GoBug

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  21. Started by Dr__MIKO,

שלום יש למישהו מושג מה קורה אם אני לוקח כרטיס ממכשיר יס שבו הכל פתוח ושם במכשיר שלא הכל פתוח? האם זה פותח לי את כל הערוצים?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by dxdiag,

מישהו זכה בכלל ? הייתה הגרלה ? אמרו יום ראשון ה 15.2 בשעה 1:00 ואל היה כלום O:

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by ^HocK^,

אני מחפש אתר שיכול לאחסן סרטוני ווידיאו הום מייד כדי להציג אותם באתרים אחרים.. תודה, יאן.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  24. היי אני מחפש לקנות אוטו חוץ מ YAD2 אתם מכירים עוד אתרים שמפרסמים שם? תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by Lirux,

איך קוראים לשיר הזה? http://www.file2host.com/515673

• 3 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים