עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ביז'ו המוס,

איל פור הוא היבואן של אוזניות גרדו ואמ.. זה מה שאני יודע ואמרו לי שהוא יושב בירושליים אבל זהו פחות או יותר. מישהו יכול לתת לי את שם החנות שלו או את כתובת החנות שלו או טלפון שאני יכול להסיג אותו?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ירח אפל,

מי היבואן של מסכי סמסונג בארץ?

3. Started by zniibidl,

האם יש לו אתר? כיצד ניתן ליצור קשר אני צריך water filter למקרר מדגם מג'יק ואני צריך לשם כך ליצור קשר עם היבואן תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by newpc,

שלום אני צריך עזרה באיתור של היבואן של antec בארץ אם למשהוא יש אתר או טלפון או סתם רעיון אך למצוא אותו בבקשה תגיב פה תודה.

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. Started by Overclocker,

מישהו יודע במקרה מיהם היבואנים של ASUS בארץ אולי יכול לצרף גם לינק או טלפון שלהם ? לחבר שלי הלך הלוח לאחר שדרוג לא מוצלח של הביוס ..

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  6. שלום לכולם, אני טכנאי/חנות מחשבים קטנה, עצמאי, עוסק מורשה. לאחר שסיימתי את הלימודים, עובד מעל ל-3 שנים במעבדה בבית ובאתרי לקוחות. בגדול אני בד"כ עובד מול איסטרוניקס, טק דטה, מורלוי, תגה מגם, ויז'ואל, צג עליתה ואחרים.... אלו יבואנים שמייבאים לרוב סחורה רגילה ולא מה שמעבר... הבעיה צצה כאשר מעת לעת לקוחות המעוניינים במחשבים שהם פשוט...שקטים לגמרי או "מיוחדים". הדגש הוא על שקט לגמרי כברירת מחדל. ספק כח שקט, מאווררים שקטים, מארזים איכותיים. (אין לי טענות על רעש מהמאווררים שבאים עם מעבדי ה45 ננו) אשמח להמלצות מקולגות בתחום על יבואנים שמתמחים בתחום הנ"ל ושמוכרים ספציפית את מה שציינתי ו...כמובן שקהל היעד שלהם הוא דילרים בלבד, משמע חנויות וטכנאים. כמו כן אשמח להמלצות על מארזים/ס…

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני רוצה פרטים על יבואני טלפונים סלולרים , שאפשר לקנות מהם כמויות במחירים טובים . מישהו מכיר ?? תודה

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by SheZiF,

ובכן אני וחבר חיפשנו היום בהרבה חנויות את הרמקולים Z2300 כי הוא שמע אותם אצלי ואהב נורא מה שכן ב90 אחוז מהחנויות אמרו לנו שהאכן אין במלאי אצל היבואן ובשאר פשוט לא ידעו אשמח לדעת את הטלפון של היבואן לברר איתו רשמית את מצב הייבוא של רמקולים אלו אשמח אם תעזרו לי בנושא בתודה,

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by RayZ,

מי אלה יבאוני לוחות ג'יגאבייט? ומי הטוב בינהם?

• 22 תגובות
    • 13.2k צפיות
  10. Started by downtown,

הי חבר'ה, רציתי לדעת מהיכן קונות חנויות המחשבים את הסחורה שלהן? אני מעוניין לפתוח חנות מחשבים, ועשיתי מחקר קטן, מצאתי שבשביל כל רכיב צריך לרוץ אחרי ספק כזה או אחר, לדוגמא חיון, סידי-לוג וכדומה... מצאתי חברה בשם "רעות" שמאגדת תחתה את כל הרכיבים. מה גם, שאצל כולם אין לך גישה למחירון עד שאתה לא עוסק מורשה... א. האם מישהו מכיר עוד חברת יבוא כמו "רעות" (אני מקווה שהם יבואנים..) בארץ? האם מישהו שמע על "רעות", איך המחירים שלהם/ שרות...? ב. האם זה טבעי שצריך להזמין חלקים ממספר ספקים בשביל מחשב אחד? ג. מה סדר גודל המחירים שבהם משיג דילר רכיבים, או במילים אחרות בכמה יהיה זול יותר לקנות רכיבים מהיבואן... אם למישהו יש גישה לאחד המחירונים, אשמח לקבל הצצה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ורודה,

אנחנו ממש צריכים לקנות רכב חדש ולא מוותרים על יד ראשונה. כבר לפני חודש אמרו לנו שכדאי לחכות לסוכות ליריד המכוניות בגני התערוכה ושיהיו שם את כל היבואנים. עכשיו מסתבר שיהיו כמה שלא יהיו שם. השאלה היא אם אופל, קאיה טויטה מאזדה והונדה יהיו שם והאם יהיו שם גם דגמי משפחתיות של 2012?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by omerba,

לא מצאתי איפה לפתוח ת'רד אז החלטתי פה. מאיזה יבואנים בארץ מומלץ לברוח (חוץ מHP כמובן), ומי ידוע שנותן שירות טוב? הכוונה לכל היבואנים של כל חלקי מחשב...

13. Started by tmga,

בס"ד שלום לכולם. רציתי לברר על יבואנים רשמיים בישראל לפרוייקט גדול שאני עובד עליו עכשיו. יש לי רשימה לא קטנה של חברות שהייתי רוצה לברר מי היבואנים הרישמיים שלהם. ואשמח לקצת עזרה בנושא acer advice amd antec aoc apple asus benq brother canon chack point cisco creative crucial dell dlink edimax epson eset fujicom fujifilm fujitsu genius gigabyte …

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. שלום לאבא של יש מחשב נייד של טושיבה מלפני שנתיים, והלך לו ספק הכח למחשב. הוא יוצא עוד חצי שעה, והוא צריך לדעת מי יבואנית טושיבה בישראל עד אז. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  15. בבדיקה מקיפה שלי על המוצר MIO 168RS גיליתי שישנן 2 חברות שמכריזות כי הן נציגה רשמית של החברה. אחת מוכרת את המכשיר באולסייל ובמסגרת האחראיות מבטיחה בדיקה חינם ושהיא היחידה עם מעבדה לטיפול במכשיר בארץ. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7833850&type=2&product=1&= נציגה: http://www.ronlight.net/ השנייה מוכרת את המכשיר בחנות הזולה ביותר בזאפ ובנטאקשיין וטוענת שהיא נציגה רשמית בישראל וגם היבואן הרשמי. http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=168168&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=165&aff=Zap נציגה: http://www.intelium.net (החליפה את שמה מאניטליום לשם הנוכחי) אם כך מיהי ה"אחת" מי היא הנציגה היותר בטוחה, המחיר בחנות כלשהי שנותנת אחראיות מ הנציג…

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  16. ולא רק לעכשיו אלא בכלל שאני ידע..

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  17. Started by com,

דומה למקור ואיכותי, או שסתם דרעק לא מומלץ..

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. קיצר בינתיים התחלתי לימוד פסיכו שאני צריך לעשות שוב פעם ,תנו רעיונות מה אפשר לעשות

• 19 תגובות
    • 12.5k צפיות
  19. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428200.msg3689806#msg3689806

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מעוניין לדעת אם יש דירוג ליצירות טראנס החל מהתקופה שהוא פרח (כלומר מ-1992)

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שמתי לב שלעיתים יש סוגים של עבודות בלוחות חיפוש עבודה שלא ידוע לי על תפקיד מסויים. אני מחפש אתר שמסביר סוגים שונים של עבודות קיימות בתעסוקה או יותר טוב פורום דיון על עבודות איפה אנשים מספרים על חוויה שלהם בעסודות שעבדו בהן. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לכבוד הוידאו הראשון שהעלתי ל-YT החלטתי לשתף אותכם במאורע. מדובר בידידה שלי (שכפי שאפשר לראות הכותרת עונה לשם אלונה) שהחליט לשיר את גברת פילפלת באמצע הרכבת וביקשה שאני אצלם אותה. *מומלץ להגביר,מאחר ושומעים את השיר ברקע חלש יחסית* http://www.youtube.com/watch?v=eTyLiXf6ltk

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. ידידה שלי גרה בבניין ישן בנחלאות בירושלים. היא לא רוצה את הוט למרות שיש לה נקודה בבית. בזק אומרים לה שהם לא יכולים/רוצים להתקין נקודה בבית שלה כי זה הרבה עבודה. האמת היא, זה לא הרבה עבודה, הם רק צריכים להעביר כבל מהנקודה המרכזית לא רחוק מהבית שלה (עניין של 10 מטר) ולהתקין נקודה. ידידה שלי בחורה עדינה ולא יודעת לנהל וויכוח. השאלה שלי האם אני אשב על בזק אני אוציא מהם את הנקודה או שיש גבול למה שבזק יעשו בתחומי "חבילת התקנה"?

• 27 תגובות
    • 8.9k צפיות
  24. אוקיי אז בשעה טובה אני התחלתי את שנת הלימודים הראשונה שלי בתיכון, כיתה י' , האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ לי על איך להתמודד אם הלחץ של 5 יח"ל של מחשבים מתמטיקה פיזיקה ואנגלית ? אני רוצה להיות מוכן לזה נפשית ואם יש לכם עוד טיפים אז אשמח ;D

• 63 תגובות
    • 4k צפיות
  25. ההארד דיסק שלי היה בן שנה שהוא התחיל לגסוס IBM 46 GB הארד דיסק דיי נחמד עם 3 שנות אחריות עכשיו ההארד דיסק התחיל לעשות בעיות ואני כמו כל אדם אחר ניצלתי את האחריות שלחתי אותו לחנות ממנה קניתי .... המוכר הוציא לי את ההארד דיסק ואני הלכתי עם קופסא שעלתה לי כמה אלפי שקלים אך מאותו רגע היא הייתה חתיכת פח חסרת שימוש אוקיי ... עבר שבוע עברו שבועיים אני מתקשר מה קורה ? "עוד לא הגיע שיהיה משהו אני אתקשר" אמר המוכר עבר שבוע עבר עוד שבוע וחצי אני הולך אל החנות דיי זועף .... ולאחר ויכוח למוכר לא הייתה ברירה הוא לא רצה שאני יפחיד את הלקוחות בחנות שעמדו לעשות את טעות חייהם ולקנות ממנו אז הוא פרק לי הארד דיסק סיגייט 20 ג'יגה שאלוהים יודע מה עבר עליו 5400 סל"ד איטי ביותר ואיתו אני עובד ע…

• 55 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.