עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Big_White,

מצאתי מארז באיבאי שמחירה עם משלוח 50$ מה יהיה המחיר שאני ישלם עליו בסופו של דבר. זה מארז עומד פול טאוור או סופר טאוור לשרת.

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by TGA,

שלום, ברצוני ליבא מוצרים מסויימים לארץ בשביל למכור בארץ דרך האינטרנט. עכשיו איני יודע במה זה כרוך כמו לדוגמא מכס, מיסים וכו'.. יש מישהו שיכול להסביר לי איך זה הולך? אני לדוגמא יודע שיש מקומות דרך אינטרנט שבמקום שהמוצר שאני קונה יגיע אלי אז הוא ישר נשלח לבנאדם והחשבונית נשלחת אלי הביתה, האם זה גם כרוך בתשלום מסויים למדינה? תודה,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by pet4a,

האם משתלם כלכלית להביא מארהב חלקים למרות שאין אחריות בארץ על המוצרים? איזה חלקים כדאי להבאים? ההזמנה תהייה מהאתר NEWEGG אולי EBAY

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by mcarmel,

שלום אני מועניין לקנות דרך הרשת מחשב של Toshiba מארה"ב מישהו כבר קנה?

5. Started by PhP dUdE,

אהלן,רצתי לדעת אם שולחים לי מחשב נייד מחול דרך הדואר,מחשב חדש. איזה מיסים ומע"מ ושטויות אני אצטרך להוסיף עליו? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Joli,

אז ככה, אח שלי טס בחודש הקרוב לחו"ל ואני רוצה שהוא יקנה לי משם אייפון 4. (לא 4S) בגלל שזה פעם ראשונה שאני קונה מכשיר חשמל מחול אני רוצה לברר כמה דברים טכנים. א. קודם כל לגבי המכס, איך אפשר להעביר אותו בלי לשלם עליו במכס? ואם צריך לשלם אז כמה זה?? ב. לגבי פתיחת המכשיר (SIM FREE)הבנתי נכון שחברת הסלולר מחוייבת לעשות לי את זה..?? ג. הכי חשוב!! לגבי האחריות על המכשיר, מה האחריות מכסה לי ואיך אני יכל לתקן אותו (אם אפשר בחנות של אפל בארץ או שאני חייב לשלוח בחזרה לחו"ל) ומה ההבדל בין האחריות למכשיר של אפל שקונים בארץ לבין מכשיר שקונים בחו"ל?? ד. לגבי השפה, אם הגרסא באנגלית אפשרי להוריד קשוחה בעברית? ואם כן אז האם זה דופק את האחריות?? ה. וסתאם לידע כללי באיזה מדינה הכי …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by J0n1,

יש אפשרות לייבא סכין מהאינטרנט, או שזה נחסם אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by vinipyx,

שלום לכולם אני רוצה להביאה רכב לארץ(מארצות הברית),השאלה היא כזאת: כמה אחוזים מהמחיר של האוטו אני צריך לשלם למכ"ס ולמע"מ? תודה לכולם...

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by IG,

דוד שלי בא לביקור מאמריקה ואני רוצה לקנות דרכו כמה רכיבים למחשב. איזה רכיבים הכי בטוח לקנות ככה? איזה רכיב לא יתחיל לעשות לי בעיות שבוע אחרי שהדוד יחזור לארה"ב (יענו, באיזה רכיבים הפאקים מתגלים ישר עם ההפעלה הראשונה...)? אני חשבתי על ספק חדש או כרטיס מסך או כרטיס קול...

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by ophir555,

האם מי שהוא יודע מי יבואן אסוס(לוחות אם) בארץ ופרטי התקשרות שלו?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by tomz,

הגיע לידי הארד דיסק מאח שלי, לא פועל, כניראה שיש עליו אחריות עדיין.. בעיה אחת שאני לא יודע אם הוא של היטאצי או של אייביאם כאילו כתוב עליו בגדול אייביאם אבל כתוב בקטן גם היטאצי והאתר זה האתר של היטאצי, אז אני מניח של היטאצי, בכל מקרה, אפשר קצת מידע על היבואן שלהם בארץ כדי ליצור איתו קשר?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by DXT,

אני צריך מידע לגבי יבואן iriver בישראל. איך לתקשר עימו, היכן הוא ממוקם וכו'. הסיבה - יש לי H10 עם מסך שבור ואני פשוט לא מצליח למצוא מסך חלופי או אפילו אחד שבור לקנייה בתוך חלקים לתיקון (באיביי לא הייתה לי הצלחה בשני מכירות פומביות, גנבו לי אותו מתחת לאף 10 שניות לסיום). תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. בחו"ל המחירים די זהים. לקנות דיסק קשיח seagate ביבוא אישי ממש לא משתלם כי המחירים בארץ די קרובים לאמזון (100-200 ש"ח יותר בד"כ). אבל WD...... רפטור 500GB עולה פה בסביבות 1100 ש"ח כשבארה"ב 130$. גם סדרת הBlack שלהם אותו דבר, מחיר מופקע שכבר עדיף לייבא לבד (במיוחד כשזה כולל עוד כמה דברים אז המשלוח משתלם). לא הייתי מתפלא בשוק כרטיסי המסך, שם יש אחידות וכל היבואנים פה מפקיעים מחירים. אבל בזירת הכוננים הקשיחים נוצר מצב שיש רק 2 שחקנים עיקריים ואחד מתעלם לגמרי מהתמחור של השני, לא מוזר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by KiDi,

משהוא מכיר יבואנים שעוסקים בהבאת אביזרי אייפון לארץ? אני רוצה לפתוח חנות ומחפש יבואנים שיספקו לי תודה

15. Started by ביז'ו המוס,

איל פור הוא היבואן של אוזניות גרדו ואמ.. זה מה שאני יודע ואמרו לי שהוא יושב בירושליים אבל זהו פחות או יותר. מישהו יכול לתת לי את שם החנות שלו או את כתובת החנות שלו או טלפון שאני יכול להסיג אותו?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ירח אפל,

מי היבואן של מסכי סמסונג בארץ?

17. Started by zniibidl,

האם יש לו אתר? כיצד ניתן ליצור קשר אני צריך water filter למקרר מדגם מג'יק ואני צריך לשם כך ליצור קשר עם היבואן תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by newpc,

שלום אני צריך עזרה באיתור של היבואן של antec בארץ אם למשהוא יש אתר או טלפון או סתם רעיון אך למצוא אותו בבקשה תגיב פה תודה.

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  19. Started by Overclocker,

מישהו יודע במקרה מיהם היבואנים של ASUS בארץ אולי יכול לצרף גם לינק או טלפון שלהם ? לחבר שלי הלך הלוח לאחר שדרוג לא מוצלח של הביוס ..

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  20. שלום לכולם, אני טכנאי/חנות מחשבים קטנה, עצמאי, עוסק מורשה. לאחר שסיימתי את הלימודים, עובד מעל ל-3 שנים במעבדה בבית ובאתרי לקוחות. בגדול אני בד"כ עובד מול איסטרוניקס, טק דטה, מורלוי, תגה מגם, ויז'ואל, צג עליתה ואחרים.... אלו יבואנים שמייבאים לרוב סחורה רגילה ולא מה שמעבר... הבעיה צצה כאשר מעת לעת לקוחות המעוניינים במחשבים שהם פשוט...שקטים לגמרי או "מיוחדים". הדגש הוא על שקט לגמרי כברירת מחדל. ספק כח שקט, מאווררים שקטים, מארזים איכותיים. (אין לי טענות על רעש מהמאווררים שבאים עם מעבדי ה45 ננו) אשמח להמלצות מקולגות בתחום על יבואנים שמתמחים בתחום הנ"ל ושמוכרים ספציפית את מה שציינתי ו...כמובן שקהל היעד שלהם הוא דילרים בלבד, משמע חנויות וטכנאים. כמו כן אשמח להמלצות על מארזים/ס…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני רוצה פרטים על יבואני טלפונים סלולרים , שאפשר לקנות מהם כמויות במחירים טובים . מישהו מכיר ?? תודה

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by SheZiF,

ובכן אני וחבר חיפשנו היום בהרבה חנויות את הרמקולים Z2300 כי הוא שמע אותם אצלי ואהב נורא מה שכן ב90 אחוז מהחנויות אמרו לנו שהאכן אין במלאי אצל היבואן ובשאר פשוט לא ידעו אשמח לדעת את הטלפון של היבואן לברר איתו רשמית את מצב הייבוא של רמקולים אלו אשמח אם תעזרו לי בנושא בתודה,

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by RayZ,

מי אלה יבאוני לוחות ג'יגאבייט? ומי הטוב בינהם?

• 22 תגובות
    • 13.1k צפיות
  24. Started by downtown,

הי חבר'ה, רציתי לדעת מהיכן קונות חנויות המחשבים את הסחורה שלהן? אני מעוניין לפתוח חנות מחשבים, ועשיתי מחקר קטן, מצאתי שבשביל כל רכיב צריך לרוץ אחרי ספק כזה או אחר, לדוגמא חיון, סידי-לוג וכדומה... מצאתי חברה בשם "רעות" שמאגדת תחתה את כל הרכיבים. מה גם, שאצל כולם אין לך גישה למחירון עד שאתה לא עוסק מורשה... א. האם מישהו מכיר עוד חברת יבוא כמו "רעות" (אני מקווה שהם יבואנים..) בארץ? האם מישהו שמע על "רעות", איך המחירים שלהם/ שרות...? ב. האם זה טבעי שצריך להזמין חלקים ממספר ספקים בשביל מחשב אחד? ג. מה סדר גודל המחירים שבהם משיג דילר רכיבים, או במילים אחרות בכמה יהיה זול יותר לקנות רכיבים מהיבואן... אם למישהו יש גישה לאחד המחירונים, אשמח לקבל הצצה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ורודה,

אנחנו ממש צריכים לקנות רכב חדש ולא מוותרים על יד ראשונה. כבר לפני חודש אמרו לנו שכדאי לחכות לסוכות ליריד המכוניות בגני התערוכה ושיהיו שם את כל היבואנים. עכשיו מסתבר שיהיו כמה שלא יהיו שם. השאלה היא אם אופל, קאיה טויטה מאזדה והונדה יהיו שם והאם יהיו שם גם דגמי משפחתיות של 2012?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.