עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by galzo,

נרגילה זה בריא נרגילה זה טוב.

• 70 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אתחיל עם שלוש. למה המשיח לא הגיע? כי התאילאנדים אכלו לו את החמור!!! מה זה ירוק ענק ונראה פרפקט על ערבי? [glow=green, 2, 300]טנק![/glow] אמא ובנה הקניבליים הולכים להם ברחוב, פתאום, הבן רואה כמה דובים יוצאים מבית הכנסת אז הוא שואל את אמא : "אמא, מי אלה?" אז האמא עונה : "אלה? אוכלי כשר...". ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מכירים תגלידות המוזרות של היפנים? http://mdn.mainichi-msn.co.jp/photospecials/graph/040701ice/18.html יש פה מלא סוגים...אני יודע שזה ידוע וישן אבל משום מה אני מת לטעום תגלידה הזאת בטעם ליקר תפוחי אדמה חחחח...יש דרך להשיג בארץ? (ואני מקווה שאין בה ג'לטין של חיות או משהו כזה כי אני שומר)

• 104 תגובות
    • 7.2k צפיות
  4. Started by Ewingum,

http://www.tekforums.co.uk/posts.php?threadId=8414

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כהרגלי בקודש ביום רביעי צפיתי בביקורת החדשה של יאצי, שהייתה, לאכזבתי הרבה, על סוניק החדש(כלומר, משחק שלא מעניין אותי גם ככה) לwii(קונסולה שלא מעניינת אותי, PC עד המוות!). מה שכן היה מגניב בביקורת היה הפנייה ל"תוכנית חדשה" על גיימינג(בדומה לxplay) בכיכובם של יאצי ושני חברים שלו. להלן הפיילוט: http://il.youtube.com/watch?v=bXvdoTYlVtk&eurl=http://gamedamage.net/ הרושם שלי הוא מאוד חיובי אבל עם דברים שטעונים שיפור, כיאה לפיילוט. הקטע עם ההנחיה(שבה שלושת החבר'ה יושבים על ספה) לוקה בחסר מאוד, מצד אחד זה נראה כמו סתם שלושה חברים מדברים ומצד שני זה נראה רובוטי מדי ומשוחק רע מדי, עם העיניים כל הזמן רצות בין הטלפורמטר(או המלצמה) ובין החברים לRe-Assurance שהכל בסדר. כמה פ…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

סוף שנה, לפני בגרויות.. הדבר האחרון שיש כוח אליו זה ביה"ס.. מבלים, מבלים עם הח'ברה, מבלים עם הח?ברה (כמה שיותר...), עושים שטויות, מבריזים ביה"ס כי גם ככה לא עושים שם כלום... שומעים מוסיקה עם כל השכונה ושהשכנים ילכו לחפ'ס... מבלים כמה שיותר! אז למה לעזזל משרד החינוך רוצה שדוקא עכשיו נלמד לבגרויות!??!???!?!? ועוד משהוא...איך זה שיש לי כמה חברים שמסוגלים לשבת כל היום 24 כולל שבתות וחגים ללמוד ולא רוצים לצאת כי אז הם יקומו מאוחר ולא יכלו ללמוד....איך!? כמה שיותר***חופש!!**כמה שיותר

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by RGod,

אני צריך מידע לגבי החוקים שיש בארץ לגבי זה (מכס,מס הכנסה ,מה מותר מה אסור )וכו . תודה ;D

8. Started by Overshot,

שלום לכולם! שמי הוא אדי, אני חייל בן 21 וגר בחצור הגלילית. אני מעוניין לקנות 8800 ULTRA מחול, מ-EBAY. לפי מה שעד עכשיו הבנתי - המחיר של הכרטיס מסך + ההובלה לארץ זה לא המחיר הסופי שאני יצטרך לשלם. יש גם סוג של מס שאני יצטרך לשלם בשביל לקבל את המוצר. מישהו יוכל לפרט בבקשה מה הוא תהליך היבוא ומה בערך המחירים שאני ישלם לאחר שקניתי את הכרטיס מסך? האם זה בכלל שווה? בתודה רבה, אדי =]

• 16 תגובות
    • 6.5k צפיות
  9. היי, ברצוני לייבא אוזניית בלוטוט מחו"ל במשלוח דרך הדואר, השאלה אם זה יעבור במכ"ס מאחר וזה מוצר של תקשורת והבנתי שצריך אישור ממשרד התקשורת בשבל זה. כמו כן, האם יש מקום שאליו אני יכול להתקשר לברר או לשאול שאלות? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by zerocool15,

אם דוד שלי שולח מוצר מארהב בתור מתנה המכס לא יגבה ממני כסף? זה רסיבר והוא עולה בעיקרון בארהב 99$ האם המכס יכול להגיד פתאום שאני חייב לשלם?

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לייבא ארצה את המארז הזה: http://www.frozencpu.com/products/7530/cst-728/Lian_Li_V_Silent_Series_PC-V1110A_Silver_Mid_Tower_Case_On_Sale.html אין אותו בארץ, והייצור שלו הופסק אז אני רוצה למהר, וזו הסיבה גם למה איני יכול להזמין אותו ישירות מרוזטק, יבואן Lian Li הישראלי. דמי המשלוח לארץ שערורייתיים (700+ ש"ח. אבל אם אין ברירה, אשלם אותם). אם אביא את המארז דרך mustop למשל, זה יהיה יותר זול? והאם זה רלוונטי להביא אותו יחד איתי בטיסה? דמי המשלוח בתוך ארה"ב זולים מאוד. עוד רציתי לדעת, מה קורה כשמביאים ארצה מארז, מבחינת מיסים, מכס וכו'. האם זה משתנה כשמביאים את זה בעצמך בטיסה רגילה \ כשמזמינים מ- ebay \ מחנות כמו FrozenCPU \ או מ- Mustop. אני גם מעוניין להב…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Big_White,

מצאתי מארז באיבאי שמחירה עם משלוח 50$ מה יהיה המחיר שאני ישלם עליו בסופו של דבר. זה מארז עומד פול טאוור או סופר טאוור לשרת.

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by TGA,

שלום, ברצוני ליבא מוצרים מסויימים לארץ בשביל למכור בארץ דרך האינטרנט. עכשיו איני יודע במה זה כרוך כמו לדוגמא מכס, מיסים וכו'.. יש מישהו שיכול להסביר לי איך זה הולך? אני לדוגמא יודע שיש מקומות דרך אינטרנט שבמקום שהמוצר שאני קונה יגיע אלי אז הוא ישר נשלח לבנאדם והחשבונית נשלחת אלי הביתה, האם זה גם כרוך בתשלום מסויים למדינה? תודה,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by pet4a,

האם משתלם כלכלית להביא מארהב חלקים למרות שאין אחריות בארץ על המוצרים? איזה חלקים כדאי להבאים? ההזמנה תהייה מהאתר NEWEGG אולי EBAY

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by mcarmel,

שלום אני מועניין לקנות דרך הרשת מחשב של Toshiba מארה"ב מישהו כבר קנה?

16. Started by PhP dUdE,

אהלן,רצתי לדעת אם שולחים לי מחשב נייד מחול דרך הדואר,מחשב חדש. איזה מיסים ומע"מ ושטויות אני אצטרך להוסיף עליו? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Joli,

אז ככה, אח שלי טס בחודש הקרוב לחו"ל ואני רוצה שהוא יקנה לי משם אייפון 4. (לא 4S) בגלל שזה פעם ראשונה שאני קונה מכשיר חשמל מחול אני רוצה לברר כמה דברים טכנים. א. קודם כל לגבי המכס, איך אפשר להעביר אותו בלי לשלם עליו במכס? ואם צריך לשלם אז כמה זה?? ב. לגבי פתיחת המכשיר (SIM FREE)הבנתי נכון שחברת הסלולר מחוייבת לעשות לי את זה..?? ג. הכי חשוב!! לגבי האחריות על המכשיר, מה האחריות מכסה לי ואיך אני יכל לתקן אותו (אם אפשר בחנות של אפל בארץ או שאני חייב לשלוח בחזרה לחו"ל) ומה ההבדל בין האחריות למכשיר של אפל שקונים בארץ לבין מכשיר שקונים בחו"ל?? ד. לגבי השפה, אם הגרסא באנגלית אפשרי להוריד קשוחה בעברית? ואם כן אז האם זה דופק את האחריות?? ה. וסתאם לידע כללי באיזה מדינה הכי …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by J0n1,

יש אפשרות לייבא סכין מהאינטרנט, או שזה נחסם אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by vinipyx,

שלום לכולם אני רוצה להביאה רכב לארץ(מארצות הברית),השאלה היא כזאת: כמה אחוזים מהמחיר של האוטו אני צריך לשלם למכ"ס ולמע"מ? תודה לכולם...

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by IG,

דוד שלי בא לביקור מאמריקה ואני רוצה לקנות דרכו כמה רכיבים למחשב. איזה רכיבים הכי בטוח לקנות ככה? איזה רכיב לא יתחיל לעשות לי בעיות שבוע אחרי שהדוד יחזור לארה"ב (יענו, באיזה רכיבים הפאקים מתגלים ישר עם ההפעלה הראשונה...)? אני חשבתי על ספק חדש או כרטיס מסך או כרטיס קול...

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by ophir555,

האם מי שהוא יודע מי יבואן אסוס(לוחות אם) בארץ ופרטי התקשרות שלו?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by tomz,

הגיע לידי הארד דיסק מאח שלי, לא פועל, כניראה שיש עליו אחריות עדיין.. בעיה אחת שאני לא יודע אם הוא של היטאצי או של אייביאם כאילו כתוב עליו בגדול אייביאם אבל כתוב בקטן גם היטאצי והאתר זה האתר של היטאצי, אז אני מניח של היטאצי, בכל מקרה, אפשר קצת מידע על היבואן שלהם בארץ כדי ליצור איתו קשר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by DXT,

אני צריך מידע לגבי יבואן iriver בישראל. איך לתקשר עימו, היכן הוא ממוקם וכו'. הסיבה - יש לי H10 עם מסך שבור ואני פשוט לא מצליח למצוא מסך חלופי או אפילו אחד שבור לקנייה בתוך חלקים לתיקון (באיביי לא הייתה לי הצלחה בשני מכירות פומביות, גנבו לי אותו מתחת לאף 10 שניות לסיום). תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. בחו"ל המחירים די זהים. לקנות דיסק קשיח seagate ביבוא אישי ממש לא משתלם כי המחירים בארץ די קרובים לאמזון (100-200 ש"ח יותר בד"כ). אבל WD...... רפטור 500GB עולה פה בסביבות 1100 ש"ח כשבארה"ב 130$. גם סדרת הBlack שלהם אותו דבר, מחיר מופקע שכבר עדיף לייבא לבד (במיוחד כשזה כולל עוד כמה דברים אז המשלוח משתלם). לא הייתי מתפלא בשוק כרטיסי המסך, שם יש אחידות וכל היבואנים פה מפקיעים מחירים. אבל בזירת הכוננים הקשיחים נוצר מצב שיש רק 2 שחקנים עיקריים ואחד מתעלם לגמרי מהתמחור של השני, לא מוזר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by KiDi,

משהוא מכיר יבואנים שעוסקים בהבאת אביזרי אייפון לארץ? אני רוצה לפתוח חנות ומחפש יבואנים שיספקו לי תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.