כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
לאחר הטיזר הועלה הטריילר.. http://hitmanmovie.com/ אתם מוזמנים להגיב בנושא ולא לגרור את זה למקומות אחרים
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מישהוא הוריד את הטריילר של שר הטבעות 2? למישהו יש אתר של טריילרים שאפשר להוריד ולא רק לראות LIVE?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
משהו יכול לסדר לפי סדר יציאתם את סדרת סרטי Star Wars תמיד רציתי לראות אותם אבל אני לא יודע מי יצא אחרי מי ומה בא אחרי מה ראיתי שיש כאן כמה וכמה מעריצים של הסדרה...התוכלו לעזור?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
*ספויילר מסויים בקשר לטרילוגיה* לפני שבוע השלמתי חור בהשכלה וסיימתי לראות את כל הטרילוגייה הישנה של מלחמת הכוכבים (לפני זה ראיתי רק את הראשון, שהוא הרביעי) ויצאתי עם תחושת אכזבה קלה. הסרטים מלאים בקטעים מתים הכוללים שיחות בין הרובוטים, תירגומים של תירגומים בין שפות שונות וסתם קולות שמפלצות עושות אחת לשניה. חוץ מהסרט הראשון אין בשאר יותר מדי תוכן: בסרט השלישי לוק הולך ליודה וחוזר ממנו בזמן ששאר החבורה מתחמקת מחלליות אמפריה. בסרט השלישי בחלקו הראשון הם בורחים מג'אווה ובהמשך נכנסים לבניין שמנטרל את הההגנות.המון מהקטעים מתמשכים יתר על המידה ונראים כאילו נועדו בשביל למשוך זמן. לפי הסתכלות בהערצה הקיימת לסרטים האלו אפילו היום אני מתקשה לראות את ההשפעה הענקית של הסרטים. נכון, יש…
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב יש לי שאלה ומשום שאני יודע שיש פה כמה שחזקים בתחום הזה בחרתי לשאול אותה פה בזמן האחרון שמעתי ש"שתיקת הכבשים" ממש טוב, ואני מעוניין לראות אותו, אבל הבעיה היא שאני יודע שיש סרטים לפניו ואחריו, ובשביל לקבל את החוויה המלאה הייתי רוצה לדעת באיזה סדר עליי לראות אותם בשביל לקבל את ההנאה הגדולה ביותר- וכמובן להבין הכל. בנוסף אני רוצה לציין, שאני רואה את שאר הסרטים משום ששמעתי ששתיקת הכבשים טוב מאוד, והוא העיקר בכל העניין, כלומר, אם אין הכרח מבחינה עלילתית לראות את שאר הסרטים - מה טוב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שימו לב לטריק הזוי ביותר ב-WORD שמישהו הראה לי לפני כמה ימים. בשביל לעשות את הטריק תעשו את הדברים הבאים: תעברו להקלדה באנגלית, ותרשמו את הדבר הבא: =rand(200,99) ואז תלחצו ENTER, חכו שנייה או שתיים ותראו מה קורה... מה אתם אומריםת מישהו במייקרוסופט השתגע? או שזה סתם תעלול של מישהו...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://blag.xkcd.com/2007/08/20/testing-the-9v-battery-hack-or-assault-on-battery
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שנה טובה לכולם ! עכשיו- שמתי לב למשהו נורא נורא מעניין במסנג'ר (גירסא הכי חדשה בעברית,לפי מה שאני זוכר היא "גירסאת 2009" ) כולנו מכירים את הפרסומות המעצבנות בתחתית רשימת אנשי הקשר .. אך שמתי לב שם לדבר מעניין . מידיי פעם מתחלפות הפרסומות ,אך לעיתים פשוט יש שם מעין נקודה שחורה-שממש נראית כמו קבוצה של 2-3 פיקסלים שרופים! בשבוע האחרון לפחות 3 חברים שאלו אותי לגבי זה ומסתבר שברגע שאתה מנסה לעלות על העיגול השחור עם העכבר כדי לבדוק אם זה פיקסל שרוף , צצה פרסומת חדשה! כאילו הם מנסים בכוח שנראה את הפרסומת לאחר שבדקנו כי אכן זהו לא פיקסל שרוף.. כי הם יודעים שהעיגול הזה מושך תשומת לב וישר מסתכלים לשם ובודקים אותו! מה דעתכם ? האם קרה גם לכם?
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני ואחותי רוצים לקנות טרמפולינה לבית ואני כמובן זה שצריך לברר פרטים על מה טוב ומה לא... כרגע אנחנו חושבים על לקנות את הדגם הבא: http://kurant.arn.net/adamsent/Detail.bok?searchpath=ccb1e88bfe828027598b&category=New+Trampolines&start=1&total=25&no=59 אבל אני רוצה לדעת פרטים קצת, לאיזה דברים אני צריך לתת חשיבות ואיפה כדי לי לקנות ואם יש לכם הצאות לטרמפולינה יותר טובה בסביבות ה400-450 דולר?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה... היום, כשיצאתי מהיחידה לכיוון ת"א... עצרתי בטרמפיאדה במחלף יבנה לשני טרמפיסטים אילמים. כן, אילמים... קלטתי זאת רק לאחר שהם כבר היו ברכב, לפתע החל מופע תנועות מרהיב במושב האחורי ושקט מוחלט. אני מוכרח לציין שזה אחד הדברים היותר מרתקים להתקל בהם כשאתה מסתכל במראה המרכזית. תוך כדי נסיעה, הבחורה שולחת לי את הפלאפון שלה ובו כתובה הודעה שאומרת "אתה יכול בבקשה לעצור לנו מול התחנה המרכזית של ראשון?", אני, מפלס את דרכי באיטיות ובזהירות מיירבית אל עבר השוליים ומוריד את הזוג החביב הזה. אני עד עכשיו בסרטים שקרה להם משו, קצת תמהוניים, הם אשכרה החלו לחצות את הכביש ואילו אני, המשכתי בדרכי. *ההזדמנות היחידה שלי לעצור להם הם באופן חוקי ובטיחותי היא או בדרך לירושלים, או במחלף קיבוץ…
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
איך אני עונה על הסעיף הראשון? בסעיף ב' אני יודע למצוא את נק' העבודה, ואת ההגבר לאות קטן, אבל מעבר לכך ? מה הם רוצים ? איך עושים את ג' בלי לבצע נורטון בכניסה ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה את זה: אני לא רוצה פה הודעה אחת שקשורה ל"אל תקנה", "ביזבוז כסף" , "מיותר" וכו.. אם הייתי רוצה כאלה תגובות הייתי שואל את ההורים מה הם חושבים למי שאין דעה למה שאני הולך לכתוב, שלא יגיב לי בתראד OK עכשיו לנושא שלנו היה לי יומולדת 16 לא מזמן ואני הולך לקנות טרקטורון (ההורים לא מרשים לווספה וגם אני לא יותר מדי אוהב את זה) ובנתיים אני חושב על הבומבארדיר DS650. התיעצתי קצת עם חברים שלי ועם עוד אנשים שמבינים בתחום ורובם אמרו לי שזה באמת טרקטורון חייתי אבל לא ממש למתחילים.. יש לו המון כח וצריך דיי הרבה כח פיזי כדי לשלוט עליו (זה לא בעיה.. אני איש דיי גדול) יש אנשים שאמרו לי שעדיף לי את הארטיקט DVX או את הפולריס פרדטור על הDS. אבל לצערי הוא מעל ה…
-
- 15 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני מחפש את עזרתכם בקשר לקניית טרקטורון (לא יד ראשונה) למתחילים.. אני אשמח אם תציעו דגמים לא חזקים מדי ולא חלשים מדי.. מה אתם אומרים על הרפטור של ימאהה?? בנוסף אני לא מעוניין בסוג הדגמים כמו ספורטסמן של פולאריס או מגנום או כל טרקטורון אחר כזה מרובע מקדימה.. תודה.
-
- 22 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אמרו לי שהם לא בטיחותיים אבל אני לא מבין מה הבעיה למכור כאלה לשימוש בסיסי ולא לתחרויות. האם יש איסור בחוק על מכירה או ש"כוחות השוק" קובעים זאת הלכה למעשה? ובלי קשר לבטיחות - האם ייצור טרקטורון עם 3 גלגלים זול יותר מאשר 4 גלגלים?
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
למשהו יש אולי במיקרה טרקים יפים וטובים מאוד? נא לשלוח קיושור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שיכול לעזור?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם שאלו אותכם בו על סיבוכיות זמן ריצה/ יעילות/ מערכים דו מימדיים? שמעתי ששואלים על אנלוגיות ותרשימי זרימה - מישהו יכול לפרט מה זה תרשימי זרימה? מה שואלים? בבקשה עזרה.. ממש חשוב לי להתקבל.. תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איזו סידרת איכות. איך שהייתי מרותק לדבר הזה. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=892257 האפקטים של שנות ה 80... מדהים. יצפאן ושרית סרי בתחילת דרכם. טירוף!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3517774,00.html מעניין מה גוגל תגיב
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגנת הספאם אמורה להיות יותר טובה.. בכללית הקטינו את הכל והצליחו לדחוף עוד פרסומות, ממש לא נוח גם יחסית לקודם, מי שרוצה לראות http://overview.mail.yahoo.com/us/
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-