עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לצורך השאלה נניח שאני מכין סרטון לפי הזמנה המורכב מתמונות וסרטונים מחתונה שהתקבלו מהזוג שהתחתן. בהכנת הקליפ אני אוסיף מוסיקת רקע של זמר ידוע או מספר זמרים שונים. אני אקבל שכר בתמורה להכנת הקליפ ואתן קבלה לפי החוק. השאלה היא למי אני צריך לשלם תמלוגים ואיך על השימוש בשיר/שירים בתוך הקליפ ? ניתן להניח שלא הרבה אנשים יראו את הסרטון, רק משפחה וחברים. השאלה השניה היא מה הדין אם אני אעלה את הסרטון לרשת, נניח לאתר שאני אבנה כחלק מתיק עבודות ? (כמובן בהסכמת הזוג) האם יהיה שינוי בתמלוגים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by redti,

שלום רציתי לדעת אם אתם מכירים אולי שמות של שירים של מדונה סגנון שנות ה-80 דוגמת השיר la isla bonita ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Born2Kill,

שמתי לב שיש כבר מראה חדש, אשמח לדעת איך אוכל לעדכן זאת... אני מאמין זה מתעדכן אוטומטית אך אינני מעוניין להמתין

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן את ההרכבה של המחשב אני מבין אבל מה זה אומר בדיקת מאמץ? ובדיקות מקיפות? אני אמור לקבל דו"ח מהחנות שקניתי ממנה את המחשב? מה קורה אם הבדיקת מאמץ נכשלה? מה זה אומר? על הרכבת המחשב? תאימות הרכיבים? תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Dark Respect,

אני מחפש טראנסים יפנים מהירים עם מלודיות ארוכות מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by o07,

בקרוב אני צריך לעשות ביטוח חובה + צד ג' לאוטו. איפה הכי זול ואמין? (לצורך העניין יש לי אימפרזה 2005.)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

אהלן. השתחררתי לפני כשלושה חודשים ויש לי בערך חודש חצי לטייל. אין לי רעיונות למשהו מסויים אז אשמח לקבל את עצתכם. דבר ראשון, לא מתחבר למועדונים, מסיבות ודברים המוניים מדי. עכשיו, הייתי רוצה במשך איזה עשרה ימים עד שבועיים להיות Yoga retreat כלשהו, או אולי טנטרה שאני לא בטוח בגלל אילו מהמוחות מעניינת אותי... רק שאני לא כל כך סומך על התוצאות הראשונות בגוגל וזה נראה עניין די אפרפר, ואני רוצה משהו אותנטי. בנוגע לעולם שלישי, לא מאוד מתחבר אבל גם לא סולד מזה במיוחד. כלומר, מנסה לשמור על ראש פתוח כל עוד לא אצטרך להתמודד עם תנאים ממש מזעזעים (לישון ולחרבן בטבע אין לי בעיה, אבל לא להיתקל בהיגיינה ממש ירודה כמו חדר מלון עם ריח של קיא ומקקים או להיאלץ לאכול דברים…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, אני מחפש לעשות קורס מקצועי קצר דרך העבודה, שמעתי על מכללת סלע, אשמח לעוד המלצות למכללות בסגנון. בעקרון אני מתעסק עם בתכנות C\C++. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by WildFire,

למי שלא שמע על התחרות: הקבוצות בונות כלי טיס ומשגרות אותם לתוך הירקון, המנצחים הם מי שמגיעים הכי רחוק. לעוד פרטים: http://www.redbull.co.il/cs/Satellite/he_IL/Red-bull-Flugtag---What-is-Flugtag/001242937182413 אח שלי וחברים שלו משתתפים בתחרות, הקונספט שלהם הוא זה: הם רצו להתחפש לציפורים ולירות את עצמם מתותח, אבל זה נגד את חוקי התחרות, אז הם נאלצו להתפשר. בנוסף, הם פרסמו סרטון דל תקציב אך משעשע רציתי לבקש מאלו מכם שאהבו את הרעיון ורוצים לעזור להכנס לעמוד שלהם בפייסבוק ולעשות לייק, מה שיתן להם להוביל את המפלצת הזו לירקון בחינם. עמוד הפייסבוק: http://www.facebook.com/flugtag.angrybirds תודה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. משהו חדש הבנתי.. מישהו שמע על המקום? אין לי מושג עליו ואין משהו באינטרנט

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ALÞHA,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/plugs

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by אסיWOW,

יום יפה היום

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. איך החיבור אמור להיות כתוב ? מה םהכליים ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yogev_23,

לא עולה לי בכלל גם לא hotmail.co.il וכו'

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מחפש להוריד את הקטע הנ"ל.. חשבתי אולי על הקטע עם מאיר איינשטיין עם השערררררררררררררררר שערררררררררררררררררררר במשחק ישראל צרפת אבל בעיקרון זה לא ממש משנה כל עוד לא אומרים בקרירות "שער 1-0" שתהיה צעקה ושיהיה אפשרי להוריד את זה למחשב בשביל צריבה .. תודה רבה מראש ! (זה די דחוף לי להלילה )

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eviatar28,

לא הייתי סגור בדיוק איפה אני אמור לפתוח את זה אז החלטתי לפתוח את זה כאן.... אם יש לי מטען שיכול להטעין מצברים עד 19v (ככה רשמו), יש מצב שהוא יטעין מצבר של משאית שהוא 24v או רק בעזרת 2 מטענים כאלו?(בקשר לעניין הבנתי שאפשר להטעין את המצבר עם שני רכבים שכל אחד הוא 12v...)

17. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי עסק קטן ליבוא ומכירה לכל מיני מוצרים שקשורים בגיטרה, העסק מתנהל ברשת. בניתי על שם מסוים אבל לצערי שם הדומיין תפוס. אני מחפש שם חדש לעסק ושהדומיין של השם יהיה פנוי ב co.il מעדיף שמות בעברית או שנשמעים ונראים טוב גם בעברית הצעות יתקבלו בברכה (אין לי בעיה גם לצ'פר אם השתמשתי בשם של מישהו) תודה מראש נתי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mr-elad,

NVIDIA ביזבזה 5 מיליון דולר על הפירסום של קרייסיס ומכיוון שהמשחק הזה פונה רק לשוק ה SUPER-HIGH-END אז היום המנייה של NVIDIA צונחת ביותר מ 10 אחוז! תשכחו מפאטצ'ים חדשים לקרייסיס. עוד גורם לנפילה הזאת הוא הקנייה הבזבזנית של חברה שמייצרת כרטיסי פיזיקה (?). למי שרוצה לראות בעצמו, NASDAQ:NVDA.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בימים האחרונים אני מקבל שיחות לסלולרי מהמספר 05778325xx (לא פרסמתי את המספר המלא כי אולי זה אדם פרטי ולא פרסומת או משהו כזה) כל פעם צלצול אחד או שניים וניתוק, גם כשהספקתי לענות מייד מנתקים, ככה שיש סיכו טוב שזה טריק כדי שאני יחזור אליהם. עוד מישהו נתקבל במספר הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by iakovl,

חברה אני חייב להגיע מחר עד 0930 לשער יפו בצריפין מטבריה איך אני עושה את זה תעזרו לי מהר בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Hi All, יש לי עבודה בביולוגיה ואני צריך להעתיק מידע (די גדול) לוורד, הבעיה היא שאני מעתיק הוא מעתיק לי אותו הפוך. למה,ואיך לפתור זאת? (מי שלא הבין אותי,שינסה להעתיק מידע מסויים מפה - http://ichut.macam.ac.il/yamhuf.html#5 )

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחר טס לצפון איטליה (מילאנו) ואני מתעניין אם יש משהו בסגנון של זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165958.0 בדקנו בהתחלה אפשרות לשכור פרארי אבל זה לא מציאותי מבחינת מחיר ושאר ירקות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 1immortal,

http://www.popup.co.il/?p=1709 . קראו והשכילו .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ben060,

או כאלה שלומדים עכשיו? או שבדרך? או שרק חולמים? אני מדבר על אלה שסיימו טכניון/אוניברסיטה ולא מכללה. בקיצור: יש עבודה בתחום עם משכורת התחלתית של 10 אלף?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.