כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
בגלל באג במחשבי חברת התעופה אמריקן איירליינס, אישה בת 101 הוגדרה בעת ההזמנה כתינוק בן שנהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 300 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=bZ3SVLUolwc :lol:
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אסור לדבר על חנויות אז ההודעה נערכה, בכל אופן מי שמכיר את החנות: http://www.e-buy.co.il ויש לו ניסיון איתה, יכול לתת דיעה אם היא אמינה או לא, אני אשמח לשמוע במסרים אישיים.
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תפנית חדשה בסאגה: לאחר שצפון קוריאה (לכאורה) פרצה למחשביה של סוני ודרשה שלא תשחרר את הסרט שעושה ממנה צחוק, החליטה החברה לשחרר את הסרט הן לאקרנים והן לשירותי צפיה בתשלום ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%98%d7%a2%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa/
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, נגן שהבטריה שלו ניטענת דרך המחשב בעזרת ה USB, האם הוא ממשיך להיטען גם כאשר המחשב במצב שינה?? בברכה
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול...אבל לא נראה לי שיש מקום יותר מתאים! אני לא מצליח להעלות תמונה לתיקיית תמונות האישית שלי בוואלה...אני לוחץ על הוסף תמונה לאחר מכן אני עושה Browse ושם את הקובץ ושאני עושה טען תמונה לא קורה כלום... אולי משהו נתקל בזה פעם..או שמישהו יכול לעזור לי... בתודה Anas-Nanas
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה אפשר ליקנות בהכי זול טעם וגחלים לנרגילה. [אצלנו בישוב ממש יקר 5 שקל טעם, ו 4 שקל גחלים.]
-
- 23 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
תגלית רפואית מודחקת מצאתי באינטרנט אדם שטוען שמאז שנת 91 קיים טיפול המרפא את רוב המחלות הזיהומיות שביניהן איידס, סרטן ועוד רבות אחרות. בתור הוכחות מראה המרצה פטנטים אמריקאיים רשומים שמראים שגרסאות של טיפול זה פועלות ואפילו מומלצות. בנוסף הוא מראה מחקרים ודוחות רפואיים של אנשים שנרפו ממחלות חשוכות מרפא. מצורף קישור להרצאה: http://video.google.com/videoplay?docid=-3383948315844437935 אני מודע לזה שזה נשמע סתם כמו עוד תאורית קונספירציה אבל ישבתי שעתיים וניסיתי למצוא חורים בסיפור של האיש הזה ולא הצלחתי. לשיפוטכם
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzQyNzcsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טקילה טובה. בהתחלה חשבתי על וויסקי אבל יש לי ג'ק דניאלס ובכללי אני לא חובב של וויסקי, כנ"ל לגבי וודקה. מישהו יכול להמליץ לי על טקילה טובה במחיר סביר? חשבתי בהתחלה על Cuervo Black אבל קראתי שהיא לא ממש להיט. מצאתי שני דגמים אחרים שהמליצו עליהם, אבל לא ניסיתי אותם ולכן אני לא יודע. Cavalino Tequila Reposado Riazul Tequila Anejo ויש את הCuervo Black אשמח לעזרה
-
- 34 תגובות
- 11k צפיות
-
-
היה טקס מרשים, בבוקר של אותו יום ב4 וחצי התחלנו מסע השבעה של 11 ק"מ בעליות של הרי ירושליים ודרך בורמה. לקחתי את הסיכה שכולה הייתה שחורה למכונת ליטוש ועשיתי אותה כמו שאני אוהב.
-
- 17 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-089d0c4d6f71431017.htm בזבובז :\
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן כן, אני נפרד מהאיי בי אמ שלי והחלטתי לעשות זאת בדרך מסודרת, קבורה ! היום עשית הכנות לקבורה כאשר מספר חברים קבורתיים משהו באו לבקר... הנה חברינו המככב במחשבי כ(ק)בר לא מעטים, הסיירוס לוג'יק, כאן בגרסא כ(ק)ברת (KVRT)ביותר, 2 Mb זכרון ! ואל תדאגו אפשר להרחיב ל-4 מגה בייט... רוצים לשמוע משהו מרושע מעט ? אני חושב על לקבור אותו בארון אשר הרג אאותו, המגירה הפתוחה אשר אותצה אתם רואים בצד ! וכאן תוכלו לראות את ה-"חברים שבאו לנחם..." והנה הנפטר בכבודו ובעצמו ! פרטים נוספים : תעודת פטירה תצא בקרוב, מפורטת לחלוטין ! ההלוויה תערך בקרוב, המשיכו לבדוק לתאריך מדויק...
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נגמר לי כל הכסף עכשיו אני רוצה לדעת אם יש איזשהי דרך שיהיה לי עוד כסף
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו, נקרא לו "חבר שלי" - לצורך הגנת הפרט - אוהב לשחק וורקראפט. אותו "חבר שלי", היה צריך כרטיס מסך בשביל להחליף את הMatrox G400MAX המזדקן שלו (בואו נגיד שהכרטיס כבר חי את תוחלת החיים הממוצעת של כרטיס מסך כמה וכמה פעמים - הוא מקביל לTNT2 מבחינת ביצועים, ואפילו לא לUltra...). ברגע של טיפשות וחולשה, מהסוג שגורם לאנטילופות להאכל, החליט "החבר" לעשות טיול קטן לKSP בתל אביב. בדרכו לשם, בעודו מחכה למעלית, חשב לו החבר: "נקנה כרטיס מסך, סתם משהו זול". "ככה, להעביר את הזמן בוורקראפט ב800 על 600, ולא ב640 על 480. מי יודע, אולי העינים שלי יודעות להבחין בהבדל בין 16 ביט צבע ל32...". כך עברו מחשבותיו, בשמחה על החוש הכלכלי המפותח בו ניחן, כמו גם האחריות שלו למעשיו, והבגרות שסיג…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, תנו לי לשתף אתכם בשירות שאני מקבל מ K.S.P, חוויה לא נעימה בכלל האמת. -לפני כשבוע בדיוק הגעתי לרשת K.S.P עם המחשב שכולו מהם (למעט הספק והמארז), הגעתי לשם בפעם החמישית באותו שבוע (סניף רעננה) כאשר אני בכלל מתגורר בקצה השני של הרצליה. בכל הפעמים שהגעתי לחנות טענתי שהלוח אם תקול, כל החלקים במחשב (כולל הספק) חדשים למהדרין, כולם של חברות "ידועות" אם תרצו, מה שתורם להורדת הספקות לגבם. קייאפסי שמו לי את המחשב ב s&m לאחר שראו כי נפל בביתי פעמיים, עבר יום, המחשב נפל אצלהם וגם פעמיים, בכל זאת קייאספי ניסו לשלוח אותי הביתה בטענה שלוח האם\המחשב בסדר גמור, אני כמובן, התעקשתי שלוח האם לא בסדר בכלל, הראתי להם את הביצועים הירודים של המערכת ושל המעבד שנקנה יומיים לפני (E8400) הבי…
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
unknown artist.mp3 - 0.51MB תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה טראקים אתם שומעים בסגנון הזה?(רק טראנס מלודי!!!)
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום שמעמם לי קצת אז בא לי רעיון לשרשור חדש כל אחד יכתוב שמות של DJים שהוא אוהב וטראנים שלהם שהוא אוהב אני אתחיל האהוב עלי: paul okenfold בטראנסים: 1.השיר של גיימס בונד החדש 2.RESURECATION (שמו באינטרנט)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש טראנסים יפנים מהירים עם מלודיות ארוכות מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש טראנסים מרגשים שמלווים בצלילי פסנתר אם יש ושיהיו עוצרי נשימה לא סתם צלילים בלי קשר שיהיה משהו מיוחד אחיד ומושלם אם יש לכם איזה כמה באוסף תיכתבו לי בבקשה.. ובכללי אם יש טראנסים יפים תביאו אלו הטראנסים הכי אהובים עלי! Yves Deruyter - Infinity - הטראנס הכי מרגש ועוצר נשימה ששמעתי בחיים. 110_m.r._-_to_france_2005_(beam_and_sean_tyas_radio_mix) ואיך אפשר בלי זה: police is a shit! 1200_Mics_vs_Sesto_Sento_-_Boobla_Cartoon-2005-D.F.R ~~ electro_sun_vs_phanatic_-_corona-mycel ~~ 01.Bizarre_Contact_vs_Dooper_Doopler_-_System_Overload-PsyMan ~~ 01 - Cosma - The Time Has Come
-
- 73 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-